Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

44. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 3.2. - 6.2. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @colastefan, @llatin, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_10.pngScreenshot_11.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Everton – Arsenal   X2 i od 0,5 do 5,5 golova   1,22 (bet365)

image.png.d203d5697027266e5fb99ab3e76547f9.png

Arsenal nakon ove utakmice za 7 dana ugošćuje Brentford i onda za 3 dana dočekuje Man. City. Uvjeren sam da je ovdje cilj ostvariti rutinsku pobjedu, stvoriti prednost od 2-3 gola razlike i potom odmarati najvažnije igrače za te dvije utakmice tj. za City. Bio san dosta skeptičan prema Arsenalu, ali kad su igrali protiv Uniteda dobio sam dojam da mogu do kraja. Uvjeren sam da će i osvojiti naslov prvaka ako ne izgube ni jedu utakmicu protiv najvećeg konkurenta Citya.

Everton je užasan i izgubio je 1:2 od Southamptona koji je zadnji u direktnoj borbi za ostanak.

Nizozemci, derbi, izrazito bitna utakmica u izravnoj borbi za naslov koji je jos daleko svima ali favoriti se znaju a u dvoboju ova dva ocekujem da frca na sve strane i sada da znam da ce zavrsiti 0-0 svejedno bih opet birao ovaj tip.
Tablice, forme, i ostale statistike vidite svi i sami pa prosudite ali meni se izmedu nekoliko prijedloga ovaj namece kao najsigurniji te ocekujem bespostednu borbu, dobru igru, sanse i naravno golove. Barem dva😉

Feyeenord - PSV Eindhoven, over 1.5, 1.24, unibet

Screenshot_20230203_135346_Chrome.jpg

4.2. 18:45 Volendam-AZ Alkmaar

Na 8 od 9 domačih utakmica je Volendam primio gol i završile su sa više od 1,5 gola. Trenutno poslednjih 7.

AZ Alkmaar je postigao gol na svim 19 utakmicama u ligi, 17 jih je završilo sa više od 1,5 gola. Trenutno poslednjih 6.

AZ Alkmaar je postiao gol na svim 7 medjusobnih utakmicama i sve su završile sa više od 1,5 gola.

VOLvsAZA.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use