Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.2.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Utorak1.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.2. u 23:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Kladionicarski sistem gde se trazi pet pogodaka iz sedam predloga

Flamengo vs Al Hilal, klupski Svetski kup, prolaz dalje Flamenga, kvota 1,22 predlog @Goksim

Kao prvi predlog u kladionicarskom sistemu, postavljam predlog vlasnika Portala i ujedno objavljujem da prestajem sa glupiranjem i izigravanjem dvorske lude na Forumu, a prestajem i sa podsmevanjem svim ucesnicima svete Poslednje Sanse. Kolega je vezao cetrnaest uzastopnih pogodaka, i potpuno se vratio u spektakularnu borbu za drugo mesto u drugoj ligi Poslednje Sanse, pa bi bilo zaista seljacki da nastavim sa glupiranjem na Forumu. Od danas ostavljam na miru sve ucesnike svete Poslednje Sanse, a to svakako nije malo od mene, i zelim svima da se potpuno posvete zavrsnici sezone.

Bayern vs Bochum, Bundesliga, pobeda Bayerna u svim opcijama (mec se igra u subotu)

Kada su izasle kvote na veliki Bayern, pobeda je bila kvotirana sa 1,15 a vec danas je 1,11. Za ovo obaranje kvote sam najvise ja zasluzan, jer sam vec oho-hoooo poceo sa uplatama na bavarce, i to u svim opcijama, Dakle, pobede iz poluvremena, preko svih handicapa, pobede u kornerima, prvi daju golove, daju puno golova, svi overi …... Pre samo dva dana, over na utakmicama velikog Bayerna je kvotiran sa 1,45, a vec danas je 1,25 a do subote ce pasti na ispod 1,20. Za samo sedam dana se igra mec Lige Prvaka izmedju Psg i Bayerna, a kladionice su za prolaz dalje, kao favorita proglasile Bayerna, majko moja, prolaz najboljeg kluba na svetu je kvotiran sa 1,55. Kakvo ponizenje za francuska crna plasticna govna, majko moja.

Feyenoord vs Nec, holandski Kup, Feyenoord prolazi dalje, kvota 1,20

Juce Sampdorija u borbi za opstanak, dva puta bude u vodjstvu (0:1 i 1:2) i uspe da prospe dva boda u 90 plus 8-om minutu. Sa druge strane, pre samo dva dana, Feyenoord gubi kod kuce od Psv-a sve do 82-og minuta i to sa 0:2, i na kraju izjednaci. Eto, to su razlike koje dele sampionske i gubitnicke ekipe, pa bi to bila i analiza za ovaj mec. Naravno, posto je u pitanju Kup utakmica, ako u sastavu domacih budu igrale rezerve, ovaj predlog ce prvi pasti od svih ostalih izbora.

Bayern vs Partizan, Euroleague, klizni handicap od 9,5 na Partizan, kvota 1,28

Ovo su predlozi najboljih ucesnika prve i druge lige Poslednje Sanse, pa bi to bilo sve sto se tice analize.

Predlozi kolega @fic (sta god da postavi) i rukomet, predlog kolege @BoskoBuha

Bez komentara

Sedmi predlog neka bude nesto od kolege @furyshaa ako objavi ili neka svako izabere nesto za sebe

mada se meni najvise svidja predlog kolege @nutrija da ce na utakmici Twente vs Ajax biti vise od jednog gola.

Kao i inace uzeti ćemo jedan sedmični favorita pa da vidimo.

Slavia Prag - Brno, kec ko kuća, 1.15. Slavia Prag je u ligi u nizu od 7 pobjeda i zahvaljujući kiksevima Viktorije koja u posljednjih 5 utakmica ima 2 poraza, nerješeno i 2 pobjede, Slavia je izbila na prvo mjesto sa 43 boda, bodom više od Viktorije Plzen. Slavia dočekuje ekipu Brna, ekipu koja prima mnogo golova i koja ima jedan od lošijih nizova u ligi. 4 poraza i nerješeno. Ovo će Slavija riješiti čak u hendikepu, siguran sam. 

AEK Larnaca - Chloraka, kec ko kuća, 1.22. Duel prvog na tabeli i ubjedljivo posljednjeg. Larnaca kod kuće ima niz od 10 pobjeda dok Chloraka u gostima u posljednjih 10 susreta ima 9 poraza i 1 nerješeni ishod. Larnaca drugi najbolji napad u ligi dok Chloraka najlošija odbrana i najgori napad u ligi. Od 22 susreta, Chloraka 17 poraza, 2 nerješena i 3 pobjede a u gostima je to 0 pobjeda, 2 nerješena i 9 poraza. Larnaca ove sezone kod kuće 10 pobjeda i samo 1 nerješeno sa gol razlikom 24:7. 

A.Viseu - Porto, dvica, 1.25. Prije desetak dana u okviru polufinala ligaškog kupa sastale su se ove dvije ekipe gdje je domaćin bio Porto i rutinski riješio utakmicu sa 3:0 te zakazao finale sa Sportingom i na kraju osvojio kup pobjedom od 2:0. Sada u četvrtfinalu opet ista ekipa i mislim da će i ovo riješiti u svoju korist. Opet imaju znatno lakši žrijeb jer i ukoliko prođu u polufinalu će se sastati sa boljim iz duela Famalicao - BSAD. Sa druge strane, Benfica ide u goste Bragi te će bolji iz tog susreta igrati sa boljim iz susreta Casa Pia - Nacional. Čak i sa miješanim sastavom mislim da ovo Porto lagano uzima. 

Uzimam i PSV i Ajax jer su ovo utakmice koje ne smiju gubiti ukoliko žele ostati u trci za prvaka. PSV je prokockao velikih 2:0 protiv Feyenoorda u doslovno posljednjih 10 minuta tako da sam siguran da žele da se vrate na pobjednički niz. Ajax je ušao lagano u formu te su u posljednje 2 utakmice pobjedili Excelsiora 4:1 te Camuura 5:0. Teži protivnik ali trpao je Ajax i njih i mislim da će to biti slučaj i u nedjelju.

Celtic i Rangersi će siguran sam proći. Celtic želi uzeti sve što može jer jednom rukom su već na peharu za prvaka škotske dok siguran sam da žele uzeti i kup. Rangersi u kupu mogu vidjeti spas neki tako da sam siguran u prolaz ove dvije ekipe.

Junajted protiv Leedsa će tražiti izjednačavanje bodova sa drugoplasiranim City-em koji me srušio u veliko u toj utakmici sa Tottenhamom gdje je ponovo "genijalnost" Pepa da igra bez De Brujnea koštala ga sigurno utakmice. Junajted nakon kiksa protiv Arsenala, vratio se na staze pobjede protiv Palacea u utakmici koja je bogme i drugačije mogla da završi po njih. Leeds jedno mjesto iznad te crvene zone ali imaju isto bodova kao i Everton koji je prvi u toj crvenoj zoni, bod više od Bournemoutha i 3 od Southamptona. Idu na noge Junajtedu koji ne zna za poraz na domaćem terenu u posljednjih 15 utakmica gdje imaju 14 pobjeda i samo 1 nerješenu protiv Newcastlea i to sredinom 10. mjeseca. Leeds u gostima očajan, 1 pobjeda, 2 nerješena te 7 poraza sa gol razlikom 11:20. 

Napoli dočekuje ekipu koja još uvijek nema pobjede u ligi i koja je zakucana za dno sa 8 bodova iz 21 kola. 8 nerješenih 13 poraza sa gol razlikom 15:37. Ista ta ekipa me 2x rušila u kupu i to baš protiv Napolia te nedavno protiv Rome. Mislim da će ovdje Napoli naplatiti svoje. 

Borusija me iskreno iznenadila kvota gdje sam mislio da će biti znatno manja jer ušli su u dobar niz, pobjede protiv Augsburga i Freiburga kod kuće sa 4:3 te 5:1, te u gostima protiv Mainza 2:1 i Bayer Leverkusen sa 2:0. U okviru kupa idu u goste Bochumu koji će se do kraja boriti za opstanak. Izašli su iz te crvene zone pobjedom protiv direktnog konkurenta Hoffenheima sa 5:2 te mislim da bi oni snage trebali okrenuti prema ligi i opstanku. Borusija u dobrom nizu, dobar tempo i mislim da teško mogu izgubiti od Bohuma. 

O Bajernu i Bohumu neću ni da pišem, Bayern nakon 3 kiksa u ligi istopio prednost tako da mu se Union berlin približio na svega 1 bod te Borusija i Lajpcig na 3 odnosno 4 boda.

@LeonardoDrugi možeš da biraš šta poželiš, dan koji ti odgovara i tečaj koji ti je potreban. Najsigurnije bih se držao Slavije, Larnace te Napolija ili Dortmunda.

Screenshot 2023-02-07 at 10.18.07.png

prije 46 minute, furyshaa said:

Kao i inace uzeti ćemo jedan sedmični favorita pa da vidimo.

Slavia Prag - Brno, kec ko kuća, 1.15. Slavia Prag je u ligi u nizu od 7 pobjeda i zahvaljujući kiksevima Viktorije koja u posljednjih 5 utakmica ima 2 poraza, nerješeno i 2 pobjede, Slavia je izbila na prvo mjesto sa 43 boda, bodom više od Viktorije Plzen. Slavia dočekuje ekipu Brna, ekipu koja prima mnogo golova i koja ima jedan od lošijih nizova u ligi. 4 poraza i nerješeno. Ovo će Slavija riješiti čak u hendikepu, siguran sam. 

AEK Larnaca - Chloraka, kec ko kuća, 1.22. Duel prvog na tabeli i ubjedljivo posljednjeg. Larnaca kod kuće ima niz od 10 pobjeda dok Chloraka u gostima u posljednjih 10 susreta ima 9 poraza i 1 nerješeni ishod. Larnaca drugi najbolji napad u ligi dok Chloraka najlošija odbrana i najgori napad u ligi. Od 22 susreta, Chloraka 17 poraza, 2 nerješena i 3 pobjede a u gostima je to 0 pobjeda, 2 nerješena i 9 poraza. Larnaca ove sezone kod kuće 10 pobjeda i samo 1 nerješeno sa gol razlikom 24:7. 

A.Viseu - Porto, dvica, 1.25. Prije desetak dana u okviru polufinala ligaškog kupa sastale su se ove dvije ekipe gdje je domaćin bio Porto i rutinski riješio utakmicu sa 3:0 te zakazao finale sa Sportingom i na kraju osvojio kup pobjedom od 2:0. Sada u četvrtfinalu opet ista ekipa i mislim da će i ovo riješiti u svoju korist. Opet imaju znatno lakši žrijeb jer i ukoliko prođu u polufinalu će se sastati sa boljim iz duela Famalicao - BSAD. Sa druge strane, Benfica ide u goste Bragi te će bolji iz tog susreta igrati sa boljim iz susreta Casa Pia - Nacional. Čak i sa miješanim sastavom mislim da ovo Porto lagano uzima. 

Uzimam i PSV i Ajax jer su ovo utakmice koje ne smiju gubiti ukoliko žele ostati u trci za prvaka. PSV je prokockao velikih 2:0 protiv Feyenoorda u doslovno posljednjih 10 minuta tako da sam siguran da žele da se vrate na pobjednički niz. Ajax je ušao lagano u formu te su u posljednje 2 utakmice pobjedili Excelsiora 4:1 te Camuura 5:0. Teži protivnik ali trpao je Ajax i njih i mislim da će to biti slučaj i u nedjelju.

Celtic i Rangersi će siguran sam proći. Celtic želi uzeti sve što može jer jednom rukom su već na peharu za prvaka škotske dok siguran sam da žele uzeti i kup. Rangersi u kupu mogu vidjeti spas neki tako da sam siguran u prolaz ove dvije ekipe.

Junajted protiv Leedsa će tražiti izjednačavanje bodova sa drugoplasiranim City-em koji me srušio u veliko u toj utakmici sa Tottenhamom gdje je ponovo "genijalnost" Pepa da igra bez De Brujnea koštala ga sigurno utakmice. Junajted nakon kiksa protiv Arsenala, vratio se na staze pobjede protiv Palacea u utakmici koja je bogme i drugačije mogla da završi po njih. Leeds jedno mjesto iznad te crvene zone ali imaju isto bodova kao i Everton koji je prvi u toj crvenoj zoni, bod više od Bournemoutha i 3 od Southamptona. Idu na noge Junajtedu koji ne zna za poraz na domaćem terenu u posljednjih 15 utakmica gdje imaju 14 pobjeda i samo 1 nerješenu protiv Newcastlea i to sredinom 10. mjeseca. Leeds u gostima očajan, 1 pobjeda, 2 nerješena te 7 poraza sa gol razlikom 11:20. 

Napoli dočekuje ekipu koja još uvijek nema pobjede u ligi i koja je zakucana za dno sa 8 bodova iz 21 kola. 8 nerješenih 13 poraza sa gol razlikom 15:37. Ista ta ekipa me 2x rušila u kupu i to baš protiv Napolia te nedavno protiv Rome. Mislim da će ovdje Napoli naplatiti svoje. 

Borusija me iskreno iznenadila kvota gdje sam mislio da će biti znatno manja jer ušli su u dobar niz, pobjede protiv Augsburga i Freiburga kod kuće sa 4:3 te 5:1, te u gostima protiv Mainza 2:1 i Bayer Leverkusen sa 2:0. U okviru kupa idu u goste Bochumu koji će se do kraja boriti za opstanak. Izašli su iz te crvene zone pobjedom protiv direktnog konkurenta Hoffenheima sa 5:2 te mislim da bi oni snage trebali okrenuti prema ligi i opstanku. Borusija u dobrom nizu, dobar tempo i mislim da teško mogu izgubiti od Bohuma. 

O Bajernu i Bohumu neću ni da pišem, Bayern nakon 3 kiksa u ligi istopio prednost tako da mu se Union berlin približio na svega 1 bod te Borusija i Lajpcig na 3 odnosno 4 boda.

@LeonardoDrugi možeš da biraš šta poželiš, dan koji ti odgovara i tečaj koji ti je potreban. Najsigurnije bih se držao Slavije, Larnace te Napolija ili Dortmunda.

Screenshot 2023-02-07 at 10.18.07.png

Odlicno kolega, bas kao sto sam i ocekivao. Vecina, ili barem veci deo predloga ide u sistem. Jedva cekam da se prikljucis Poslednjoj Sansi.

Salernitana - Juventus X2 i više od 1.5 gola (1.40) bet365

Salernitana od početka ima razočaravajuću formu u ligi. Nalaze se na donjem dijelu tabele sa sedam bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja i izgubili su u 9 od 20 dosadašnjih kola. Suočavaju se sa Juventusom, koji također prolazi kroz razočaravajuću formu. Međutim, imaju mnogo bolji pobjednički rekord i izgubili su samo četiri utakmice ove sezone.

Screenshot_36.png

Izvor: bet365

Juventus je bio neporažen u četiri od proteklih pet okršaja sa Salernitanom. Prva utakmica ove sezone između ova dva tima završila je remijem od 2-2.  Na ovom stadionu susreli su se ukupno dva puta i ostvarili po jednu pobjedu.

Salernitana trenutno ima slabu formu kod kuće. Ovdje su u nizu od četiri utakmice bez pobjede. U međuvremenu je Juve dobio četiri od posljednjih pet gostovanja i bio je u nizu od četiri pobjede prije tog poraza protiv Napolija.

Juventus također ima prednost kada su međusobni susreti u pitanju, stoga vjerujem da imaju veću šansu za pobjedu večeras. Očekujem golove na ovoj utakmici, slično kao i na prvom dvoboju ove sezone u kojem smo vidjeli četiri gola. Osim toga, Salernitana je zabila ukupno 11 golova u zadnja tri meča, dok je dvije od posljednje tri utakmice Juventusa završilo sa više od 2.5 gola.

Napadačka strana Salernitane ove sezone izgleda dovoljno pristojno u smislu konstantnosti. Zabili su gol u četiri od posljednjih pet utakmica, dok nisu uspjeli zabiti samo protiv Napolija. Stoga očekujem jedan pogodak i sa njihove strane.

Juventus je uspio odigrati nekoliko dobrih nastupa na gostovanjima u zadnje vrijeme. Trenutna forma Juventusa izgleda puno bolje od Salernitane i zbog toga vjerujem da ovdje barem neće izgubiti susret. Oklada X2 i da će na utakmici biti više od 1.5 gola mi se čini najrealnijom po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Ako igrate čistu dvicu na Juventus po kvoti 1.50 u bet365, oklada će vam se računati dobitnom ako Stara dama povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Salernitana: Ochoa; Troost-Ekong, Bronn, Bradaric; Coulibaly, Bohinen, Vilhena; Candreva, Piatek, Dia

Juventus: Szczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Cuadrado, Fagiolo, Locatelli, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

Screenshot_35.png

(Koeficijenti 7.2. u 13:34 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use