Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.2.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.2. u 17:49 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Ovaj post cu podeliti na dva dela, a drugi slobodno preskocite posto cu se obratiti jednom kolegi osobno. Dakle, kao kreator Poslednje Sanse, sa velikim ponosom objavljujem, da ceo svet zna, da su ucesnici Poslednje Sanse imali do sada, a tek smo prosli polovinu ovog najtezeg takmicenja na svetu, tacno 1020 pogodaka iz 47 pokusaja, pa cak i ako nas boli qurac sto su kvote bile samo oko 1,20. I to ne racunajuci pogotke iz Guts-Leonardo Kupa na sta sam jos ponosniji. A zapravo sam najponosniji sto je cak devet od jedanaest prvoplasiranih kolega iz druge lige, a koju sam takodje ja kreirao, proslo u ¼ finale Guts-Leonardo Kupa, najlepseg takmicenja na svetu, a koje sam takodje ja kreirao sa mojim najboljim prijateljem na Forumu. Sa velikim ponosom, po stoti put cu ponoviti, da imamo i najbolja i najelegantnija Pravila oba ova spektakularna takmicenja, za koje pojedine lige, poput Aba League u kosarci, mogu samo da sanjaju da ih imaju.

Danas od mene nema analize, nema nicega, posto ovi gore podaci najbolje pokazuju da ako vam nesto treba, slobodno mozete da odete u obe lige Poslednje Sanse i tamo uzmete sta vam treba, ili za sta mislite da ima rezona, logike ili pameti.

Iz obe lige Poslednje Sanse uzimam

pobedu Bayerna, najboljeg kluba na svetu, u barem jednom poluvremenu

pobedu Porta

pobedu ManCity u barem jednom poluvremenu

predlog kolega @fic sta god to bilo

predlog kolege @Iblaz93 sta god to bilo

Ovaj drugi deo posta koji sledi, mozete slobodno da preskoci, posto cu se obratiti jednom kolegi.

Drugi deo posta (preskociti)

Hej @furyshaa

Mislim da bi smisao ovog smesnog Foruma trebalo da bude korist, i to pre svega, da prvo mi clanovi Foruma imamo koristi od njega, a tek posle ako nesto ostane, neka nesto uzmu i administratori. Pa hajde da vidimo, proverimo, da li to moze da funkcionise cak iako je Forum balkanski, a svi znamo da na Balkanu nista ne moze da funkcionise.

Ja tebi verujem, a da ne znam pravi razlog za to. Osim poverenja, danas bi da testiram da li od poverenja mozemo da imamo i koristi. Radi se o holandskoj ligi, a od tebe trazim samo misljenje, stav, pod uslovom da uspes da ne unosis emocije. Ja cu da ti iznesem samo suve cinjenice, a ti iznesi svoj stav, pa ako se poklopi sa mojim, a necu da ga iznesem, onda cu se kockati sa tvojim predlogom. Ako se ne poklopi, ko me yebe, bice NoBet. Ovu igru izmedju nas dvojice bi trebalo da shvatis kao kompliment, zar ne?

Danas se igra utakmica Feyenoord vs Alkmaar u Rotterdamu. Feyenoord je prvi sa 46 bodova, Alkmaar drugi sa 44, Ajax treci sa 43, a Psv cetvrti sa 42. Samo prve dve ekipe idu u Ligu Prvaka, direktno ili kroz kvalifikacije. Po kladionicama, prvi favorit za titulu je Fejenoord (kvota 2,20), drugi Ajax (kvota 2,50), treci Psv (kvota 4,35) a cetvrti Alkmaar sa kvotom 17,00 da osvaja titulu.

Feyenoord za sada pokazuje znakove koje bi, teoretski receno, trebalo da imaju sampionske ekipe. Tesko gube, kod kuce nemaju ni jedan poraz u svim takmicenjima (devet pobeda, sest neresenih ishoda i nula poraza), kod kuce su dobili Lazio i Sturm od evropskih ekipa, a od holandskih su remizirali i sa Ajaxom i sa Psv-om. U gostima su izgubili samo od Lazia, Psv-a i Sturma. U prvenstvu imaju jednu od tri najbolje odbrane, kod kuce cak osam puta nisu primili ni gola, a na jedanaest utakmica kod kuce, samo im je Psv dao vise od jednog gola. Osim odbrane i sto tesko gube, pokazuju i karakter koji bi, teoretski, trebalo da imaju sampionske ekipe. Protiv Psv-a u gostima u jesenjem delu, dva puta su se vracali iz rezultatskog zaostatka, a do sest minuta pre kraja su imali nereseni ishod u nogama. Pre samo deset dana, na derby utakmici kod kuce protiv Psv-a su gubili sa 0:2 sve do 82-og minuta, pa su izjednacili u 90 plus sedmom minutu. Samo dva dana kasnije su, opet kod kuce, u Kup utakmici u jednom hororu gubili do devedestog minuta sa 0:2, pa su opet izjednacili u 90-om i 90 plus drugom minutu. Cak su i u produzecima gubili, pa na kraju ipak prosli dalje, i to na jaja. Do 19.03. kada idu Ajaxu u goste, imaju samo jednu tesku utakmicu, a to je bas ova danasnja protiv Alkmaara kod kuce.

Alkmaar je sve suprotno. Izuzetno su opasna ekipa, igraju napadacki, u stanju su da dobiju Dundee sa 7:0 ili Gil Vicente sa 4:0, kod kuce su dobili i Ajax, a u gostima Psv, Gil Vicente, Utrecht … U stanju su da Utrechtu i Excelsioru daju po pet komada, Go Ahead-u po cetiri, ali i da ispadnu iz Kupa, kod kuce od istog Utrechta.

Ovo je i za jedne i druge vazna utakmica, zapravo najvaznija, pogotovo za Feyenoord koji sve drzi u svojim nogama i sam odlucuje o svojoj sudbini, pa cak i 19.03. kada ide Ajaxu.

Od tebe ocekujem samo dve stvari ako mislis da bi od ovog smesnog Foruma trebalo da svi imamo koristi. Prvo ocekujem da iskljucis emocije, iako znam da mislis da Ajax moze do titule. Kao drugo, ocekujem da zamislis situaciju da ti neko postavi pistolj na slepoocnicu i da ti zapreti da ces da umres ako se ne kladis na dasnji mec. Koja igra, koji izbor na dasnjem mecu bi bio tvoj predlog pre nego sto bi pistolj opalio, a pred smrt svakako ne zaboravi da je ovaj post ipak kompliment namenjen tebi.

Sve ovo sam mogao i da ti napisem u privatnoj poruci, ali ko yebe ostale kolege, ionako sam ih hvalio u prvom delu posta.

Po meni vredi probati

13:00 Montenegro W-Moldavia W Over 3.5 1.65  (Over 5.5 4.50)

VELIKA RAZLIKA U KVALITETU

Prije 3 dana su igrali vec jedan mec i Cg je slavila sa 6:1 a kako su najavile ovaj mec zele jos jednu ubedljivu pobjedu.Sve najbolje igracice su tu a sa Kuc i Bulatovic napad Cg djeluje dosta dobro.Igra se u kamp gde je teren izuzetno dobar.Moldavija je amaterska selekcija a ovde su dosle sa velikim brojem juniorkih.Znala je Moldavija da gubi 15:0 od Svajcarske sto govori o kvalitetu.Cg je bila na dohvatu najvece pobjede od kad postoji selekcija a mozda taj podatak napadnu u ovom mecu jer 7:0 im najveca pobjeda.Po mene mec gde bi morali da vidimo golove.

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Ovaj post cu podeliti na dva dela, a drugi slobodno preskocite posto cu se obratiti jednom kolegi osobno. Dakle, kao kreator Poslednje Sanse, sa velikim ponosom objavljujem, da ceo svet zna, da su ucesnici Poslednje Sanse imali do sada, a tek smo prosli polovinu ovog najtezeg takmicenja na svetu, tacno 1020 pogodaka iz 47 pokusaja, pa cak i ako nas boli qurac sto su kvote bile samo oko 1,20. I to ne racunajuci pogotke iz Guts-Leonardo Kupa na sta sam jos ponosniji. A zapravo sam najponosniji sto je cak devet od jedanaest prvoplasiranih kolega iz druge lige, a koju sam takodje ja kreirao, proslo u ¼ finale Guts-Leonardo Kupa, najlepseg takmicenja na svetu, a koje sam takodje ja kreirao sa mojim najboljim prijateljem na Forumu. Sa velikim ponosom, po stoti put cu ponoviti, da imamo i najbolja i najelegantnija Pravila oba ova spektakularna takmicenja, za koje pojedine lige, poput Aba League u kosarci, mogu samo da sanjaju da ih imaju.

Danas od mene nema analize, nema nicega, posto ovi gore podaci najbolje pokazuju da ako vam nesto treba, slobodno mozete da odete u obe lige Poslednje Sanse i tamo uzmete sta vam treba, ili za sta mislite da ima rezona, logike ili pameti.

Iz obe lige Poslednje Sanse uzimam

pobedu Bayerna, najboljeg kluba na svetu, u barem jednom poluvremenu

pobedu Porta

pobedu ManCity u barem jednom poluvremenu

predlog kolega @fic sta god to bilo

predlog kolege @Iblaz93 sta god to bilo

Ovaj drugi deo posta koji sledi, mozete slobodno da preskoci, posto cu se obratiti jednom kolegi.

Drugi deo posta (preskociti)

Hej @furyshaa

Mislim da bi smisao ovog smesnog Foruma trebalo da bude korist, i to pre svega, da prvo mi clanovi Foruma imamo koristi od njega, a tek posle ako nesto ostane, neka nesto uzmu i administratori. Pa hajde da vidimo, proverimo, da li to moze da funkcionise cak iako je Forum balkanski, a svi znamo da na Balkanu nista ne moze da funkcionise.

Ja tebi verujem, a da ne znam pravi razlog za to. Osim poverenja, danas bi da testiram da li od poverenja mozemo da imamo i koristi. Radi se o holandskoj ligi, a od tebe trazim samo misljenje, stav, pod uslovom da uspes da ne unosis emocije. Ja cu da ti iznesem samo suve cinjenice, a ti iznesi svoj stav, pa ako se poklopi sa mojim, a necu da ga iznesem, onda cu se kockati sa tvojim predlogom. Ako se ne poklopi, ko me yebe, bice NoBet. Ovu igru izmedju nas dvojice bi trebalo da shvatis kao kompliment, zar ne?

Danas se igra utakmica Feyenoord vs Alkmaar u Rotterdamu. Feyenoord je prvi sa 46 bodova, Alkmaar drugi sa 44, Ajax treci sa 43, a Psv cetvrti sa 42. Samo prve dve ekipe idu u Ligu Prvaka, direktno ili kroz kvalifikacije. Po kladionicama, prvi favorit za titulu je Fejenoord (kvota 2,20), drugi Ajax (kvota 2,50), treci Psv (kvota 4,35) a cetvrti Alkmaar sa kvotom 17,00 da osvaja titulu.

Feyenoord za sada pokazuje znakove koje bi, teoretski receno, trebalo da imaju sampionske ekipe. Tesko gube, kod kuce nemaju ni jedan poraz u svim takmicenjima (devet pobeda, sest neresenih ishoda i nula poraza), kod kuce su dobili Lazio i Sturm od evropskih ekipa, a od holandskih su remizirali i sa Ajaxom i sa Psv-om. U gostima su izgubili samo od Lazia, Psv-a i Sturma. U prvenstvu imaju jednu od tri najbolje odbrane, kod kuce cak osam puta nisu primili ni gola, a na jedanaest utakmica kod kuce, samo im je Psv dao vise od jednog gola. Osim odbrane i sto tesko gube, pokazuju i karakter koji bi, teoretski, trebalo da imaju sampionske ekipe. Protiv Psv-a u gostima u jesenjem delu, dva puta su se vracali iz rezultatskog zaostatka, a do sest minuta pre kraja su imali nereseni ishod u nogama. Pre samo deset dana, na derby utakmici kod kuce protiv Psv-a su gubili sa 0:2 sve do 82-og minuta, pa su izjednacili u 90 plus sedmom minutu. Samo dva dana kasnije su, opet kod kuce, u Kup utakmici u jednom hororu gubili do devedestog minuta sa 0:2, pa su opet izjednacili u 90-om i 90 plus drugom minutu. Cak su i u produzecima gubili, pa na kraju ipak prosli dalje, i to na jaja. Do 19.03. kada idu Ajaxu u goste, imaju samo jednu tesku utakmicu, a to je bas ova danasnja protiv Alkmaara kod kuce.

Alkmaar je sve suprotno. Izuzetno su opasna ekipa, igraju napadacki, u stanju su da dobiju Dundee sa 7:0 ili Gil Vicente sa 4:0, kod kuce su dobili i Ajax, a u gostima Psv, Gil Vicente, Utrecht … U stanju su da Utrechtu i Excelsioru daju po pet komada, Go Ahead-u po cetiri, ali i da ispadnu iz Kupa, kod kuce od istog Utrechta.

Ovo je i za jedne i druge vazna utakmica, zapravo najvaznija, pogotovo za Feyenoord koji sve drzi u svojim nogama i sam odlucuje o svojoj sudbini, pa cak i 19.03. kada ide Ajaxu.

Od tebe ocekujem samo dve stvari ako mislis da bi od ovog smesnog Foruma trebalo da svi imamo koristi. Prvo ocekujem da iskljucis emocije, iako znam da mislis da Ajax moze do titule. Kao drugo, ocekujem da zamislis situaciju da ti neko postavi pistolj na slepoocnicu i da ti zapreti da ces da umres ako se ne kladis na dasnji mec. Koja igra, koji izbor na dasnjem mecu bi bio tvoj predlog pre nego sto bi pistolj opalio, a pred smrt svakako ne zaboravi da je ovaj post ipak kompliment namenjen tebi.

Sve ovo sam mogao i da ti napisem u privatnoj poruci, ali ko yebe ostale kolege, ionako sam ih hvalio u prvom delu posta.

Mozda pri odluci pomogne cinjenica da sam se dosta lomio oko izbora za ovo kolo PŠ izmedu 1 na Sinnera (koja je jucer prosla) i over 1.5 gola na vec spomenutom nizozemskom derbiju na kojem ocekujem da ce frcati sve od zelje i naboja s obje strane, a ludi Feyeenord je ionako sam u stanju zabiti 2 gola i prije pocetka tekma, a kamoli unutar 90ili vise min. Egal tekma, mozda i X, al svakako sa golovima, 2-2 npr

Ima prilicno puno sjajnih tipova u PS, "samo" treba izabrati haha

Sretno svima s listicama u realnom kladenju, u PS vec ne

prije 25 minute, mesrine said:

Mozda pri odluci pomogne cinjenica da sam se dosta lomio oko izbora za ovo kolo PŠ izmedu 1 na Sinnera (koja je jucer prosla) i over 1.5 gola na vec spomenutom nizozemskom derbiju na kojem ocekujem da ce frcati sve od zelje i naboja s obje strane, a ludi Feyeenord je ionako sam u stanju zabiti 2 gola i prije pocetka tekma, a kamoli unutar 90ili vise min. Egal tekma, mozda i X, al svakako sa golovima, 2-2 npr

Ima prilicno puno sjajnih tipova u PS, "samo" treba izabrati haha

Sretno svima s listicama u realnom kladenju, u PS vec ne

Hvala, sacekacu da cujem i kolegu, pa cu odluciti ciji predlog  cu uzeti, da znam ko ce mi biti kriv kada padnem.

Kome treba predlog za Poslednju Sansu, samo da kazem da se veceras igra finale srpskog Kupa u kosarci izmedju Crvene Zvezde i Mege, ali da handicapi jos nisu izasli. Koliki god da budu, malo je, svi mogu da se predju, posto bekovska linija Crvene Zvezde kosta vise od svih klubova zajedno koji su igrali u Aba League od njenog osnivanja. Ne zaboravite da Zvezdu trenira vojno lice, a ne trener, a on nije bio zadovoljan nicim na jucerasnjoj utakmici, iako se Zvezda vratila sa minus 18

Royal Union - Standard   1   1,53 (bet365)

Royal ima priliku se približiti na samo 4 boda Genku koji je dvije utakmice zaredom kiksao. U posljednjih 14 utakmica imaju 12 pobjeda i 2 remija od kojih je jedan zadnju utakmicu u gostima kod Cluba Bruggea. Doma imaju osam uzastopnih pobjeda. Pobjedili su zadnje 3 međusobne utakmice. Trenutno im je fokus na prvenstvu jer kup igraju tek za dva tjedna, a Europu su direktno prošli u najboljih osam (dok se trenutno igra šesnestina finala).

“RASNOV”

90E936A7-B587-43BE-A80F-C9A92EAAF2CC.thumb.jpeg.3337505f222b28153a5a3d0f63150339.jpeg

Ovaj vikend na kalendaru Svijetskoga kupa imamo najmanju skakaonicu u Rumunjskom Rasnovu.

7E07B47F-0856-41DE-87BA-01B68CCFA8C8.jpeg.26380d98e53e871c2a9c9ef9f80a197f.jpeg

Zbog manjka vremena jučer nisam uspio napisati analizu za dobitni listić. Idući tijedan pocinje SP u skijaškim skokovima u Sloveniji na Planici tako da ovaj vikend nećemo gledati najbolje skakače na ovoj skakaonici.

58196407-5D94-4DCE-937A-979542F6C536.jpeg.bf6c134f5112959697616655ed0cd6e4.jpeg

Treneri svojih momčadi većinom su prijavili slabije rangirane skakače ili iz B reprezentacije za ovaj vikend. Prijavljeno je ukupno 47 skakaca tako da jucer nije bilo potrebno skakati kvalifikacije.

Danas će skakati samo 5 skakaca iz top20 ukupnoga poretka. Kako jucer nije bilo kvalifikacija, umjesto toga skakalo se je takozvani “prolog”.

“Rezultati prologa”

742AC386-44AA-4DD9-92A0-68AF4BC3A098.jpeg.67382a21019ddc549bb594173e0e7ec5.jpeg

“Rezultati 1. i 2. treninga i prologa”

735DA8F7-772E-4CFB-A2B7-FDB88F78CB92.jpeg.21525df7378f5dfad6a71bd7d20e2f56.jpeg

Ovdje neću puno analizirati. Njemci su ovaj vikend glavni kandidati za postolja. Jer oni su i najbolji skakači koji će skakati ovaj vikend. Moj glavni tip dana je da ce Andreas Wellinger osvojiti današnje natjecanje.

8219C38F-05EB-4C5D-B704-6DF4573BEF81.jpeg.003f5525893671ac6e11b567d0e55523.jpeg

Prosli vikend je bio odličan u Lake Placidu. Osvojio je nakon 6 godina natjecanje. Ovdje je daleko uspješniji od ostale konkurencije, jako dobro skače u poslednje vrijeme.

Daleko je najbolji u Svijetskom poretku od današnje konkurencije, takodjer jučer je imao najbolje rezultate na treningu kao i na prologu. Vrijedi ga igrati po ovome tečaju u singlu na Njemca.

C8BE0D89-6C04-4881-A06D-3F141E498116.jpeg.32d50ccc0c283596c0efdced9fef880d.jpeg

Što se tiče vremena. Očekuje se malo povišena temperatura sa naoblakom. Vijetar nebi trebao stvarati velike probleme na današnjem natjecanju.

LP!

Nottingham Forest - Manchester City 2 i 2+ (1.61) bet365

Nottingham Forest se od početka ove sezone bori za konstantnost. Momčad je ove sezone pobijedila u samo šest od dosadašnjih 22 utakmice u Premier ligi i nalaze se na 14. mjestu na tabeli.  Nottingham Forest je nekako uspio zabilježiti niz utakmica bez poraza kod kuće ove sezone. Izgubili su samo jednom u zadnjih deset utakmica na domaćem terneu u svim natjecanjima. Sedam od tih deset je bilo u Premier ligi.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

U međuvremenu je Manchester City smanjio zaostatak za Arsenalom na vrhu tabele i sada imaju isti broj bodova, stim da Topnici imaju utakmicu manje. Zbog toga je ova utakmica za njih MUST-WIN, a ove sezone u gostima imaju samo tri poraza koja su stigla protiv Tottenhama, Uniteda i Liverpoola. Manchester City je dobio četiri od proteklih šest susreta protiv Nottinghama. To uključuje pobjedu od 6-0 u prvom susretu ove sezone. City je u nizu od tri utakmice bez poraza protiv ovog tima na ovom stadionu. Ukupno su u ta tri susreta postigli 7 golova.

Mislim da će City od prve minute krenuti žestoko kako bi što prije riješili susret. Ne vjerujem da će biti šest golova kao u prošlom međusobnom susretu, ali očekujem barem dva ili tri od momčadi Pepa Guardiole. Stoga je najbolje igrati pobjedu Cityja u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat. Uz pobjedu Cityja možemo kombinirati i više od 1.5 gola na utakmici što nam poveća kvotu na 1.61 u bet365 kladionici.

Nottingham Forest: Navas; Aurier, Worrall, Felipe, Lodi; Danilo, Freuler, Shelvey; Gibbs-White; Johnson, Wood

Manchester City: Ederson; Lewis, Dias, Laporte; Rodri, Bernardo; Mahrez, De Bruyne, Gundogan, Grealish; Haaland

Screenshot_12.png

(Koeficijenti 18.2. u 13:09 CET) 

@LeonardoDrugi ova utakmica je veoma komplikovana i klađenje na pobjednika je skoro nemoguće pogoditi iako mi ovdje X najviše šmeka jer Feyenoord je protiv svih "težih" ekipa odigrala X. Ajax, Tweente, PSV, sve čisti iksevi i sve u posljednjih 5 utakmica. Nadao sam se iskreno da će neka od ekipa više pobjeći Ajaxu u onom njihovom rezultatskom kiksu od 5-6 nerješenih utakmica u nizu ali sada su se vratili sa 3 pobjede i samo su 3 boda manje od Feyenoorda. Ajax mi uopšte ne izgleda dobro, bar ne za osvojiti bilo šta. Kao što si već rekao, Alkmaar veoma napadačka ekipa, sa čak 3.4 gola po utakmici, više imaju samo Ajax i PSV i siguran sam da ga mogu zabiti svima. Najveći problem kod Alkamara je odbrana koja je primila 5 od Utrechta, gol od Volendama, Eaglesa, Fortune te siguran sam da neće moći zaustaviti ni Feyenoord, siguran sam u to. Kada bi mi rekli, pištolj na glavu i da mora da prođe jedan tip, onda je to da Feyenoord daje barem gol po tečaju od 1.15, ako mora više, onda bi to bilo više od 1.5 gola po tečaju od 1.20 jer obje ekipe itekako znaju da zabiju go ali znaju i da prime.  Najgore mi je što mi kroz glavu samo prolaze utakmice Bayerna, utakmice Chelsea od prije par dana gdje su svi igrali više od 1.5, više od 2.5 a ono minimalno pobjeda od 1:0. U posljednjih 10 utakmica, samo je jedna ostala ispod 2 gola, tačnije sa 1 golom, a čak 8 utakmica je išlo više od 2.5 gola. Jedna utakmica je ostala na 2 gola što nam dovoljno govori o duelima ove dvije ekipe.

Ako bi baš zapelo, i baš se moralo rizično kockati, onda bi to bilo 1x na Feyenoord po 1.25 tečaju. 

Chelsea - Southampton 1 (1.44) bet365

Rečeno je već nekoliko puta, neuspjeh Chelseaja da dovede klasičnu devetku u napadu na kraju raskošnog trošenja mogao bi se pokazati skupim za ovu ekipu na kraju sezone. Potrošili su ogroman novac tijekom posljednjih mejseci, ali nikako da se to odrazi na rezultate. Ogroman je pritisak na Grahamu Potteru i on danas mora ostvariti pobjedu. Plavci su na desetoj poziciji na tabeli i očekuje ih prava borba za povratak u bilo koje europsko natjecanje sljedeće sezone.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365 online kladionica">bet365

Chelsea nije uspio pobijediti ni u jednoj od posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima, a očigledan problem je bio nedostatak golova sa jednim postignutim u tom periodu. Dobili su dvije od posljednje četiri utakmice na Stamford Bridgeu, ali su bili prisiljeni zadovoljiti se remijem bez golova u posljednjem susretu na ovom stadionu protiv Fulhama. Ben Chilwel i Raheem Sterling se nadaju da će igrati neku ulogu u ovom susretu, ali N'Golo Kante i Christian Pulišić su odsutni. Benoit Badiashile je dostupan, budući da je propustio utakmicu Lige prvaka.

Na drugoj strani imamo Southampton koji je u ovom trenutku najgori tim u Premier ligi i trenutno se nalaze na posljednjem mjestu sa tek 15 osvojenih bodova do sada. Njihov menadžer Nathan Jones je dobio otkaz u prošlom susretu kada je izgubio na domaćem terenu protiv Wolvesa. Pričalo se da će Jesse Marsch preuzeti tim, ali čini se da su pregovori prekinuti, tako da će Southampton na ovu utakmicu putovati sa privremenim menadžerom. Southampton ima tri pobjede i osam poraza u gostima, dok su postigli samo osam golova u tom periodu.

Najbolji rezutlati Southamptona bili su u kup natjecanjima, ali devet poraza u deset utakmica u Premier ligi ostavilo ih je u očajnoj situaciji. Pobijedili su Evertona na Goodison Parku prošli mjesec, ali su poraženi s 3-0 kod Brentforda, dok su izgubili četiri od posljednjih pet gostujućih utakmica. Kyle Walker-Peters upitan je za ovu utakmicu. Očekujem pobjedu Chelseaja po kvoti 1.44 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Chelsea povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Chelsea: Arrizabalaga; James, Thiago Silva, Badiashile, Cucurella; Loftus-Cheek, Fernandez; Madueke, Felix, Mudryk; Havertz

Southampton: Bazunu; Caleta-Car, Bednarek, Salisu; Walker-Peters, Lavia, Ward-Prowse, Alcaraz, Perraud; Sulemana, Onuachu

Screenshot_14.png

(Koeficijenti 18.2. u 13:16 CET) 

Hej @mesrine i @furyshaa

gotovo je, nema vise nazad. Najpre vam hvala sto ste odgovorili, a hvala i sto niste unosili emocije. Idem sa kombinacijom over 2,5 gola i odbranom “ukupno dva gola na utakmici” sto je samo varijanta igre “over 1,5 gol na utakmici”

Hvala sto cinite Forum korisnim, a najvise mi se svidja sto ce svih preko 13.500 registrovanih clanova znati ko su krivci, ako veceras padnem.

Newcastle - Liverpool X2 (1.53) bet365

Bio je to emotivan povratak na Vitality stadion za Eddieja Howea prošlog vikenda, ali na kraju dana menadžer Newcastlea žalit će za još dva izgubljena boda u Premier ligi. Koliko god bilo teško pobijediti Newcastle, remizirali su u polovici odigranih utakmica ove sezone i to ih je ostavilo ranjivim u borbi za prva četiri mjesta. Nedavni rezultati pokazuju da je Newcastle skliznuo iza Manchester Uniteda na 4. mjesto i sada zaostaju pet bodova, iako sa utakmicom manje.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Međutim, Newcastle sada ima samo dva boda više od petoplasiranog Tottenhama i šest bodova više od Brightona na šestoj poziciji. Svrake imaju šest pobjeda i pet remija na St. James Parku u Premier ligi ove sezone. Neporaženi su u sedam utakmica u svim natjecanjima, a to uključuje nekoliko polufinalnih utakmica Liga kupa u kojem su osigrali mjesto u finalu sljedećeg tjedna. Unatoč dobroj sezoni, remi u Bournemouthu prošli tjedan znači da je Newcastle remizirao u pet od posljednjih šest utakmica u Premier ligi. Svrake su također remizirale (1-1) u posljednjem susretu na ovom stadionu protiv West Hama.

Callum Wilson je neizvjestan za domaću momčad, ali očekuje se da će Miguel Almiron i Allan Saint-Maximin biti u prvoj postavi. Joe Willock je pod znakom sumnje, dok je Bruno Guimaraes suspendiran, ali obojica će se nadati igranju u finalu Liga kupa.

Na drugoj strani imamo Liverpool, koji je katastrofalan ove sezone. Međutim, pravi Liverpool se osjetio u Merseyside derbiju u kojem su pobijedili Evertona sa 2-0. To što se Cody Gakpo upisao u strijelce bit će još jedan plus za Liverpool koji se pokušava vratiti u utrku za prva četiri mjesta prije nego što se suoči sa Real Madridom u 1/16 finala Lige prvaka. Možda su još uvijek na devetoj pozicji Premier lige nakon rezultata osvajanja sva tri boda prošlog vikenda, međutim Liverpool zaostaje čak devet bodova za Newcastle Unitedom na prva četiri mjesta i sa utakmicom manje. Redsi imaju loš omjer od dvije pobjede, dva remija i šest poraza u gostima u Premier ligi ove sezone, dok su zabili samo 11 golova u tim utakmicama.

Liverpool nije uspio pobijediti ni u jednoj od posljednje četiri utakmice u Premier ligi, dok su primili tri gola u tri utakmice u tom periodu prije važne pobjede nad Evertonom u ponedjeljak. Izgubili su tri gostujuće utakmice zaredom u ligi kod Brentforda, Brightona i Wolvesa. Ibrahima Konate je pod znakom sumnje, a Thiago se očekuje tek sljedećeg mjeseca. Međutim, Roberto Firmino i Diogo Jota vratili su se u ponedjeljak, dok bi Virgil Van Dijk mogao biti spreman za današnji susret.

Uz sve pozitivne strane Newcastlea ove sezone, Eddie Howe će biti prvi koji će priznati da moraju pokazati mnogo više. Newcastle jednostavno nije postigao dovoljno golova, što je dovelo do remija u pet od posljednjih šest utakmica Premier lige. Teško ih je slomiti, ali još uvijek nisu ekipa koja se može boriti za nešto više, a to bi moglo ići u korist Liverpoola koji je ostao jedina momčad koja je ove sezone pobijedila Eddieja Howea u Premier ligi.

Jurgen Klopp će smatrati da njegova momčad ovdje ima priliku da ostvari pobjedu i smanji zaostatak od devet bodova za Newcastleom. Dobili su dragocjeno samopouzdanje u utakmici sa Evertonom i u ovaj susret ulaze sa fantastičnim raspoloženjem. Mislim da Jurgen to može iskoristiti i ne izgubiti ovaj susret na St. James Parku. X2 na Liverpool u bet365 kladionici iznosi 1.53.

Newcastle United: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Almiron, Longstaff, Joelinton; Saint-Maximin, Isak, Gordon

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Bajcetic, Fabinho, Henderson; Salah, Nunez, Gakpo

Screenshot_15.png

(Koeficijenti 18.2. u 13:58 CET) 

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine i @furyshaa

gotovo je, nema vise nazad. Najpre vam hvala sto ste odgovorili, a hvala i sto niste unosili emocije. Idem sa kombinacijom over 2,5 gola i odbranom “ukupno dva gola na utakmici” sto je samo varijanta igre “over 1,5 gol na utakmici”

Hvala sto cinite Forum korisnim, a najvise mi se svidja sto ce svih preko 13.500 registrovanih clanova znati ko su krivci, ako veceras padnem.

Zahvaljivat ces mozda vec i na poluvremenu. Sretno nam 😉👍🏿

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use