Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

43. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 31.1. - 2.2. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 43. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_25.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

U ime svih ucesnika Poslednje Sanse, cestitam kolegi @unkdy, proslogodisnjem spektakularnom pobedniku druge lige, izlazak sa dve poslednjeplasirane pozicije na tabeli. Posle tacno 146 dana i pet meseci igranja, vise nije najgori ucesnik prve lige. Cestitamo od srca, kolega.

Moj izbor za ovo kolo je pobeda Partizana iz poluvremena (1/1) na utakmici Euroleague protiv Asvela. Kvota je 1,74, a kladionica bet365 

79A87EA0-72D9-43AE-B2EE-EFA705F00E4A.jpeg.788352ccccdbae035d05ab0f1974dba2.jpeg

Anadolu Efes - Žalgiris 1, 1,25 SuperSport

Za razliku od kolege @BoskoBuha ja biram pobjedu Efesa u regularnom vremenu, bez produžetka. Dakle ako utakmica ode u produžetak tip mi je gubitan. Uvjeren sam u pobjedu domaćina i zato ponavljam par iako ima još dobrih za igranje. Efes previše kiksa, ali sa vremena na vrijeme pokaže svoju kvalitetu kao što je bilo nedavno gostovanje u Barceloni. Larkin je uhvatio formu, a vratio se i M'Baye koji je jučer bio najefikasniji u prvenstvenoj utakmici. Sa druge strane Žalgirisu već neko vrijeme nedostaje glavni igrač Evans, a ozljedila se i njegova zamjena Isaiah Taylor. Kod Panathinaikosa su vodili 15 razlike na poluvremenu da bi ih Grci uništili u drugome i pobjedili ih sa 20 i nešto razlike na kraju. Uspijeli su i za vikend izgubiti u prvenstvu. Ne vidim kako bi Žalgiris mogao parirati Efesu u Turskoj. Predlažem ovdje i uzimanje hendikepa na Efes i sam ću u singlu odigrati neki hendikep, a za PŠ idem sa sigurnijom varijantom pobjedom Efesa u regularnom vremenu.

Screenshot 2023-01-30 at 15-32-33 Pretvori užitak u dobitak!.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use