Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

41. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 24.1. - 26.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Srijeda, 25.01.2023. 20:30

Rukomet - SP

Švedska -Egipat - tip 1 @1.30 favbet

Četvrtfinale SP, Tele 2 Arena u Stockholmu, blizu 20.000 Šveđana na tribinama. Pogledao sam većinu utakmica Švedske na ovom SP i po meni su veliki favoriti u ovom meču. Egipat je imao 2 jače tekme na SP, jednu su pobijedili krš ekipu od Hrvatske na otvaranju a jučer su glatko izgubili od Danske. Švedska bez poraza do sada i ako budu odigrali kako znaju mislim da lagano prolaze u polufinale.

Screenshot_20230124_061346_FavBethr.jpg

Hoffenheim - Stuttgart   over 1,5 goals   1,22 (bet365)

image.png.5866e5c81630539cf23fefa81ab7ed98.png

Obe ekipe puno primaju i puno daju. Domaćin zadnjih 11 utakmica ima oba daju gol, a čak 16 zadnjih utakmica je bilo barem 2 gola. Kod Stuttgarta je malo drugačije iako oni imaju 12 utakmica barem 2 gola. Ta ekipa igra toplo hladno dobiju pa izgube. Bitno je napomenuti da su u ovu statistiku ubrojane i pripremne utakmice na kojima pada u prosjeku više golva. Na međusobnim utakmicama također je u zadnjih 5 godina uvijek bilo over 1,5 sa samo jednom utakmicom gdje nisu oba zabila.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use