Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

42. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 27.1. - 30.1. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @colastefan, @llatin, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

Tip kolege @risretto iz prošlog kola neće biti priznat, s obzirom da je ubacio utakmicu iz ponude za ponedjeljak, a trebao je to uraditi iz ponude od utorka do četvrtka. Molim vas pazite na ove stvari, prešli smo polovicu sezone u PŠ-u i ovakve stvari se ne bi smjele događati. U naslovu svake nove teme PŠ-a imate u zagradi navedeno (Pet-Pon) ili (Uto-Čet) tako da se možete lagano orjentisati.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_10.pngScreenshot_8.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

On 27. 01. 2023. at 16:35, unkdy said:

@IzudinB Oprostite sto upadam al kolega @Iblaz93 treba postavit 2 tipova ovo kolo, kad je neki par void onda se ne moze menjat u isto kolo, prosle sezone ja imao 2 puta predaja na tenisu i nisam mogao da zamenim nego postavljao sam naredno kolo 2 parova...

Expand  

Upravo tako i nije mi jasno kako je to i na temelju cega dopustio @IzudinB. Nije posteno prema ostalima i treba ponistiti i dati priliku kolegi @Iblaz93za jos jedan par ovo kolo.

Nije isto da li postavi novi DRUGI par u jednom kolu, a znamo pravila o jednom paru, ili da mora u iducem kolu postaviti dva para. 

NE PO ŠTE NO

E moj @mesrine malo manje gorčine....nije ti dobro za želudac, dobiti ćeš čir...

Ako si pozorno čitao ja sam pitao da li mogu odigrati, jer zbilja ne znam pravilnik napamet i zbilja ne vjesim  nad drugim članovima i molim boga da padnu kao ti... evo zato ću se od ovog kola moliti da ti završiš prvi i izbori tu toliko željenu promociju...

Doduše pitam se da li bi imao ista protiv da je Švedska izgubila!?

On 27. 01. 2023. at 19:11, Iblaz93 said:

E moj @mesrine malo manje gorčine....nije ti dobro za želudac, dobiti ćeš čir...

Ako si pozorno čitao ja sam pitao da li mogu odigrati, jer zbilja ne znam pravilnik napamet i zbilja ne vjesim  nad drugim članovima i molim boga da padnu kao ti... evo zato ću se od ovog kola moliti da ti završiš prvi i izbori tu toliko željenu promociju...

Expand  

Nema gorcine stari, haha ne brini, samo sportske nabrijanosti uvijek 😉 u zivotu sve najbolje, al u pš sve najgore 🤣

Znam da si pitao i ni malo ti nista ne zamjeram, vrlo moguce da bih i sam napravio isto. Nad drugim clanovima ne vjesim al volim uvijek sve posteno i po pravilima pa i ovo, zato sam nedavno kad sam trazio da mi se omoguce 2 para vrlo brzo kasnije napisao svoje misljenje hladne glave, prihvatio POSTENU odluku admina i nastavio igrati, a sto je najbolje zahvaljujuci tom mom slucaju (i admjnima logicno) i reakciji pokrenuto je i funkcionira automatsko otkljucavanje i zakljucavanje tema, i to mi je drago skoro kao da sam i pogodio tada tip, jer jedino je tako posteno.

Apropo pobjednika, to ces biti ti ako se ne dogodi neki preludi cudnovati obrat, a da cu ja igrati do kraja, tjerati postenu igru, i htjeti pobjediti - to svakako. I naravno da nikome u ps necu pozeljeti srecu, za razliku od realnog kladenja gdje zelim tebi pa i svima ostalima da pogodite sve.

Zivio🍻

AO

Tsitsipas-Đoković 2, kvota 1.20

Strašna forma, strašno samopouzdanje, strašan motiv da se osveti za prošlu godinu. Đokovic igra zbilja odlično, agresivno i za klasu je bolji igrač od grka koji mu je i do sad bio mušterija.

Moj drugi par je talijanska liga

Atalanta-Sampdoria, 1x i barem dva gola, kvota 1.28

20230127_205800.jpg

20230128_094659.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Atletico Madrid - Valladolid 1 i Alvarez daje gol (2.00) bet365 Nakon dva šamara kod kuće, Atletico Madrid ima idealnu priliku da se iskupi pred svojim navijačima, jer im u goste dolazi zakucani Valladolid. Ekipa Diega Simeonea napokon je zaustavila niz loših rezultata pobjedom protiv Seville (2-1), ali domaća forma i dalje brine. Metropolitano više nije onaj neosvojivi bunker - dvaput zaredom su pali kod kuće. Sad, protiv najslabije ekipe lige, moraju pokazati zube - sve osim trijumfa bi bilo ravno katastrofi u borbi za Europu. Raspad sistema u Valladolidu. Posljednji poraz od Getafea (0-4) bio je čista blamaža, a njihova forma u gostima je katastrofa - deset uzastopnih poraza van svog terena i obrana koja propušta sve što joj dođe. Kad se sve sabere, djeluju kao idealan plijen za Atleticove ambicije. Atletico ne može računati na suspendiranog Correu, a Lino i De Paul su na bolovanju. Dobra vijest – vraća se Gimenez nakon kartona. Kod Valladolida - Torres i Javi Sanchez su opet tu, ali Mario Martin je out zbog crvenog. Hein i Grillitsch su pod znakom pitanja. Atletico Madrid: Oblak; Molina, Le Normand, Gimenez, Galan; Simeone, Llorente, Barrios, Gallagher; Alvarez, Griezmann Valladolid: Ferreira; Candela, Torres, Okzacar, J. Sanchez; I. Sanchez, Nikitscher, Tuhami, Moro; Sylla, Latasa Atleti je protiv Valladolida u seriji od šest pobjeda zaredom, a Julian Alvarez je baš raspoložen – zabio je i prošlo kolo i već je tresao mrežu Valladolida ranije ove sezone. Sve miriše na reprizu. Pobjeda Atletica + Alvarez daje gol – kombinirana kvota 2.00 Atleti daje 2+ gola – kvota 1.22 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 13.4. u 17:16 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bournemouth - Fulham X2 i oba daju (2.50) bet365 Trešnje se već duže vrijeme vrte u krug, nikako da osjete slast pobjede. Osam tekmi bez trijumfa, obrana šuplja ko sito - pet utakmica zaredom primaju barem dva komada. Prošli vikend su jedva izvukli bod protiv West Hama (2-2), ali to je samo produžilo agoniju. Da stvar bude gora, roster im se raspada - Ryan Christie je out do kraja sezone, Unal također, a Kluivert, Tavernier i Sinisterra pod upitnikom. S druge strane, Fulham dolazi s ogromnim samopouzdanjem. Prošlu nedjelju su izuli Liverpool sa 3-2, i to na domaćem terenu. Sessegnon, Iwobi i Muniz su se proslavili, a Kloppovoj ekipi nije bilo spasa. Ekipa je u naletu, ekipa je gladna – i to se vidi. Bournemouth: Kepa; Smith, Zabarnyi, Huijsen, Kerkez; Adams, Cook; Semenyo, Kluivert, Ouattara; Evanilson Fulham: Leno; Castagne, Andersen, Bassey, Robinson; Berge, Lukić; Sessegnon, Pereira, Iwobi; Muniz Prvi međusobni susret završio je 2-2 i ne bi čudilo da opet gledamo sličan scenario. Fulham je u boljoj formi, napadački potentan, dok Bournemouth teško drži mrežu netaknutom. Očekujem otvorenu tekmu, s dosta šansi. Fulham X2 (pobjeda Fulhama ili remi) – kvota 1.72 Oba tima daju gol – kvota 1.61 (Koeficijenti 13.4. u 16:42 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Europska liga (Koeficijenti 13.4. u 22:23 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga (Koeficijenti 13.4. u 22:25 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU! Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 13.4. u 22:22 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 13.4. u 22:19 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use