Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.2.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Serie A

Petak3.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Bundesliga

Petak4.png4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Ligue 1

Petak5.png5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

HNL

Petak6.png6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.2. u 17:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Dinamo ZG - Istra.  

 

OK, Istra nikada nije dobila Dinama u Zagrrbu koliko ja znam , ali  ovo bi moglo biti iznenadjenje dana i tjedna. Klade daju 1.25-1.30 na Dinamo kao da su superiorni a 9.50 na Istru.

Istina je da je kod dimacina turbulentno i uz to nemaju neki sampionski tim sto pokazuju i rezultati, cista patnja.  S druge strane Istra u naletu,  okrenula Hajduka 3-0 pa nakon toga i Varazdina 2-1.  

Za tih 9.50 vrijedi probati..

Link to comment
Share on other sites

Kolega @furyshaa je vec napisao nekoliko recenica u Topicu od utorka za mec Lige Prvaka izmedju crnih plasticnih govana i velikog Bayerna, ali sam i ja takodje napisao nekoliko recenica, jos pre pet dana. Ovo nije bas najlaksi mec za kladjenje, ali cu svakako napisati, bravo kolega @furyshaa

Dakle, prosto je neverovatno koliko kvota na Bayern pada u poslednje vreme. Jos je neverovatnije da su kladionice jos pre nekoliko meseci, kada su kvote prvi put izasle, za favorita proglasile velikog Bayerna, cak i u prvom mecu koji se igra u sred Parisa. Da ne poverujete, da je kvota na jedinicu, pa jos kod kuce, na tim koji je konstruisan samo za osvajanje Lige Prvaka, cak 2,80 dok je dvojka na Bayern, u sred Parisa, sa nekadasnjih 2,65 pala na cak 2,30. 

Ja bih svakako bio malo obazriviji od kolege @furyshaa, pa cu najpre ponoviti njegove reci iz Topica od utorka, a tek kasnije napisati sta mislim. 

Dakle, ovako razmislja kolega:

"... Psg i sa Mbappèom i Messijem i Neymarom tesko moze protiv Bayerna koji ovakve utakmice igra bolje nego iko. Psg smrdi od glave do pete, ne igraju onako kako bi trebali, jer jednostavno grupa nabacanih igraca, bez glave i repa...."

A ovako razmisljam ja:

"... kockanje je najlepsa, najuzbudljivija, najstrastvenija, najzdravija i najbolja stvar na svetu. Kladionice samo nude, one nikoga nista ne teraju, i zato ih nikada ne pljujte. Ko od kolega sa Foruma misli da francuska plasticna crna govna imaju najbolji tim na svetu, ili barem najbolji napad na svetu, nikada vise nece imati prilike da dobije kvotu od 2,80 za pobedu onakvog rostera, i to kod kuce. 

Ko misli, kao i ja, da je Bayern najbolji i najzdraviji klub na svetu, mogao bi jos juce da pocne sa uplatama da Bayern prolazi dalje, jer kvota pada iz dana u dan. Pre nekoliko meseci, pocetna kvota da veliki Bayern prolazi dalje je bila 1,75 pa je vremenom pala na 1,60 i 1,55 a vec juce je bila 1,44 koliko je i danas.

Kockanje je jednostavna stvar, kladionice nude, a mi treba samo da izaberemo, nadajmo se ispravno.

Hvala kolegi @furyshaa, a hvala i meni sto skrecemo paznju na ovolike promene kvota na ovom najzanimljivijem mecu Lige Prvaka.

 

Link to comment
Share on other sites

Eh, sinoć sam ukratko napisao za pobjedu Bayerna po kvoti 2.80, pa 2.40 a sad je već 2.30. Što se tice sigurnijih varijanti koje se nalaze na mom listiću, gol Bayerna po kvoti 1.20 (sada već 1.18) i siguran sam da će ići i na 1.15 jer pogledajmo malo realnije. PSG je uložio stotine i stotine miliona u ekipu, enormni transferi Neymara, Mbappea, ogromne plate koje daju Messiju (koji izgleda kao da mu uopšte nije do fudbala), Ramos, Donnaruma. Ekipa koja je natrpana zvučnim imenima ali tu nešto uveliko smrdi. Prvi su u ligi ali nije im ni teško jer glavni konkurent im je Marseille, Lens i Monaco, ekipe kojih u evropi nema ni na vidiku. Glavni konkurent do prošlog kola bila im je ekipa Marseillea kojoj je glavna udarna igla Payet i Sanchez, istrošeni igrači koji su svoj maksimum dali još prije 10 godina. Ekipa gdje je pojačanje bio C. Under, momak kojem je bila predviđana lijepa buducnost, momak koji je kao najveci de*** poletio u englesku ligu iako ima jedva METAR I SEDAMDESET u sebi sa jedva 65kg. Halooo, ligu gdje se možda i najviše fizički igra, on je otišao. Naravno, to je trajalo veoma kratko, te uz dobar broj povreda otišao je evo u francusku i tu je cak klupa. E ta ista ekipa gdje je Guendouzi motor ekipe, Under, Payet i Sanchez udarna igla, bili su konkurenti Parizu u ligi sa samo 5 bodova razlike (sada već 8 jer su glupani izgubili od Nice kod kuće 3:1). Da stvar bude gora, ta ista ekipa sa tim istim ekipama demolirala je PSG u kupu i izbacili ih sa 2:1 uz sva ta silna imena Neymara, Messija, Ramosa, Donnarume i ostalih klokana. Kako drugacije da nazoveš igrače kojima se realno ne igra nogomet i pokazuju manje nego mi na terminu što bi pokazali kada bi se skupili. PSG je redom primao golove od Marseille 2x, Touluse im je kod kuće zabio 1, Montpellier 1, Reims 1 itd itš. U posljednjih 18 utakmica u svim takmičenjima, 3x su uspjeli sačuvati svoju mrežu i to protiv Pays de Cassela u pobjedi od 7:0 (mada ovo ne bih ni gledao), Angersa kod kuće u pobjedi od 2:0 te Auxerre 5:0. Da li treba spominjati da je Rays de Cassela ekipa koja je u najboljem slučaju amaterska, da je Angers zakucan za dno sa 9 bodova iz 22 kola dok je Auxerre predzadnji sa 14 bodova. Dovoljno o ekipi PSG-a. Tim koji misli da će kupovinom igračina i plaćanjem enormnih plata dobiti nešto? Aha, vidjeti ćemo samo koliko u duelu protiv Bayerna. Kao što sam i rekao, čak i uz Mbappea i Messija, mislim da bi Bayern bio favorit a ovako, mislim da PSG uopšte nije prijetnja. Pobjeda Bayerna sada već po 2.30, da daje gol 1.18, pobjeda Bayerna u barem jednom poluvremenu 1.65, Bayern daje 2 ili više golova 1.80 (ZA OVO MISLIM DA ĆE BAYERN OVDJE HTJETI DA RIJEŠI DUEL I DA SA ŠTO VIŠE RAZLIKE DOČEKA PARIŽANE). 

Da stvar bude zanimljivija, uživam u klađenju ali kladim se sa iznosima koje mogu da izgubim. Nerviram se svakako, to mi je i čar svega ovoga ali nisam osoba koja prica o ulogu od 1000e, niti želim da zavaravam bilo koga. ALI ALI ALI, što se tiče ove utakmice, ovo su možda i najveći ulozi koje sam odigrao na neki tip još od finala lige prvaka gdje sam bio ubjeđen da će Liverpool dobiti Tottenhama. Naravno, Tottenham nije bio opasnost ni jedne sekunde i Liverpool je to riješio bez pola muke. Isto tako mislim i za ovu utakmicu, Bayern je prolazio kroz malu krizu gdje su zaredali 3 remija protiv Lajpciga 1:1, Kelna 1:1 te Frankfurta 1:1 a onda Mainz u kupu u gostima 4:0 te u gostima Wolfsburg 4:2. I uz te male turbulencije Bayern je ekipa koja je u 19. kola zabila čak 56 golova u ligi koja je mnogo kvalitetnija od Francuske, gdje imamo razliku između 1. i 7. mjesta samo 6 bodova. Poređenja radi, City sa Halandom koji je sam zabio 25 golova, ima 53 gola u 21 utakmici ove sezone. Samo se treba sjetiti utakmica protiv Barcelone i dovoljno je za shvatiti kolika je Bayern mašina i kakav mentalitet imaju i ako te uhvate u to, kukulele i mnogo kompaktnijim ekipama od plastičnih govana. Još jedna stvar, Bayern je ispao baš od PSG-a 2021. kada su kod kuće izgubili 3:2 te u gostima dobili 1:0 ali tada se još uvijek važilo pravilo golova u gostima tako da je Bayernu bila noga ali mislim da to nisu zaboravili i da je vrijeme za naplatu. I plus, ovo je tip gdje mi sigurno ne bi bilo ni žao da padnem.

Link to comment
Share on other sites

I pored parove koje sam napisao OVDJE (pad kolege @Goksim iz posljednje šanse Flamengo me je oborio na par listića) dodao sam još par "sigurica". 

Real Madrid je stvoren za ovakve utakmice, nebitan roster, nebitno igrači, jednostavno klub kao klub ima taj mentalitet i eto to ti je. Al-Hilal nije bio favorit ni u utakmici sa Flamengom gdje su čak i sa igračem više mučili muku u nekim momentima, čak ni u utakmici sa Wydadom gdje su na penale pobjedili a sada idu na noge Realu koji finala igraju kao na kokainu. Mislim da će Real nakon pobjede od 4:1 protiv Al Ahlya i ovu utakmicu lagano riješiti u svoju korist. 

AEK Atena igra u pondjeljak i to nisam primjetio. AEK drugi, bod manje od Panathinaikosa koji je kiksao čak 3 puta u posljednjih 5 utakmica i gdje su gubili od AEK-a, PAOK-a te Asterasa. AEK ima utakmicu manje te mislim da je ovo njihovo preuzimanje prvog mjesta. Levadiakos 13 bodova, gol razlika 12:28 te se trenutno nalaze samo bod iznad posljednjeplasirane Lamie.  AEK ekipa koja je do sada zabila 41 gol, 11 više od Panathinaikosa te 9 više od PAOKA. Primili su samo 9 golova te su po tome i najbolja defanzivna ekipa. Ove dvije ekipe igrale su u 9. kolu gdje je AEK dominirao te odnio pobjedu u gostima sa 2:0. Ništa drugačije ne vidim ni ovdje gdje je čak i veći imperativ pobjede pristuan kod igrača AEK-a.

Opet ja i moj Chelsea ali šta da radim kad je jače od mene. Chelsea daje gol po 1.28 tečaju jednostavno moram uzeti. West ham 17. ali ta pozicija bi bila i lošija da nisu izvukli X protiv Leedsa 2:2, pobjedili Everton 2:0 te 1:1 izvukli protiv Newcastlea. Chelsea nije bajan ali posljednje 2 utakmice su odigrali solidno te 0:0 protiv Liverpoola te 0:0 protiv Fulhama uopšte nije izgledalo loše. Protiv Fulhama Havertz je pogodio stativu u prilici 1 na 1 sa golmanom, Madueke je pogodio stativu na prazan gol doslovno ... jednostavno nije bilo sreće ali mislim da mora doći kraj tome. Posljednjih 6 susreta Chelsea je zabio barem gol West Hamu, tačnije 11 golova u posljednjih 6 susreta i ne vidim kako neće u ovom susretu. Felix se vraća nakon suspenzije, Mudryk je tu, Madueke, Sterling se vratio, James se vratio, Chillwell također, Enzo je tu baš kao i Havertz koji izgleda sve bolje i bolje. Igrač koje također želim više vidjeti je Fofana ali otom potom. Mislim da Chelsea ovdje ide barem do gola.

Tottenhama i Junajteda neću ni komentarisati jer igraju protiv Ekipa koje primaju veliki broj golova a i jedna i druga ekipa gaje ambicije za ta prva 4 mjesta i ligu prvaka.

Naredna 2 tipa su tipovi koje treba da preskočite. PSG kao i Marseille sam opisao u komentaru iznad i mislim da nije vrijedno stresa za ovu vrstu tečaja.

Vodim se onim trpaj dok ide pa tako i Barcelona. Koriste lošu igru Reala i hvataju sve veći i veći plus. Trenutno su na 8 bodova razlike sa 42:7 gol razlikom uz 17 pobjeda u 20 odigranih susreta. Ovdje me drži loša forma Villarreala i Barcelona koja ga na ovaj ili onaj nacin zabije. Gledao sam Barcelonu par puta i nije me se puno dojmilo ali desi se ta jedna ili dvije situacije gdje bljesnu i to je sasvim dovoljno. Barcelona ove sezone gol nije zabila samo u prvom kolu protiv Rayo Vallecana te su u nizu od 19 utakmica gdje su zabili gol. U međuvremenu osvojili su SC gdje su demolirali Real Madrid sa 3:1 ali isto tako su ispali iz lige prvaka tako da se mogu posvetiti ligi i graditi tu prednost u odnosu na rivale iz Madrida.

Juve i Dortmund daju gol samo iz razloga što Dortmund ima možda i najširi napadački kapacitet u čitavoj evropi a Juve nema više za šta da igra tako da mogu opušteno svaku utakmicu i igrati za svoju dušu i dušu navijača. Naravno, to može biti mač sa dvije oštrice što se vidjelo u utakmici protiv Monze ...

Ludogorets drugi, bod iz CSKA Sofije sa 46 golova iz 18 utakmica, čak 12 više od CSKA. Varna zadnja, 14:38 i samo 8 bodova iz 18 kola. Prvi susret Ludogorets je dobio sa 5:0.

Alkmaar drugi i da nije bilo kikseva protiv Volendama 1:1 ili famoznih 5:5 protiv Utrechta, sada bi držali to prvo mjesto. Fokus mora biti na ligi, Ajax se probudio, PSV je tu, Feyenoord izgleda strašan te se ovakve utakmice moraju dobijati. Excelsior 2 mjesta iznad te pozicije koja vodi u doigravanje sa 4 boda više od Emmena te 7 od Groningena koji sad za sad ide u drugu ligu. Posljednje 3 utakmica, 2 poraza i nerješeno. Excelsior ekipa sa drugom najlošijom odbranom sa čak 43 primljena gola u 20 utakmica te 20 zabijenih pogodaka.  

Lazio nakon niza gdje su dobili 2:0 Sassuolo, izbacili Bolognu iz kupa sa 1:0 te deklasirali Milan sa 4:0, u nizu su od tri kiksa, Fiorentina 1:1, ispali od Juventusa 1:0 iz kupa te 1:1 protiv Verone u zadnjem kolu. Ovo je susret koji je must win za obje ekipe jer ako gledamo da je Napoli već prvak (možda ne toliko zbog njihove igre nego zbog igre Intera Milana i ostalih), ta 3 mjesta koja vode u ligu prvaka će se dijeliti između 5 ekipa. Inter, Roma, Lazio, Atalanta, Milan, svi su u samo 5 bodova i borba će do kraja biti neizvjesna. Već sam par puta pisao o Atalanti i odbrana im je katastrofalna, puno rupa, puno prilika dopuštaju te mislim da će Lazio to iskoristiti u jednom mementu. 1.24 da primaju gol zvuci odlicno.

Newcastle najveće iznenađenje ove sezone, igraju čvrsto i u jednoj engleskoj ligi su primili 12 golova u 21 utakmici ove sezone. Daleko najmanje. Poređenja radi Tottenham je primio 31, Junajted 28, City 21, Arsenal 17 a da ne pricamo o ostalima koji su na 28+ primljenih. Bournemounth 43 primljena gola, predzadnja ekipa sa 17 bodova i ne piše im se dobro. 5 susreta, 4 poraza te nerješeneno i to protiv ekipa gdje su morali tražiti bolji rezultat (osim Junajteda). Teško će ovdje nešto protiv ovakvog Newcastle-a koji iznenada ima priliku možda čak i za izlazak u ligu prvaka.

57142977660001 (1).png

Link to comment
Share on other sites

Hej @furyshaa

polako sa emocijama. Igra se eliminaziona faza Lige Prvaka. Da ne govorimo koliki je ulog, a sa time i pritisak, pogotovo za crna plasticna francuska govna. Kvote za prvu utakmicu su 2,80  3,75  2,30 a to nisu kvote koje govore da ce nekome na terenu biti lako. Psg nikome nije omiljen klub, ali sigurno nece uci u mec kao sto ulazi u prvenstvenim mecevima. Niko jos ne zna u kom pravcu ce otici mec, pa bi mozda najbolja opcija bila live kladjenje. Iako sumanuto uplacujem da Bayern prolazi dalje, mozda bi, za sada bilo najbolje da kolegama samo skrenemo paznju na promene kvota, za ovaj mec.

Link to comment
Share on other sites

Kao što sam naglasio, po mom mišljenju vrijedi ganjati kvotu 2.30 što lično radim i zbog toga predlažem ali ja sam lično ljubitelj manjih kvota tako da ću se na najvećem broju listića zadovoljniti sa 1.18 - 1.20 kvotom da Bayern daje gol gdje mi je i glavni fokus ili x2 po tečaju 1.40. Zaista nemam nikakve emocije ni prema jednoj ekipi ali gledao sam ih dosta puta ove sezone da mogu reći da je Bayern dosta kvalitetnija i posloženija ekipa od PSG-a. Vitinha je tek stigao, Ruiz je tek stigao, Ekitike kao i Soler također i treba tu još dosta meda da se to posloži. Gledam to malo logički i ne vidim način da mentalna seljačina kao što Pereira ili dijete Warren zaustave vezni red Bayerna koji čine  Goretzka i Kimmich već posljednjih 5 sezona (Kimmich po meni jedan od najpodcjenjenijih veznih igrača trenutno). Kada tu dodamo Davisa kojem je ovo 5 godina u Bayernu, i koji će uz Comana i Musialu koji su u Bayernu otkad znaju za sebe demolirati Hakimija koji po meni i nije neki defanzivni igrač. Sa druge strane Sane koji hvata ritam ide na Nunu Mendesa i kao što bi ti rekao, da se ovo igra na papiru, bez Mbappea i vjerovatno bez Messija, ovo ne vidim kako Bayern može izgubiti. Čak i uz Messija, Mbappe je ipak gol mašina ove ekipe ... 

Ne bih nikoga da navodim na bilo šta, svačiji izbor šta će u krevet odvesti i na listić staviti ali kažem da velika kolicina ZA MENE novca ide na Bayern jer sam veoma siguran u to da su bolja, posloženija, dominantnija i u glavi daleko spremnija ekipa od PSGa.

Link to comment
Share on other sites

Schalke - Wolfsburg 2 (1.95) bet365

Dva uzastopna poraza zaustavila su borbu Wolfsburga za prva četiri mjesta u Bundesligi. Prošli put su izgubili od vodećeg Bayerna sa 4-2. Navijači kluba željno čekaju pobjedu i ona će se vjerujem dogoditi večeras protiv katastrofalnog i najgoreg tima u ligi Schalkea.

4.png

Izvor: bet365

U isto vrijeme Schalke je upisao dvije utakmice u prvenstvu bez poraza. Oni su na dnu tabele i vjeroajtno će biti prva momčad koja će ispasti u 2. Bundesligu na kraju ove sezone. Posljednju domaću pobjedu ostvarili su u studenom protiv Mainza.

Dosadašnji podaci pokazuju da je Wolfsburg neporažen u posljednjih šest međusobnih susreta protiv Schalkea. Utakmica u kolovozu završila je remijem bez golova. Još jedna svar koju treba spomenuti je da u Veltins Areni domaćini nisu pobijedili u ovoj utakmici još od 2019. godine.

Schalke je trenutno u najgoroj formi u ligi. Izgubili su više od 60% svojih dosadašnjih utakmica i imaju loš učinak protiv Wolfsburga. Situacija je ozbiljna za domaćina, jer se mnogi ključni igrači oporavljaju od ozljeda uoči ovog susreta. Stoga su velike šanse da će Wolfsburg kući otići sa sva tri boda iz ove utakmice po kvoti 1.95 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Wolfsburg povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Wolfsburg nije postigao više od dva gola u zadnja tri gostovanja. Međutim, ova će se forma vjerojatno poboljšati jer su gosti zabili pet golova protiv Herthe u svojoj zadnjoj pobjedi u ligi. Imajte na umu da je Hertha u zoni ispadanja slično Schalkeu.

Schalke 04: Fahrmann; Brunner, Yoshida, Jenz, Uronen; Kral, Alvarez, Krauss; Kozuki, Terodde, Skarke

Wolfsburg: Casteels; Baku, Bornauw, Van de Ven, Otavio; Svanberg, Arnold, F Nmecha; Wimmer, Wind, Kaminski

Screenshot_7.png

(Koeficijenti 10.2. u 13:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Nice - Ajaccio 1 (1.57) bet365

Potrebno je nešto posebno da se uzme devet bodova iz susreta protiv Lillea, Lensa i Marseillea, a upravo je to uspjelo Nici u prethodna tri kola. Momčad sa Allianz Riviere uživa u senzacionalnoj formi pod vodstvom novog menadžera Didiera Digarda. Pobijedili su četiri i remizirali jednu od prethodnih pet ligaških utakmica unatoč iznimno teškom rasporedu u tom periodu.

5.png

Izvor: bet365

Digard može biti posebno zadovoljan obrambenim nastupima koje su njegovi igrači pokazali u posljednjih nekoliko tjedana, jer je Nica u prethodna četiri kola u ligi primila samo jedan gol. Nica je izgledala posebno impresivno u nedelju kada su ispratili Marseillea sa pobjedom od 3-1 u gostima na Velodromu.

Gaetan Laborde nastavio je svoju dobru formu postigavši tom prilikom svoj šesti gol ove sezone. Nice sada ima samo šest bodova manje do petoplasiranog Rennesa i lako bi se mogla pridružiti borbi za mjesta koja vode na europska natjecanja.

Digardova momčad sada konačno ima nešto lakšu utakmicu protiv Ajaccija kojemu prijeti ispadanje iz lige. Ajaccio je prije pet dana pretrpio peti poraz u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima kada su kod kuće izgubili od Nantesa sa 2-0. Momčad koju vodi OIivier Pantaloni sada je treća od pozadi u Ligue 1 i čeka ih teška borba za opstanak u drugom dijelu sezone.

Domaćini su pobijedili četiri i remizirali jednu od posljednjih pet utakmica, primajući samo dva gola u tom periodu. Sada očekujem još jednu pobjedu po kvoti 1.57 u bet365 kladionici koja nam automatski računa okladu dobitnom ako Nice povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Nice: Schmeichel; Lotomba, Todibo, Dante, Bard; Ramsey, Ndayishimiye, Thuram; Laborde, Moffi, Diop

Ajaccio: Leroy; Youssouf, Gonzalez, Avinel, Alphonse; Bayala, Lebas, Barreto, Chabrolle; Belaili, El Idrissy

Screenshot_9.png

(Koeficijenti 10.2. u 15:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 18 sati, Dobardan1978 said:

Dinamo ZG - Istra.  

 

OK, Istra nikada nije dobila Dinama u Zagrrbu koliko ja znam , ali  ovo bi moglo biti iznenadjenje dana i tjedna. Klade daju 1.25-1.30 na Dinamo kao da su superiorni a 9.50 na Istru.

Istina je da je kod dimacina turbulentno i uz to nemaju neki sampionski tim sto pokazuju i rezultati, cista patnja.  S druge strane Istra u naletu,  okrenula Hajduka 3-0 pa nakon toga i Varazdina 2-1.  

Za tih 9.50 vrijedi probati..

Apsolutno

Kod lopova iz supersporta cak 13, mati moja mila🤦🏿‍♂️🤣

Racunam da ce Istra sigurno dati gol, i to bi mogao biti Erceg koji je u formi i na penalu ali svakako nije jedini adut Istre koji moze zaprijetiti. U svakom slucaju moja prognoza takoder ide u smjeru kiksa Dinama koji ne igra nista, nit pokazuje zelju za razliku od Istre koja igra lijepo, lakocom iznosi loptu iz svoje trecine kroz pass igru i sigurno ce imati sanse cak i za pobjedu kontra beskrvnog Dinama koji se vuce po terenu a u klubu atmosfera dobra nije, ma sto pojedini iz kluba govorili.

Sretno nam bilo

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nakon dugih niz godina opet imamo na kalendaru ski skokove Svijetskoga kupa na Američkom kontinentu.

33CB4FDA-C022-4387-812E-57D08F793DF4.thumb.jpeg.6ac8af625fa86e2dbbcfd4c30f1daae8.jpeg

“LAKE PLACID”

04B2448B-6E0A-4C52-BBB8-5E94B1CA49B1.jpeg.83ed05b267d6650b45fc8b6624c266fa.jpeg

Danas se skaču kvalifikacije po srednjoeuropskom vremenu u 23h. Navečer u 21h prije kvalifikacija održat će se trening tako da do toga vremena se treba ulozit novce.

Gledao sam ponudu kvalifikacija i nisam nešto zadovoljan ponudom duela u bet365 kladionici.

44A5B97D-5852-48A1-A269-03A161030DA2.jpeg.26f95181105fcb4f7ff50c1f25ebee74.jpeg

Moj glavni tip za večeras je da će Austrijanac Stefan Kraft osvojiti postolje u kvalifikacijama. Ovo sam osobno igrao. Jučer je skakao na treningu i imao je 2.najbolji rezultat na sva tri skoka koja je odradio.

E3E5BFA9-2DA4-42E2-A4A5-1C9EC7492CFA.jpeg.d1b7bbc5e4d6ce5629bb43a0f078a84e.jpeg

Vrijedi ga ispratit večeras po ovome tečaju po nekom manjem ulogu. Svidja mi se od ostalih parova duel izmedju Hayboeck - Tschofening.

Ocekujem ovdje da Tschofening osvoji duel. PSK nudi 1,83 dok je u bet365 1,50 tečaj, tako da tko ima račun u PSK moze uložiti u ovaj duel.

4A469267-9554-48A0-9ABF-B1F9D5ACE098.jpeg.9f23293552da88b5d57c27d8c827f678.jpeg

Što se tiče vremenske prognoze za večeras. Očekuje se hladno,oblačno vrijeme sa nekim pojacanim vjetrom.

LP!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 3. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE! Tipove možete postaviti iz ponude od utorka (24.9) do četvrtka (26.9). Molim vas pazite na ovo, jer ste pravili greške u prvom kolu. Tema PŠ-a će biti otvorena do četvrtka do 20:45 sati! Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025. te ćemo imati 74 kola!  Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. koja su rezultat sugestija za poboljšanje natjecanja koje su mnogi članovi SvijetKladjenja foruma dali kroz prošlu sezonu, i kojima se ovim putem želim još jednom zahvaliti. Izmjene pravila u odnosu na prošlu sezonu su minimalne, ali adresiraju probleme koje smo svi skupa uočili prošle sezone te vjerujemo da će znatno doprinjeti poboljšanju natjecanja. Sva Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. možete pročitati na gornjem linku, dok ćemo ovdje sistematizirati glavne promjene o odnosu na prošlu sezonu:  Sa ciljem izbjegavanja nepotrebnih nesporazuma i osiguravanja regularnosti natjecanja, od ove sezone prilaganje screenshota tipa iz ponude je potrebno kako bi tip bio priznat.  Isto kao i live oklade, od ove sezone se betbuilder oklade neće priznavati. Kako bi Posljednju Šansu 2024/2025 dodatno unaprijedili te osigurali pravičnost i pravednost natjecanja, zajedno ćemo odabrati kladionice iz čije ponude će se moći prijavljivati oklade.  Ove izmjene pravila su bile najavljene u temi "Pitanja i prijedozi za Posljednju Šansu" 30.8. kada su sudionici natjecanja od prošle sezone bili tagirani i pozvani da podijele svoja razmišljanja oko ovih izmjena pravila gdje to i dalje mogu učiniti.  @Goksim, @IzudinB @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19@furyshaa, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Clutch, @Vido992, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, , @Mile5, @darko56, @smrcak888, @Kiks77, @KiksakisPromapopulos, @ara008, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @medinjo, @majstorchina, @jeneri29, @bozicso, @prlito Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi. Iznimno u prvom, te potencijalno drugom kolu (biti će definirano u temi tog kola) prihvatit će se prijavljeni tipovi iz svih kladionica, koji zadovoljavaju pravilo minimalnog koeficijenta od 1,20 te druga pravila natjecanja. Tema će biti automatski otključana ponedjeljak, 23.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 24.9. (utorak) do 26.9. (četvrtak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi SvijetKladjenja foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu.  Izvanredno u prvih pet kola Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025., tema će biti otključana do nedjelje, odnosno četvrtka do 20:45 CET.  Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE TABLICA
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use