Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.2.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

četvrtak1.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak2.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.2. u 18:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Sa velikom tugom i bolom (opet) proglasavam dva dana zalosti na Forumu. Ako ste zabrinuti sto me nece biti dva dana, znajte da nisam dobro, i da trenutno trazim dovoljno visoki most da skocim sa njega na glavu. Ako me nema i treceg dana na Forumu, znajte da sam ga pronasao.

Neka (opet) pocivaju u miru svi moji tiketi na kojima sam imao pobedu u svim opcijama Bayerna nad Hamburg Towersima, a neka je i laka crna zemlja svim tiketima koji su preziveli samo jedan dan, sve dok nije izgubio i Armani Milano.

Kada pocnete da se bavite boksom, cak i u seoskom klubu, prvo sto vam trener kaze jeste, ona poznata recenica; nije vazno koliko puta padnes na kolena, vec koliko brzo se podignes. Ja sam se prilicno brzo podigao u utorak, nakon sto je Bayern izgubio kod kuce dvadeset razlike, ali nisam ocekivao da ce me protivnik u ringu, nakon sto sam se podigao, odmah udariri kao cekicem, i jos brze vratiti na pod (Armani). Ili da se izrazim bokserskim zargonom, podigao sam si i drugi put na kolena, ali sada, od udaraca, ne mogu da pronadjem gde se izlazi iz ringa.

Neka ostane negde zapisano na Forumu, kako su me srusili Bayern i Armani, da imam gde da procitam kada prodju dva dana zalosti.

Pre utakmice sa Bayernom u gostima, Hamburg Towers je bio u seriji od jedanaest poraza i dve pobede u poslednjih trinaest utakmica. Imali su seriju od pet uzastopnih poraza, pa jednu pobedu, pa opet sest uzastopnih poraza, dok su na svojim utakmicama kod kuce imali skor od sedam poraza i jedne pobede. Zbog takvih rezultata su cak promenili trenera, a cak su doveli jos goreg. A onda su dosli u sred Munchena i odrzali cas kosarke, ne secam se kada sam poslednji put gledao toliko zrelu i pametnu kosarku.

Nekao ostane zapisano i da je Brescia dosla na Kup utakmicu, u seriji od sedam poraza u poslednjih osam utakmica, i da su pali na samo jednu pobedu vise od zone ispadanja. Neka ostane zapisano da su zbog losih rezultata i pritiska oko ispadanja, zvanicno objavili medijsku tisinu, samo da bi se posvetili opstanku. Neka ostane zapisano i da sam u Poslednjoj Sansi od deset promasaja, sedam puta padao iskljucivo zbog crnaca, kao sto je to bilo i juce. Na 01.15 pre kraja utakmice Armani vs Brescia, i pri neresenom rezultatu, Armanijev crnac je izgubio loptu dva koraka nakon sto je krenuo u napad, i nakon greske te crne budaletine, za samo 27 sekundi je vec bilo cetiri razlike za goste i sve je otislo u qurac. Da ne pominjem da je Armani na poluvremenu gubio 16 razlike, da su se na jaja vratili, te na samo dva i po minuta pre kraja imali 3 ili 4 poena razlike i posed lopte.

Da se ne zaboravi da su Bayern i Armani euroligasi sa stalnom licencom, rosterima sa po dvadeset igraca i budzetima po 30-40 miliona.

Hej kolege, iz prve lige Poslednje Sanse, hej administratori,

radovao sam se kao malo dete svakom vasem padu, a kada je kolega @unkdy poslednji put pao, samo sto nisam polomio obe noge radujuci se. Ako je i vas ovoliko bolelo, kada ste padali, kao sto mene sve boli, onda vas zaista razumem. Mozda bih mogao i da razmislim o tome da mozda ipak negde postoji neka kosmicka pravda, ili zaista postoji neko gore, na nebu, ko sve gleda i brine o ravnotezi ili pravdi na ovom svetu, pa me sada kaznjava za svaki podsmeh upucen vama i vasim padovima.

Da nisam u zalosti, napisao bih analizu za double po ukupnoj kvoti od 1,76

Lazio vs Cluj, Conference League, Lazio prolazi dalje, kvota 1,22

M'Gladbach vs Bayern, Bundesliga, dvojka kao kuca 1,45 (subota)

Ako neko iz Juventusa cita ovaj Forum, samo da vas podsetim, da ste za mene NoBet do kraja sezone, cak i da igrate protiv Zmaja iz Makarske, te da su vam vec oduzeti 15 bodova, a ocekuje se jos oduzimanja, tako da cete evropska takmicenja sledece sezone moci samo da sanjate. Predlozio bih vam, i to potpuno besplatno da se posvetite Ligi Evrope, jer vam je to laksi put do evropskih takmicenja sledece sezone, nego preko Serie A. 

LeonardoDrugi, hajde glavu gore i idemo dalje. Ako si dozivio sa tim padovima mozda  i finansijski sok (nadam se da nisi), onda svakako napravi malu pauzu i saberi se..

I ja sam nakon jednog lijeoog niza sa profitom, juce dozivio velike padove. Mnogo me kostao Chelsea jer nije dao jeb*** usrani gol Dortmundu kome svako daje u Bundesligi.

Ta tvoja kosarka koju forsiras su bas kao i ovi dvomec susreti jedno veliko sr**** za kladjenje. Ono tipa, moze pobijediti ali ne mora.  Moze i izgubiti ali nije katastrofa ima druga utakmica. Nas pogresan izbot jbga.  

Barcelona - Manchester United 1 (1.72) bet365

Barcelona je možda u Europskoj ligi ove sezone, ali su i dalje jedna od najboljih momčadi na kontinentu. Trenutno su lideri La Lige sa osam bodova prednosti nad Realom i odlučni su u namjeri da naprave prodor i u Europi. Na drugoj strani imamo Manchester United koji konačno ima kompetentnog menadžera u Eriku ten Hagu. Oni su napredovali pod vodstvom nizozemskog maestra i jurišaju na drugu europsku titulu u posljednjih pet godina.

Ove dvije momčadi su igrale međusobno u dva finala Lige prvaka, a oba puta je španjolska ekipa slavila. Posljednjih godina Katalonci su bili bolja momčad u međusobnim okršajima. Zapravo, Barca je u nizu od četiri pobjede protiv Uniteda, a postigli su dva ili više golova u tri utakmice u tom periodu.

Obje momčadi su u sjajnoj formi u svojim ligama, međutim, Xavijeva momčad igra na svom slavom Nou Campu, gdje ih je uvijek bilo teško pobijediti. A da stvar bude još bolja po njih, Crveni đavoli su imali problema na gostujućim terenima u posljednje vrijeme. Zapravo su izgubili samo jednom kod kuće od svibnja - a ovaj jedini poraz dogodio se protiv Bayerna.

U međuvremenu je Ten Hagova momčad zabilježila samo jednu pobjedu u gostima u Premier ligi u 2023. godini, a i ta pobjeda je stigla protiv Leedsa koji se ove sezone muči sa formom. 

Xavijeva momčad je postigla 43 gola u 21 utakmici u ligi i imaju najbolji napad u Španjolskoj u ovom trenutku. Čak su tri pogotka postigli u posljednjem nastupu na domaćem terenu protiv Seville. S druge strane, Crveni đavoli su zabili dva ili više golova u 13 od dosadašnjih 15 utakmica, a posljednji put su uspjeli zatresti mrežu na gostovanju još u kolovozu.

Katalonci samo jednom nisu uspjeli zabiti kod kuće od kolovoza, a ovaj susret je bio protiv titana Bayerna. Xavijeva momčad se trenutno čini apsolutno nepobjediva. Oni su u nizu od 16 utakmica bez poraza, a 15 od toga su bile pobjede. Tijekom ovog dijela porazili su Real Madrid, Atletico Madrid, Sevillu, Valenciju, Betis, Villarreal, Sociedad itd. – neke od apsolutno najboljih momčadi u Španjolskoj. I povrh svega, imaju bolji međusobni omjer protiv Crvenih đavola. Stoga večeras idem sa pobjedom Barcelone po kvoti 1.72 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Manchester United u ovaj susret ulazi sa nekoliko problema sa izostancima u zadnjoj liniji, gdje će im nedostajati McTominay, koji je ozlijeđen, te Martinez koji odrađuje suspenziju. Također je suspendiran Sabitzer, koji je stigao na Old Trafford ove zime kao zamjena za ozlijeđenog Eriksena. Pored njih United neće može računati ni na Greenwooda, van de Beeka i Martiala.

Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Alba; Pedri, De Jong, Kessie; Raphinha, Lewandowski, Gavi

Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Shaw, Malacia; Casemiro, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Weghorst

Screenshot_44.png

(Koeficijenti 16.2. u 13:03 CET) 

Juventus - Nantes 1 (1.36) bet365

Čini se da je Stara dama izgubila svoj put u talijanskoj prvoj ligi, s oduzimanjem bodova i svom tom dramom. Sada će krenuti po naslov Europske lige, jer kako stvari stoje, moraju osvojiti ovaj trofej kako bi igrali u Ligi prvaka sljedeće sezone. Prva prepreka im je Nantes koji će ovog četvrtka imati pune ruke posla sa talijanskim velikanom. Prolaze kroz pristojan niz nastupa u Ligue 1, ali odlučan Juve bit će potpuno druga priča.

Samo su dva puta ove dvije ekipe igrale međusobno do sada - u izdanju Lige prvaka 1996. godine. Tada je Nantes dobio domaću utakmicu sa 3-2, dok su Talijani slavili sa 2-0 kod kuće. Trenutno je Stara dama u nizu od tri pobjede, a taj niz uključuje pobjede protiv Lazija i Fiorentine. Zapravo su izgubili samo dva puta u posljednja četiri mjeseca, a jedan od tih poraza dogodio se protiv Napolija - koji je vjerojatno najbolji u Europi. Na domaćem terenu su izgubili samo tri puta od travnja 2022. godine, a dva od ta tri poraza dogodila su se u Ligi prvaka. 

Nantes ima zabrinjavajuće nastupe na gostovanjima. Veliki je problem što su uspjeli upisati samo četiri pobjede na gostovanjima od svibnja 2022. Ali siguran sam da neće pokleknuti bez borbe, postigli su dva ili više golova u svojim gostovanjima od studenog, izuzev dva susreta.

Stara dama ove sezone samo jednom nije uspjela postići gol na svom terenu, a za njih je ovaj nadolazeći susret jedan od najvažnijih u dosadašnjem dijelu sezone. Mislim da će pružiti kvalitetan nastup ovdje protiv Nantesa i očekujem pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Juve povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Juventus: Szczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria; Vlahovic

Nantes: Lafont; Centonze, Castelletto, Girotto, Hadjam; Sissoko, Moutoussamy; Blas, Mollett, Guessand; Delort

Screenshot_45.png

(Koeficijenti 16.2. u 13:33 CET) 

Iskreno, mislio sam da danas neću ništa igrati ali previš slobodnog vremena pa da ispunimo to malo. Listić koji je sastaljen u roku od 10 minutica tako da ne polažem neke nade jer izmedjuostalog, ovo je najkriminalnije takmicenje u postojanju svih takmicenja.

Junajted dobar ove sezone ali mislim da je Barselona bolja u ovom trenutku. U grupi sa Interom i Bajernom kiksali su u tim deulima sa Interom i to ih je skupo koštalo. Odbrana im se posložila i napokon to izgleda manje više kako bi trebalo. Junajted sa dosta izostanaka i mislim da jedina prijetnja dolazi od Rashforda. Odbrana vjerovatno sa Mekgvajerom ili Shawom pa i ovo moram probati.

Ajax - Union Berlin, očekujem barem po pogodak sa obje strane iz razloga ofanzive Ajaxa i veoma loše odbrane.

Leverkusen - Monaco, Monaco koji je ušao u formu, dobili su PSG 3:1 i siguran sam da na krilima tog rezultata mogu ovdje pružiti dobar fudbal i barem jedan pogodak.

Juve, Sporting i Lazio, favoriti ali da će biti lagano, siguran sam da neće. 

Braga daje pogodak mislim da je realna kvota 1.20 jer Braga je zaista dobra ove sezone dok Fiorentina igra kako vjetar puše. Mišljenja sam da gledamo 1 gol u mreži Fiorentine.

Screenshot 2023-02-16 at 17.14.45.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use