Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.2.2023.


IzudinB

Recommended Posts

EFL KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.1. u 23:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Igrati na pobjedu Galatasaraya sa kvotom 1 15-1.20 je cista ludost. Ne kazem da oni nece dobiti, ali to ce biti bet dana na kojeg ce se natrpati ogromno puno novca tako da je tu sve moguce.. Ja takve zicere uredno preskacem.. Samo malo upozorenjeod mene eto..Radije za tu kvotu odigrajte neki dvoznak gdje se ocekuje pobjeda domacina ili da neka ofanzivna ekipa postigne gol...

Link to comment
Share on other sites

Za danas sam izdvojio par tipova od kojih će se već nešto iskomobinovati.

Već sam pisao za ovu utakmicu ali evo opet. Galatasaray - Umraniyespor po tečaju od 1.22. Prvi protiv zadnjeg, Galatasaray sanja titulu, ima još da se igra ali su na dobrom putu. 20 utakmica, 15 pobjeda, 3 nereješeno i samo dva poraza uz gol razliku 42:14. Kod kuće su na omjeru 7-1-1. Sa druge strane, posljednji Umraniyespor sa omjerom 3-5-12 i gol razlikom 24-37. I dalje su u igri za opstanak ali mislim da ovo nije mjesto gdje mogu da traže bodove. Icardi, Mertens, Yilmaz, Torreira, sve igraci koji su do jucer igrali u ligama petice. Bježe velikom rivalu Feneru 4 boda i biti će to sigurno neizvjesno do samog kraja. Ako žele da nastave niz od 10 pobjeda u ligi, ovo mora da bude mačiji kašalj.

Maritimo - Porto, dvica, 1.29. Benfica je sinoć pobjedom otišla na čak 11 bodova prednosti u odnosu na Porto ali i sa 2 utakmice više. Danas Porto ide na gostovanje predzadnjoj ekipi koja će se do kraja boriti za to 16. mjesto i doigravanje za ispadanje. U zadnja 3 kola imaju 2 pobjede i poraz i to pobjeda protiv Sportinga kod kuće minimalnim rezultatom 1:0, te pobjeda protiv Estroila a poraz je došao u gostima kod Vizele 3:0. Kod kuće Maritimo nakon 4 poraza bilježi 2 nerješena rezultata te 2 pobjede i njihova forma je u uspunu ali mislim da tome dolazi kraj protiv ekipe kakva je Porto. Ambicije za titulom su još uvijek tu, ima još puno da se igra te sa dvije pobjede došli bi na 5 bodova od Benfike tako da je to itekako dostižno ali pobjeđivati se mora. Porto ne tako sjajan u gostima ali mislim da žele odžati formu i moral ekipe prije utakmica sa Sportingom u ligi te Interom u ligi prvaka. Lakše od ovoga teško da može i mislim da će ovo Porto riješiti u svoju korist.

Roma - Cremonese, pobjeda Rome, 1.60. Cremonese zakucan za dno u talijanskoj ligi, 10 bodova udaljen od mjesta koje im osigurava opstanak. Forma im ne ide na ruku jer u posljednjih 5 utakmica imaju 4 poraza i nerješeno. Između ostalog, poraz od Verone koja se također bori za opstanak je bila možda i najteža. Zanimljiva činjenica koju sam čuo, Cremonese je jedna od dvije ekipe u ligama petice koja još uvijek nema pobjede. 8 poraza i 12 nerješenih uz gol razliku 15:35. U gostima je to 5-5 sa gol razlikom 6:15 mada ti nerješeni su došli protiv ekipa kao što su Lecce, Spezia, Salernitana te Bologna. Atalanta je jedina ekipa koja bi kvalitetom mogla u koš sa Romom. Cremonese je već gostovalo kod Rome te je tu utakmicu izgubilo minimalnim rezultatom 1:0 u meču u kojem smo vidjeli 27 šuteva Rome, od toga 12 u okvir gola. Sa druge strane Roma, nakon sjajnog niza od 5 utakmica bez poraza, od čega 4 pobjede i nerješeno sa Milanom 2:2 nakon sjajnog gdje su gubili 2:0 do 87. minute.  U posljednjem kolu izgubili su od Napolija u gostima 2:1 u meču gdje sigurno nisu bili nadigrani. Trenutno Roma na 6. mjestu ali samo 3 boda manje od Intera koji se nalazi na 2. mjestu a čak 8 više od Udinesea koji se nalazi na 7. Titula je već izgubljena ako se iko i nadao tituli ali borba za ligu prvaka sada kada nema Juventusa je veoma izgledna, kup ide veoma dobro jer ukoliko prođu ovdje idu na pobjednika utakmice Fiorentina - Torino i mislim da su to timovi koje bi Roma mogla dobiti a onda bi bilo finale gdje bi Murinjo sigurno uradio ogroman posao. Ne znam, ne vidim šansu da Roma ovo ispusti i mislim da prolaz Rome po tečaju 1.21 je siguran jer ova govna iz Cremonesea jedva izguraju 70 minuta u nekom ritmu (kakvom takvom) dok bi 120 bila misaona imenica. 

Mainz - Bayern, dvica ko kuća, 1.45. Bayern je ušao u krizu ali ovo nije utakmica gdje sebi mogu dopustiti da izgube. Naravno, ni jedna nije ali u ligi ima još vremena i siguran sam da će oni to riješiti u svoju korist ali ovdje nemaju pravo na kiks. Gledao sam Bayern i protiv Lajpciga i Kelna pa malo i Frankfurta i iznenađujuće malo prilika su stvarali. Musiala kao da nije onaj od prije SP, Mane je odsutan, Nouer slomio nogu ... ok problemi su tu ali mislim da je Bayer Bayern i da je njihov mentalitet takav da će sav fokus biti na ovoj utakmici. Mislim da neće biti puno kombinovanog sastava iz razloga što i prošla utakmica u kupu protiv Augsburga je bila sa Maneom, Musialom, Gnabrijem, Kimmich i ostala ekipa. Isto tako očekujem i večeras, Bayern u fullu i da se vrate na pobjedničke staze prije tih utakmica sa PSG-om u ligi prvaka i demoliraju PSG onako kako bi samo oni znali.

Monaco - Auxerre, kec ko kuća, 1.30. Monaco da je bio malo prisebnijii i da nisu kiksali utakmice kao što je Clermont kod kuće, Troyes u gostima, siguran sam da bi bili uključeni u borbu za titulu. Ovako, mogu ganjati izlazak u europu i nadati se tom trecem mjestu koji vodi u kvalifikacije za ligu prvaka. Trenutno 4. mjesto za Monaco, 5 bodova manje od Marseille te 7 manje od Lensa ali i bod više od Rennesa i 3 od Lorienta tako da kući protiv Auxerrea koji u posljednjih 6 ligaških utakmica ne zna za pobjedu, ne smiju kiksati. Auxerre ove sezone u gostima 1-1-8 sa gol razlikom 7:24 te se trenutno nalaze na predzadnjem mjestu sa 13 osvojenih bodova i gol razlikom 16:43. Mislim da je kvalitet Monaca, širina klupe za ovu ligu i domaci teren previše za momčad kao što je Auxerre. 

Još ćemo jednom pokušati sa PSG-om protiv Monteplliera jer jednostavno ne mogu da se otmem dojmu da u ovakvoj ligi gdje ima 80% crnaca kojima je sve što mogu trčati, oni imaju 3 nerješna i 2 poraza. Posljednjih 5 utakmica 2 poraza, 2 pobjede i nerješeno u posljednjem kolu kada je sudac već htio da svira kraj govna su primila gol i to iz doslovno pogreške debila koji u zadnjim minutama glavom gura protivnike u kontru. Nema se ovdje šta puno govoriti, Marsej na 5 bodova, Lens na 3 a slijede i utakmice sa Bajernom pa ako ih dočekaju u ovakvom momentumu kao što je sad, bit će to rapsodija kada skontamo mentalitet Bajerna. Ove dvije ekipe sastale su se u drugom kolu gdje je PSG riješio utakmicu u svoju korist rezultatom 5:2 uz promašen penal i primljen pogodak u 92 minuti. Montpellier prima puno golova i trenutno su 4 najgora odbrana u ligi sa 40 primljenih golova i sa samo golom manje primljenim od Troyesa koji je primio 41, te za dno zakucanih Auxerrea 43 i Angersa sa 45 golova. Sumnjam da Mbappe može odigrati grozno utakmicu kao protiv Reimisa te da Messi može biti nezainteresovan koliko je bio nezainteresovan tu utakmicu.

Leipzig - Hoffenheim, kec, 1.45. Druga utakmica kupa gdje će Lajpcig dočekati Hofenhajm. Hofenhajm ako ima trun mozga, batalit će kup i posvetit se opstanku u ligi jer su trenutno jedina ekipa bez pobjede na posljednjih 5 susreta i udaljeni su samo 3 boda od mjesta koje vodi u doigravanje za ispadanje. 4 gola od Frankfurta, 2 Wolfsburga, 3 Union Berlina bili su porazi prije utakmice sa Stuttgartom gdje su odigrali 2:2 te onda potop kod kuće protiv Mehengladbaha 4:1. Lajpcig lagano koristi kikseve Bajerna i trenutno je na samo 2 boda od Bayerna ali realno, i 5 bodova da ne ode ni u ligu konferencije. Razlika između prvog Bayerna i Wolfsburga koji je 7. je samo 8 bodova i svašta se tu može desiti. Trenutno Lajpcig u najboljoj formi od svih ovih ekipa. Nakon slabijeg starta ekipa Lajpciga je odigrala 11 utakmica u ligi bez poraza od čega imaju 3 nerješena i 8 pobjeda. Lajpcig kući 11-2-4 sa gol razlikom 43:17 dok Hofenhajm u gostima 5-3-9 sa gol razlikom 24:36. Lajpcig je ove sezone već išao na noge Hofenhajmu gdje su pobjedili sa 3:1 i to uz još poništen gol. 

Real Madrid i Efes sam uzeo od @LeonardoDrugi iako se ne razumijem baš u košarku i ne pratim je dovoljno ali imam sasvim ok povjerenje kada on kaže "kao kuća".

Također, izdvojio bih i tip Junajted pobjeda po kvoti od 1.40 jer sumnjam baš da žele da prekinu niz od 11 pobjeda kod kuće u svim takmičenjima. 

Screenshot 2023-02-01 at 10.52.34.png

Link to comment
Share on other sites

Betis - Barcelona X2 i manje od 4 gola (1.66) bet365

Barcelona je povećala svoju prednost na vrhu tabele La Lige na pet bodova zahvaljujući kiksu Real Madrida u remiju bez golova sa Sociedadom u nedelju navečer na Santiago Bernabeu. Katalonci su u subotu pobijedili Gironu sa 1-0 u gostima i tako ostvarili svoju 15 pobjedu u 18 utakmica odigranih u La Ligi do sada ove sezone. Bio je to još jedan snažan obrambeni napor Xavijeve momčadi koja je ograničila katalonske suparnike na samo dva udarca po golu u 90. minuta igre.

Screenshot_40.png

Izvor: bet365

Barcelona se može pohvaliti daleko najboljim obrambenim nastupima ove sezone sa samo 6 primljenih golova u dosadašnjih 18. kola. Xavijeva momčad nastavlja borbu za još jedan trofej večeras kada budu išli u goste Betisu u odgođenom susretu 17. kola na stadionu Benito Villamarin.

Ova dva tima su igrala u polufinalu španjolskog Superkupa prošlog mjeseca u Saudijskoj Arabiji. Barcelona se plasirala u finale sa pobjedom na jedanaesterce nakon 2-2 u 120. minuta igre.

Real Betis bi trebao predstavljati jak izazov za Barcelonu, s obzirom da su izgubili samo jednu ligašku utakmicu na domaćem terenu od početka sezone. Također, Betis je ograničio Getafea na samo jedan udarac prema golu u pobjedi od 1-0 u subotu u gostima. Betis je ove sezone pred svojim navijačima primio samo pet golova u osam utakmica u ligi. Stoga mislim da ovdje nećemo vidjeti mnogo golova, a također vjerujem da Barcelona ne bi trebala izgubiti. U bet365 kladionici na betbuilderu igram X2 i manje od 4 gola po kvoti 1.66.

Real Betis: Silva; Sabaly, Pezzella, Felipe, Miranda; Rodriguez, Carvalho; Henrique, Fekir, Rodri; Iglesias

Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Alba; Gavi, De Jong, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Torres

Screenshot_49.png

(Koeficijenti 30.1. u 13:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Roma - Cremonese 1 (1.50) bet365 ili Pobjeda Rome u oba poluvremena (3.75) bet365

Roma je u nedelju navečer prekinula svoj niz od tri pobjede sa tijesnim porazom od 2-1 protiv vodećeg tima Serije A Napolija. Bila je to sjajna predstava momčadi Josea Mourinha koji je Napoliju zadao teške trenutke na stadionu Diego Armando Maradona prije tri dana. Napoli je tom prilikom osigurao pobjedu samo zahvaljujući golu Giovannija Simeonea u 86. minuti susreta.

Veličina Rominog učinka najbolje se vidjela po Mourinhovim reakcijama nakon utakmice i načinu na koji je pohvalio svoje igrače za posao koji su u nedelju odradili u Napulju. Roma sada ima priliku vratiti se na pobjedničke staze, jer večeras igraju protiv Cremonesea u četvrtfinalu talijanskog kupa. Rimljani ulaze u ovu utakmicu kao veliki favoriti za pobjedu, pogotovo jer je Cremonese jedina momčad bez pobjede u cijeloj talijanskoj ligi ove sezone.

Cremonese će sljedeće godine najvjerojatnije igrati nogomet u Serie B jer su trenutno deset bodova manje od sigurne zone. Momčad koju vodi Davide Ballardini dopustila je čak 30 šuteva ka golu za vikend u porazu od 2-1 protiv Intera. Jesu eliminirali Napoli u prethodnom kolu ovog kupa na penale, ali motivirana ekipa Rome ne bi smjela kiksati u ovom susretu. Roma je bila u nizu od tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima prije poraza od Napolija u nedjelju. Ovdje očekujem pobjedu Rome po kvoti 1.50 u bet365 kladionici, ali za one koji žele veću kvotu predlažem pobjedu Rome u oba poluvremena po kvoti 3.75 u bet365 kladionici.

Roma: Patricio; Kumbulla, Mancini, Ibanez; Celik, Cristante, Bove, Zalewski; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham

Cremonese: Carnesecchi; Vasquez, Chiriches, Ferrari; Sernicola, Benassi, Pickel, Meite, Valeri; Okereke, Dessers

Screenshot_50.png

(Koeficijenti 1.2. u 14:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Po meni najigraniji mec dana bice Al Ahli - Auckland City (FIFA CLUB WOLRD CUP) od 20h.  Razlika je velika u korist egipcana jer su novozelandjani amateri i kvota od 1,40 je poklon. Medjutim istorija nas uci da ovakva takmicenja cesto donose cudne rezultate i preokrete. Predlazem sacekati live da skoci kvota na  prolaz pa pokusati  (trenutno 1,16)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use