Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 23.1.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.png1.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.png2.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.png3.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.1. u 12:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Nisam stigao ranije ali ostalo je što je ostalo. 

Inter - Empoli, kec, 1.29. Inter u posljednjih 5 ligaških utakmica ima 4 pobjede i nerješeno 2:2 protiv Monze u gostima, utakmica gdje je Monza bila gotova da bi u 93. Inter ispustio 2 boda te Monza stigla do velikog iksa. Inter, 3. ali sa samo 3 boda više od Lacija koji je 6. Za Napolijem zaostaju 13 bodova ali i utakmicu manje mada im je važnije sačuvati poziciju za ligu prvaka jer mislim da je Napoli ovakvom igrom već prvak. U finalu SC dobili su Milan veoma lagano, 3:0, puno lakše nego što sam i ja očekivao. Inter kući dominantan, 9 utakmica, 8 pobjeda i poraz. Poraz koji je stigao od Rome i to početkom 10. mjeseca dok sa druge strane Empoli u gostima 9 utakmica i 1 pobjeda, 5 nerješenih i 3 poraza sa gol razlikom 8:14. Empoli je nakon poraza od Napolija 2:0 ušao u seriju gdje su dobili Cremonese kući sa 2:0 te dva iksa sa Udineseom 1:1 i Lacijem 2:2 te pobjeda protiv Sampdorije koja je po meni već otpisana sa igrom kakvu drže. Ne bi ovo trebao biti problem za Inter, ne bi smio da bude ukoliko žele vrh tabele. Empoli već odmakeo od donjeg dijela sa 10 bodova više od Verone koja je 18. sa 12 bodova. 

Umraniyespor - Fenerbahce, dvica, 1.55. Fenerbahce drugo, 38 bodova, 7 manje od Galatasaraya te utakmica manje. Umraniyespor zadnji, 14 bodova sa 21:32 gol razlikom. Fener koji je deklasiran kući od Galate 3:0 vratio se pobjedama prošlo kolo protiv ekipe Gaziantepa 2:1 u gostima. Vratio se Valencia i već daje doprinos ekipiti, Batshuayi je tu, King također te mislim da ne bi trebao biti problem za napadačku opciju Fenera. Ekipa Umraniyespora u 18 utakmica ove sezone, samo jednom je uspjela sačuvati mrežu netaknutom i to prije 2 kola gdje su u gostima dobili kipa Giresunspora 1:0. Umraniyespor ove sezone kod kuće najlošija ekipa, 1 pobjeda, 2 nerješena te 7 poraza uz gol razliku 10:18 dok im dolazi poslije Galate najbolja gostujuća ekipa sa 5 pobjeda, 1 nerješenim te 2 poraza. Naravno, postoji šansa za kiks Fenera ali mislim da to ne bi trebao biti slučaj samo iz razloga pozicije na tabeli, bitnosti utakmice za Fener i da će uz maksimum ozbiljnosti ovo riješiti u svoju korist. Napokon se vračaju u sami vrh tako da bi ovakve utakmice trebali rutinski riješiti.

Bayern kao Bayern, prošlo kolo kiksao protiv Lajpciga te mislim da će cijenu platiti Koln. Posljednjih 9 ligaških susreta ove dvije ekipe, Bayern je uzeo 8 utakmica sa 1 nerješenim, sa čak 42 postignuta gola. Velika dominacija Bajerna ali tablica to ne prikazuje baš jer od Frankfurta, UB i Freibruga bježe 5 bodova dok od Lapciga i Borusije 6 i 7. Ovakve utakmice kući moraju uzimati i mislim da hoće.

PSV ću gurati do kraja sezone. 3 boda manje od Fejnorda, 1 bod od Alkmara ali za leđima im puše Ajax i Twente sa bodom i dva manje od njih. Pobjeda 1:0 posljednje kolo digla ih je na 3. mjesto te kiks Feynorda protiv Ajaxa približio ih je na spomenuta 3 boda. Nije baš blistav PSV u gostima, 4-1-3 sa 19:15 gol razlikom dok sa druge strane Emmen sa čak 6 nerješenih ove sezone kod kuće, pobjeda i poraz. Ove ekipe su se susrele već u prvom kolu gdje je PSV demolirao Emmen sa 4:1. Možda ne toliko ubjedljivo ali očekujem pobjedu ovdje sigurno.

Milan Lazio, više od 1.5 gola. Milan u velikoj krizi, Lazio ko Lazio, igra kako vjetar duva. Milan 2., Lazio 6. sa samo 4 boda razlike tako da se ovdje bodovi duplo računaju. Odbrane su katastrofalne ove godine i kod jednih a pogotovo kod Milana u posljednje vrijeme te mislim da bi trebali vidjeti barem 2 pogotka ovdje.

Nešto detaljnije i još neki par za danas malo kasnije.

Screenshot 2023-01-23 at 12.53.25.png

Za danas cu pokusati izbjeci Fenerbahce i Inter Milan jer u te dvije utakmice ocekujem iznenadjenje, vise mozda na Inter jer on ne igra ni za sta a za mjesec dana ima duel u ligi prvaka sa Portom, puni fokus je zasigurno tu jer oni dobro znaju da je Napoli vec osvojio skudeto. Fenerbahce mi je bio najsigurniji tip iz Turske za ovaj vikend jer u borbi su za titulu i igraju protiv malenog kluba iz Istanbula Umraniyespora koji im je vec otkinuo bodove na Kadikoyu ove sezone kada je bilo 3-3. Uz to rezultati iz 2019 pokazuju dvije pobjede Umraniyespora nad Fenerom sa 1-0 pa znaci da iz 3 susreta Fener nema pobjedu nad tim malenim timom sto se mora svrstati u kategoriju "vjerovali ili ne"...Mislim da ce ih Fenerbahce pomesti danas na terenu ali necu da igram iz prostog razloga sto su svi favoriti u Turskoj dobili ovaj vikend (Galatasaray, Trabzon, Besiktas pa cak i Istanbul Basaksehir) Fener je zadnji favorit a ja od kada preatim tursku ligu, a to je vec 20 godina, znam da vrlo vrlo rijetko se desava da u istom kolu pobijede svi favoriti...Stoga Fenerbahce necu da diram iz svojih principa mada sam 99.00% siguran da uzimaju tri poena, a da li ce to biti tijesnih 1-0 ii petarda 5-0 ne bih mogao reci. 

Idemo dakle sa onim sto cu igrati, u singlu naravno

KONYASPOR - ANKARAGUCU   Tip 1 (KONYASPOR dobija)..Za sigurniju okladu i kombinaciju preporucujem 1X ili Konya draw no Bet

Gledao sam reportazu bas sinoc sa utakmice Konyaspor-Besiktas koju je Konyaspor izgubila u zadnjim minutama od Besiktasa kada je bilo 1-2 nakon preokreta. Konyaspor ima superioran stadion i fantasticnu podrsku sa tribina. Ima Konyaspor i solidan tim koji je u gornjem dijelu tabele ali su nesretni sa rezultatima u posljednje vrijeme jer imaju ogroman broj nerijesenih susreta. Eto nakon te serije remija, Besiktas je u tom grotlu u samoj zavrsnici preokrenuo susret i odnijeo tri poena. Konya nema odavno pobjede a pogotovo kuci i sigurno su se sada zbog toga ukljucili alarmi i fokus je na pobjedu a dolazi im protivnik po mjeri, Ankaragucu koja se sa 2 pobjede malo odlijepila sa dna tabele. No i dalje Ankara ima 3 poraza u tih 5 utakmica a u zadnje dvije u gostima su ocekivano gubili i od Galatasaraya 1-2 i od Adanaspora 1-3. 
Kadrovski oba tima su slicna, ne isticu se neki pojedinci. Mislim da ce domacin dominirati i da je veca sansa da ovdje dolazi tip 1 nego da ce Ankra napraviti iznenadjenje u gostima. 

VALENCIA - ALMEIRA   Tip VALENCIA daje 2 gola

Jos boli onaj poraz Valencije kuci od Cadiza 0-1 gdje sam igrao istu okladu. Zaista ne shvatam ovaj tim. U napadu imaju dobre igrace perdvodjene mojim nekadasnjim idolom Edisonom Cavanijem ali oni jednostavno ne zabijeju golove, biljeze lose rezultate a taj rezultat protiv fenjerasa Cadiza mi je bio sok. Valencija nema za sta da igra realno sem za navijace i za cast jer su sezonu odavno unistili, no mislim da bi nova blamaza protiv ekipa kakva je Almeira napravila mnoge probleme i nemire oko tima. Ni Almeira ne blista, igra lose kao i Valencia i na 14. su mjestu a Valencija na 13. No za razliku od Almeira, Valencija ima tezi raspored narednih tjedana pa izmedju ostalog uskoro gostuju i kod Reala. Zbog toga ali i zbog te blamaze protiv Cadiza ocekujem pobjedu Valencije i utakmicu sa golovima tako da ovdje igram Valencija daje 2 ili vise golova. Uzdam se u Cavanija i taj na papiru jako dobar napad Valencije.

Rukomet SP,   NJEMACKA - NORVESKA   TIP OVER

U vecerasnjoj utakmici ce biti dosta kalkulacija. Oba tima su prosla dalje koliko sam shvatio, a Norveska koja je ovdje kao blagi favorit kalkulise da li ce ici na Spankjolsku ili na Francusku. Mislim da sa pobjedom idu na Francusku a sa porazom na Spanjolsku a da protiv oba tima imaju jako los ucinak , pogotovo protiv Spanjolske koju nikada nisu ni pobjedili. Stoga mislim da vecerasnja utakmica kao sto i kvote pokazuju moze otici u svakom pravcu, ali prije svega ocekujem mnogo golova. Igrat ce sigurno brz i dinamican  rukomet, rezultat ce vjerovatno biti u drugom planu,  pa zbog toga ocekujem da ce biti mnogo golova i da ce prebaciti 60 golova 

Siguran sam da se sve kolege sa Foruma secaju svega sto se prvo desilo u zivotu. Dakle, siguran sam da se svi secamo svog prvog samara koji smo primili, prvog poljupca, prve masturbacije, prvog izlaska, prvog automobila, prvog sexa, prve zarade, prvog prolaza na kladionici, prvog alkohola, ili prvog kvalitetnog avganistanca u zivotu. 

Voleo bih i ja da se secam svog prvog narodnog ili seljackog tiketa na ovom smesnom Forumu. Jos nikada nisam postavio narodni ili seljacki tiket na forumu, pa ako su igraci na terenu ljudi, a ne stoka, voleo bih da ga se secam celoga zivota.

Crvena Zvezda vs Cedevita, Aba League, jedinica kao kuca, kvota 1,15

Tsitsipas vs Lehecka, AusOpen, jedinica kao kuca, kvota 1,16 predlog kolege @unkdy

Bayern vs Koln, Bundesliga, jedinica kao kuca, kvota 1,20

Atalanta vs Sampdoria, Serie A, jedinica kao kuca, kvota 1,35 (nedelja)

Feyenoord vs Nec, Eredivisie, jedinica 1,30

predlog kolege @jeneri29 sta god da predlozi, kvota 1,20

predlog kolege @Iblaz93 sta god da predlozi, kvota 1,20

Ukupna kvota 4,10

Za Crvenu Zvezdu, Tsitsipasa, predloge kolega @jeneri29 i @Iblaz93 nemam sta da analiziram, Bayern je vec najigraniji par u Evropi i u Poslednjoj Sansi. Jedinicu na Atalantu sam stavio jer sve sto sam imao da kazem o Sampdoriji sam vec napisao u jucerasnjem postu. U ovom narodnom ili seljackom tiketu "smrdi" samo Feyenoord koji sam juce gledao u derby mecu sa Ajaxom i meni osobno vise ulivaju poverenja od Psv-a ili Ajaxa koji kao da se gade titule. Kome "smrdi" Feyenoord neka ubaci onoga kome veruje (Psv gostuje, Ajax igra kod kuce)

Nikad vise narodni ili seljacki tiket na Forumu od mene, ali ako prodje svakako cu ga zapamtiti, kao sto sam zapamtio i prvi samar koji sam primio u zivotu.

Inter - Empoli 1 (1.28) bet365 ili 1 i 2+ (1.47) bet365

Inter je bivši prvak Serije A i ovaj put je u utrci za barem jedno od prva četiri mjesta na vrhu tabele. Također treba napomenuti da je njihova forma u proteklih nekoliko mjeseci bila zaista impresivna, nakon prilično teškog početka sezone. Inter ima fenomenalan međusobni omjer protiv ovog protivnika. Zapravo, oni su u nizu od deset pobjeda protiv ovog rivala, dok su također dobili 16 od posljednjih 17 duela. Imaju savršen pobjednički rekord na ovom terenu od 2005. godine.

Screenshot_19.png

Izvor: bet365

Pored toga, Inter je u ovom trenutku u nizu od devet pobjeda kod kuće, dok je Empoli upisao samo dvije pobjede na gostovanjima u posljednjih 14 mjeseci. Stoga domaćin ovdje večeras ima veliku prednost po mom mišljenju. U međuvremenu je samo Napoli zabio više golova od Intera u Seriji A, dok su Džeko i društvo primili samo četiri gola do sada ove sezone na svom stadionu.

Empoli je zapeo u donjem dijelu tabele i imaju samo pet pobjeda do sada. Također je prilično zabrinjavajuće da imaju samo dvije pobjede u gostima od prosinca 2021. godine. Empoli je posljednji put na gostovanju odigrao utakmicu bez primljenog gola u rujnu, a prije toga u svibnju. Empoli također ima samo dvije utakmice bez primljenog gola u zadnjih deset mjeseci, dok su uvijek primali ogroman broj golova u posljednjih 25 godina u međusobnim omjerima protiv Intera. Stoga ovdje očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.29 u bet365 kladionici, a kada tome dodamo da će na utakmici biti i više od 1.5 gola, onda nam bet365 daje ukupnu kvotu od 1.47. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Inter povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Inter: Onana; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

Empoli: Vicario; Ebuehi, De Winter, Luperto, Parisi; Fazzini, Bandinelli, Akpa Akpro; Baldanzi; Caputo, Satriano

Screenshot_17.png

Screenshot_18.png

(Koeficijenti 23.1. u 12:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 2 sati, Dobardan1978 said:
Za danas cu pokusati izbjeci Fenerbahce i Inter Milan jer u te dvije utakmice ocekujem iznenadjenje, vise mozda na Inter jer on ne igra ni za sta a za mjesec dana ima duel u ligi prvaka sa Portom, puni fokus je zasigurno tu jer oni dobro znaju da je Napoli vec osvojio skudeto. Fenerbahce mi je bio najsigurniji tip iz Turske za ovaj vikend jer u borbi su za titulu i igraju protiv malenog kluba iz Istanbula Umraniyespora koji im je vec otkinuo bodove na Kadikoyu ove sezone kada je bilo 3-3. Uz to rezultati iz 2019 pokazuju dvije pobjede Umraniyespora nad Fenerom sa 1-0 pa znaci da iz 3 susreta Fener nema pobjedu nad tim malenim timom sto se mora svrstati u kategoriju "vjerovali ili ne"...Mislim da ce ih Fenerbahce pomesti danas na terenu ali necu da igram iz prostog razloga sto su svi favoriti u Turskoj dobili ovaj vikend (Galatasaray, Trabzon, Besiktas pa cak i Istanbul Basaksehir) Fener je zadnji favorit a ja od kada preatim tursku ligu, a to je vec 20 godina, znam da vrlo vrlo rijetko se desava da u istom kolu pobijede svi favoriti...Stoga Fenerbahce necu da diram iz svojih principa mada sam 99.00% siguran da uzimaju tri poena, a da li ce to biti tijesnih 1-0 ii petarda 5-0 ne bih mogao reci. 

Idemo dakle sa onim sto cu igrati, u singlu naravno

KONYASPOR - ANKARAGUCU   Tip 1 (KONYASPOR dobija)..Za sigurniju okladu i kombinaciju preporucujem 1X ili Konya draw no Bet

Gledao sam reportazu bas sinoc sa utakmice Konyaspor-Besiktas koju je Konyaspor izgubila u zadnjim minutama od Besiktasa kada je bilo 1-2 nakon preokreta. Konyaspor ima superioran stadion i fantasticnu podrsku sa tribina. Ima Konyaspor i solidan tim koji je u gornjem dijelu tabele ali su nesretni sa rezultatima u posljednje vrijeme jer imaju ogroman broj nerijesenih susreta. Eto nakon te serije remija, Besiktas je u tom grotlu u samoj zavrsnici preokrenuo susret i odnijeo tri poena. Konya nema odavno pobjede a pogotovo kuci i sigurno su se sada zbog toga ukljucili alarmi i fokus je na pobjedu a dolazi im protivnik po mjeri, Ankaragucu koja se sa 2 pobjede malo odlijepila sa dna tabele. No i dalje Ankara ima 3 poraza u tih 5 utakmica a u zadnje dvije u gostima su ocekivano gubili i od Galatasaraya 1-2 i od Adanaspora 1-3. 
Kadrovski oba tima su slicna, ne isticu se neki pojedinci. Mislim da ce domacin dominirati i da je veca sansa da ovdje dolazi tip 1 nego da ce Ankra napraviti iznenadjenje u gostima. 

VALENCIA - ALMEIRA   Tip VALENCIA daje 2 gola

Jos boli onaj poraz Valencije kuci od Cadiza 0-1 gdje sam igrao istu okladu. Zaista ne shvatam ovaj tim. U napadu imaju dobre igrace perdvodjene mojim nekadasnjim idolom Edisonom Cavanijem ali oni jednostavno ne zabijeju golove, biljeze lose rezultate a taj rezultat protiv fenjerasa Cadiza mi je bio sok. Valencija nema za sta da igra realno sem za navijace i za cast jer su sezonu odavno unistili, no mislim da bi nova blamaza protiv ekipa kakva je Almeira napravila mnoge probleme i nemire oko tima. Ni Almeira ne blista, igra lose kao i Valencia i na 14. su mjestu a Valencija na 13. No za razliku od Almeira, Valencija ima tezi raspored narednih tjedana pa izmedju ostalog uskoro gostuju i kod Reala. Zbog toga ali i zbog te blamaze protiv Cadiza ocekujem pobjedu Valencije i utakmicu sa golovima tako da ovdje igram Valencija daje 2 ili vise golova. Uzdam se u Cavanija i taj na papiru jako dobar napad Valencije.

Rukomet SP,   NJEMACKA - NORVESKA   TIP OVER

U vecerasnjoj utakmici ce biti dosta kalkulacija. Oba tima su prosla dalje koliko sam shvatio, a Norveska koja je ovdje kao blagi favorit kalkulise da li ce ici na Spankjolsku ili na Francusku. Mislim da sa pobjedom idu na Francusku a sa porazom na Spanjolsku a da protiv oba tima imaju jako los ucinak , pogotovo protiv Spanjolske koju nikada nisu ni pobjedili. Stoga mislim da vecerasnja utakmica kao sto i kvote pokazuju moze otici u svakom pravcu, ali prije svega ocekujem mnogo golova. Igrat ce sigurno brz i dinamican  rukomet, rezultat ce vjerovatno biti u drugom planu,  pa zbog toga ocekujem da ce biti mnogo golova i da ce prebaciti 60 golova 

Hej @Dobardan1978

odlucio sam da te, uslovno receno, pratim. Glava (razum) mi kaze da bi trebalo da te pratim, a stomak kaze suprotno. Svakako cu te pratiti, pa kada budes postavljao predloge i padas, znaj da i ja padam sa tobom. Moracu da budem pazljiv, i pravim izbore, pa cemo videti kuda ce me sve to odvesti. Turke nikada nisam voleo, niti me ispunjava entuzijazmom igranje na njih, ali sam zato juce bio nepogresiv kada sam napravio izbor iz tvojih predloga na golove iz holandskog i belgijskog prvenstva. Bicemo prijatelji, a tek cemo videti kuda prijateljstvo vodi.

LeonardoDrugi , mozes da pratis na svoju odgovornost. Uzmi i igraj od mene sta zelis, sto ne zelis samo preskoci, ili preskoci sve ako ti moji tipovi ne "leze"..

Ja ono sto znam je sljedece, da sam  pametan kao sto nisam i da samo igrao samo na Turke svih ovih godina, i nista drugo, sada bih od novca kladionica imao uparkiranu jahtu dole na Jadranu pored Mamiceve i bili bi kolege koji bi smijuci se pricali o nogometu i razgovarali o utakmicama.

Ali ne, ja nisam pametan i prati me maler pa uvijek ubavim nesto na sto svi igraju, i naravno na tome najcesce padnem, pa mi psiha pukne, pa onda igram na sve sto je u ponudi..

Ja vjerujem u Turkr a trenutno igraju odlican nogomet. Cak je turska druga liga za hrvatsku ili srbijansku prvu ligu po scemu kao liga prvaka, odlicni stadioni i infrastruktura, tereni fenomenalni, stadioni puni, atmosfera vrcinom.prava nabijacka i sportska, svaka ekipa ima skoro polovicu stranih igraca itd itd. 

Fulham - Tottenham

TIP: Pobjeda Fulhama 3.25 @bet365 

Fulham na Craven Cottageu ima pravo nadati se dobrom rezultatu u ovom londonskom derbiju. Momčad koju vodi Marco Silva igra dobro ima samo dva boda manje od Spursa i eventualnom pobjedom mogli bi preskočiti Tottenham te biti 5.momčad na prvenstvenoj ljestvici.

Spursi dolaze u ovaj susret u lošem raspoloženju. U zadnjih 5 prvenstvenih utakmica momčad Antonio Contea ima samo jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza. Porazi protiv Citya i Arsenala nisu tragedija, ali zabrinjava veliki broj grešaka u defanzivi. 

Momčad Fulhama sigurno će tražiti način da se naplati na defazivnim problemima Tottenhama, a najveća opasnost biti će Aleksandar Mitrović koji će tražiti nastavak savršene forme u londoskim derbijima ove sezone. “Mitrogol” je zabio na sva 4 ovosezonska londoska derbija u kojima je igrao. 

Tottenham ove sezone u prvenstvu u gostima nije primio gol samo kod Nottinghama i Brightona, Fulham kod kuće gol nije zabio samo Evertonu. Mislim da je i ovdje izgledna opcija oba daju gol.

Koefcijent na Fulham mi je privlačan. Stvari u Tottenhamu ne funkcioniraju, a poraz na Craven Cottageu mogao bi dodatno narušiti atmosferu u svlačionici. Tottenham ima bolje pojedince na papiru, ali dobra momčadska igra domaćina mogla bi presuditi ovaj derbi i donjeti 3 boda i preskakanje “pijetlova” na prvenstvenoj tablici.

prije 8 sati, Dobardan1978 said:

Za danas cu pokusati izbjeci Fenerbahce i Inter Milan jer u te dvije utakmice ocekujem iznenadjenje, vise mozda na Inter jer on ne igra ni za sta a za mjesec dana ima duel u ligi prvaka sa Portom, puni fokus je zasigurno tu jer oni dobro znaju da je Napoli vec osvojio skudeto.

Iskreno, nikada više na Inter jer ovo je XX put da me obaraju i da drug, upravu si, ovaj Inter nema apsolutno šta da ponudi. Belanova je zalutao u sport, Lautaro je veliki promašaj od igrača a da ne spominjem smijuriju od trenera BOŽE ME TI SAČUVAJ. Ok, malo mi je krivo ali mislim da nisam toliko daleko od istine.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use