Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 31.1.2023.

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Kada vec nemamo robota da otvara i Dnevne Tipove, zamolio bih administratora @IzudinB da, kada se u utorak probudi, tamo negde oko rucka, ovaj post prebaci u Topic od utorka

Dugorocna opklada, Feyenoord osvaja titulu, kvota 2,00 kod kladionice bet365

Prava je steta da je Topic namenjen dugorocnim opkladama (polu) prazan, pogotovo sto je igra antepost, predvidjanje dogadjaja, jedna od najlepsih kladionicarskih igara. U ovoj sezoni, prognozu je jedino postavio kolega @Ivan98 za golove Aleksandra Mitrovica u Premier League, a voleo bih da se to ne zaboravi, prognozu sam postavio i ja, da ce Genoa, na kraju sezone izboriti promociju u Serie A.

Voleo bih da se ne zaboravi i da sam konacne pobednike Serie A postavljao cetiri puta, i da sam tri puta pogodio, a jednom tesko pao, toliko tesko da me i danas sve boli. Dobro, promasio sam prosle sezone i da ce Salernitana ispasti, ali je jasno da na namestanja u kojima su italijani kao ribe u vodi, ne mogu da uticem, niti da ih pogadjam.

Pre nego sto predjem na Feyenoord, samo nekoliko recenica o zavrsnici u Serie A. Da sada pitamo svih preko 13.500 registrovanih clanova ovog smesnog Foruma ko je bio drugi na tabeli Premier League u onoj istorijskoj sezoni 2015/2016-te kada je Leicester bio prvak, barem polovina kolega ne bi znalo. Dva su razloga za to. Prvi je sto ljudi generalno pamte kao kokoske, a drugi razlog je sto pobednike svi pamtimo, a ostalih se niko vise nikada i ne seca. Dakle, drugi je bio Arsenal, sa deset bodova zaostatka, treci je bio govnarski Tottenham, cetvrti ManCity sa petnaest bodova zaostatka, a jedan Liverpool je bio osmi sa cak dvadesetijednim bodom zaostatka za prvakom Leicesterom. Dakle, tada se desila sezona gde je svako imao svoje probleme, ManCity nije bio ono sto je sada, Tottenham i Arsenal ne bi bili prvaci cak i da sami igraju Premier League, a Liverpool ionako nije bio prvak preko 30 godina, osim ako ne racunate onu kradju u neregularnoj Covid godini. Dakle, posto u svakom nacionalnom prvenstvu, neko ipak mora biti prvak, dosao je red na Leicester jer su bili najmanje losi. To je i odgovor kako je moguce da je kvota na juznjake iz Napulja da osvajaju scudetto tek 1,08. Pa hajde onda da vidimo kako je moguce da ce juznjaci osvojiti titulu, iako su u preko stodvadeset godina postojanja calcia prvaci bili tek dva puta. Sto se tice Juventusa, za njih nije jasno da li se losije brane na terenu ili na Sudu. Ko je kriv Interu sto nije hteo da plati Antonia Contea koliko je hteo, a hteo je da bude najplaceniji trener na svetu. Kada nisu hteli da plate Contea, sada neka jure scudetto sa Inzaghijem, a uhvatice ga, isto kada prvenstvo osvoji i Pochettino za koje niko i ne zna gde je sada i koga trenira. Ko je kriv Milanu sto misli da titule moze da mu donosi Pioli, za koje pola kolega sa Foruma ne bi znalo da nabroji barem dva kluba u kojima je radio, osim Milana. Ko je kriv Atalanti sto je provincijski klub, a ko je kriv i Laziu i Romi koji zajedno imaju manje titula nego Genoa koja sada igra Serie B. Dakle, kada svako ima svoje probleme, a neko mora da bude prvak, zasto onda nekoga cudi da dodje red i na juznjake iz Napulja, kao sto je jednom i nikada vise, dosao red i na Leicester.

Yebes Serie A, ne znam zasto sam sve ovo i pisao, verovatno sam se malo pogubio.

Feyenoord osvaja titulu, kvota 2,00

Isto kao i u Serie A, kada glavni favoriti imaju svoje probleme ili su glupi kao qurci, neko treci mora biti prvak, zar ne? Da ne poverujete da je na tabeli Feyenoord prvi sa pet bodova vise od Ajaxa, koji je tek cetvrti, a da je kvota na titulu Feyenoorda 2,00 dok je Ajax drugi favorit po kladionicama po kvoti od 3,25 iako je Az drugi, a Psv treci na tabeli, sa po tri ili jednim bodom vise od Ajaxa. Kladionice verovatno misle da ako Ajax udje u seriju dobrih rezultata, moze da se vrati u borbu za titulu. Tako bi mogli da kazemo da i Liverpool moze da se ukljuci u borbu za titulu, ako sve pobedi do kraja, a Arsenal i ManCity sve izgube. Dakle, posle Feyenoorda i Ajaxa, treci favorit je Psv sa kvotom od 3,50 a Az iako je drugi na tabeli je kvotiran sa 15,00

Pa da vidimo onda kakve nam poruke salje Feyenoord, mogu li do titule? Kod kuce su odigrali ove sezone 13 utakmica u svim takmicenjima i imaju devet pobeda, cetiri neresena ishoda i nula poraza. Da ponovim, nula poraza, nije ih dobio ni Lazio, ni Ajax, ni Twente … niko. Kod kuce su na trinaest utakmica primili tek sest gola, ( i slovima s e s t ) samo im je Midtjylland dao vise od gola (dva), a cak osam puta nisu primili ni gola ove sezone. U gostima su ove sezone odigrali takodje trinaest utakmica, sest puta su pobedili, cetiri puta su odigrali nereseno i tek tri puta izgubili, od Lazia, Psv-a i Sturma. Izgledaju li oni vama sampionski? Da li je sampionska ekipa koja nikada ne gubi kod kuce, i koja u celoj sezoni primi sest gola kod kuce? Da li je sampionska ekipa koja u prvenstvu izgubi samo jednom i to od Psv-a u gostima, gde su poveli, pa se dva puta vracali iz zaostatka, te primili gol u 83-em minutu (3:4)? Ili vam je sampionska ekipa Psv koja izgubi kod kuce od Az, odigra nista-nista sa Spartom ili gubi u gostima od Cambuura, Groningena, Emmena i Twentea. Ili vam je sampionska ekipa Ajax koji kod kuce ne moze da pobedi Volendam, Vitesse, Twente, a u gostima ni Emmen ni Nec. Da li ste nekada culi za neku sampionsku ekipu koja menja trenera cetiri meseca pre kraja sezone, a kapitena i najboljeg igraca tera u tri pic*#*ke materine?

Neka svako sa Foruma proceni za sebe ko bi mogao da bude prvak u holandskom prvenstvu, kvote su 2,00 3,25 3,50 i 15,00 a mozda bi ipak bilo najbolje da sacekamo samo cetiri dana i nedelju kada se igra veliki derby Feyenoord vs Psv, pa kada kvote padnu, sami ste krivi.

Kladionicarski sistem gde se trazi pet pogodaka od sedam predloga

Iako prolece jos nije ni blizu, vec su poceli potopi poput padova na velikom Bayernu ili francuskim plasticnim govnima u 90+6 minutu, mozemo zamisliti kakve ce nas tek nagazne mine sacekati u cetvrtom ili petom mesecu. Pa opet, cini se, da samo ja na Forumu igram kladionicarske sisteme, koji dozvoljavaju greske, ali i manju zaradu. Cini se da izmedju sve nista ili daj-sta das samo ja biram ovo poslednje. Izbor za kladionicarski sistem “pet od sedam” cu poceti sa dve lepotice, izborom kolega @Iblaz93  i @zeko1088

Partizan vs Asvel, Euroleague, klizni handicap od 3,5 na Partizan po kvoti od 1,20 predlog kolege @Iblaz93 (za hrabrije pobeda Partizana u svim opcijama)

Iako mislim da nijedan od beogradskih govana nece uci u Top 8 jer su budale, svakako ne treba zaboraviti sav trud koja su ova govna ulozili da igraju Euroleague. Partizan, odnosno drzava Srbija je najpre lobirala preko srbina Dejana Bodiroge, a kasnije i uredno uplatila ulaznicu od pet miliona eura. Doveli su Zeljka Obradovica koji sigurno ne igra za kikiriki. O broju stranaca i minutima koji ti crnci provode na parketu, bolje i da ne govorim. Crvenu Zvezdu, Vildozu, Campazza, Nedovica i Duska Ivanovica necu da pominjem, jer se analiza odnosi na Partizan. Dakle, ima se, trosi se, i boli nas qurac, ali je vazno znati koliko truda, rada i novca ulazu ova govna da se dovuku do Top 8. Prava je steta sto nece mene da plate da im kazem da im je bolje meni da daju sav taj novac, kada ce ionako ako se dovuku do tog osmog mesta skinuti gace i okrenuti ledja, kada ih u prvom kolu eliminacija saceka Real Madrid. Nakon onako teske, vazne i na jaja pobede Partizana “u gostima” protiv Crvene Zvezde, danas u Beograd dolazi Asvel, najbolji protivnik, u najboljem mogucem trenutku. Za analizu je najmanje vazno sta ja mislim o Asvelu, a mislim da ima najgori ili jedan od najgorih rostera, iako nisu poslednji na tabeli. Cak i da ostavimo na stranu to sta ja lupetam na Forumu, kako objasniti da je skoro polovina ekipa iz Euroleague pobedila Asvel u Francuskoj (Zalgiris 17 razlike, Alba 12 razlike, Monaco 9 razlike, Armani i Barcellona po 7 razlike, Valencia 4 razlike i Bayern pola poena razlike). Dobro, jesu krs od tima, ali ako ste budale, naravno da ce vas pobediti, kao sto su u gostima pobedili i Barcelonu, Virtus, Armani i Valenciju. Sve ove njihove pobede u gostima sam odgledao, i mogu da kazem da oni nisu pobedili, vec su Barcellona, Virtus i Armani izgubili jer su budale. Ili da se preciznije izrazim, pobedili su, kao sto je pre dva dana Psg sam prosuo dva boda jer su budaletine.

Da se opet vratim na ono sto je Partizan ulozio da bi igrao Euroleague, koju nije zasluzio cak ni preko EuroCupa. Beograd je cak dva puta u kratkom vremenskom periodu bio organizator FinalFoura, a i sam grad Beograd je jedan od glavnih sponzora Euroleague, samo iz cilja da iskoriste odsustvo ruskih govana i da se dovuku do stalnih licenci, sada kada je srbin na celu Euroleague. Uz to, na jaja su pobedili Crvenu Zvezdu, a kao sto svi znamo nije vazno da li mi imamo koristi od necega, mnogo je vaznije da susedu crkne krava, ako je moguce u bolovima. Nakon onakve pobede nad Crvenom Zvezdom, Partizanu dolazi jedna od najgorih ekipa, pri tome beogradjani na utakmici protiv Mornara nisu ni skidali tri kljucna igraca vec su igrali sa nekim cobanima, rezervnim igracima. Ako izgube danas od Asvela, svakako cemo pasti na kladjenju, ali ce i Partizan izgubiti ionako male sanse da se dovuce do Top 8. Partizan je u gostima dobio Fenerbahce i Panathinaikos, a kod kuce Efes, Monaco, Maccabi, Baskoniju, Virtus, Zalgiris i Bayern, pa ako ne dobiju Asvel i treba da padnemo. Vazno je i da napisem da samo za dva dana idu Zalgirisu koji je organizator ovogodisnjeg FinalFoura, pa verovatno misle i da ga igraju. Svakako da nisam najhrabriji kolega na Forumu, iako sam ubedljivo najbolji kockar na njemu, ali, danas nema nazad. Agresivno kladjenje na Partizan u svim varijantama, “cista pobeda”, iz poluvremena, cak i preko handicapa, sve do 5,5. Veliki unibet nudi kvotu od cak 1,86 da ce Partizan preci handicap od 5,5 majko moja.

Ovakav entuzijazam i euforiju sam poslednji put imao kada je Koln igrao protiv Partizana u Conference League, a potom pre nekoliko dana kada je Bayern igrao kod kuce protiv tih istih govana Kolna, pa svi znamo kako se entuzijazam i euforija zavrsila, sa dva dana zalosti na Forumu. Odmah da kazem, ako padnem i zasluzujem da padnem, a posteno je i da napomenem da bih opet sce ponovio. Zeljka Obradovica nisam ni pominjao u postu, ako je dosao u Partizan da gubi u sred Beograda i pred 18.000 navijaca od jednog Asvela, pristajem da gubim zajedno sa njim. Jedino sto ne znam koliko dana zalosti da proglasim na Forumu ako padnem.

Meinz vs Bayern, nemacki Kup, prolaz Bayerna, kvota 1,25 predlog kolege @zeko1088

Kao sto sam vec napisao pre nekoliko dana, ne moze Bayern toliko da gubi, koliko ja mogu da ih cekam da pobede. Kvota na prolaz velikog Bayerna je 1,25 a da se ovaj mec igrao pre Svetskog Prvenstva kada su igrali kao dopingovani, kvota bi bila 1,08. Cak i ako padnem, uvek imam utisak da me manje boli kada padnem na Bayernu nego na francuskim plasticnim crnim govnima.

Real Madrid vs Panathinaikos, jedinica kao kuca, Euroleague, kvota 1,14

Bez komentara, osim da bi ove grke dobili i mi sa Foruma pod uslovom da sve lopte idu na mene. Ko misli da sam budaletina sto predlazem ovoliku kvoticu, ima tri opcije, da slobodno preskoci ovaj post, da mi objasni zasto da ne uzmem ovu kvotu ili da uzme pobedu iz poluvremena ili preko nekog kliznog handicapa.

Roma vs Cremonese, italijanski Kup, Roma prolazi dalje, kvota 1,20

Iako bi ovo najradije preskocio, previse volim velikog Mourihna, a i Cremoneseu bi bilo pametnije da se posveti opstanku u Serie A nego da gubi vreme u Kupu. Ako u Romi budu igrali rezervni igraci, ovaj predlog ce prvi pasti, posto rezerve nisu ljudi, vec stoka.

Peti predlog ce biti izbor nase nove zvezde u Poslednjoj sansi, kolege @jeneri29 sta god da bude, pod uslovom da predlog dolazi iz rukometa.

Za sesti predlog cemo ljubazno zamoliti kolegu @furyshaa da nam predlozi jedan svoj predlog, ako moze najsigurniji, a ujedno cemo ga i pitati kada misli da nam se pridruzi u Poslednjoj Sansi, drugoj ligi, razume se.

Sedmi predlog neka svako odluci za sebe, a to su najigraniji izbori iz Poslednje Sanse

Barcelona vs Maccabi, Euroleague, jedinica

Efes vs Zalgiris, Euroleague, jedinica

ili mozda verujete da francuska plasticna crna govna ipak nisu stoka vec ljudi, pa ce mozda i pobediti u gostima Montpellier

Ko ne voli male kvote ili misli da nisu isplative neka slobodno preskoci ovaj post, ili igra sa mnom da ce Partizan pobediti iz poluvremena ili ce (mozda) pobediti i preko handicapa.

EFL kup

Screenshot_37.png

EFL KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.1. u 23:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Planirao sam sutra napisati malo opširniji post gdje bih obuhvatio nekih 10ak prijedloga za ovu sedmicu, ali evo, da bude što prije da objavim tip, to će biti Galatasaray - Umraniyespor po tečaju od 1.22. Prvi protiv zadnjeg, Galatasaray sanja titulu, ima još da se igra ali su na dobrom putu. 20 utakmica, 15 pobjeda, 3 nereješeno i samo dva poraza uz gol razliku 42:14. Kod kuće su na omjeru 7-1-1. Sa druge strane, posljednji Umraniyespor sa omjerom 3-5-12 i gol razlikom 24-37. I dalje su u igri za opstanak ali mislim da ovo nije mjesto gdje mogu da traže bodove. Icardi, Mertens, Yilmaz, Torreira, sve igraci koji su do jucer igrali u ligama petice. Bježe velikom rivalu Feneru 4 boda i biti će to sigurno neizvjesno do samog kraja. Ako žele da nastave niz od 10 pobjeda u ligi, ovo mora da bude mačiji kašalj. Ja sam ljubitelj ovakvih utakmica, ovakvih kvota i za sve one BAR PADNI KO COVJEK, ni sekunde mi ne bude više krivo nego da padnem na tečaju 2 ili više. Ako je problem sa tečajem, naci cemo sigurno nešto bolje ali @LeonardoDrugi je tražio najsigurnije od najsigurnijeg. 

Što se tice posljednje šanse, prošle sezone mislim da sam čak i dobro krenuo do trenutka kada sam se malo razbolio i nisam baš imao fokus opcenito na klađenje a posebno ovako nešto. Ove godine kada sam počeo aktivnije, već je bilo drugo kolo tako da sam zakasnio, ali sljedeće godine se nadam da se takmičimo :)

Sutra ujutro ide malo duži post sa više parova koje ćemo pratiti kroz ostatak sedmice.

Hej @Goksim

U ime svih 13.526 uredno registrovanih clanova Foruma, hteo sam samo da te pozdravim, da te pitam da lì si dobro, je li sve ok, i da lì si jos uvek registrovan na svom/nasem  Forumu?

Ako je sve ok, mozes li samo okaciti svoju sliku negde u nekom Topicu, da te ne zaboravimo.

Kada si bio sa mnom u prvoj ligi, to su bili moji najgori dani u zivotu. Sada kada te nema, sada mi je jos gore.

Eh, idemo kao što sam rekao. 

Paradubice - Slavia Prag, dvica ko kuća, 1.26. Kvota koja je u ovom trenutku u bet365 1.22 i siguran sam da će i kod mene pasti do subote do 1.20. Slavia prvo ali samo bod više od Viktorie Plzen, 13 pobjeda, 1 nerješena i 3 poraza sa gol razlikom 56:15. Uzmimo u obzir da je Viktoria zabila 35 golova a treća Sparta Prag 31, dovoljno govori o ofanzivi Slavije. Idu u goste posljednjeplasiranim Paradubicama, 3 pobjede, 2 nerješeno i 12 poraza. Dva nerješena su došla u posljednje dvije utakmice i to jedan od njih kući protiv Viktorije gdje su bili nadigrani naravno. Posljednjih 5 ligaških susreta 2 poraza, 2 nerješena i 1 pobjeda. Do sada su primili ubjedljivo najviše golova, čak njih 40 u 17 utakmica. Zabili su i ubjedljivo najmanje golova, 14. Malo podižu formu ali ova utakmica je jednostavno must-win za Slaviju i mislim da će to riješiti rutinski. Posljednje 4 ligaške utakmice, Slavija je dobila uz impresivnu gol razliku od 19:0. Posljednju utakmicu su dobili kući čak 7:0 i mislim da pobjeda ovdje nije upitna.  

Galatasaray - Umraniyespor po tečaju od 1.20. Tip već napisan i mislim da se nema šta puno više govoriti.

Arouca - Benfica, dvica, 1.35. Utakmica koje se igra danas. Benfica ide u goste kod tima koji u posljednjih 5 domaćih utakmica ima 4 pobjede i poraz. U te 4 pobjede, tu je i pobjeda protiv Sportinga ali tu ih je Sporting nadigrao u svakom smislu riječi. Benfica dominantna, 7 bodova više od Brage i 8 bodova više od Porta ali i sa utakmicom više od ove dvije ekipe. 15 pobjeda, 2 nerješeno i samo 1 poraz koji je došao prije 5 kola baš od Brage i to velikih 3:0. Sa druge strane, srednjeplasirana ekipa Arouca. Kvalitet je ovdje uveliko na strani Benfike a ono što mi dodatno olakšava tip jeste da je Aroucu prije 3 kola razbio Porto sa 5:1. Možda ne baš ovakav scenario ali definitivno očekujem pobjedu Benfike koja za sada ima i najbolji napad i drugu najbolju odbranu, odmah iza Porta koji je primio samo 1 gol manje od njih. Posljednjih 5 susreta ova dva tima završio je pobjedama Benfike pa ni danas ne vidim ništa drugačiji raspret situacije. 

Ajax uzimam ovdje zbog tečaja koji će sigurno pasti i zato što imaju najbolji raspored i ovo im je odlična prilika da se približe vrhu. Ajax nakon niza od 7 utakmica bez pobjede u ligi, gdje su imali 6 nerješenih i poraz od PSV-a vratio se pobjedama protiv Excelisora prošlo kolo pobjedom u gostima od 4:1. Sada idu ekipi Cambuura koja se nalazi u samom dnu, sa samo 11 postignutih golova u 19 kola, te 30 primljenih. Sa samo 12 bodova dijele to posljednje mjesto sa Groningenom i sigurno su jedan od kandidata za ispadanje. Feyenoord igra sa PSV-om dok Alkmar ocekuje ekipu Volendama koja je usla u niz od 3 pobjede, nerjesenim te porazom u posljednjih 5 kola i sigurno im neće biti lagano gostovanje. Ovo kolo najviše šanse dajem Ajaxu te pobjedom bi sigurno povecali sanse u borbi za titulu.

Tottenham - City, x2, 1.20. Razlog zašto nije X2 je samo taj što biram nešto što bih gurao sa malo više love nego inače. Sigurno će se i čista dvica naći na par listića ali ovo je baš poklon za posljednju šansu. Mislim da Tottenham nema šanse protiv Citya što su pokazali i u posljednjem duelu ove dvije ekipe gdje je Tottenham pred kraj prvog poluvremena brzo zabio 2 gola i na odmor otisao sa 2:0 ali su na kraju uspjeli izgubiti 4:2. Iskreno, mišljenja sam da ovaj put neće imati sreću zabiti dva brza lagana gola a City će sigurno napasti od prve minute. City ganja Arsenal i nada se (kao i ja) kiksevima. Tottenham 5 zadnjih ligaških utakmica, 3 su izgubili i to redom Aston Villa kod kuće 2:0, Arsenal kod kuće 2:0 te od City-a u toj pomenutoj utakmici 4:2. Posljednja utakmica sa Fulhamom i pobjeda od 0:1 je bila smrt za oči jer Tottenham sigurno nije ekipa trenutno za prva 4, pa možda ni prvih 6.

Nantes - Marseille, x2, 1.20. Marseille ekipa koja me najviše iznenadila ove sezone jer igraju zaista dobro, lijepo za oko. Trenutno su na 5 bodova od prvog PSG-a i 2 boda od Lensa. Posljednje kolo kiks protiv Monaco-a 1:1 gdje su bili bolja ekipa sigurno. Posljednjih 7 ligaških utakmica Marseille bez poraza sa čak 6 pobjeda i nerješenim u tom posljednjem kolu protiv Monacoa. U tom nizu padao je i Monaco i Rennes i Lyon, ekipe koje su kvalitetom puno bolje od Nantesa. Nantes 13., sa 22 boda i lijepim nizom od 6 utakmica bez poraza u ligi. To bi bilo impresivno da to nisu ekipe poput Auxerrea, Troyesa, Montpelliera a jedino vrijedi izdvojiti ekipu Lyona gdje su odigrali nerješeno kod kuće. Ovdje mislim da Marseille neće izgubiti sigurno a pobjeda je pa čak i 85% po mom mišljenju.

PSG je ovdje samo zato što se prednost lagano topi i moraju ići na pobjede. Situacija sa Toulouseom ista kao i Nantes, lijep niz ali protiv ekipa lošijih ili njihovog ranga. PSG je ipak par nivoa iznad, pa možda i klupa PSG-a je par nivoa iznad tako da ovdje pobjeda ne bi trebala biti upitna. 

Roma je tip gdje se slažem sa @LeonardoDrugi i mislim da bi Cremonese morao razmisliti o opstanku jer kup im to sigurno neće omogućiti.

Atalantu sam gledao par zadnjih utakmica i ta ekipa igra katastrofalnu odbranu i mislim da ovdje Inter mora doći do gola. Ofanzivna igra sa dosta šupljina je nešto što sam već govorio za Atalantu i mislim da će to Inter znati iskoristiti. 

Inter - Milan, direktna borba za ligu prvaka, više se nema pravo na kiks. Milan u krizi, Inter igra toplo hladno, derbi, i sve u svemu mislim da će kartoni ovdje biti lagan prolaz.

Bayern je ipak Bayern, i mislim da i uz niz kikseva, ovdje neće dopustiti da ispadnu iz kupa i da će ovo uzeti 100% ozbiljno. Mainz igra toplo hladno, sredina tablice. Utakmica ove sezone sa Bayernom prošla je katastrofalno, 6:2 poraz gdje je uslijedio i niz bez pobjede u 6 utakmica gdje su izgubili čak i od Schalkea, Wolfsburga, Borusije a nerješeno su izvukli protiv Stuttgarta i Frankfurta.

Screenshot 2023-01-31 at 13.21.51.png

Inter - Atalanta Oba tima daju gol i više od 2.5 gola (2.00) bet365

Interovi novogodišnji nastupi su bili odlični. Od početka siječnja su odigrali sedam utakmica u raznim natjecanjima i uspjeli ostati neporaženi u svih sedam. Ni slučaj Atalante nije drugačiji. Imaju formu bez poraza od početka siječnja. Dakle, Atalanta je četvrta na tabeli Serije A, dva mjesta i dva boda ispod Intera.

Inter je u nizu od osam utakmica bez poraza protiv Atalante. Njihvo međusobni susret u prosincu prošle godine završio je pobjedom Intera sa 3-2. U tri od proteklih pet međusobnih susreta između ova dva tima bilo je golova na obje strane terena. Na ovom stadionu, Inter je dobio pet od posljednjih osam međusobnih susreta protiv Atalante.

Obje momčadi su u impresivnoj formi u posljednje vrijeme. Međutim, Inter u ovu utakmicu ulazi nakon poraza od 0-1 protiv Empolija kod kuće u utakmici Serije A, ali su prije toga imali šest pobjeda kod kuće. S druge strane, Atalanta je u nizu od tri utakmice bez poraza na gostovanjima. Treba napomenuti da su remizirali dvije u tom periodu.

Obje momčadi su uspjele zabilježiti niz mečeva sa visokim rezultatima na svojim terenima, dok u posljednje vrijeme konstatno postižu golove. Trenutna forma oba tima nam sugerira da ćemo ponovo gledati nešto slično sa dosta golova, s toga u ovoj utakmici idemo probati sa više od 2.5 i oba tima daju gol po kvoti 2.00 u bet365 kladionici.

Inter: Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko, Martinez

Atalanta BC: Musso; Toloi, Djimsiti, Scalvini; Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Maehle; Lookman, Boga; Hojlund

Screenshot_43.png

(Koeficijenti 31.1. u 13:10 CET) 

Za danas jedan triple. Loša ponuda ali da ispratimo. Inter - Atalanta, očekuje dobru i brzu utakmicu samo iz razloga što Atalanta to može ponuditi pa sam siguran da će se Inter prilagoditi. Obje odbrane su veoma ali veoma loše, dosta propusta, dosta gluposti. Za golove mislim da je sve jasno, Atalanta samo gleda prema golu i svima mogu zabiti pogodak svima i siguran sam i da hoće. Inter sa druge strane dobar u tranziciji, ima igrače koji mogu iznijeti loptu, igrače koji mogu pružiti dobar pas iza odbrane tako da mislim da će ovdje golovi doći lagano. Interu svaki napad na postavljenu odbranu izgleda identično.  Calhanoglu iznese loptu na polovinu protivnika, lopta malo kruži pa ide na stranu i ide centaršut. Istina je da su iz kornera itekako opasni sa Džekom, Lukakuom, Acerbijem, Bastonijem, De Vrijem. Zaista strašni igrači glavom. Sa druge strane, Atalanta ima Lookmana i Bogu koji su brze noge Atalante i kada im još dodate Maehlea i u napadu gromade od Hojlunda i Zapate, šta drugo očekivati nego prodore, centaršuteve i kornere? Mišljenja sam da je zaista kvota od 1.51 vrijedna igranja za više od 8.5 kornera, pa i iz razloga da je Inter prošlo kolo protiv Cremonesea izveo 14 kornera, od toga 10 već u prvom poluvremenu gdje im se igra bazira na centaršut u vecini situacija.

Benfica pisana u objavi iznad.

Screenshot 2023-01-31 at 13.45.13.png

Arouca - Benfica 2 (1.30) bet365 ili više od 1.5 gola (1.20) bet365

Arouca ima pristojne nastupe od početka ove sezone. Zbog toga su se popeli na sedmu poziciju u ovom trenutku. Imaju četiri boda manje u odnosu na ekipe koje se nalaze na mjestima koja vode u europska natjecanja, što je po meni malo iznenađenje, s obzirom da je ovo tim koji je ušao u elitnu ligu Portugala prije samo dvije sezone, a prošle sezone su završili dva boda iznad zone ispadanja. U nastavku će imati vrlo težak test, jer igraju protiv Benfice koja je u formi i koja se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa sedam bodova prednosti.

Screenshot_47.png

Izvor: bet365

Benfica se također može osloniti na nedavnu tradiciju budući da su dobili prethodnih sedam susreta protiv Arouce. Posljednji susret završio je pobjedom Benfice sa 4-0. Kladionice ih smatraju velikim favoritima za osvajanje naslova, a oni su to i dokazali svojim igrama do sada. Imaju jednu od najboljih obrana u ligi, dok imaju i ubjedljivo najbolji napad. Benfica ima samo jedan poraz ove sezone u 18 odigranih kola do sada i mislim da u ovakvim utakmicama ne bi trebali dopustiti bilo kakav kiks.

Benfica je postigla pet golova u posljednja tri gostovanja, dok je Arouca postigla šest u zadnja dva domaća susreta. Malo me brine činjenica da je Benfica primila pet golova u proteklih pet ligaških utakmica, dok je Arouca sedam, tako da je možda bolja opcija igrati više od 1.5 gola na ovu utakmicu po kvoti 1.20 u bet365 kladionici. Benfica se udobno smjestila na vrhu sa sedam bodova prednosti, tako da mi se golovi čine kao najbolja opcija. Međutim, svakako očekujem i pobjedu gostiju po kvoti 1.30 u bet365 kladionici koja računa okladu dobitnom ako Benfica povede sa dva gola razlike. Pobjedu i golove također možete kombinirati u bet365 kladionici na betbuilderu. Sretno!

Arouca: Arruabarrena; Esgaio, Basso, Galovic, Correia; Soro, Arsenio; Sylla, Ruiz, Antony; Dabbagh

Benfica: Vlachodimos; BAH, Silva, Morato, Grimaldo; Luis, Fernandez; Mario, Aursnes,, Guedes; Musa

Screenshot_44.png

Screenshot_45.png

Screenshot_46.png

(Koeficijenti 31.1. u 14:10 CET) 

prije 1 sat, Dobardan1978 said:

Zaletio sam se na ovu tekmu Inter Milan - Atalanta da ce oba tima dati gol. Previse predvidljivo. Atalanta je posebno pravila golijade zadnjih tjedana tako da sada vidim da ovo ode u tvrd duel.sa malo golova...no kasno je sada..

Upravo taj par je bio jedan od moja dva nogometna kandidata za PŠ i osjetio sam da bi moglo pasti, nesto me odbijalo...i eto sreca da je a vidjet cemo hoce li mi postavljeni tip proci

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use