Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.02.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Više kasnije...

Evo malo gledam ponudu u Lutriji pa da iznesem svoja razmišljanja...

Našao sam identičan bet i za Svindala i tečaj je 1,50. Mišljenja sam da se to isplat uzeti...

Dalje, zanimljiv je tečaj 2,50 da Kostelić neće osvojiti medalju. Smatram da je 1,40 da će osvojiti medalju previše navijački postavljen tečaj. Realne šanse za medalju ima u slalomu i kombinaciji, međutim u slalomu zadnje utrke, navodno zbog umora, nije imao najbolji plasman (bio je oko 10.mjesta). Mnogi će se bacati na glavi i sasvim je realno da bar jedan outsider na kojeg nitko ne računa bude na postolju. Uglavnom, 2,50 je IMO valuebet, pogotovo jer se superkombinacija vozi na način da bude kombinacija spusta i slaloma s tim da će spust biti puno duži. Dakle slalomaši će teže doći do izražaja... Realno Ivica u slalomu može do medalje, ali isto tako, ako cemo realno ima još bar 6-7 skijaša koji isto tako sa sasvim objektivnim razmišljanjima polažu nade u postolje.

0,5/Kostelić I.

1867-56  1  2,50  del

I za kraj malo riskantan bet, ali ima razloga zašto to odigrati. Vonn je jučer imala press konferenciju gdje je objavila da je imala ozbiljniju povredu na treningu i da joj ozljeda dosta smeta dok skija. Navodno je i nastup i dalje upitan, a i sama je izjavila da na OI dolazi pomalo nespremna zbog ozljede koja joj je poremetila plan treninga. Realno, kada je zdrava, Vonn je vladarica brzih disciplina, ali ako uzmemo u obzir ozljedu i to da će se druge skijašice bacati na glavu ovih 3,10 se može probati. Druge kladionice su ovo maknuli iz ponude odmah nakon press konferencije... Lutrija daje 3,10 da Vonn neće osvojiti zlatnu medalju. Treba vidjeti rez. treninga, ali ako nije 100% teško je očekivati da će uzeti neko zlato...

3.  Vonn L.

1885-1  2  3,10  del

nemam vremena a ni previše volje za neke analize nakon jućerašnjeg dana kad skinem jedno 13,14 tenisa pun k... toga a zarade nema  bljuv bljuv bljuv

evo danas ću uzet:

Monfils-Južni +3,5 @ 1,6 pogledao jućer obojicu, Monfils puno toga stiže vraća,ali udarci mu i nisu nešto extra, odma na početku spašava 3 bp pa nakon 2 gamea ne koristi 0-40. uzima prvi set i De Bakker se kasnije raspada,lopte lete van,Monfils pogađa još koji as i meč gotov. Južni igra dobro bh fino radi,stiže isto dosta lopti kad je i ova podloga sve sporija i sporija...mogo je on Ilhana riješit i lakše bilo je dosta bp ponuđenih a on je dao malo...južni obićno uvijek opasana nakon onih mečeva di spašava živu glvau(golubev) nije mofils tolko pouzdan, ako mu Rochus može uzet set ne vidim zašto nebi i Južni po meni 50-50 meč i nakon viđenog ne vidim Monflisa ko favorita...

Davydenko-Melzer -3,5 @ 1,6...ma nema se tu šta puno pričat,je Melzer jak udarač,ima servu, paše mu indoor ali ovo je luđak igra ko zmaj,sve stiže,bh,fh sve udara, na mreži ne pogrešiv mislim da uzima turnir ...po meni puno više pokazao od Novaka...nemam šta puno pričat nego 2:0 za Kolju bez imalo straha...kakav troicki,seppi  sarcastic  a i h2h 5-1

Peer-Safarova 2 @ 2,15 gledao i jednu i drugu jućer, dobro se Špremica držala ali kasnije je lopte pobacala van samo tako ko da ja igram, jedino šta je dobro a pokrila mi +5,5, Peer me nije ničim dojmila osim što mi je naružnija cura na turu, zna game dovest u probleme sa 40-15 na 40-40, ponudi bp, pa 0-30 i to treba iskoristit,a Safarova me jućer uništila na glavnom listiću mičem ju +5,5 i stavljam prokletu talijanku dok na produženim imam +5,5, servirala je odlično,kretanje, udarci jaki i precizni kolko može bit za curu, neću ovih +2,5 h2h je 2:0 za Peer ali ankon viđenog moram na ovak kof...

Petković +6,5 @ 1,6 i nju sam pogledao jućer također prošlo +5,5, igra mala fino, servira solidno udarci dobri, je Elene a bolja od Rezai ali hendi mi je visok i čak sam mislio da će past jućer u trećem a mala oni ima 5-0 na karju to bilo 63 ali opet fino, mlada je igra dobro +6,5 solidno...

za Berlocqa sve piše samo ja uzimam +5,5 @ 1,6

jućer sam imao Kubota +4,5 danas ću se prebacit na Montya imam nekako osjćeja da se malo maknem od kontrha hendia na svaki par  sarcastic

i da pratim od početka Oudin fine kvote bile 1,8 pa 1,85 skinula Cirsteu pa Schnyder...opet fini kof 1,8 šta ja znan mađarka je dobra gledao sma je jućer ali nekako mi za ovu podlogu Oudin bolja, vidio sam je igra fino, trči stiže,udara ma pratim je do kraja turnira...

Ita. Milan - Udinese (12.02., 20:45h)

Tip: Milan @ 1,60

Liga prvaka se vraća na veliku scenu idući tjedan i zato je ovaj susret zakazan za danas, da Milan ima dan odmora više prije velikog susreta sa Manchester Unitedom. Igraju prilično nestabilno ove godine, na početku su imali crnu seriju, onda su uhvatili niz dobrih rezultata gdje su skoro stigli Inter, a sad su opet upali u neku crnu rupu sa 2 remija iz 4 utakmice i onim najbolnijim porazom od Intera iako su imali igrača više cijeli susret. Dobra vijest je da se Nesta i PAto vraćaju u ekipu, a bez Neste je obrana izgledala užasno ranjivo i on bi trebao vratiti nazad sigurnost. Udinese je ove sezone imao samo jednu gostujuću pobjedu, ali u kupu, u prvenstvu su bez nje. U kupu su pobijedili baš Milan sa 1-0, ali kod kupa uvijek treba to uzeti sa rezervom. U prvenstvu imaju 4 remija i 7 poraza iz 11 susreta i samo je Siena lošiji gost od njih, a dodatni problem za večeras je što su ostali bez kapetana i jednog od najvažnijih igrača D'Agostina koji je ozlijedio koljeno. U prošlosti su ova dva tima u Milanu redovito igrala susrete sa puno golova, od 2003. su svi susreti preko 2,5 gola, ali u zadnje vrijeme Milan je imao velikih problema sa postizanjem golova, posebno kako su ostali bez Pata, i mislim da će i ovaj susret biti takav.

NHL ICEHOCKEY: Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens - 12.02.2010; 23:55

PICK: Philadelphia Flyers to win in regular time @ 2,05

Zanima ma me analiza ovoga para od d_eye.dee

BT/Milan - Udinese

02.12. 20:45

1

1.70

Caen - Guingamp

02.12. 20:30

1

1.60

Northampton - Aldershot

02.12. 20:45

1

1.85

Bosna - Helios

02.12. 20:15

1

1.50

Ferrero J.C. - Berlocq C.

02.12. 21:30

1

1.40

Analizirat cu samo neke parove.

1. Milan mora pobjedit ovo iz razloga što mu je ovaj susret bitan kao priprema za nastavak LP, mislim da je daleko kvalitetnija momčad prema napred i da će pobijeda doći iako sigurno neće biti visoka(1:0)(2:1)

2.Northampton - Aldershot- Domaćin je definitivno iskusnija momčad koja je prošle godine igrala 1 ligu, ima dobar niz pobjeda i mislim da ce ga nastaviti protiv gosta kojemu je ovo tek druga sezona u drugoj lizi

AC Milan - Udinese Calcio (Tip)  1 1,50 12.02.10 20:45

DEG Metro Stars - Augsburger Panther (Tip)  1 1,55 12.02.10 19:3

Wolfsburg Grizzly Adams - Straubing Tigers (under/over 5.5) (Under/Over)  2 1,55 12.02.10 19:30

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens (Tip)  1 1,80 13.02.10 00:05

Davydenko N. - Melzer J. (Set oklada)  2:0 1,30 12.02.10 15:30

Wolfsburg Grizzly Adams - Straubing Tigers (under/over 5.5) (Under/Over)  2 1,55 12.02.10 19:30

što se tiče ovog NHL para, neznam šta bi rekao...ja očekujem pobjedu Flyersa sa hendikepom ali kako su zadnje dvije sa New Jerseyem odigrali jako gusto nebi se začudio da ne pobjede sa hendikepom nego da se opet muče (a montreal je takva ekipa koja također igra hokej na guste rezove)...ja malo i najvijački očekujem pobjedu Flyersa sa hendikepom....no vijdet ćemo

Ja bi prije svega odigrao na Pittsburgh danas, izgleda da su ušli u formu i da igraju puno bolje, a sad im dolaze Rangersi bez gaborika koji im je pola ekipe (druga polovica je Lundqvist) mislim da lundqvist ne može sam protiv picbija koji je dosta raspoložen, uostalom picbi igra kod kuće a kod kuće prodtiv rangersa imaju 9 uzastopnih pobjeda....meni je ovo najsigurniji par dana

što se tiče ovog NHL para, neznam šta bi rekao...ja očekujem pobjedu Flyersa sa hendikepom ali kako su zadnje dvije sa New Jerseyem odigrali jako gusto nebi se začudio da ne pobjede sa hendikepom nego da se opet muče (a montreal je takva ekipa koja također igra hokej na guste rezove)...ja malo i najvijački očekujem pobjedu Flyersa sa hendikepom....no vijdet ćemo

Ja bi prije svega odigrao na Pittsburgh danas, izgleda da su ušli u formu i da igraju puno bolje, a sad im dolaze Rangersi bez gaborika koji im je pola ekipe (druga polovica je Lundqvist) mislim da lundqvist ne može sam protiv picbija koji je dosta raspoložen, uostalom picbi igra kod kuće a kod kuće prodtiv rangersa imaju 9 uzastopnih pobjeda....meni je ovo najsigurniji par dana

Evo jedne analize I HVALA NA ODGOVORU nadam se da ce proci!

Philadelphia Flyersi ove sezone nikako nisu imali sreće s ozljedama jer su veliki dio sezone igrali znatno oslabljeni. Danas su ti problemi prošlost jer trenutno su samo 3 čovjeka na injury-listi od kojih je jedan prvi vratar Ray Emery, a preostala dvojica su ne toliko bitni obrambeni igrači - Ryan Parrent (28 nastupa, 2 asistencije) i Danny Syvret (21 nastup, 2 gola, 2 asistencije). Treneru Flyersa bi sigurno bilo drago da ima spremnog Emeryja, ali to i nije tako veliki hendikep s obzirom da je i drugi vratar Flyersa Michael Leighton ove sezone vrlo dobar i ima isti postotak obrana kao i Emery. Flyersi su trenutno tek 7. momčad istoćne konferencije i do kraja regularnog djela im slijedi teška borba za doigravanje jer barem još 5-6 momčadi su u sličnoj situaciji kao i oni. Philadelphia inače ove sezone na domaćem ledu ima omjer 14-5-11 (96:79) u regularnom vremenu i u NHL-u su već godinama na glasu kao najgrublja momčad kod koje svi moraju doći spremni na batine koje će neminovno dobiti u srazu s Flyersima. Flyersi u ovaj susret ulaze osokoljeni dvjema uzastopnim pobjedama protiv New Jersey Devilsa - doma 3:2 u regularnom vremenu i vani 3:2 nakon produžetka. Interesantno je da su u obje utakmice Flyersi preokretali 0:2 rezultat.

Montreal Canadiensi su također momčad iz istočne konferencije i upravo su oni jedna od onih momčadi koje će do kraja sezone Flyersima biti žestoka konkurencija u borbi za doigravanje. Trenutno su Canadiensi 6. momčad istoka, ali sa samo jednim bodom više od Flyersa i uz 3 odigrane utakmice više. Probleme koje su Flyersi imali u 1. djelu sezone Canadiensi imaju u ovom trenutku, a oni su zbilja ogromni jer od trenutno im je out 4 od 10-oric najboljih scorera ove sezone. Montrealu danas neće igrati prvi strijelac momčadi Mike Cammalleri (56 nastupa, 26 golova, 22 asistencije), zatim najbolji obrambeni igrač Marc-Andre Bergeron (51 nastup, 10 golova, 18 asistencija), Andrei Kostitsyn (40 nastupa, 12 golova, 13 asistencija), Benoit Pouliot (34 nastupa, 13 golova, 5 asistencija), zatim još jedan solidan obrambeni igrač Paul Mara (43 nastupa, 8 asistencija), a upitan je i nastup još jednog braniča - Josha Gorgesa (61 nastupa, 3 gola, 5 asistencija) koji je u prošloj utakmici dobio pakom u glavu nakon čega se nekoliko minuta nije ustao s leda i više nije ulazio u igru poslje toga.  Što se forme Canadiensa tiče interesantno je da su oni unatoč svim silnim problemima uspjeli dobiti 4 od zadnjih 5 utakmica među kojima su domaće pobjede protiv vodeće momčadi lige Washingtona, te vrlo jakih Pittsburgha i Vancouvera. Montrealu će ovo biti prvo gostovanje nakon 3 uzastopne utakmice doma, a idu na mjesto gdje NHL momčadi najmanje vole gostovati u cijeloj ligi.

Ovo će biti drugi ovosezonski sraz Flyersa i Canadiensa, a prvi je kao domaćin dobio Montreal s 3:1. U toj utakmici strijelci za Montreal su bili Kotsitsyn, Cammalleri i Bergeron; a večeras niti jedan od njih neće biti u sastavu Montreala. Osim toga ta utakmica je igrana početkom prosinca kada je Philadelphia imala ogromne probleme s ozljedama. Sada je situacija totalno suprotna jer Flyersi su izuzev golmana gotovo kompletni, a Montreal će igrati bez nekoliko ključnih igrača. Nisam baš ljubitelj Flyersa i njihovog "rudarskog" načina igre, ali mislim da ne postoji gore mjesto za Canadiense trenutno od gostovanja u Philadelphiji s obzirom na ogromne probleme s ozljedama. Tečaj na Flyerse odličan!

nemam vremena a ni previše volje za neke analize nakon jućerašnjeg dana kad skinem jedno 13,14 tenisa pun k... toga a zarade nema  bljuv bljuv bljuv

evo danas ću uzet:

Monfils-Južni +3,5 @ 1,6 pogledao jućer obojicu, Monfils puno toga stiže vraća,ali udarci mu i nisu nešto extra, odma na početku spašava 3 bp pa nakon 2 gamea ne koristi 0-40. uzima prvi set i De Bakker se kasnije raspada,lopte lete van,Monfils pogađa još koji as i meč gotov. Južni igra dobro bh fino radi,stiže isto dosta lopti kad je i ova podloga sve sporija i sporija...mogo je on Ilhana riješit i lakše bilo je dosta bp ponuđenih a on je dao malo...južni obićno uvijek opasana nakon onih mečeva di spašava živu glvau(golubev) nije mofils tolko pouzdan, ako mu Rochus može uzet set ne vidim zašto nebi i Južni po meni 50-50 meč i nakon viđenog ne vidim Monflisa ko favorita...

Davydenko-Melzer -3,5 @ 1,6...ma nema se tu šta puno pričat,je Melzer jak udarač,ima servu, paše mu indoor ali ovo je luđak igra ko zmaj,sve stiže,bh,fh sve udara, na mreži ne pogrešiv mislim da uzima turnir ...po meni puno više pokazao od Novaka...nemam šta puno pričat nego 2:0 za Kolju bez imalo straha...kakav troicki,seppi  sarcastic  a i h2h 5-1

Peer-Safarova 2 @ 2,15 gledao i jednu i drugu jućer, dobro se Špremica držala ali kasnije je lopte pobacala van samo tako ko da ja igram, jedino šta je dobro a pokrila mi +5,5, Peer me nije ničim dojmila osim što mi je naružnija cura na turu, zna game dovest u probleme sa 40-15 na 40-40, ponudi bp, pa 0-30 i to treba iskoristit,a Safarova me jućer uništila na glavnom listiću mičem ju +5,5 i stavljam prokletu talijanku dok na produženim imam +5,5, servirala je odlično,kretanje, udarci jaki i precizni kolko može bit za curu, neću ovih +2,5 h2h je 2:0 za Peer ali ankon viđenog moram na ovak kof...

Petković +6,5 @ 1,6 i nju sam pogledao jućer također prošlo +5,5, igra mala fino, servira solidno udarci dobri, je Elene a bolja od Rezai ali hendi mi je visok i čak sam mislio da će past jućer u trećem a mala oni ima 5-0 na karju to bilo 63 ali opet fino, mlada je igra dobro +6,5 solidno...

za Berlocqa sve piše samo ja uzimam +5,5 @ 1,6

jućer sam imao Kubota +4,5 danas ću se prebacit na Montya imam nekako osjćeja da se malo maknem od kontrha hendia na svaki par  sarcastic

i da pratim od početka Oudin fine kvote bile 1,8 pa 1,85 skinula Cirsteu pa Schnyder...opet fini kof 1,8 šta ja znan mađarka je dobra gledao sma je jućer ali nekako mi za ovu podlogu Oudin bolja, vidio sam je igra fino, trči stiže,udara ma pratim je do kraja turnira...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use