Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 13.2.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.2. u 17:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Za danas jedan triple, prvo Inter. Situacija u vrhu tabele komplikovana, Napoli daleko u vrhu i mislim da je titula već jednim dijelom gotova. Na trenutnoj tabeli Napoli ima 16 bodova više od Intera koji ima utakmicu manje ali opet mislim da je to previše ako uzmemo u obzir kako dominantno Napoli igra i ne gubi utakmice na kojima bi se titula mogla kiksati. Primjera radi, Inter drugi dio sezone otvorio odlično, dobili Napoli 1:0 ali odmah sljedeće kolo 2:2 protiv Monze. Onda ubiju Milana 3:0 u finalu kupa pa onda izgube od Empolija kod kuće 1:0 u ligi. Sampdorija uz Cremonese ne pokazuje znakove života. Verona znatno bolja, hvata neki priključak za opstanak dok Sampdoria i Cremonese apsolutno ništa. Danas će dočekati ekipu Intera koja mora uzimati ovakve utakmice ako žele mjesto u ligi prvaka. Trenutno razlika između 2. Intera i 6. Lacija je samo 4 boda. Do kraja će biti veoma tjesno tako da se ovakve utakmice moraju dobijati i baš iz tog razloga igram na Inter. Svi su manje više tu, nema povreda, nema više glupih razloga za loša izdanja.

AEK deklasirao Olympiakos u polufinalu kupa sa 3:0 i u takvom ritmu dočekuju najgoreg gosta u ligi, ekipu Levadiakosa. Levadiakos sa omjerom 2-7-12 i gol razlikom 12:28 nalazi se na predzadnjoj poziciji i uopšte ne izgledaju dobro. Sa druge strane AEK drugi, 4 boda manje od Panathinaikosa ali i sa 2 utakmice manje tako da im je ovo odlična šansa da priđu na samo bod razlike i utakmicu manje. AEK kod kuće 9-0-1 sa gol razlikom 23:3 i mislim da ovo vrlo lako pokrivaju u hendikepu. Ove dvije ekipe sastale su se u 9. kolu gdje je AEK u gostima pobjedio 2:0 i uz promašen penal u 66. minuti. Mislim da će dominacija ovoga puta biti još veća što zbog njihovog dobrog niza, što zbog lošeg gosta te zbog stanja na tabeli i potrebe za bodovima. Gosti ovdje dolaze sa dosta povreda među kojima je najveća i odsustvo prvog golmana tima.

Treći duel je gradski derbi gdje će snage odmjeriti Liverpool i Everton. Iskreno, ovdje se najviše vodim onim da jednostavno mora krenuti negdje i nekako. Liverpool 10., Everton 18. Liverpool posljednja 4 kola u ligi 3 poraza i nerješeno. Everton je prekinuo niz od 8 utakmica bez pobjede gdje su zabilježili čak 6 poraza i 2 nerješena. Zanimljivo je da su niz prekinuli protiv Arsenala i to pobjedom od 1:0 kod kuće a među silnim porazima nerješeno je bilo protiv Citya u gostima gdje su odigrali 1:1. Veoma nelogičan izbor ovdje je pobjeda Liverpoola ali ovo moram uzeti po ovom tečaju. van Dijk je krenuo trenirati, Diego Jota je upitan kao i Firmino te Thiago. Sa druge strane upitan je Calvert Lewin. Najveci problem u ovoj utakmici mislim da je vezni red Liverpoola jer nema tu neke sigurnosti niti čvrstine. Sa druge strane, u utakmici sa Arsenalom, vezni red Evertona sa Onanom i Gueyem je izgledao odlično. Kao što rekoh, najviše idem sa onim, PA MORA DA KRENE ali sam svjestan da je tada najčešće ono NEĆE PA NEĆE. Everton ove sezone grozan u gostima, 1 pobjeda, 4 nerješeno i 5 poraza dok Liverpool kod kuće lošiji nego što je bio predhodnih godina, 6 pobjeda, 3 nerješena i poraz. Arsenal je kiksao, Newcastle također, Tottenham izgubio, Brajton Chelsea Brentford kiksao i ovo Liverpool mora iskoristiti. Dobra stvar je to što Liverpool ima po 2, čak i 3 utakmice manje od gore navedenih ekipa te bi ovo mogla biti utakmica sezone za njih jer ako ovdje kiksaju, šanse za top 4 postaju mnogo teže. 

Screenshot 2023-02-13 at 11.00.18.png

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipa

 

Toliko sam isfrustriran sa padovima na kladionici zadnjih dana da sada sumnjam u svaki par. Naravno, iskustvo me naucilo da u ovakvoj situaciji i u ovom crnom nizu najbolje sto mogu uciniti je da napravim pauzu od kladjenja ili da smanjim uloge. Buduci da sam ovistan o kladjenju, biram ovo drugo, to jest smanjim uloge dok ne udjem u bolju formu..

Citam forum i vidim da se zadnjih dana predlazu neke oklade za  nadolazece utakmice sa kojima se ja bas i ne slazem. Igrao bih kontru toga ali kako clanovi predlazu suprotno, te parove, ja cu to preskociti ili odigrati neku neutralnu okladu  na kornere ili kartone i slicno..

 

Prvo, Sampdoria-Inrer Milan. Citam portale i primjetim kako ljudi masovno  trpaju na Inter, prije svega radi lose Sampdorie. OK ,  sve to stoji i Sampdoria je uzasna i ispast ce vjerovatno u seriju B, ali treba se ovdje  zapitati zasto igrati to i zasto igrati na Inter? Inter nije pod pritiskom pobjede,  Napoli  se odvojio i odavno rezervisao titulu dok je Inter u lijepoj poziciji za borbu za jednu od ostslih pozicija koje vode u ligu prvaka. Oni si i te kako mogu ponovno priustiti jedan kiks i zasto to ne moze da bude bas danas? I zasto su bas za danas izdvojili bas tu utakmicu? Ja to ne diram..Ima boljih oklada po toj kvoti...

 

PSG - BAYERN..Predlaze se uveliko igra na Bayern a radi se tek o prvoj utakmici dvomeca..Oba tima su jako prenapuhana i favorizirana od strane kladionica i kladionice pod nos turaju njihove utakmice kladionicarima sa mizernim kvotama a oba tima igraju jako lose i muce se u domacem  prvenstvu sa dosta kikseva i teskih pobjeda..Zasto onda igrati na Bayern? Cemu to? OK, ako se vjeruje da ce Bayern biti bolji logicno mi je igrati rani prolaz ali po meni to su dva jako losa tima i ja tu necu nista da igram...

 

Umjesto da samo lupam kontru i kritikujem, evo da nesto i predlozim.

 

LIVERPOOL - EVERTON. Tip 1 i Liverpool daje 2 gola, za hrabrije singl pobjeda u hendikepu ili Liverpool daje cak 3 gola ili vise..

 

Ovo je prvenstveno revolt protiv Evertona i njegove po meni sumnjive pobjede nad Arsenalom koja mu je dala tracak nade. No ja tu ne vjerujrm u cista posla i cistu sportski ostvarenu pobjedu nego je za mene i dalje Everton jedan od najlosijih timova u EPL kojeg bi trenutno dobila i vecina timova iz Championshipa.. Liverpoolu na Anfield dolazi Everton kao odlicna ekipa da se razbije maler i da se izidje iz loseg rezuktatskog niza..Uz to je i gradski derbi, razlog vise da se zapne i da se pokazu zubi. A Everton. nema zubi, krezav je cijelu sezonu i ja ne vjerujem da se ista sa njima promijenilo. Ta pobjeda od 1-0 nad Arsenalom je obicna  kazalisna predstava iscenirana od velikih igraca i kriminalaca,  a dokaz tome ce se desiti upravo veceras. "iznenadili" su oni i Man City sa 1-1 ali nakon toga su dobili samare od tri ekipe koje su trebali i morali dobiti ako razmisljaju u opstanku u EPL. Ali ne, oni su te utakmice izgubili hladno, ukljucujuci domacu utakmicu protiiv direktnog kandidata za ispadanje Southamptona, ali je bitno da su ostali neporazeni kod oba tima koji se bore za titulu. E ne moze tako rodjace moj, seres puno, i tvoje je mjesto u drugoj ligi, a nadam se da ces brzo preci i iz druge u trecu ligu... .

A da li Liverpoolu trebaju poeni, ne racunajuci prestiz, rivalstvo i sve ostalo? Pa treba, jer vidim Liverpoola na 10. poziciji sa 12 poena zaostatka iza New Castla koji je na toj magicnoj 4. poziciji. Na prvi pogled previse je to i stice se utisak da Liverpool nema sanse u toj utrci za 4. poziciju..ALI Liverpool ima 2 utakmice manje od New Castlea te 3 utakmice manje od Tottenhama koji takodje se bori i zeli ligu prvaka. To znaci da sa eventualnih 6 poena Liverpool bi imao samo 6 poena  manje od New Castlra, a vec za vikebd Liverpool gostuje kod New Castle a New Castle nakon toga ide kod Man Citya .. Ja vjerujem da je zbog toga u svlacionici Liverpoola alarmantno i da je ova utakmica okarakterisana kao MUST WIN.. Ovdje se veceras lomi sezona...

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Everton 1X i 2+ (1.41) bet365

Redsi će očajnički željeti da zaustave veliki pad forme i konačno preokrenu stvari sa pobjedom nad ljutim gradskim rivalom. Ipak, ništa ne upućuje da će se takav scenarij dogoditi, jer su izabranici Jurgena Kloppa izgledali užasno u posljednjim utakmicama. Liverpool je izgubio tri i remizirao u jednom od prethodna četiri susreta u Premier ligi, postigavši pritom samo jedan gol.

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

Redsi su primili tri gola u tri od ova četiri susreta, uključujući ponižavajući poraz od 3-0 prošlog vikenda od Wolvesa kojima prijeti ispadanje. Da stvari budu gore za Kloppa i njegovu momčad, sada se bore protiv Evertona koji je našao novu energiju pod novim menadžerom Seanom Dycheom.

Bivši trener Burnleya prošlog je vikenda debitirao sjajno na klupi Evertona, pobijedivši prvoplsiranog Arsenala sa 1-0 na Goodison Parku. Tom prilikom je njegova ekipa pružila zapanjujuću obrambenu igru ograničivši jednu od najboljih napadačkih linija u ligi na vrlo malo prilika ispred gola Jordana Pickforda. Znajući koliko je Liverpool napadački bio loš posljednjih tjedana, ne bi me iznenadilo vidjeti još jednu dobru obrambenu igru Seana Dychea večeras.

Zbog toga ovdje neću igrati čistu pobjedu Liverpoola, nego 1X i 2+ po kvoti 1.41 u bet365 kladionici. Ukoliko se odlučite igrati čistu pobjedu Redsa, onda će vam bet365 kladionica računati okladu automatski dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike, bez obzira na krajnji rezultat.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Matip, Robertson; Henderson, Fabinho, Bajcetic; Salah, Nunez, Gakpo

Everton: Pickford; Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko; Iwobi, Onana, Gueye, Doucoure, McNeil; Maupay

Screenshot_20.png

(Koeficijenti 13.2. u 13:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sampdoria - Inter X2 i 2+ (1.33) bet365

Interova forma u novoj godini bila je predobra. Od siječnja su odigrali devet utakmica u raznim natjecanjima i u njih osam uspjeli ostati neporaženi. S druge strane, Sampdoria je nastavila sa slabom formom upisavši šest utakmica bez pobjede u proteklih sedam. Na tabeli se nalaze na 19. poziciji.

Inter protiv Sampdorije ima niz od četiri utakmice bez poraza. Prva utakmica između ova dva tima ove sezone završila je pobjedom Intera 3-0. Na ovom stadionu, Inter je bio neporažen u četiri od proteklih pet susreta protiv Sampdorije. Ukupno su postigli 12 golova u proteklih pet susreta.

Inter je u pristojnoj formi na gostovanjima. U usporedbi sa domaćom formom Sampdorije, Inter je impresivan i čini se da su sposobni ostvariti još jednu pobjedu večeras. Zabili su ukupno sedam golova u protekla tri gostovanja. Suočili su se s momčadima koje su se nalazalile na gornjem dijelu tabele, dok Sampdoria nije uspjela postići pogodak u proteklih šest domaćih utakmica zaredom. Na jednom od listića igram čistu dvicu na Inter po kvoti 1.36 u bet365 kladionici, dok za onaj 'sigurniji' tiket ide X2 i 2+ po kvoti 1.33 u bet365 kladionici. Sretno!

Sampdoria: Audero; Amione, Nuytinck, Gunter; Zanoli, Cuisance, Winks, Augello; Djuricic; Gabbiadini, Lammers

Inter: Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Lukaku

Screenshot_25.png

(Koeficijenti 13.2. u 13:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use