Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

42. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 27.1. - 30.1. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @colastefan, @llatin, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

Tip kolege @risretto iz prošlog kola neće biti priznat, s obzirom da je ubacio utakmicu iz ponude za ponedjeljak, a trebao je to uraditi iz ponude od utorka do četvrtka. Molim vas pazite na ove stvari, prešli smo polovicu sezone u PŠ-u i ovakve stvari se ne bi smjele događati. U naslovu svake nove teme PŠ-a imate u zagradi navedeno (Pet-Pon) ili (Uto-Čet) tako da se možete lagano orjentisati.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_10.pngScreenshot_8.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

prije 1 sat, unkdy said:

@IzudinB Oprostite sto upadam al kolega @Iblaz93 treba postavit 2 tipova ovo kolo, kad je neki par void onda se ne moze menjat u isto kolo, prosle sezone ja imao 2 puta predaja na tenisu i nisam mogao da zamenim nego postavljao sam naredno kolo 2 parova...

Upravo tako i nije mi jasno kako je to i na temelju cega dopustio @IzudinB. Nije posteno prema ostalima i treba ponistiti i dati priliku kolegi @Iblaz93za jos jedan par ovo kolo.

Nije isto da li postavi novi DRUGI par u jednom kolu, a znamo pravila o jednom paru, ili da mora u iducem kolu postaviti dva para. 

NE PO ŠTE NO

E moj @mesrine malo manje gorčine....nije ti dobro za želudac, dobiti ćeš čir...

Ako si pozorno čitao ja sam pitao da li mogu odigrati, jer zbilja ne znam pravilnik napamet i zbilja ne vjesim  nad drugim članovima i molim boga da padnu kao ti... evo zato ću se od ovog kola moliti da ti završiš prvi i izbori tu toliko željenu promociju...

Doduše pitam se da li bi imao ista protiv da je Švedska izgubila!?

prije 1 minutu, Iblaz93 said:

E moj @mesrine malo manje gorčine....nije ti dobro za želudac, dobiti ćeš čir...

Ako si pozorno čitao ja sam pitao da li mogu odigrati, jer zbilja ne znam pravilnik napamet i zbilja ne vjesim  nad drugim članovima i molim boga da padnu kao ti... evo zato ću se od ovog kola moliti da ti završiš prvi i izbori tu toliko željenu promociju...

Nema gorcine stari, haha ne brini, samo sportske nabrijanosti uvijek 😉 u zivotu sve najbolje, al u pš sve najgore 🤣

Znam da si pitao i ni malo ti nista ne zamjeram, vrlo moguce da bih i sam napravio isto. Nad drugim clanovima ne vjesim al volim uvijek sve posteno i po pravilima pa i ovo, zato sam nedavno kad sam trazio da mi se omoguce 2 para vrlo brzo kasnije napisao svoje misljenje hladne glave, prihvatio POSTENU odluku admina i nastavio igrati, a sto je najbolje zahvaljujuci tom mom slucaju (i admjnima logicno) i reakciji pokrenuto je i funkcionira automatsko otkljucavanje i zakljucavanje tema, i to mi je drago skoro kao da sam i pogodio tada tip, jer jedino je tako posteno.

Apropo pobjednika, to ces biti ti ako se ne dogodi neki preludi cudnovati obrat, a da cu ja igrati do kraja, tjerati postenu igru, i htjeti pobjediti - to svakako. I naravno da nikome u ps necu pozeljeti srecu, za razliku od realnog kladenja gdje zelim tebi pa i svima ostalima da pogodite sve.

Zivio🍻

AO

Tsitsipas-Đoković 2, kvota 1.20

Strašna forma, strašno samopouzdanje, strašan motiv da se osveti za prošlu godinu. Đokovic igra zbilja odlično, agresivno i za klasu je bolji igrač od grka koji mu je i do sad bio mušterija.

Moj drugi par je talijanska liga

Atalanta-Sampdoria, 1x i barem dva gola, kvota 1.28

20230127_205800.jpg

20230128_094659.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use