Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

44. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 3.2. - 6.2. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 44. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_12.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Strasno sta se radi na ovom lopovskom Forumu. Prvo smo kolega @fic i ja imali isti broj pogodaka, i isti prosecni koeficijent, a on je bio prvi na tabeli jer administrator navija protiv mene. Potom, opet imamo isti broj pogodaka, ali sada ja imam veci prosecni koeficijent, i opet je kolega @fic ispred mene. Sutra cu imati deset pogodaka vise od njega, i opet ce on biti ispred mene na tabeli. Ne da treba da uvedemo robote-administratore, vec treba pohapsiti sve realne administratore. Iz protesta zbog kriminala kojeg bi se postideli meksicki i kolumbijski kladionicarski Portali, danas cu iskoristiti clan 24 Pravila Poslednje Sanse koji kaze da za mene pravila me vaze, jer sam najbolji kockar na ovom kriminalnom Portalu. Drugi put ove sezone cu iskoristiti privilegiju da sam iznad svih, i da za mene pravila ne vaze,  te postavljam kao svoj predlog pobedu Partizana, ne ukljucujuci i produzetke, nad Megom, Aba League, po kvoti od 1,15 kod kladionice Supersport

E084B896-7843-42E6-9190-9898FF7E0795.jpeg.82999a88e49290a84e7780142d766567.jpeg

Ćorić - Novak 1, 1,25 SuperSport

Danas je tenis dilema. Ipak idem sa Ćorićem koji za reprezentaciju uvijek igra bolje. Uhvatio je formu u drugome dijelu prošle sezone. Bilo je tu dobrih nastupa u dvorani. U Davis cupu pobjede protiv Kokkinakisa i Bautiste. Ove sezone na AO ispadanje glatko protiv Lehecke koji je napravio tamo dobar rezultat. Istina, to me malo brine, ali vjerovat ću da se pripremio za Davis Cup i da će danas imati dobar nastup.

Screenshot 2023-02-04 at 13-43-35 Pretvori užitak u dobitak!.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use