Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

42. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 27.1. - 30.1. (Pet-Pon)

Recommended Posts

prije 1 sat, Iblaz93 said:

AO

Tsitsipas-Đoković 2, kvota 1.20

Strašna forma, strašno samopouzdanje, strašan motiv da se osveti za prošlu godinu. Đokovic igra zbilja odlično, agresivno i za klasu je bolji igrač od grka koji mu je i do sad bio mušterija.

P.S.

Ako bude potrebno, tj. ako prošlo kolo nije bilo po pravilima, molim @IzudinB da me obavijesti, da do kraja roka odigram zamjenski par.

20230127_205800.jpg

Ovo kolo imaš pravo dva para, greška je moja, jer nisam vidio ovaj tenis na početku, nije mi jasno kako sam preskočio. Uglavnom tvoj par u prošlom kolu bio je void, jer je teniser predao meč. hvala vam ljudi što ste javili na vrijeme. Od sad šaljite u Inbox jer mi dođe notifikacija i tako brže možemo riješiti problem. Hvala još jednom i izvinjavam se, bilo je nenamjerno :)

prije 3 sati, mesrine said:

Upravo tako i nije mi jasno kako je to i na temelju cega dopustio @IzudinB. Nije posteno prema ostalima i treba ponistiti i dati priliku kolegi @Iblaz93za jos jedan par ovo kolo.

Nije isto da li postavi novi DRUGI par u jednom kolu, a znamo pravila o jednom paru, ili da mora u iducem kolu postaviti dva para. 

NE PO ŠTE NO

Kolega @mesrine zato sam i napisao javite mi ako uočite kakav problem u inbox kako bi vidio notifikaciju što prije i riješimo problem. Nema potrebe za nervozom, svi želimo da ova borba do kraja bude fer i korektna. Sretno svima.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use