Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

41. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 24.1. - 26.1. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 41. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_12.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Hej prvoligasi.

Dobrodosli u pakao prve lige Poslednje Sanse. Preziveli smo prvu polovinu najteze lige u Evropi, svete Poslednje Sanse, i to je najvaznije. Pred nama je druga, paklena polovina takmicenja, najvazniji deo najteze lige u Evropi. Dozvolio sam sebi nekoliko stvari u ovom postu. Kao prvo, malo cu prokomentarisati svetu Poslednju Sansu, najteze takmicenje u Evropi. Kao drugo, prokomentarisacu sve vas/nas nakon prve polovine prve lige Poslednje Sanse, ujedno cemo i svi biti kvotirani, ukoliko neko zeli da uplati na sebe, a kao trece, pokusacu da vas podrzim recima sta nas/vas ocekuje u drugoj, najvaznijoj polovini takmicenja, svete Poslednje Sanse. Otkud mi pravo, ko mi je dozvolio da komentarisem druge, pitate se, zar ne? To nije pravo, vec privilegija koju sam stekao rudarskim radom, disciplinom i nespavanjem. Jedini sam na ovom Forumu koji zna kako se pobedjuje i kako se osvaja ova najteza liga u Evropi. Osim toga, za cetiri meseci cu biti jedini clan Foruma od preko 13.500 korisnika, koji nikada nije krocio u drugoligasko blato, za razliku od svih vas. Eto, to su u najkracem, odgovori na pitanje, otkud mi pravo da komentarisem druge. Na post gledajte pozitivno, dobronamerno i otvorenog uma, jer imate privilegiju da cujete sta misli jedini od preko 13.500 clanova koji je pobedjivao.

Pakao prve lige Poslednje Sanse.

Kada ste prosle godine bili u drugoligaskom blatu, imali ste utisak da mi, prvoligasi nemamo pojma i da smo sarlatani i cirkusanti. To je sve tacno, ali samo za bivseg kolegu koji vise nije ovde i kojeg tesko da cemo videti u prvoj ligi u narednih sedamdeset godina. Isto to sto ste vi mislili o nama prosle godine, sada o vama misle ovogodisnji drugoligasi. Sada vas boli qurac za drugu ligu, ali tu sam ja da vas podsetim odakle dolazite, kako ste dosli u prvu ligu, kao i kako stojite na zbirnoj tabeli svete Poslednje Sanse. Dakle, niko od vas/nas nije cak ni u prvih pet na zbirnoj tabeli Poslednje Sanse, a svi zajedno se nalazimo na pozicijama izmedju cetvrtog/petog i desetog mesta zbirne tabele. Dakle, da sutra dodje smak sveta i Poslednja Sanse se prekine, vi biste dobili drvenu medalju za dosadasnje rezultate u Posledenjoj Sansi, dakle bili biste obican prosek, rulja, masa koje se niko nece secati za par godina. Ono sto niste mogli da znate o prvoj ligi, jer ste bili do guse u drugoligaskom blatu, jeste da je prva liga poput realnog zivota. Puna je uspona i padova, tuge i radosti, ocaja i euforije, razocarenja i strasti, pritiska i blazenog orgazma, bas kao i u realnom zivotu. Samo nekoliko dana ili sedmica deli vas od toga da ste na kolenima i pred polivanjem benzinom i samospaljivanjem, pa do orgazma kada vam se cini da vam niko nista ne moze i da je svet prelep. Kao i u realnom zivotu, nije pitanje da li cete pasti na kolena, vec kada ce to biti, koliko ce trajati i koliko ce vam trebati da se podignete. Da je prva liga ono sto ste mislili da jeste, dok ste bili u drugoligaskom blatu, ne bi se zvala prva, a isto tako postoji razlog zasto se druga liga tako zove. Postujte prvu ligu dok jos uvek niste ispali, a kada ispadnete ceka vas sudbina proslogodisnjeg najgoreg ucesnika prve lige. Prva liga je kao da ste prvi put izasli sa devojkom vaseg zivota, devojkom koja se srece jednom ili nijednom u zivotu. Morate da ste pazljivi, strpljivi sa njom, da je postujete, da odvojite i vreme i novac ako mislite da je jednoga dana poyebete. Morate da izlazite sa njom, da joj ugadjate, da ste zabavni, duhoviti, interesantni i sve to a da nikada niste sigurni u konacni ishod. Provod, zabave, putovanja, shopping, intezivan nocni zivot … sve to su stvari u koje morate da investirate u konacni ishod, a svi znamo sta je to. Sa druge strane, druga liga je kao da ste sreli neku ulicarku, kamenjarku kojoj ste dali 20 eura za ono sto vam treba. Dobicete brzi sex, za koji dama ne mora ni da se skida i dovidjenja. Prva liga je kao Titanic, najskuplji, najraskosniji, najotmeniji, najbolji i najlepsi brod ikada na svetu, a druga liga je kao gumeni camac od nekoliko desetina eura. Mislili ste da vas u prvoj ligi ceka zabava, a upoznali ste stres, ocaj, tugu, razocarenje i pritisak, emocije o kojima drugoligasi nemaju pojma. Prva liga je kao da ste u letnjoj majici i kratkim pantalonama krenuli u Nepal da se penjete po Mont Everstu, dok je druga liga obican prelazak ulice na drugu stranu u nekom selu u Bosni.

Drago mi je sto ste svi vec osetili emocije poput stresa, pritiska, tuge, ocaja i razocarenja, a tek smo na polovini. Jos mi je draze, sto se tabela menja iz sedmice u sedmicu, i sto ste svi vec osetili kako je biti na dnu, ali i na vrhu (osim kolega … Unkdy i Izudin ...), i koliko je tanka granica od ocaja do euforije. Drago mi je i sto ste uzivo doziveli emociju da je svet lep i da vam niko nista ne moze, a i ono drugo, da ni zivot ni kockanje nema vise smisla, i da je jedino resenje, skok sa najblizeg mosta, i to na glavu. Imam za vas dve vesti, dobru i losu. Dobra vest je da jos niko iz prve lige nije poludeo, odustao ili pobegao iako smo bili blizu i toga. U drugoj ligi je sve mnogo jednostavnije, ako nesto podje po qurcu, jednostavno odustanete i odete, i boli vas qurac za to. Losa vest je da je prva polovina takmicenja prava kamilica naspram onoga sto vas/nas ceka na prolece kada pocnu epska iznenadjenja u svim nacionalnim prvenstvima.

I za kraj, kao jedini na Forumu koji zna kako se pobedjuje, imam dobronamernu poruku, jer ipak (pre) vise volim Poslednju Sansu nego sto vama zelim sve najgore u istoj. Najmanje je bitno kako trenutno stojite na tabeli, a svi smo/ste bili i na dnu i u vrhu. Sada je samo vazno ne zaostajati previse, zadrzati smirenost i pozitivan duh, ne birati predloge pod stresom, i mirne glave i bez pritiska sacekati prolece, pod uslovom da ne poludite. Sve do dva-tri pogotka zaostatka za prvoplasiranim je sasvim pristojan rezultat u ovom periodu sezone. Sezona se odlucuje u cetvrtom i petom mesecu, kada ce vam biti potrebno dovoljno benzina da se samozapalite kada pocnu rezultatska iznenadjenja, a do tada je dovoljno samo da ne zaostajete previse. Jaaaako mi se svidja ovogodisnja prva liga Poslednje Sanse, pogotovo emocije i pritisak u njoj, a najlepse od svega je sto ce sledece sezone biti jos bolja, kada dodju najbolji iz drugoligaskog blata. Bice uzivanje gledati ih kako ulaze u prvu ligu misleci da ih ceka zabava, caj od kamilice i da cemo ih sacekati poljupcima i cvecem, kao sto ste i vi mislili

Posto je prosla prva polovina takmicenja, a i situacija se promenila u odnosu na pocetak sezone, a tek ce se menjati, kao jedini koji zna kako se pobedjuje u Poslednjoj Sansi, prokomentarisacu igru i sanse svih ucesnika prve lige, ukljucujuci i sebe. Bice i kvota, koje su podlozne promenama, ako neko hoce da uplati na sebe.

@LeonardoDrugi (kvota da osvaja Poslednju Sansu 1,03 )

Nisam zadovoljan, a ni nezadovoljan svojim predlozima u dosadasnjem delu sezone. Mogao sam i bolje, ali i gore. Vazno je da do proleca, ne zaostajem i budem u igri, jer sam najbolji kada sam pod pritiskom, sto nije, koliko sam imao prilike da vidim, slucaj sa vama. Puno sam se spremao za vas, ne bojim se nikoga, jer znam odakle i kako ste dosli u prvu ligu, sto ne znaci da ne treba da pojacam rad na sebi. Od cetrdeset predloga sa dva i po svoja predloga nisam zadovoljan, sto znaci da sam pravio greske, a to su detalji koji na kraju, odlucuju. Ostalih tridesetsedam i po predloga bih opet ponovio, cak i one na kojima sam pao. Nisam zadovoljan, ali ni nezadovoljan svojim plasmanom, ali sam veoma zadovoljan sto sam bolji nego u isto ovo vreme prosle sezone. Svakako ostajem ubedljivo najveci favorit za osvajanje prvog mesta, sto i govori kvota za osvajanje titule od 1,03

@BoskoBuha (kvota da osvaja Poslednju Sansu 26,00 kvota bez LeonardoDrugi 2,62)

Pocinjem od tebe, a ne od trenutno drugoplasiranog na tabeli, i za to imam razloga. Dakle, kolega, glavu gore i samo hrabro. Iako nikada nisi bio moj najomiljeniji kolega sa Foruma, kao ni ja tebi, podrzacu te recima da nije vazno koliko puta padnes na kolena, vec koliko se brzo podignes. Pao si devet puta, sto nije bas najbolji rezultat, ali ponavljam, glavu gore i samo hrabro. Kada jednoga dana budem selektor reprezentacije Poslednje Sanse i kada budemo igrali protiv jednog stranog portala koji je tri puta jaci od nas, ti ces imati obezbedjeno mesto u reprezentaciji, bez obzira na formu. I ne samo to, tebi je obezbedjen dres sa brojem devet, ti ces biti nasa “devetka” spic napada i sve lopte ce ici na tebe. Iako te ne podnosim, kao i ti mene, iako ne stojis najbolje na tabeli, po mom misljenju si ipak najvise pokazao do sada. Pazljivo sam pratio tvoje predloge, a narocito padove. Ako ti uopste nesto znaci, ja u tvojim padovima, ne vidim nikakav problem. Gotovo svaki pad je neverovatan, ili da se preciznije izrazim, nista nije do tebe, i treba da ostanes miran. Predlozi su bili logicni, realni i na papiru razumni, a sad sto se igra na terenu, a ne na papiru, to je vec neka druga prica. Efes izgubi kod kuce i to tri puta, Hrvatska prodje Brasil ….. Nemacka izgubi kod kuce od Madjarske ...cccc ... pa pad na mecu reprezentacije Srbije i Italije, gde su srbi odigrali jedinih losih deset minuta na turniru, poraz one kurvetine Jabeur na turniru u svojoj zemlji bolje da i ne pominjem, te padovi na Barcelloni kod kuce u fudbalu i basketu … ccccc... strasno. Kao prvo, ako ti nesto uopste znaci, osim dva i po tvoja predloga, gotovo sve ostale tvoje predloge sam ili igrao u realnom kladjenju, ili su mi bili u Top tri predloga za moj izbor u Poslednjoj Sansi. Jedino ne bih izabrao Barcellonu u fudbalu, kao i mec Barcellona vs Virtus, a onu kurvetinu Jabeur, necu ni da pominjem, jer su zene stoka i nikada ne bi trebalo da se stavljaju u svetoj Poslednjoj Sansi. Sve ostalo, nemas za cime da zalis, sve sto je bilo do tebe je bilo bez greske. Sad sto su igraci na terenu stoka, to je druga prica. Imam za tebe dobru i losu vest. Dobra vest je da si do sada (po meni) najvise pokazao, i da (po meni) tvoj stil igranja je jedini koji vodi ka tom drugom mestu. Losa vest je da je sada, sto se tice plasmana na drugo mesto, ne zavisi sve samo od tebe, vec i od ostalih kolega. Mozda se tebi cini da je sve otislo u qurac, ali ja se uopste ne slazem sa tim, cak bih rado preuzeo tvoju poziciju i podigao se. Sve u svemu, iako te ne podnosim, kao i ti mene, verujem u tebe, i dalje te vidim kao najozbiljnijeg kandidata za to drugo mesto kojem svi tezite, a kako god da se sezona zavrsi, dres sa brojem “devet” u reprezentaciji Poslednje Sanse ce te uvek cekati. Vec sam ti jednom napisao na Forumu, iako se ne podnosimo, tvoje postavljanje predloga mi se najvise svidja od svih kolega iz obe lige Poslednje Sanse. To je svakako subjektivan osecaj, jer je najblizi mom karakteru. Mislim da je to najbolji put do drugog mesta Poslednje Sanse na kraju sezone. Pametno je sto je tvoj izbor gotovo uvek samo konacni ishod, za razliku od svih nas ostalih koji svasta stavljamo. Pametno je i sto u tvojim izborima za predloge, masta nema nikakvu ulogu. Najrealniji moguci zicer u kolu, bez obzira na sport ili ligu, i gotova prica. Osobno mi se najvise svidja sto se ne vezujes za klubove, sto gotovo svi radimo, iako si cak tri puta postavljao Efes.

Osobno, iako sam u realnom kladjenju igrao gotovo sve tvoje predloge, jer su bili u mom najuzem izboru, uzivao sam u svakom tvom padu, iako sam i sam padao. To nije bas najbolja ljudska osobina, ali sam izuzetno zadovoljan sto si imao prilike da se upoznas sa emocijama i stresom koje postoje u prvoj ligi, a sa kojima nisi mogao da se upoznas u drugoligaskom blatu. Za sada, po meni ostajes i dalje najozbiljniji kandidat za to drugo mesto na kraju sezone, a najveca nepoznanica ce biti kako ces reagovati kada si pod pritiskom.

@fic (kvota da osvaja Poslednju Sansu 41,00 kvota bez LeonardoDrugi 3,50)

Tebe bih uporedio sa kravom. Hej, cekaj, to nije uvreda. Samo tebi cu uputiti kompliment, od svih ostalih ucesnika prve lige. Rasa Holstein je jedna od najprestiznijih vrsta krava na svetu koju ne moze sebi da priusti svako. Krava Missy je 2013-te godine dobila najprestizniju nagradu na svetu “Western Fall National Show North America's Grand Champion” i prodata je za preko milion eura jednom investicionom fondu. Imati u posedu kravu rase Holstein je isplativije nego da u kuci imas porsche, bentley ili rolls-royce i to zajedno. Holstein je vrsta krava koja je prva na svetu po proizvodnji mleka, koja daje oko 11.160 litara mleka godisnje, sto je vise od 30 litara mleka dnevno. Znas li ti koliko je 30 litara mleka dnevno samo od jedne krave? Znas li ti koliko je to para dnevno? E sada zamisli da imas pet, deset, stopedeset, osamstotina ... takvih krava na svom imanju. To su prestizne zivotinje sa pedigreom koje imaju ugradjene digitalne citace koje vlasniku salju informacije, cak i ako je krava ljuta na nekoga. To su zivotinje sa poboljsanom genetikom, povecanim performansama i tehnoloskim inovacijama, i bez vestackih hormona. Da sada istresemo sav novac svih 13.500 registrovanih clanova ovog smesnog Foruma, ne bi uspeli da skupimo novac da kupimo cetvrtinu te krave. Problem sa tobom je sto ti ne dajes 30 litara mleka dnevno kao Holstein krava, vec duplo vise, cak i do 60 litara, ali sta to vredi, kada se nakon sto se pokupi mleko od tebe, ti se ritnes i svo mleko ode u qurac. Dakle, u tebi ima najvise potencijala za to drugo mesto, ali ono sto jeste problem, je sto tebi protivnici u Poslednjoj Sansi ne trebaju, jer ces sam sve uraditi. . Da se razumemo, nemoj da se uvredis sto sam te uporedio sa kravom. I nas cetvorica, ostali ucesnici prve lige, smo takodje krave. Samo razlika je sto ti proizvodis preko trideset litara mleka dnevno, a mi po dve-tri litre dnevno. Problem je sto smo nas cetvorica mirne krave, pa iza nas ipak ostane nesto mleka, koliko-toliko, dok se ti ritnes i prospes svih preko trideset litara. Mi smo obicne, seljacke, ruzne i siromasne krave, a ti si bogata, otmena, prestizna i prelepa krava koja donese 30 litara mleka, ali se i ritne i prospe mleko, dok iza nas ostane kakvih-takvih dve-tri litre mleka. Da se sportski izrazim, ti si nesto poput Dortmunda, uvek tu negde, ali nikada ispred Bayerna (mene) sto je svakako kompliment, a ne uvreda. Ne mogu da objasnim, kako si sebi dozvolio da onako lako ispadnes jos u prvom kolu istorijskog Guts-Leonardo Kupa, a posebno ne mogu da razumem da si kao strategiju izabrao da postavis isti predlog u redovnom kolu Poslednje Sanse, i Guts-Leonardo Kupu. Sve ovo sam mogao i da napisem mnogo krace i jednostavnije. Po potencijalu i teoriji, ti bi mogao da budes najopasniji konkurent, ali na srecu, ne moramo da te se bojimo, jer ces sve sam upropas.... neeee, jer ces sam sebi odrediti to trece mesto na kraju sezone.

@unkdy (kvota da osvaja Poslednju Sansu 67,00 kvota bez LeonardoDrugi 6,00)

Ti si ubedljivo najinteresantniji ucesnik Poslednje Sanse, ali to nista ne znaci u najjacem takmicenju u Evropi. Od najspektakularnijeg proslogodisnjeg ucesnika obe lige Poslednje Sanse, koji je imao rezultate koje niko vise nikada nece postaviti na ovom smesnom Forumu, uspeo si za samo nekoliko meseci da postanes kolega kojeg se niko vise ni ne seca, niti zna da postojis. Za samo nekoliko meseci, niko se vise ni ne seca sta si ti sve postigao prosle sezone. Ubedjen sam da od svih 13.500 uredno registrovanih clanova na Forumu, jedino ja znam kakva se potencijalna bomba krije u tebi kao kladionicaru. Iako bi mi trebalo deset stranica i dve noci nespavanja da napisem sta mislim o tebi kao ucesniku prve lige, iz strateskih razloga cu biti sto kraci. Za sada samo cinjenice i jedno kratko zapazanje. Uspelo ti je da startujes sa dva uzastopna promasaja u prva dva kola. Jedino je tebi uspelo da imas tri uzastopna promasaja u (ovogodisnjoj) prvoj ligi. Jedino je tebi uspelo da skoro sto dana (94 dana) budes najgori ucesnik Poslednje Snase, odnosno samo tebi je uspelo da se sto dana ne pomeras sa poslednjeg mesta, i nikada nisam bio srecniji u zivotu nego tih sto dana. To su bili moji najlepsi dani u zivotu. Poslednja Sansa se igra vec 142 dana, od cega si sto dana bio na poslednjem mestu, a ostalih 42 dana si na predposlednjem mestu, i to samo zato sto ima i goreg od tebe. Jako je vazno i pohvalno da si pokazao cojones, karakter i mentalnu cvrstinu da se vratis. Ali... uvek ima jedno ali, to sto si se vratio nije tvoja zasluga. Ako cemo posteno, ti si vec odavno ispao iz prve lige. Ako se secas, ovo su tvoje reci i to nakon samo trinaest kola Poslednje Sanse: “... ako od narednih 20 predloga padnem jednom, sam cu se diskvalifikovati sa Poslednje Sanse...” Ako cemo posteno, i ako ti verujemo na rec, ti si vec oho-hooo diskvalifikovan, jer si od tada promasio oho-hooo puta. Tvoja je sreca, kao i svih 13.500 uredno registrovanih clanova Foruma sto imate mene. Ako se secas, nakon tvog ludila, upravo ja sam ti napisao motivacioni govor, post namenjen samo tebi i ohrabrio te da nastavis. I ne samo ohrabrio, vec ti pruzio podrsku, iako ti, kao i svima, zelim sve najgore u Poslednjoj Sansi. Posle te je podrzao i administrator, sto je jos jedna potvrda koliko su kockari zdrava i humana bica, prava gospoda. To sto si se donekle vratio svakako nije tvoja zasluga vec moja, jer ako bi te drzali za rec, danas bi se prva liga Poslednje Sanse igrala samo za drugo, trece i cetvrto mesto, posto je jasno ko ce biti prvi, a ko je ispao jos u trinaestom kolu, dok je jos trajala sezona kupanja, da smo te drzali za rec.

Iz strateskih razloga cu se ovde zaustaviti, necu pominjati tvoje dobre ili lose strane kladjenja, ali cu svakako poslati poruku ohrabrenja ostalim kolegama, ucesnicima prve lige. Hej @BoskoBuha @fic i @IzudinB nema potrebe da se bojite ovog amatera. On je zaista najbolji kockar medju nama, ali na papiru, i treba da pevamo, sto na srecu, ipak sve od njega zavisi. Na srecu, on nije stabilnog karaktera, nema mentalnu cvrstinu potrebnu za ovako tesku ligu, iako je ubedljivo najkvalitetniji. U njemu postoje dva igraca. Onaj spektakularni sampion kada je miran i stabilan, i kada sve ide kako treba, i onaj potpuno drugi takmicar, amater, kada je pod stresom i pritiskom i tada mu ne trebaju protivnici, pobedice sam sebe. Dakle, ne brinite se, ne treba nista da radite, samo se pomolite da promasi dva ili tri puta i da mu se pomeri mentalna cvrstina i sam ce sebe izbaciti iz prve lige.

@IzudinB (kvota da osvaja Poslednju Sansu 101,00 kvota bez LeonardoDrugi 51,00

Sta reci, a da ne zvuci obezhrabrujuce? Dve sezone u Poslednjoj Sansi, nisi bio drugi, vec predposlednji. Nisi bio najgori, jer je bilo i gorih od tebe, i to dve sezone uzastopno. Sta cemo ove sezone, kada njega nema, jer pise analize u drugoj ligi? Sa jedne strane, bicu najsrecnija osoba na svetu kada za samo cetiri meseci budemo imali dva administratora koji pisu analize u drugoj ligi, zbog cega smo i kreirali prvu i drugu ligu Poslednje Sanse. Sa druge strane, uvek postoji strah da ako odes u drugu ligu, necemo imati koga da nam vodi evidenciju, zbog cega si zapravo i potreban na Forumu. Nekako mi deluje da jos uvek nisi shvatio koliko je ovogodisnja sezone jaca od prosle, i da sada kada njega nema, ti si potencijalno najugrozeniji. Uz tebe sam iz dva razloga. Od dva zla, morao sam da izaberem manje zlo. Sa jedne strane, najvise bih voleo das imamo dva administratora drugoligasa, a sa druge strane, jos vise bih voleo da ispadnu sva tri bivsa drugoligasa, i tako se vrate tamo gde pripadaju. Posto sam ipak izabrao ovo drugo, nudim se da te podrzim. Mogu napisati jedan motivacioni govor, samo za tebe, jer ako si primetio, delovao je na kolegu unkdy, delovace i na tebe. A mogu ti takodje slati privatnom postom predloge za Poslednju Sansu, i tako te izvucem sa poslednjeg mesta za kratko vreme.

Hej @IzudinB jako sam srecan sto te nikada nisam upoznao, i neka tako ostane. Iako se nikada nismo upoznali, iz aviona se vidi da si ti jedan sjajan lik, kakvih verovatno vise nema ni u crkvetinama. Ne znam otkud si ti uopste dosao na ovaj svet, posebno Balkan, najgore mesto za zivot na svetu. Iako te ne poznajem, tesko da postoji korektnija, postenija, blaza, humanija ili pozitivnija osoba na svetu, a kuda vode te osobine u danasnjem drustvu mozes videti po poziciji koju zauzimas na tabeli prve lige Poslednje Sanse. Isto tako, pogledom na tabeli, mozes videti kuda vode, u danasnjem drustvu, moje osobine, bahatost, bezobrazluk, nadmenost, zloba, drskost, nepristojnost, prevare, negativnost i pakost.

Kvote koje sam postavio na vas, kao pobednike takmicenja su podlozne promenama, osim one na mene.

Hvala na motivaciji @LeonardoDrugi, do kraja sezone ima još 40 kola i mislim da svi itekako imaju šansu da dođu na prvu poziciju, a tako i ja koji sam ubjedljivo na zadnjem mjestu :D , u svakom slučaju želim sreću svima ovdje i nadam se da će najbolji pobijediti. Moj tip u ovom kolu ide na pobjedu Bayerna protiv Kolna po kvoti 1.2 u bet365 kladionici.

Screenshot_16.png

prije 51 minute, LeonardoDrugi said:

Sve ovo stoji i bolje nisi mogao da me predstavis, mentalno sam dosta slab, izbrzliv i previse lenj to je dokaz kad sam zadnji par pao Buffalo -3.5 prvo sam hteo da odigram betbuilder Buffalo 1 i zabije 20+ golova al mi mrsko bio da se logiram i da sastavljam betbuilder :D 
Inace predlozio bi da se betbuilder ne sme koristit u PS barem od iduce sezone, kao prvo malo od nas ima koristi ne kladimo se na b365 Kao drugo to je ne bas ferski nacin da se dodje do 1.20 kvota zato sto ispada kao da dodajes 2 ili 3 razlicni tipova od isti event :)
Drugo sto bi predlozio je da ima ogranicenje na iz koje klad se moze postavljat tip recimo (5 balkanski i 5 svetski najrenomiraniji odabrat) i to je to, iako ja i sam previse puta postavljao od neke anoniminije klad mislim da je to po fer.

Sad kad smo na ko bi osvojio 1 ligu moj je oblog na kolega @fic deluje mi najsmireniji ove sezone i pazlivo bira, a ti Leonardo ces pocet da padas sada ubrzo kad ti snema u ponudu Partizan i Zvezda da igras pol/kraj 🤣 Ja cu svakak zavrsit iznad tebi na tablici pa sretno nam bilo svima!

Asvel vs Fenerbahce, Euroleague, klizni handicap od 6,5 na goste (Fenerbahce moze da izgubi do 6 razlike), kvota 1,20 kod bet365 

Malo koristim emocije, sto ne bi smelo da se radi u Poslednjoj Sansi, posto me je Asvel, najgora ekipa u Euroleague, pre samo tri dana oborio u realnom kladjenju pobedom u gostima. Kod kuce su ih dobijali nikada gori Armani, Alba, Bayern, te Zalgiris, Monaco, Barcellona i Valencia, pa ako dobiju Fenerbahce, pa jos i preko 6 razlike, i treba da padnem.

3FBB8016-7AC9-4EC2-8E16-ABB97E1DE261.jpeg.de00253b79253bf00570b992fcfb145a.jpeg

Bayern - Koln, Bayern daje više od 1 gola 1,2 SuperSport

Najradije bih tjerao inat i postavio Bresciu protiv Spandau jer me Ferencvaros rušio kod Nijemaca zadnji put. Brescia je odlična i vjerujem u njihovu pobjedu, tako da ih igram na listiću. Ovdje ću ipak ići logikom i izabrati više od gola Bayerna protiv Kolna.

Krenula je i Bundesliga u drugi dio sezone. Od Bayern se očekuje pobjeda nakon 1:1 kod Leipziga. Nema Manea, ali imaju dovoljno kvalitete naprijed. Zabijaju nešto više od 3 gola po utakmici, sa druge strane Koln prima nešto manje od 2 po utakmici.

Screenshot 2023-01-24 at 13-49-31 Pretvori užitak u dobitak!.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use