Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 5.2.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.2. u 23:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

On 03. 02. 2023. at 23:10, Leedsfan said:

C3A302C1-FC63-4922-B5B1-8CF933695330.jpeg.7435da9338122405a86fc8e486989ec9.jpeg

Šta reći za jučerašnji dan!. Mislim da svi mogu biti sretni od sudaca i glavnoga direktora natjecanja da nitko nije poginuo!. Što se tiče kvalifikacija prebačeno je zbog lošega vremena za subotu.

BF67DE91-6826-40D5-95F9-ED5C24D22745.jpeg.6cce02027c09456e185ff83f7ce35a53.jpeg

Duel izmedju Tima Zajca i Andreas Wellingera moramo ćemo još pričekati. Slovenac je skakao u mješovitom natjecanju i imao je najduži skok u povijesti od čak nevjerojatnih 161.5 metra ali je imao na kraju dosta “opasan” pad koji je na sreću dobro završilo bez nekih većih ozljeda.

221B1042-BE6E-44BA-9CE1-16A2D1C4250C.jpeg.b35a380b0b05c44a705c989d41af01da.jpeg

Po izjavi trenera Slovenske reprezentacije Timi Zajc ima lakše bolove u leđima od pada, ali da bi trebao skakati u subotu u kvalifikacijama.

Dok ćemo čekati rezultate iz kvalifikacija. Odlučio sam igrati drugi duel 1.dana natjecanja izmedju Austrijanaca Manuel Fettnera i Jan Hoerla.

7E035E02-F60C-471C-A9A3-6EBFC6D53CB8.jpeg.a9b3e2ad44623f935ae9d91ba7e27a67.jpeg

Petak se je skakalo zbog lošega vremena umjesto dva treninga samo jedan. Jan Hoerl i Manuel Fettner imali su isti skok od 135 metara ali su sudci vise bili naklonjeni sa bodovima J.Hoerlu i dali mu za 3,7 bodova vise nego M.Fettneru.

Kladionice daju veće šanse Janu Hoerlu i ako M.Fettner u poretku Svijetskoga kupa je bolje plasiran za dva mjesta sa 114 bodova vise od svoga sunarodnjaka.

Ocekujem od Jana Hoerla da osvoji ovaj duel i ako budu imali slične skokove vjerujem da će “ponovno” biti vise naklonjeni J.Hoerlu nego njegovom sunarodnjaku.

65715848-FBCD-442B-A2C7-19529774901B.jpeg.73511f954f3439067bb297eb44c19506.jpeg

Vremenska prognoza bi trebala po najavi biti puno bolja nego što je to bilo u petak.

LP!

Jučer lagani prolazi oba dva single tipa po 1,83 i 1,72 tečaju! :)….

”Kvalifikacije”

1715AFA5-6DEA-4376-B16A-EE9BF814051F.jpeg.a4bc8396d0dd244fdfccb9519745928a.jpeg

“Pojedinačno natjecanje”

1B99CD24-E3E5-485B-B001-5AC65563ED58.jpeg.fa752d80281f9d21431f099ab8f02d5c.jpeg

“Rezultati top 10”

719D5100-DA2D-4B9F-ABB5-69216D1AC2C8.jpeg.ec26d10ed6c0bafd96db4573785bc6dc.jpeg

Proslu nedjelju igrao sam protiv Talijana Bresadole i na kraju mi je uzeo dobitak i 100% pozitivan niz u Bad Mitterndorfu. Ovu nedjelju igram opet protiv njega.

38B2A30A-98BF-4841-8251-25DD0EAEB9A6.jpeg.6f54c69bc31a8744c67283d755f93051.jpeg

Philip Raimund kao što sam već pisao o njemu je mladi talentirani Njemački skakač. Ove sezone nije nastupio na svakoj skakaonici Svijetskoga kupa. Skače povremeno na poziv trenera reprezentacije u Svijetskom kupu. Još se “kali” većinom u kupu kontinenata (2.liga).

Što se tiče mladoga Njemca ove sezone kada je god skakao na Svijetskom kupu na “Njemačkom tlu” uvijek je završio medju top 15 na poziciji. Jucer je imao svoj najbolji rezultat gdje se je na kraju smjestio medju top 10 najboljih.

Što se tiče Talijana Bresadole jučer je dobro skakao kao i prošli vikend, ali jednostavno ne vidim da dva vikenda zaredom ovaj skakač napravi dobar rezultat.

Dosta mi se svidja igrati ovaj tip u PSK. Tko ima otvoren račun u toj kladionici može odigrati za manji ulog da ce Raimund završit medju top 15 na tablici.

1F10C45E-24A8-4F91-8097-E72E9160A3D3.jpeg.efef1eda4bff222300604634288a443c.jpeg

Kao što kladionice ga drže favoritom mislim da je mladi Njemac puno kvalitetniji od Talijana i da bi trebao uzeti bolji skok već u 1.rundi drugog dana natjecanja u Njemačkom Willingenu i možda i danas napasti top 10 poziciju.

Willingen - W-W-?

(15-3)

SRETNO!

Kladionicarski sistem gde se trazi pet pogodaka iz sedam predloga

Najveci apsurd u sportu je, sto su od svih ucesnika na terenu, sudije i treneri najobrazovaniji, jedini ucesnici na terenu koji su morali nesto da nauce da bi radili svoj posao, pa opet kada padnemo na kocki, bas njih najvise kritikujemo. A one polupismene majmune zbog kojih zapravo padamo, malo ili nimalo kritikujemo. Ko je duze na Forumu, zna da nikada ni jednu recenicu nisam napisao protiv sudija, cak i kada grese. Negde sam procitao podatak, koji verovatno nije tacan, da je polupismeni Mbappè, od kada je profesionalni igrac promasio vec preko petnaest penala. Sutirate sa jedanaest metara, sve staje oko vas, da biste sutnuli na miru, treba da pogodite u rupetinu od sedam metara i majmuni opet promasuju. Ako to nisu greske zbog kojih je moguce da klub izgubi sto miliona, i zbog kojih bi trebalo igracu koji promasi, odseci nogu motornom testerom na licu mesta, i to bez anestezije, onda je stvarno smesno kritikovati sudije sto grese. Druga stvar su treneri, tu sam uvek spreman da pljujem po njima, ali samo po onim najgorim kao sto su Pirlo, Shevchenko, Montella, Dejan Stankovic, Pioli, Pocchettino …

Ulazimo u drugi mesec, uskoro stize i prolece, stizu zavrsnice u prvenstvima, stize eliminaciona faza u Ligi Prvaka, jos malo pa ce i sama zavrsnica nikada neizvesnije Euroleague, sto znaci da bi svaki prosecni trener morao da zna da se forma tempira bas za ovaj period, i da su sve greske do sada mogle da se ispravljaju, ali da ce to sada ici mnogo teze. Bas zato je upravo sada vidljivo ko su trenercine, a ko treneri i trenercici, i upravo sada mozete videti koliko tu ima nivoa.

Idemo sa prvom grupom klubova i trenera, koji predstavljaju pravi fijasko.

Milan, Serie A. Bas sada su ispali iz nacionalnog Kupa, i to kod kuce, pa jos od Torina, koji je imao i igraca manje, izgubili su SuperCup od Intera, Lecce im je uzeo bod, Lazio ih potopio sa 4:0, a Sassuolo im dao pet golova kod kuce, u sred Milana, od cega tri u prvom poluvremenu. Sampdoria, Serie A. Bore se za opstanak, procenili su da ce to ici lakse sa novim trenereom, a oni bas sada na pet poslednjih utakmica, dakle pet puta uzastopno nisu dali niti gol, odnosno bas sada u zadnjih deset utakmica imaju devet poraza. Psv, Eredivisie. Bas sada im je Sparta iz Rotterdama uzela bod i to u sred Eindhovena, pa im je Fortuna Sittard opet uzela bod, pa ih je Emmen pobedio i to “iz poluvremena” (1/1). Crvena Zvezda, kosarka, Euroleague. Bas sada, nakon sto su bili ekipa sa najboljom formom u Evropi, izgubili su sest utakmica uzastopno od Barcellone kod kuce, od Real Madrida kod kuce, od Zalgirisa u gostima, od Partizana kod kuce, te od Virtusa i Armanija u gostima. “Best of” je svakako Cedevita o kojoj zaista ne treba trositi tastaturu, kada im je uspelo da izgube cak i od Mzt-a, najgore kosarkaske ekipe u Evropi.

Sa druge strane su potpuno suprotni primeri. Partizan, kosarka, Aba, Euroleague. Bas sada, kada i treba igraju svoju najbolju kosarku, dobili su Baskoniju, Crvenu Zvezdu, Asvel i Zalgiris u gostima. Feyenoord, Eredivisie. Ne pobedjuje uvek, ali i ne gubi, pa i nije cudo sto su prvi na tabeli. U gostima dva neresena ishoda i pobeda, kod kuce pobede i nereseni ishod sa Ajaxom, a lagano su prosli i kup.

I na kraju je treca grupa, klubovi koji drze manje-vise formu tokom cele sezone, uz poneki kiks, tek da kockarima zgade kladjenje (Arsenal, Bayern, Napoli ...)

I evo nas kod analize za danas, pod uslovom da ste preziveli ovaj uvod koji sam napisao u nedelju u ranu zoru, i to poptuno besplatno za sve vas, i to dok vi spavate kao male bebe. Dakle, moja danasnja analiza je posvecena bas ovakvim klubovima iz ovog gore uvoda, ili onim koji bas sada igraju svoj najbolji fudbal/kosarku ili onima koji bas sada, predstavljaju pravi fijasko.

Mega vs Partizan, Aba League, dvojka kao kuca, pobeda u svim opcijama

O Partizanu sam vec sto puta pisao na Forumu, zato cu danas samo ponoviti moje dve istorijske recenice koje sam napisao na Forumu u Dnevnim tipovima od 17.01.

“... Jos pre desetak dana sam napisao da cu tokom celog prvog meseca podrzati Partizan u svim svojim predlozima za Poslednju Sansu. Danas cu da se ispravim i pomerim igranje na Partizan i na prvih nekoliko dana drugog meseca...” Dakle, sve je veoma jednostavno, najbolja igra trenutno, plus najbolja forma trenutno, plus trenercina na klupi, plus nakrcani strancima danas igraju protiv kluba koji u rosteru ima samo tri igraca starija od 23 godine. Kvota na Partizan je 1,10-1,15 a kao i uvek, protivnicima malih kvota cu ponoviti opcije koje imaju na raspolaganju. Preskociti post i videti sta drugi imaju da kazu, objasniti mi zasto da ne uzmem ovu kvoticu, cak i ako je 1,10 ili uzeti nesto iz alternativne ponude (pobeda Partizana iz poluvremena, kvota 1,40 ili pobede sa vise od 3, 4, 5 razlike...)

Monza vs Sampdoria 1X, dupla sansa, kvota 1,22

Prvi put u ovoj sezoni sam imao deset opcija za svoj predlog u Poslednjoj Sansi, a ova dupla sansa je bila na visokom drugom mestu. Nisam je izbrao jer sam se nesto iznervirao zbog naseg realnog administratora, a izbacio sam ga da ne bi gubio vreme o proceni mogucnosti da Monza proda bodove. Ovaj predlog ide u moj kladionicarski sistem, odmah kao drugi izbor, ali samo zato sto se mec igra u ponedeljak, pa ce mi to biti poslednji par koji cekam, i to dupla sansa, sto cu verovatno braniti (dvojkom) ako osetim da bi moglo biti namestanja. Kao sto sam u uvodu napisao, ovde igram protiv Sampdorije, a ne na Monzu. Iako sam o Sampdoriji i Dejanu Stankovicu vec sto puta pisao, za te budaletine uvek ima nesto da se doda. Bore se za opstanak, misle da je Stankovic pravi trener za to, a na pet poslednjih utakmica nisu dali cak ni gol. Nista nisu pokazali. Nikakva igra, nikakva zelja, nikakva strast ili spremnost da se izgine na terenu … nista, jedna velika nula. Sampdorija nema tim, nema napadace, nema igru, o rezultatima da i ne govorim, ali je najgore sto trener nema pojma. Crvena Zvezda treba da peva sto ta budaletina vise nije na njihovoj klupi. Da ne poverujete sa kakvim trenerima je Stankovic radio kao igrac, a da toliko nista ne zna. Zbog Svetskog Prvenstva su imali punih mesec dana da se srede, pripreme, a oni ne mogu dva pasa da povezu, a u protivnicki sesnaesterac mogu da udju samo nakon poluvremena kada se menjaju strane. Za Sampdoriju je, ipak, najbolje da ispadnu, tek u drugoligaskom blatu ce razumeti kakve greske su pravili, sta je znacilo igrati Serie A, a ako citaju nas Forum, valjda ce shvatiti da je uvek bolje, pametnije i isplativije dati meni pola miliona eura da im kazem koga da ne uzimaju, nego da daju milion likovima kakav je Stankovic. Sve u svemu Dejan Stankovic ce ostati zapamcen kao Shevchenko u Genoi ili Pirlo u Juventusu, koji su ostavili iza sebe rasulo i pustos, i tako otisli u zaborav.

Monzu je dovoljno predstaviti samo sa cetiri reci; bivsi drugoligas i tacka. Ono sto ne moze da se predstavi sa manje od cetiri dana pisanja posta jeste vlasnik Monze, veliki Silvio Berlusconi. To kako je on ziveo, e to je zivot. Ceo svet ga smatra cirkusantom i pajacom, a on je imao zivot kakav mnogi ne bi imali za pedeset zivota. Kao vrlo mlad je poceo da se bavi, medju prvima, gradjevinarstvom, i odmah se obogatio jos krajem sedamdesetih godina, izgradivsi pola grada Milana. A onda je, opet medju prvima, poceo da se bavi medijima i privatnim televizijama, sto je tada (osamdesetih godina) bilo kao kada bi danas neko u Bosni poceo da se bavi organizacijom turistickih putovanja u svemir. Kada se toliko obogatio da svi njegovi potomci ne bi uspeli sve da potrose u narednih milion godina, onda je sve prepustio drugima i poceo da se zayebava sa zivotom. Kupio je Milan da ima cime da se bavi kada mu je dosadno, postao je premijer Italije i tako stvorio najkorumpiraniju zemlju na svetu. Kada mu je i to postalo dosadno, poceo je u svojoj vili da organizuje orgije sa maloletnicama, i to ne za sebe, vec za sve oko njega, a on se samo zabavljao. Velikom Berlusconiju se treba samo pokloniti na ukusu kakav je imao da izabere devojcice za zabavu i orgije. Kada mu je i to dosadilo, a nedostajao mu je Milan, onda je kupio Monzu, a sve ostalo je istorija. Danas je Monza sve ono sto je nekada bila Sampdorija, a Sampdorija je na putu da bude ono sto je nekada bila Monza. Monza je danas stabilan klub, sa sasvim pristojnom ekipom, nemaju nikakav stres i pritisak, igraju dopadljiv fudbal i za dve klase su trenutno bolji od Sampdorije. Sezonu su poceli sa pet poraza u prvih pet kola, i sa sest prvih kola bez pobede, a onda su prvi put dobili Juventus i celu sezonu okrenuli. Pre pet dana su i drugi put u sezoni dobili Juventus, ovoga puta u gostima, a izmedju toga su u gostima dobijali Sampdoriju, Udinese, Cremonese, a po bod su uzeli Interu i Fiorentini. “Best of” sam ostavio za kraj. Berlusconi na zivot gleda kao na cirkus, dakle vazno je samo zabavljati se i uzivati, jer je zivot samo jedan. Za Bozic je organizovao gala veceru sa svim zaposlenima u Monzi i Vip gostima, i nakon sto se opustio, uzeo je mikrofon u ruke i pred svima obecao igracima da ako pobede neku veliku ekipu, odmah ce poslati autobus pun kurvi za igrace Monze, a za tu priliku potpuno besplatno ce ustupiti jednu od njegovih vila. Obecano - ispunjeno, Monza je dobila lagano Juventus u gostima 0:2 a autobus pun kurvi je zaista i dosao, verovali vi to ili ne. Da se ovaj mec igra danas, u nedelju, ne bih ga stavio u sistem, ali posto se igra sutra, svidja mi se da to bude poslednji par koji cekam. Ako sve bilo posteno, cak i da se igra deset dana, sve dok Sampdorija eventualno ne povede, nema sansi da Sampdoria ovo dobije. Brinu me samo dve stvari. Monza je u jesenjem delu sezone lagano dobila Sampdoriju u gostima 0:3 sto bi moglo da znaci “tri za tri”, sto kod Berlusconija nikada ne bi trebalo potcenjivati. A brine me i sto Sampdorija spas od ispadanja moze da nadje samo u kupovini bodova, kao sto je prosle sezone uradila Salernitana. Apsurd je sto ako bude namestanja, to nece biti zbog novca, vec zbog zabave, zayebavanja i smejanja svima u lice, od strane velikog Berlusconija.

Wolfsburg vs Bayern, Bundesliga, over 2,5 gola na utakmici

Bayern na poslednje tri prvenstvene utakmice nije pobedio, uz to su srusili pola sveta na kladionici ukljucujuci i mene, a mi kockari pricamo o krizi Bayerna, najboljeg kluba na svetu, majko moja. Dakle Bayern je odigrao sve tri utakmice identicnim rezultatom 1:1 sa Leipzigom, Kolnom i Eintrachtom, a najmanje je sada vazno sto sam igrao i pobedu i over golove na sva tri meca. Da li sada treba da odustanem od Bayerna, najboljeg kluba na svetu? Da li treba da ih stavim u isti kos sa Juventusom, Liverpoolom, Chelsea-om, Milanom ili Psv-om? Da li treba da ih zaboravim, ili sada igram under golove? Da li treba da zaboravim ko su i sta su nemci kao nacija? Da li treba da zaboravim kakva piva prave, kakve automobile proizvode i kakve puteve imaju? Da li treba da zaboravim sedam golova koje su dali Bochumu, onih sest golova koje su dali Werderu, Meinzu i Eintrachtu, pet golova koje su dali Augsburgu, Freiburgu, Leipzigu i Viktoria Pilsenu? Ili mozda treba da zaboravim da su truloj Barcelloni ove sezone dali pet golova iz dve utakmice, a primili nula, sto je ipak losije od prosle godine (2021) kada su im dali sest, a opet primili nula? Kolege koji na Forumu udare na sveti Bayern, prvo treba uhapsiti, zatim zlostavljati, a onda naterati da 24 casa bez odmora i vode, gledaju istorijsku utakmicu Lige Prvaka od 14.08.2020 izmedju Barcellone i svetog Bayerna u sred Spanije i onih nezaboravnih 2:8 (1:4 u prvom poluvremenu) kada su napad Barcellone cinili Suarez i seljacina iz Rosaria i gde ovaj drugi na utakmici nije pogodio ni vazduh, a kamoli okvir gola. Kvota na igru over 1,5 gol na utakmici je 1,15 sto je kvotica bas stvorena za mene i moj karakter kladjenja. Kvota od 1,44 na over 2,5 gola na utakmicama Bayerna je neuobicajeno visoka, jer razbojnici iz kladionica kada Bayern upali sve motore, znaju da over obore na 1,18. Za danas sam izabrao da se nadmudrujem sa kladionicama. U sistem ide over 2,5 gola, a branicu se igrom “tacno dva gola na utakmici” po kvoti od 4,75. Kao i uvek, ako na utakmici padne samo jedan ili nijedan gol, sve ide u qurac, ali kao sto sam jednom vec rekao, ne moze veliki Bayern toliko da igra nereseno i under koliko ja mogu da ih cekam dok ne pobede ili igraju over golove.

Trieste vs Armani, Serie A, basket dvojka, kvota 1,22

I sam sebi idem na qurac sa Armanijem, mogu misliti kako je ostalim kolegama sa Foruma, ali ja to ne vidim kao manu, vec kao pozitivnu osobinu. Uostalom ceo onaj gore uvod sam i pisao zbog Armanija. Sezonu su poceli odlicno u svim takmicenjima, sa samo jednim porazom u prvih osam utakmica, gde su u gostima dobili Asvel, Partizan i Bayern. A onda su dotakli dno, dugo bili ekipa sa najgorom formom u Euroleague, a mesecima nisu izlazili sa pozicije tri najgore ekipe na tabeli Euroleague, gde su uostalom i sada. Kada su bili na dnu, cak je i veliki Ettore Messina ponudio ostavku, jer je bilo jasno svima da nesto mora da se menja. Svima, osim dvojici. Prvi je Giorgio Armani, vlasnik Armanija, senilni starac od 88 godina, a drugi sam ja, veliki LeonardoDrugi. I evo nas kod analize. Danas Armani ide ekipi Trieste, jednom od tri najteza gostovanja u ligi, ide ekipi koja je u najboljoj formi u ligi, sa cetiri uzastopne pobede. Uz to, domaca ekipa je krcata amerima, u svojim redovima imaju najboljeg strelca lige, igraca koji prima najvise faulova u ligi, drugog skakaca lige i drugog blokera lige. Uz to, ovo je Armaniju vec treca utakmica u sest dana, a vazno je reci i da imaju dva uzastopna poraza na gostovanjima. I na tako tesko gostovanje nijedna svetska kladionica dvojku Armanija ne kvotira sa vise od 1,17 osim unibet koji se negde zayebao, pa ovu dvojku kvotira sa 1,22. Kako je sve to moguce? Moguce je, bas zbog onoga sto sam gore pisao u uvodu. Armani cele sezone igra kao qurac, ali sa bas sada podigao, iako tri meseca igraju bez dva kljucna igraca. Osim sto su vezali dve lepe i vazne pobede kod kuce nad Baskonijom i Crvenom Zvezdom, mnogo je vaznije da su povratili samopuzdanje i da mnogo bolje izgledaju. Za mene nema nazad, u sistem ide dvojka kao kuca, ali ako ovaj par izbacite i postavite neki svoj izbor, uopste se necu ljutiti.

Feyenoord vs Psv, Eredivisie

Celu noc sam izgubio na ovome mecu, nisam oka sklopio zbog ovog derby-a, a najsmesnije je sto nista nisam odlucio. Prvi izbor mi je bio dupla sansa 1X po neverovatnoj kvoti od 1,38 kod kladionice unibet, ali sam to odustao, a da nisam ni trepnuo. Onda sam cvrsto resio da ce moj izbor biti over 1,5 gola na utakmici po opet neverovatnoj kvoti kod opet unibet po 1,25, ali sam jos cvrsce odustao i od toga. Na kraju je moj konacni izbor postao da Feyenoord daje gol trulom Psv-u po kvoti od 1,20 ali poznavajuci sebe, do zavrsetka ovog posta, a treba mi jos samo 15 minuta, i od toga cu najverovatnije odustati. Od 14.30 do 16.20 me nemojte zvati na telefon, posto je za mene, ovo kljucna utakmica ovoga weekenda, iako se igraju i derby Inter vs Milan, kao i Tottenham vs ManCity. Ako na Forumu ima zainteresovanih, do 14.30 imate sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu i sve ulozite na titulu Feyenoorda na kraju sezone, kojoj ce svakako biti blizi ako danas ne izgube. Ako postoji neko na Forumu ko zeli da mi se pridruzi u igranju zajedno sa Feyenoordom u nastavku sezone, bice mi lakse, jer ce nas biti cak dvojica, koji nista ne verujemo Psv-u ili Ajaxu.

Crvena Zvezda vs Igokea, Aba League, jedinica u svim opcijama

Ovu Igokeu, kao klub, mogu da vole samo dve osobe na svetu, vlasnik kluba i njegov sin. Ja ne znam nijednu osobu kome je Igokea simpatican klub. Ali, da ne ulazimo sada u emocije, sto vise ne rade ni pocetnici u kladjenju. Ova sadasnja Igokea je nikada gora, potpuni raspad sistema. Cak su i promenili trenera, a ne mogu da se odlucim da li su oni vece budaletine sto su njega izabrali, ili je on jos veca, sto je prihvatio. Igokea je, u zelji za promenama i boljim rezultatima kluba izabrala bivseg trenera Crvene Zvezde, trenera koji je otvorio ovogodisnju sezonu sa Crvenom Zvezdom, ako se za taj fijasko uopste moze reci da je bilo otvaranje, a ne zatvartanje sezone. U gostima su sa tim majmunom na klupi izgubili prve tri utakmice (Efes, Baskonija, Real Madrid) a kada su ih kod kuce dobili nikada gori Panathinaikos, a potom i Zadar, u jednom porno-filmu, sve je otislo toliko u qurac, da ni Dusko Ivanovic danas ne moze da pomeri ekipu vise od trinaestog mesta na tabeli. Crvena Zvezda je u velikom padu, potpuno su uzdrmani, ali danas ne igramo na Crvenu Zvezdu i njihovu pobedu, vec igramo protiv onog otpada od tima, igramo protiv gostiju. Osnovna pobeda je 1,05 sto samo govori koliko je Igokea ove sezone krs od tima. Pobeda Zvezde iz poluvremena je kvotirana sa 1,26 a pobeda preko sest razlike sa 1,21 a ne bih mogao da se odlucim sta mi se vise svidja. Kada bih igrao sa tudjim novcem, svakako bih odigrao i pobedu Zvezde preko 12 razlike po kvoti od 1,55

I za kraj, a trebalo bi na pocetku, “best of” je, utakmica izmedju Bayerna i Bonna, nemacki basket, klizni handicap od 5,5 na Bayern (domaci mogu da izgube do 5 razlike) kvota 1,20

Cista pobeda Bayerna je trebalo da bude moj prvi izbor u Poslednjoj Sansi sve dok me nije iznervirao administrator i dok kvota na jedinicu nije pocela da raste. Za one koji ne prate basket, ovo je mec kao da igraju Juventus i Napoli. Bayern je kao i Juventus, najbolji nemacki klub, ali ima svojih problema i igra promenjivo u ovoj sezoni, samo sto ne krade i ne namesta kao veliki Juve. Kod njih se svasta desavalo u toku sezone, ali su se bas sada, kada je i najvaznije, malo podigli, vratili sebi, iako i dalje saraju sa rezultatima, a evo kako to i izgleda. Pre samo petnaestak dana su doziveli pravi potop u gostima kod Ludwigsburga od 30 razlike, a onda su dobili Efesa i Bamberga u gostima, pa Virtusa i Gottingena kod kuce, te tesno izgubili dve u gostima od Valencije i Barcellone. Bonn je nesto poput juznjaka iz Napulja, cele sezone igraju dobro, cele sezone su bili prvi na tabeli, imaju dobru ekipu, i do sada su najvise pokazali. Do pre samo nekoliko dana su bili prvi na tabeli i imali samo jedan poraz u celoj sezoni, a onda ih Alba dobila u jednom trileru. Gledao sam prvu utakmicu izmedju Bonna i Bayerna, gde su domaci lagano i opusteno bez ikakvog stresa dobili Bayern sa petnaest razlike. Mislim da su danas okolnosti drugacije, kao i forma Bayerna, ali nakon sto kvota na Bayern konstantno raste, i sa pocetnih 1,40 dosla je negde cak i do 1,55 malo mi je entuzijazam splasnuo. Od pocetnog zanosa da ce ovo biti moj izbor u Poslednjoj Sansi po kvoti od 1,40 trenutno sam na izboru kliznog handicapa na Bayern (da nece izgubiti kod kuce vise od pet razlike), a do pocetka meca, mozda i odustanem ako kolega @furyshaa postavi svoj  najsigurniji predlog.

I za kraj, derby Inter-Milan, majko moja.... Secam se “onog Conteovog” sampionskog Intera, kada su igrali kao Napoli ove sezone, i kada su bili duplo bolji od tadasnjeg Milana, i kada sam agresivno igrao na Inter duplu sansu 1X, a truli Milan ih razmontirao. I danas me sve boli kako sam tada pao. Problem je sto danas Milan izgleda gore od Juventusa, cak se losije i brani od nikad goreg Juventusa, a ja nemam hrabrosti da odigram duplu sansu na Inter cak ni za uplatu od pola eura.

Ne znam kako mi je promaklo da cestitam svima koji slave, bas kao i ja, jos jedan pad kolege @Iblaz93

Hej @Iblaz93

svidja mi se sto gazis drugoligase i sto ti niko nista ne moze, ali mi se ne svidja sto nisi dovoljno upoznao sve emocije koje postoje u Poslednjoj Sansi poput tuge, ocaja, razocarenja i besa. Ali, nema veze, sve ces to nadoknaditi i to oho-hoooo nadoknaditi u sledecoj sezoni, a osobno cu se ja pobrinuti da uzivo dozivis kako izgledaju tuga, ocaj, razocarenje i bes.

Kada sam vec kod drugoligasa, samo da kazem, kako je zacijala zvezda zvana @jeneri29 tako se i ugasila. Za sada jos uvek nisam siguran da li da ga pratimo i dalje, ili da ipak sacekamo i vidimo kako reaguje kada je pod pritiskom. Bilo je lepo pratiti ga, ali kao i uvek, sve sto je lepo kratko traje.

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Najveci apsurd u sportu je, sto su od svih ucesnika na terenu, sudije i treneri najobrazovaniji, jedini ucesnici na terenu koji su morali nesto da nauce da bi radili svoj posao, pa opet kada padnemo na kocki, bas njih najvise kritikujemo. A one polupismene majmune zbog kojih zapravo padamo, malo ili nimalo kritikujemo. Ko je duze na Forumu, zna da nikada ni jednu recenicu nisam napisao protiv sudija, cak i kada grese. Negde sam procitao podatak, koji verovatno nije tacan, da je polupismeni Mbappè, od kada je profesionalni igrac promasio vec preko petnaest penala. Sutirate sa jedanaest metara, sve staje oko vas, da biste sutnuli na miru, treba da pogodite u rupetinu od sedam metara i majmuni opet promasuju. Ako to nisu greske zbog kojih je moguce da klub izgubi sto miliona, i zbog kojih bi trebalo igracu koji promasi, odseci nogu motornom testerom na licu mesta, i to bez anestezije, onda je stvarno smesno kritikovati sudije sto grese. Druga stvar su treneri, tu sam uvek spreman da pljujem po njima, ali samo po onim najgorim kao sto su Pirlo, Shevchenko, Montella, Dejan Stankovic, Pioli, Pocchettino …

Ulazimo u drugi mesec, uskoro stize i prolece, stizu zavrsnice u prvenstvima, stize eliminaciona faza u Ligi Prvaka, jos malo pa ce i sama zavrsnica nikada neizvesnije Euroleague, sto znaci da bi svaki prosecni trener morao da zna da se forma tempira bas za ovaj period, i da su sve greske do sada mogle da se ispravljaju, ali da ce to sada ici mnogo teze. Bas zato je upravo sada vidljivo ko su trenercine, a ko treneri i trenercici, i upravo sada mozete videti koliko tu ima nivoa.

Milan, Serie A. Bas sada su ispali iz nacionalnog Kupa, i to kod kuce, pa jos od Torina, koji je imao i igraca manje, izgubili su SuperCup od Intera, Lecce im je uzeo bod, Lazio ih potopio sa 4:0, a Sassuolo im dao pet golova kod kuce, u sred Milana, od cega tri u prvom poluvremenu. Sampdoria, Serie A. Bore se za opstanak, procenili su da ce to ici lakse sa novim trenereom, a oni bas sada na pet poslednjih utakmica, dakle pet puta uzastopno nisu dali niti gol, odnosno bas sada u zadnjih deset utakmica imaju devet poraza. Psv, Eredivisie. Bas sada im je Sparta iz Rotterdama uzela bod i to u sred Eindhovena, pa im je Fortuna Sittard opet uzela bod, pa ih je Emmen pobedio i to “iz poluvremena” (1/1). Crvena Zvezda, kosarka, Euroleague. Bas sada, nakon sto su bili ekipa sa najboljom formom u Evropi, izgubili su sest utakmica uzastopno od Barcellone kod kuce, od Real Madrida kod kuce, od Zalgirisa u gostima, od Partizana kod kuce, te od Virtusa i Armanija u gostima. “Best of” je svakako Cedevita o kojoj zaista ne treba trositi tastaturu, kada im je uspelo da izgube cak i od Mzt-a, najgore kosarkaske ekipe u Evropi.

Sa druge strane su potpuno suprotni primeri. Partizan, kosarka, Aba, Euroleague. Bas sada, kada i treba igraju svoju najbolju kosarku, dobili su Baskoniju, Crvenu Zvezdu, Asvel i Zalgiris u gostima. Feyenoord, Eredivisie. Ne pobedjuje uvek, ali i ne gubi, pa i nije cudo sto su prvi na tabeli. U gostima dva neresena ishoda i pobeda, kod kuce pobede i nereseni ishod sa Ajaxom, a lagano su prosli i kup.

I na kraju je treca grupa, klubovi koji drze manje-vise formu tokom cele sezone, uz poneki kiks, tek da kockarima zgade kladjenje (Arsenal, Bayern, Napoli ...)

I evo nas kod analize za danas, pod uslovom da ste preziveli ovaj uvod koji sam napisao u nedelju u ranu zoru, i to poptuno besplatno za sve vas, i to dok vi spavate kao male bebe. Dakle, moja danasnja analiza je posvecena bas ovakvim klubovima iz ovog gore uvoda, ili onim koji bas sada igraju svoj najbolji fudbal/kosarku ili onima koji bas sada, predstavljaju pravi fijasko.

O Partizanu sam vec sto puta pisao na Forumu, zato cu danas samo ponoviti moje dve istorijske recenice koje sam napisao na Forumu u Dnevnim tipovima od 17.01.

“... Jos pre desetak dana sam napisao da cu tokom celog prvog meseca podrzati Partizan u svim svojim predlozima za Poslednju Sansu. Danas cu da se ispravim i pomerim igranje na Partizan i na prvih nekoliko dana drugog meseca...” Dakle, sve je veoma jednostavno, najbolja igra trenutno, plus najbolja forma trenutno, plus trenercina na klupi, plus nakrcani strancima danas igraju protiv kluba koji u rosteru ima samo tri igraca starija od 23 godine. Kvota na Partizan je 1,10-1,15 a kao i uvek, protivnicima malih kvota cu ponoviti opcije koje imaju na raspolaganju. Preskociti post i videti sta drugi imaju da kazu, objasniti mi zasto da ne uzmem ovu kvoticu, cak i ako je 1,10 ili uzeti nesto iz alternativne ponude (pobeda Partizana iz poluvremena, kvota 1,40 ili pobede sa vise od 3, 4, 5 razlike...)

Prvi put u ovoj sezoni sam imao deset opcija za svoj predlog u Poslednjoj Sansi, a ova dupla sansa je bila na visokom drugom mestu. Nisam je izbrao jer sam se nesto iznervirao zbog naseg realnog administratora, a izbacio sam ga da ne bi gubio vreme o proceni mogucnosti da Monza proda bodove. Ovaj predlog ide u moj kladionicarski sistem, odmah kao drugi izbor, ali samo zato sto se mec igra u ponedeljak, pa ce mi to biti poslednji par koji cekam, i to dupla sansa, sto cu verovatno braniti (dvojkom) ako osetim da bi moglo biti namestanja. Kao sto sam u uvodu napisao, ovde igram protiv Sampdorije, a ne na Monzu. Iako sam o Sampdoriji i Dejanu Stankovicu vec sto puta pisao, za te budaletine uvek ima nesto da se doda. Bore se za opstanak, misle da je Stankovic pravi trener za to, a na pet poslednjih utakmica nisu dali cak ni gol. Nista nisu pokazali. Nikakva igra, nikakva zelja, nikakva strast ili spremnost da se izgine na terenu … nista, jedna velika nula. Sampdorija nema tim, nema napadace, nema igru, o rezultatima da i ne govorim, ali je najgore sto trener nema pojma. Crvena Zvezda treba da peva sto ta budaletina vise nije na njihovoj klupi. Da ne poverujete sa kakvim trenerima je Stankovic radio kao igrac, a da toliko nista ne zna. Zbog Svetskog Prvenstva su imali punih mesec dana da se srede, pripreme, a oni ne mogu dva pasa da povezu, a u protivnicki sesnaesterac mogu da udju samo nakon poluvremena kada se menjaju strane. Za Sampdoriju je, ipak, najbolje da ispadnu, tek u drugoligaskom blatu ce razumeti kakve greske su pravili, sta je znacilo igrati Serie A, a ako citaju nas Forum, valjda ce shvatiti da je uvek bolje, pametnije i isplativije dati meni pola miliona eura da im kazem koga da ne uzimaju, nego da daju milion likovima kakav je Stankovic. Sve u svemu Dejan Stankovic ce ostati zapamcen kao Shevchenko u Genoi ili Pirlo u Juventusu, koji su ostavili iza sebe rasulo i pustos, i tako otisli u zaborav.

Monzu je dovoljno predstaviti samo sa cetiri reci; bivsi drugoligas i tacka. Ono sto ne moze da se predstavi sa manje od cetiri dana pisanja posta jeste vlasnik Monze, veliki Silvio Berlusconi. To kako je on ziveo, e to je zivot. Ceo svet ga smatra cirkusantom i pajacom, a on je imao zivot kakav mnogi ne bi imali za pedeset zivota. Kao vrlo mlad je poceo da se bavi, medju prvima, gradjevinarstvom, i odmah se obogatio jos krajem sedamdesetih godina, izgradivsi pola grada Milana. A onda je, opet medju prvima, poceo da se bavi medijima i privatnim televizijama, sto je tada (osamdesetih godina) bilo kao kada bi danas neko u Bosni poceo da se bavi organizacijom turistickih putovanja u svemir. Kada se toliko obogatio da svi njegovi potomci ne bi uspeli sve da potrose u narednih milion godina, onda je sve prepustio drugima i poceo da se zayebava sa zivotom. Kupio je Milan da ima cime da se bavi kada mu je dosadno, postao je premijer Italije i tako stvorio najkorumpiraniju zemlju na svetu. Kada mu je i to postalo dosadno, poceo je u svojoj vili da organizuje orgije sa maloletnicama, i to ne za sebe, vec za sve oko njega, a on se samo zabavljao. Velikom Berlusconiju se treba samo pokloniti na ukusu kakav je imao da izabere devojcice za zabavu i orgije. Kada mu je i to dosadilo, a nedostajao mu je Milan, onda je kupio Monzu, a sve ostalo je istorija. Danas je Monza sve ono sto je nekada bila Sampdorija, a Sampdorija je na putu da bude ono sto je nekada bila Monza. Monza je danas stabilan klub, sa sasvim pristojnom ekipom, nemaju nikakav stres i pritisak, igraju dopadljiv fudbal i za dve klase su trenutno bolji od Sampdorije. Sezonu su poceli sa pet poraza u prvih pet kola, i sa sest prvih kola bez pobede, a onda su prvi put dobili Juventus i celu sezonu okrenuli. Pre pet dana su i drugi put u sezoni dobili Juventus, ovoga puta u gostima, a izmedju toga su u gostima dobijali Sampdoriju, Udinese, Cremonese, a po bod su uzeli Interu i Fiorentini. “Best of” sam ostavio za kraj. Berlusconi na zivot gleda kao na cirkus, dakle vazno je samo zabavljati se i uzivati, jer je zivot samo jedan. Za Bozic je organizovao gala veceru sa svim zaposlenima u Monzi i Vip gostima, i nakon sto se opustio, uzeo je mikrofon u ruke i pred svima obecao igracima da ako pobede neku veliku ekipu, odmah ce poslati autobus pun kurvi za igrace Monze, a za tu priliku potpuno besplatno ce ustupiti jednu od njegovih vila. Obecano - ispunjeno, Monza je dobila lagano Juventus u gostima 0:2 a autobus pun kurvi je zaista i dosao, verovali vi to ili ne. Da se ovaj mec igra danas, u nedelju, ne bih ga stavio u sistem, ali posto se igra sutra, svidja mi se da to bude poslednji par koji cekam. Ako sve bilo posteno, cak i da se igra deset dana, sve dok Sampdorija eventualno ne povede, nema sansi da Sampdoria ovo dobije. Brinu me samo dve stvari. Monza je u jesenjem delu sezone lagano dobila Sampdoriju u gostima 0:3 sto bi moglo da znaci “tri za tri”, sto kod Berlusconija nikada ne bi trebalo potcenjivati. A brine me i sto Sampdorija spas od ispadanja moze da nadje samo u kupovini bodova, kao sto je prosle sezone uradila Salernitana. Apsurd je sto ako bude namestanja, to nece biti zbog novca, vec zbog zabave, zayebavanja i smejanja svima u lice, od strane velikog Berlusconija.

Bayern na poslednje tri prvenstvene utakmice nije pobedio, uz to su srusili pola sveta na kladionici ukljucujuci i mene, a mi kockari pricamo o krizi Bayerna, najboljeg kluba na svetu, majko moja. Dakle Bayern je odigrao sve tri utakmice identicnim rezultatom 1:1 sa Leipzigom, Kolnom i Eintrachtom, a najmanje je sada vazno sto sam igrao i pobedu i over golove na sva tri meca. Da li sada treba da odustanem od Bayerna, najboljeg kluba na svetu? Da li treba da ih stavim u isti kos sa Juventusom, Liverpoolom, Chelsea-om, Milanom ili Psv-om? Da li treba da ih zaboravim, ili sada igram under golove? Da li treba da zaboravim ko su i sta su nemci kao nacija? Da li treba da zaboravim kakva piva prave, kakve automobile proizvode i kakve puteve imaju? Da li treba da zaboravim sedam golova koje su dali Bochumu, onih sest golova koje su dali Werderu, Meinzu i Eintrachtu, pet golova koje su dali Augsburgu, Freiburgu, Leipzigu i Viktoria Pilsenu? Ili mozda treba da zaboravim da su truloj Barcelloni ove sezone dali pet golova iz dve utakmice, a primili nula, sto je ipak losije od prosle godine (2021) kada su im dali sest, a opet primili nula? Kolege koji na Forumu udare na sveti Bayern, prvo treba uhapsiti, zatim zlostavljati, a onda naterati da 24 casa bez odmora i vode, gledaju istorijsku utakmicu Lige Prvaka od 14.08.2020 izmedju Barcellone i svetog Bayerna u sred Spanije i onih nezaboravnih 2:8 (1:4 u prvom poluvremenu) kada su napad Barcellone cinili Suarez i seljacina iz Rosaria i gde ovaj drugi na utakmici nije pogodio ni vazduh, a kamoli okvir gola. Kvota na igru over 1,5 gol na utakmici je 1,15 sto je kvotica bas stvorena za mene i moj karakter kladjenja. Kvota od 1,44 na over 2,5 gola na utakmicama Bayerna je neuobicajeno visoka, jer razbojnici iz kladionica kada Bayern upali sve motore, znaju da over obore na 1,18. Za danas sam izabrao da se nadmudrujem sa kladionicama. U sistem ide over 2,5 gola, a branicu se igrom “tacno dva gola na utakmici” po kvoti od 4,75. Kao i uvek, ako na utakmici padne samo jedan ili nijedan gol, sve ide u qurac, ali kao sto sam jednom vec rekao, ne moze veliki Bayern toliko da igra nereseno i under koliko ja mogu da ih cekam dok ne pobede ili igraju over golove.

I sam sebi idem na qurac sa Armanijem, mogu misliti kako je ostalim kolegama sa Foruma, ali ja to ne vidim kao manu, vec kao pozitivnu osobinu. Uostalom ceo onaj gore uvod sam i pisao zbog Armanija. Sezonu su poceli odlicno u svim takmicenjima, sa samo jednim porazom u prvih osam utakmica, gde su u gostima dobili Asvel, Partizan i Bayern. A onda su dotakli dno, dugo bili ekipa sa najgorom formom u Euroleague, a mesecima nisu izlazili sa pozicije tri najgore ekipe na tabeli Euroleague, gde su uostalom i sada. Kada su bili na dnu, cak je i veliki Ettore Messina ponudio ostavku, jer je bilo jasno svima da nesto mora da se menja. Svima, osim dvojici. Prvi je Giorgio Armani, vlasnik Armanija, senilni starac od 88 godina, a drugi sam ja, veliki LeonardoDrugi. I evo nas kod analize. Danas Armani ide ekipi Trieste, jednom od tri najteza gostovanja u ligi, ide ekipi koja je u najboljoj formi u ligi, sa cetiri uzastopne pobede. Uz to, domaca ekipa je krcata amerima, u svojim redovima imaju najboljeg strelca lige, igraca koji prima najvise faulova u ligi, drugog skakaca lige i drugog blokera lige. Uz to, ovo je Armaniju vec treca utakmica u sest dana, a vazno je reci i da imaju dva uzastopna poraza na gostovanjima. I na tako tesko gostovanje nijedna svetska kladionica dvojku Armanija ne kvotira sa vise od 1,17 osim unibet" rel="external">unibet koji se negde zayebao, pa ovu dvojku kvotira sa 1,22. Kako je sve to moguce? Moguce je, bas zbog onoga sto sam gore pisao u uvodu. Armani cele sezone igra kao qurac, ali sa bas sada podigao, iako tri meseca igraju bez dva kljucna igraca. Osim sto su vezali dve lepe i vazne pobede kod kuce nad Baskonijom i Crvenom Zvezdom, mnogo je vaznije da su povratili samopuzdanje i da mnogo bolje izgledaju. Za mene nema nazad, u sistem ide dvojka kao kuca, ali ako ovaj par izbacite i postavite neki svoj izbor, uopste se necu ljutiti.

Celu noc sam izgubio na ovome mecu, nisam oka sklopio zbog ovog derby-a, a najsmesnije je sto nista nisam odlucio. Prvi izbor mi je bio dupla sansa 1X po neverovatnoj kvoti od 1,38 kod kladionice unibet" rel="external">unibet, ali sam to odustao, a da nisam ni trepnuo. Onda sam cvrsto resio da ce moj izbor biti over 1,5 gola na utakmici po opet neverovatnoj kvoti kod opet unibet" rel="external">unibet po 1,25, ali sam jos cvrsce odustao i od toga. Na kraju je moj konacni izbor postao da Feyenoord daje gol trulom Psv-u po kvoti od 1,20 ali poznavajuci sebe, do zavrsetka ovog posta, a treba mi jos samo 15 minuta, i od toga cu najverovatnije odustati. Od 14.30 do 16.20 me nemojte zvati na telefon, posto je za mene, ovo kljucna utakmica ovoga weekenda, iako se igraju i derby Inter vs Milan, kao i Tottenham vs ManCity. Ako na Forumu ima zainteresovanih, do 14.30 imate sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu i sve ulozite na titulu Feyenoorda na kraju sezone, kojoj ce svakako biti blizi ako danas ne izgube. Ako postoji neko na Forumu ko zeli da mi se pridruzi u igranju zajedno sa Feyenoordom u nastavku sezone, bice mi lakse, jer ce nas biti cak dvojica, koji nista ne verujemo Psv-u ili Ajaxu.

Ovu Igokeu, kao klub, mogu da vole samo dve osobe na svetu, vlasnik kluba i njegov sin. Ja ne znam nijednu osobu kome je Igokea simpatican klub. Ali, da ne ulazimo sada u emocije, sto vise ne rade ni pocetnici u kladjenju. Ova sadasnja Igokea je nikada gora, potpuni raspad sistema. Cak su i promenili trenera, a ne mogu da se odlucim da li su oni vece budaletine sto su njega izabrali, ili je on jos veca, sto je prihvatio. Igokea je, u zelji za promenama i boljim rezultatima kluba izabrala bivseg trenera Crvene Zvezde, trenera koji je otvorio ovogodisnju sezonu sa Crvenom Zvezdom, ako se za taj fijasko uopste moze reci da je bilo otvaranje, a ne zatvartanje sezone. U gostima su sa tim majmunom na klupi izgubili prve tri utakmice (Efes, Baskonija, Real Madrid) a kada su ih kod kuce dobili nikada gori Panathinaikos, a potom i Zadar, u jednom porno-filmu, sve je otislo toliko u qurac, da ni Dusko Ivanovic danas ne moze da pomeri ekipu vise od trinaestog mesta na tabeli. Crvena Zvezda je u velikom padu, potpuno su uzdrmani, ali danas ne igramo na Crvenu Zvezdu i njihovu pobedu, vec igramo protiv onog otpada od tima, igramo protiv gostiju. Osnovna pobeda je 1,05 sto samo govori koliko je Igokea ove sezone krs od tima. Pobeda Zvezde iz poluvremena je kvotirana sa 1,26 a pobeda preko sest razlike sa 1,21 a ne bih mogao da se odlucim sta mi se vise svidja. Kada bih igrao sa tudjim novcem, svakako bih odigrao i pobedu Zvezde preko 12 razlike po kvoti od 1,55

I za kraj, a trebalo bi na pocetku, “best of” je, utakmica izmedju Bayerna i Bonna, nemacki basket, klizni handicap od 5,5 na Bayern (domaci mogu da izgube do 5 razlike) kvota 1,20

Cista pobeda Bayerna je trebalo da bude moj prvi izbor u Poslednjoj Sansi sve dok me nije iznervirao administrator i dok kvota na jedinicu nije pocela da raste. Za one koji ne prate basket, ovo je mec kao da igraju Juventus i Napoli. Bayern je kao i Juventus, najbolji nemacki klub, ali ima svojih problema i igra promenjivo u ovoj sezoni, samo sto ne krade i ne namesta kao veliki Juve. Kod njih se svasta desavalo u toku sezone, ali su se bas sada, kada je i najvaznije, malo podigli, vratili sebi, iako i dalje saraju sa rezultatima, a evo kako to i izgleda. Pre samo petnaestak dana su doziveli pravi potop u gostima kod Ludwigsburga od 30 razlike, a onda su dobili Efesa i Bamberga u gostima, pa Virtusa i Gottingena kod kuce, te tesno izgubili dve u gostima od Valencije i Barcellone. Bonn je nesto poput juznjaka iz Napulja, cele sezone igraju dobro, cele sezone su bili prvi na tabeli, imaju dobru ekipu, i do sada su najvise pokazali. Do pre samo nekoliko dana su bili prvi na tabeli i imali samo jedan poraz u celoj sezoni, a onda ih Alba dobila u jednom trileru. Gledao sam prvu utakmicu izmedju Bonna i Bayerna, gde su domaci lagano i opusteno bez ikakvog stresa dobili Bayern sa petnaest razlike. Mislim da su danas okolnosti drugacije, kao i forma Bayerna, ali nakon sto kvota na Bayern konstantno raste, i sa pocetnih 1,40 dosla je negde cak i do 1,55 malo mi je entuzijazam splasnuo. Od pocetnog zanosa da ce ovo biti moj izbor u Poslednjoj Sansi po kvoti od 1,40 trenutno sam na izboru kliznog handicapa na Bayern (da nece izgubiti kod kuce vise od pet razlike), a do pocetka meca, mozda i odustanem ako kolega @furyshaa postavi svoj  najsigurniji predlog.

I za kraj, derby Inter-Milan, majko moja.... Secam se “onog Conteovog” sampionskog Intera, kada su igrali kao Napoli ove sezone, i kada su bili duplo bolji od tadasnjeg Milana, i kada sam agresivno igrao na Inter duplu sansu 1X, a truli Milan ih razmontirao. I danas me sve boli kako sam tada pao. Problem je sto danas Milan izgleda gore od Juventusa, cak se losije i brani od nikad goreg Juventusa, a ja nemam hrabrosti da odigram duplu sansu na Inter cak ni za uplatu od pola eura.

image.png.c09607c439778332a50db96bc9c62587.png

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

I sam sebi idem na qurac sa Armanijem, mogu misliti kako je ostalim kolegama sa Foruma, ali ja to ne vidim kao manu, vec kao pozitivnu osobinu. Uostalom ceo onaj gore uvod sam i pisao zbog Armanija. Sezonu su poceli odlicno u svim takmicenjima, sa samo jednim porazom u prvih osam utakmica, gde su u gostima dobili Asvel, Partizan i Bayern. A onda su dotakli dno, dugo bili ekipa sa najgorom formom u Euroleague, a mesecima nisu izlazili sa pozicije tri najgore ekipe na tabeli Euroleague, gde su uostalom i sada. Kada su bili na dnu, cak je i veliki Ettore Messina ponudio ostavku, jer je bilo jasno svima da nesto mora da se menja. Svima, osim dvojici. Prvi je Giorgio Armani, vlasnik Armanija, senilni starac od 88 godina, a drugi sam ja, veliki LeonardoDrugi. I evo nas kod analize. Danas Armani ide ekipi Trieste, jednom od tri najteza gostovanja u ligi, ide ekipi koja je u najboljoj formi u ligi, sa cetiri uzastopne pobede. Uz to, domaca ekipa je krcata amerima, u svojim redovima imaju najboljeg strelca lige, igraca koji prima najvise faulova u ligi, drugog skakaca lige i drugog blokera lige. Uz to, ovo je Armaniju vec treca utakmica u sest dana, a vazno je reci i da imaju dva uzastopna poraza na gostovanjima. I na tako tesko gostovanje nijedna svetska kladionica dvojku Armanija ne kvotira sa vise od 1,17 osim unibet" rel="external">unibet koji se negde zayebao, pa ovu dvojku kvotira sa 1,22. Kako je sve to moguce? Moguce je, bas zbog onoga sto sam gore pisao u uvodu. Armani cele sezone igra kao qurac, ali sa bas sada podigao, iako tri meseca igraju bez dva kljucna igraca. Osim sto su vezali dve lepe i vazne pobede kod kuce nad Baskonijom i Crvenom Zvezdom, mnogo je vaznije da su povratili samopuzdanje i da mnogo bolje izgledaju. Za mene nema nazad, u sistem ide dvojka kao kuca, ali ako ovaj par izbacite i postavite neki svoj izbor, uopste se necu ljutiti.

Celu noc sam izgubio na ovome mecu, nisam oka sklopio zbog ovog derby-a, a najsmesnije je sto nista nisam odlucio. Prvi izbor mi je bio dupla sansa 1X po neverovatnoj kvoti od 1,38 kod kladionice unibet" rel="external">unibet, ali sam to odustao, a da nisam ni trepnuo. Onda sam cvrsto resio da ce moj izbor biti over 1,5 gola na utakmici po opet neverovatnoj kvoti kod opet unibet" rel="external">unibet po 1,25, ali sam jos cvrsce odustao i od toga. Na kraju je moj konacni izbor postao da Feyenoord daje gol trulom Psv-u po kvoti od 1,20 ali poznavajuci sebe, do zavrsetka ovog posta, a treba mi jos samo 15 minuta, i od toga cu najverovatnije odustati. Od 14.30 do 16.20 me nemojte zvati na telefon, posto je za mene, ovo kljucna utakmica ovoga weekenda, iako se igraju i derby Inter vs Milan, kao i Tottenham vs ManCity. Ako na Forumu ima zainteresovanih, do 14.30 imate sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu i sve ulozite na titulu Feyenoorda na kraju sezone, kojoj ce svakako biti blizi ako danas ne izgube. Ako postoji neko na Forumu ko zeli da mi se pridruzi u igranju zajedno sa Feyenoordom u nastavku sezone, bice mi lakse, jer ce nas biti cak dvojica, koji nista ne verujemo Psv-u ili Ajaxu.

Apropo nizozemaca, 2 stvari su sigurnije od ostalih..a to su golovi i crveni karton 

HNL 

GORICA - ŠIBENIK    1        2.10

Gorica se digla u nastavku sezone i uz pojacanja idu po ostanak u ligi kojeg ce i izboriti, a ima tu i zakulisnih igara u kojima sigurno imaju prednost u odnosu na sibencane. U Sibeniku novj vlasnik zamjenio trenera, i sad je tu novi-stari trener Canadija s kojim se svakako ispasti iz lige jer njima spasa nema, nit sta igraju a red u klubu ionako ne postoji vec duze za razliku od Gorice koja ima svoj nacin rada (iako su i oni imali par bas glupih poteza) i sigurno ce ostati u ligi a najbolji nacin za ostvariti taj cilj nakon sto si vec uzeo bod Dinamu i ispustio 2 protiv Varazdina doma je pobjediti izravnog konkurenuta u izravnom dvoboju u svom dvoristu i doci mu s nozem pod vrat sa bodom zaostatka.

Uglavnom ide nadam se sesti poraz u nizu Sibenika, a dodat cu jos samo da je taj raspali neuredni Sibenik zadnju prvenstvenu pobjedu ostvario 29.7.2022....a danas lagano pocinju za oprastanjem prve hnl

Za danas @LeonardoDrugi najsigurnije mi je da Inter daje gol ili x2 na City jer mislim da nema šanse da izgube od Tottenhama. Malo kasnim tek sam stigao sa odmora i gledam rezultate od jucer i vjerovatno bih apsolutno sve novce stušio jucer jer bi padovi bili ogromni, kako zbog Arsenala tako zbog Lajpciga i golova ili pak glupog Tel AviTel

Odigram listić tipova sa stranice koji će ukljucivati gornja dva tipa te pobjedu Bayerna u barem jednom poluvremenu.

prije 9 sati, Leedsfan said:

Jučer lagani prolazi oba dva single tipa po 1,83 i 1,72 tečaju! :)….

”Kvalifikacije”

1715AFA5-6DEA-4376-B16A-EE9BF814051F.jpeg.a4bc8396d0dd244fdfccb9519745928a.jpeg

“Pojedinačno natjecanje”

1B99CD24-E3E5-485B-B001-5AC65563ED58.jpeg.fa752d80281f9d21431f099ab8f02d5c.jpeg

“Rezultati top 10”

719D5100-DA2D-4B9F-ABB5-69216D1AC2C8.jpeg.ec26d10ed6c0bafd96db4573785bc6dc.jpeg

Proslu nedjelju igrao sam protiv Talijana Bresadole i na kraju mi je uzeo dobitak i 100% pozitivan niz u Bad Mitterndorfu. Ovu nedjelju igram opet protiv njega.

38B2A30A-98BF-4841-8251-25DD0EAEB9A6.jpeg.6f54c69bc31a8744c67283d755f93051.jpeg

Philip Raimund kao što sam već pisao o njemu je mladi talentirani Njemački skakač. Ove sezone nije nastupio na svakoj skakaonici Svijetskoga kupa. Skače povremeno na poziv trenera reprezentacije u Svijetskom kupu. Još se “kali” većinom u kupu kontinenata (2.liga).

Što se tiče mladoga Njemca ove sezone kada je god skakao na Svijetskom kupu na “Njemačkom tlu” uvijek je završio medju top 15 na poziciji. Jucer je imao svoj najbolji rezultat gdje se je na kraju smjestio medju top 10 najboljih.

Što se tiče Talijana Bresadole jučer je dobro skakao kao i prošli vikend, ali jednostavno ne vidim da dva vikenda zaredom ovaj skakač napravi dobar rezultat.

Dosta mi se svidja igrati ovaj tip u PSK. Tko ima otvoren račun u toj kladionici može odigrati za manji ulog da ce Raimund završit medju top 15 na tablici.

1F10C45E-24A8-4F91-8097-E72E9160A3D3.jpeg.efef1eda4bff222300604634288a443c.jpeg

Kao što kladionice ga drže favoritom mislim da je mladi Njemac puno kvalitetniji od Talijana i da bi trebao uzeti bolji skok već u 1.rundi drugog dana natjecanja u Njemačkom Willingenu i možda i danas napasti top 10 poziciju.

Willingen - W-W-?

(15-3)

SRETNO!

Drugu nedjelju Bresadola mi skida dobitak, tako da ništa i ovaj vikend od 100% niza.

Kiša, magla i niža rampa presudila loš skok Raimunda. Bresadola imao bolje uvjete i višu rampu da opet skoči svoj dobar skok.

Willingen - W-W-L

(15-4)

Idući vikend se skakači sele u SAD u Lake Placid. Zadnji puta na americkom tlu se skakalo prije 30 godina.

LP!

prije 6 sati, mesrine said:

HNL 

GORICA - ŠIBENIK    1        2.10

Gorica se digla u nastavku sezone i uz pojacanja idu po ostanak u ligi kojeg ce i izboriti, a ima tu i zakulisnih igara u kojima sigurno imaju prednost u odnosu na sibencane. U Sibeniku novj vlasnik zamjenio trenera, i sad je tu novi-stari trener Canadija s kojim se svakako ispasti iz lige jer njima spasa nema, nit sta igraju a red u klubu ionako ne postoji vec duze za razliku od Gorice koja ima svoj nacin rada (iako su i oni imali par bas glupih poteza) i sigurno ce ostati u ligi a najbolji nacin za ostvariti taj cilj nakon sto si vec uzeo bod Dinamu i ispustio 2 protiv Varazdina doma je pobjediti izravnog konkurenuta u izravnom dvoboju u svom dvoristu i doci mu s nozem pod vrat sa bodom zaostatka.

Uglavnom ide nadam se sesti poraz u nizu Sibenika, a dodat cu jos samo da je taj raspali neuredni Sibenik zadnju prvenstvenu pobjedu ostvario 29.7.2022....a danas lagano pocinju za oprastanjem prve hnl

E jbg graf na sofa scoreu bas dobro prikazuje igru i stanje na terenu, a rezultat to nazalost ne prati nikako hhh..

Jbg, aj bar su Feeyenord-PSV izvukli dan i odigrali doslovno po mom ocekivanju

Screenshot_20230205_194451_Chrome.jpg

Pozdrav ljudi

Arsenal me juce izbio iz zdrave pameti i sjebao mi svu koncepciju a i koncentraciju pa je nakon njega slijedio samo gubitak za gubitkom. Sacekao sam strpljivo  danasnju ponudu  i vratio veliku vecinu toga na Galatasarayu.

Sve vise pratim rad i desavanja na ovom  forumu ovdje, mislim da se moze oformiti lijepa ekipa kvalitetnih kladionicara i dobrih tipstera ali bi trebali biti malo konkretniji kada pisemo svoje tipove. Primjer je kako to kvakitetno  radi kolega Izudin. Mislim da je potrebno za svaki tip  navesti  koje je to  natjecanje i najvaznije vrijeme pocetka tog susreta jer nekada se provede mnogo vremena citajuci neki tip (narocito iz sportova koje ne pratimo) a tek onda shvatimo da je to vec odigrano. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use