Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

49. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 21.2. - 23.2. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Veszprem - Porto 1 1,25 favbet

Odlučio sam za potrebe natjecanja gledati tečajeve kladionice favbet gdje su većinom veći od SuperSporta i bet365. Za vikend me koštalo promašaja, mada sam stvarno vjerovao Realu, što nisam našao Magdeburg po barem 1,2. Kad je bilo već kasno vidio sam da ga je kolega @jeneri29 postavio u favbetu.

Što se tiće ovog para sve je jasno, što sugeriraju tečajevi u ostalim kladionicama gdje nisu niti 1,2. Veszprem se bori za drugu poziciju u skupini kojom bi osigurali 1/4 finale dok je Porto posljednji u skupini. Kvaliteta je također debelo na strani Mađara.

Screenshot 2023-02-20 at 21-12-48 Online Kladjenje na Rukomet 🤾 <a href='http://wlFavoritBet.adsrv.eacdn.com/wl/clk/?btag=a_932b_2' title='favbet' target='_blank'  style=favbet kladionica.png">

Danas igram strateski i na kvarno. Kolega @unkdy je postavio sjajan izbor za Guts -Leonardo Kup, a moj najveci problem je sto bih vise od svega voleo da ispadne iz Kupa. Problem i to veliki, je sto ne vidim, gde bi on mogao da padne. Jedinu, i to minimalnu sansu, vidim na ovom teniskom mecu izmedju dve kurvetine Sasnovich i Gauff, pa to uzimam kao moj izbor. Mislim da bi tu mogao da padne, a ako padnem i ja, boli me qurac, u Poslednjoj Sansi ima jos uvek prostora da se zaostatak nadoknadi, dok je u Guts-Leonardo Kupu nakon pada, zbogom zauvek.

Dakle, Wta Dubai, Sasnovich vs Gauff dvojka, kvota 1,20 kod bet365 

91C31516-D977-4F4F-A8BD-E792004483C2.jpeg.8d4d03320854c6a63905c80c0014e85e.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use