Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 22.1.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.png1.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.png2.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.png3.png

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_1.png

(Koeficijenti 21.1. u 12:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Leeds - Brentford (15:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.22    
Prosjek ekipe 2: 1.37

A1.png

Manchester City - Wolves (15:00) bet365
Sudac: David Coote (3.10)
Prosjek ekipe 1: 0.95
Prosjek ekipe 2: 2.05

A2.png

Arsenal - Manchester Utd (17:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.53

A3.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Villarreal - Girona (14:00) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (3.78)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.35    

B1.png

Elche - Osasuna (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Muñiz Ruiz (6.25)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.94

B2.png

Barcelona - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Javier Iglesias Villanueva (4.71)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.76

B3.png

Ath. Bilbao - Real Madrid (21:00) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.20)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 1.50

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Sampdoria - Udinese (12:30) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (4.67)
Prosjek ekipe 1: 3.28
Prosjek ekipe 2: 2.39

C1.png

Monza - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Alessandro Prontera (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.39    

C2.png

Spezia - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Simone Sozza (5.71)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.06

C3.png

Juventus - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: Livio Marinelli (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.61

Screenshot_1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 21.1. u 23:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

(Dugorocno) igranje protiv Sampdorije plus tiket od cetiri para.

Malo ko zna da je Sampdoria nekada bila ono sto su sada, na primer Chelsea ili Atletico Madrid, a jos manje kladionicara zna da je Sampdoria igrala finale Lige Prvaka (izgubili u produzecima od Barcelone, golom Koemana iz slobodnog udarca). Osim toga, dva puta su igrali i finale Kupa Kupova (sto bi danas bila Liga Evrope), jedno finale su izgubili, a drugo pobedili. Bili su i prvaci Italije, i to devedesetih godina, kada je Serie A bila ono sto je danas Premier League, i kada su u Serie A igrali igraci poput Maradone, Gulitta, Seedorfa ili Van Bastena. Istorijski gledano, Sampdoria je jedan od deset najvaznijih klubova u istoriji italijanskog calcia, a uz Genou su deo Evropske Fudbalske Asocijacije najvaznijih klubova u istoriji Evrope. U Sampdoriji su treneri bili jedni od tadasnjih najvecih trenerskih imena, Sven Goran Eriksson, Luis Menotti (prvak sveta sa Argentinom), Vujadin Boskov, Claudio Ranieri, Renzo Ulivieri, a od danas poznatijih trenera, kroz Sampdoriu su prosli Di Francesco, Zenga, Mihajlovic, Delio Rossi, Mazzarri … Sta tek reci o igracima koji su prosli kroz Sampdoriju (Ruud Gulitt, Roberto Mancini, Gianlica Vialli, Seederf, Vierchowod, Cassano, Mihajlovic, Zenga...)

To sto postoji mogucnost da sledece sezone u Serie B, drugoj ligi Italije, zajedno igraju gradski rivali Genoa i Sampdoria je poput mogucnosti da Atletico Madrid, Lazio, Feyenoord, Rijeka ili Sevilla igraju druge lige u svojim zemljama, gledajuci danasnje okolnosti. Gore sam zaboravio da napisem da i Genoa i Sampdoria igraju na istom stadionu, jednom od najlepsih u Evropi, koji je zasticen cak i od Unesca, a koji je jedini te vrste u Italiji (konstruisan 1911 godine) i zbog cega reprezentacija veoma cesto igra svoje utakmice tamo (stadion je tipican engleski, bez atletske staze, sa terenom tik uz tribine). Ne znam kako sam zaboravio da napisem da je u Sampdoriji svoje prve korake pravio i Giuseppe Marotta, najbolji sportski direktor na svetu, koji je Juventusu doneo devet uzastopnih titula, i koji je sa Conteom doneo Interu titulu.

I takav jedan klub, koji je izgubio Finale Lige Prvaka u produzecima od Barcellone, golom iz slobodnog udarca, danas je sebi dozvolio da proceni da ce ga ispadanja spasiti jedan Dejan Stankovic. Da mene neko nesto pita, kao sto me niko nista i ne pita, ja bih uhapsio svakoga koji bi pomislio da Dejanu Stankovicu poveri dve ovce na cuvanje, a kamoli jedan takav klub u jednoj tako teskoj ligi kao sto je Serie A. Cak bih uvek pre predlozio Sampdoriji da nastave bez trenera, a igracima bih utrostrucio nagradu za eventualni opstanak, uz nadu da bi to moglo da ih motivise i ujedini i odvede u opstanak. Sampdoria ima los roster, ali sigurno nema najgori, ili je mozda najpreciznije reci da imaju jedan od sest najgorih u ligi. Kada bi meni dozvolili da sednem na njihovu klupu, to bi bio pravi izazov, cak i u ovako beznadeznoj situaciji, jedini problem je da li bi pristali da me plate koliko bih trazio za eventualni opstanak. Inace mislim i da bi za jednog prosecnog trenera, tipa Luciano Spalletti-a ili Claudio Ranieri-a, opstanak Sampdorie bio decja igra.

Pre nego sto predjem na Dejana Stankovica, da razumemo kako je Sampdoria pala na tako niske grane. Iako je Genoa velik i jedan od najvaznijih gradova u Italiji, ipak su Milano, Torimo ili Rim nesto sasvim drugo, pa je logicno da ce najbolji (treneri, igraci, sportski direktori) uvek odlaziti iz Genoe u vece sredine. Kao drugo, vremena se menjaju, mnogi drugi klubovi su napredovali (Atalanta, Napoli, Fiorentina, Roma, Lazio …) a provincijski klubovi nisu pratili ili su gubili korak sa njima. Uz to dodajte, odlazak najboljih, manjak novca, lose izbore ili procene i eto odgovora zasto je Sampdoria danas u qurcu. Mozda je jednostavnije objasniti propast Sampdorije i Genoe kroz pricu o propasti ovog smesnog Foruma. Kada sam ja dosao na ovaj smesni Forum, u njemu je bilo sedam administratora, od kojih ne znas koji je bio bolji. Vlasnika Foruma su smatrali kraljem kocke, njega su korisnici pitali cak i sta da se radi kada se prehladimo ili kada nas boli glava. A onda su na Forum dosli novi clanovi, nove generacije, dosao sam ja, dosli su @fic @BoskoBuha @unkdy @Iblaz93 ... Dosao sam ja, koji spavam zbog kocke manje od dva sata dnevno, koji radim kao rudar u jami, pisem u nedelju u pola sedam ujutro besplatne analize, i koji se budim nocu u znoju da proverim da li sam postavio predlog u Poslednjoj Sansi, i tako povukao ostale kolege. Za to vreme, @Goksim i @IzudinB su radili na sebi koliko i Bernard Tomic i Kyrgios zajedno, i tako ne samo da su ostali na nivou od pre sedam godina, vec tonu i propadaju poput Sampdorije i Genoe. Ne znam zasto onda nekoga cudi sto cemo sledece sezone citati drugoligaske analize Goksima i Izudina, kao sto cemo imati prilike da gledamo najjaci drugoligaski gradski derby na svetu izmedju Genoe i Sampdorie.

Yebes administratore, da se vratim na Dejana Stankovica. Kada sam ja ucio na trenerskim akademijama, jedan od profesora mi je bio i zadranin Slavko Trninic, doktor kosarke, jedan od najvecih kosarkaskih imena na ovim prostorima. Da bi se objasnilo kolegama ko je on, trebalo bi napisati post od pedeset stranica teksta, ali za danas samo da napisem njegovu akademsku titulu koja stoji pre imena i prezimena. Dakle, prof. dr. sc. Slavko Trninic. Na njegovim predavanjima, osim matematickih sprava, potrebniji vam je bio Google Prevodilac, jer razumeti ono sto je taj doktor kosarke govorio nikada nije bilo lako. Evo par recenica sa jednog od njegovih uobicajenih predavanja.

“... zadaci u pliometrijskom treningu se izvode maksimalnom brzinom jer submaksimalni napori proizvode i submaksimalne rezultate. Snaga hamstringsa trebala bi biti najmanje 80% jacine snage kvadricepsa, mada neki autori smatraju da bi se prije pliometrijskog treninga velikoga inteziteta trebao provesti jednogodisnji intezivni trening snage....”

I evo nas kod sustine. Klubovi procenjuju kome da povere sudbinu kluba, treneri prihvataju ili ne, a mi, kockari se kladimo na takve klubove. Dakle, klubovi poput Juventusa, Milana, Genoe, Sampdorije i jednoga dana Fudbalski Savez Bosne su procenili, ili ce tek proceniti da je sasvim ok dati sudbinu kluba (reprezentacije) u ruke jednom Pirlu, Seedorfu, Shevchenku, Dejanu Stankovicu ili (jednoga dana) Edinu Dzeku, a oni su to prihvatili, ili ce tek prihvatiti, kao sto cemo i mi prihvatiti da se kladimo na te klubove (reprezentacije)

Moj jedan uobicajeni dan u letnjem semestru na trenerskoj akademiji je izgledao ovako: ustajanje u 07.00, slobodno vreme do 08.00 za obavljanje uobicajenih aktivnosti (umivanje, fizioloske potrebe, pranje zuba, masturbacija …) Dorucak od 08.00 do 08.30. Prepodnevna teorijska predavanja od 09.00 do 13.00. Rucak i odmor od 13.00 do 14.30 gde ste imali vremena i da masturbirate ako ne volite jutarnju masturbaciju, ili ako vam jutarnja nije dovoljna. Popodnevna predavanja uz prakticni rad na terenu su bila od 15.00 do 19.30, pa vecera, pa oko 20.30 do 23.00 video analize velikih poraza kosarkaskih timova u velikim finalima. Na kraju dana, tamo negde posle 23.00, nakon celodnevnog drogiranja kosarkom, imali ste vremena za slobodne aktivnosti. U mojoj klasi, generaciji, barem polovina kolega su bile devojke, koleginice, sto znaci da smo celo leto zajedno spavali, ucili, tusirali se, doruckovali … ali budite sigurni da se tokom celog leta nije desio ni jedan snosaj, niti da je bilo kome bilo do tih smesnih pokreta.

Pirlo, Seedorf, Shevchenko, Dejan Stankovic i jednoga dana Edin Dzeko su sve ovo preskocili ili ce tek preskociti, recenice o pliometrijskom treningu, hamstringsima ili kvadricepsima ne bi znali ni da procitaju, a kamoli razumeju o cemu se tu radi, ali im se sudbina kluba data u ruke jer su bili velika trenerska imena. Oni, naravno misle, ili ce tek misliti da ce biti uspesni treneri kao sto su bili i uspesni igraci, i tu se krug zatvara, verovatno misleci da je to jedno te isto.

Dejan Stankovic se nakon igracke karijere pokusao baviti trenerskim poslom, pa je odustao, pa se bavio organizacijama decijih fudbalskih kampova, pa se bavio gradjevinskim poslovima, te ga je Crvena Zvezda u jednom trenutku pozvala jer je bio veliko igracko ime toga kluba. Nakon tri pokusaja nije uspeo sa Zvezdom da prodje kvalifikacije za ulazak u grupnu fazu Lige Prvaka, jer su ga eliminisali, kiprani, moldavci i izraelci. A onda je Sampdoria procenila da je bas on prava osoba koja ce da ih spasava ispadanja u jednoj toliko teskoj i zahtevnoj ligi poput Serie A. I dok sam ja morao da ucim cak i banalne stvari zasto neki rezervni igraci biraju da sede sto blize treneru, a neki na kraju klupe, Dejan Stankovic je procenio da je pametno doci u klub kada su ga po rasporedu, cekale sledece utakmice; gostovanje Bologni, Roma kod kuce, gostovanje Cremoneseu i Interu, pa Fiorentina kod kuce i gostovanje Torinu. Kada je Stankovic dosao u Sampdoriju, oni su bili treci od nazad, i u veoma teskoj poziciji. Sada su pretposlednji, jer ima i gore ekipe od njih, a to je Cremoneseù, a bezbedna zona je daleka sedam, odnosno devet bodova. Dejan Stankovic je sa Sampdorijom, od kada je preuzeo klub, pobedio dva puta (oba u gostima), jednom je remizirao i osam puta izgubio. Svaka prosecna ekipa koja se grcevito bori za opstanak, bodove mora da trazi kod kuce, a Stankovic od kada je preuzeo ekipu, kod kuce ima nula pobeda, jedan nereseni ishod i cetiri poraza, i time misle da se spasavaju. Jos je smesnije sto u Sampdoriji uopste ne razumeju da ispadanje u Seriju B, uz englesku i nemacku, najjacu drugu ligu na svetu, znaci da cete se vratiti u elitni rang isto kada i Goksim u prvu ligu Poslednje Sanse, a to je nikada. Pa pogledajte samo, gde je na tabeli druge lige nekadasnji ucesnik prve lige Poslednje Sanse, a to isto ceka i drugog administratora, ali za cetiri meseca.

Ovaj post nije namenjen danasnjoj utakmici gde Sampdoria igra kod kuce sa Udineseom, vec je dugorocnog karaktera, gde samo za sest dana idu Atalanti, te Monzi, pa im dolazi Inter, a neka im je Bog u pomoci kada budu isli u goste Laziu, Juventusu i Romi. Osim igranja protiv njih, od danas pocinjem i sa cekanjem X, neresenog ishoda na njihovim utakmicama, uz postepeno povecavanje novcane uplate. Sampdoria na deset uzastopnih zvanicnih utakmica nema X, nereseni ishod, poslednji put su igrali nereseno sa Bolognom kod kuce, jos 08.10.2022. Ovakve ekipe su idealne za cekanje X, neresenog ishoda, jer ce tesko pobedjivati, jer imaju goreg trenera nego sto je roster los, a ako ne uzimaju makar i bod, i to barem kod kuce, svakako ce ispasti, iako im vec sada nema spasa. Cekacu X, nereseni ishod i zbog toga sto me boli qurac sta kolege @Dobardan1978 i @Zwer misle o tom vidu alternativnog kladjenja, zapravo igracu jer je sloboda kockanja osnovno pravo svakog coveka da se kocka onim sto mu se svidja. Kao sto je sloboda svakog kockara da proceni da li je to pametno, isplativo ili ne znam sta vec. Hej kolege @Dobardan1978 i @Zwer uopste se ne ljutim na vas, niti vam bilo sta zameram, ali se ljutim i zameram sto ne kritikujete malo i administratore, a ko kritikuje administratore uvek moze biti moj prijatelj, ne zaboravite to.

Tiket sa cetiri parova;

ManCity vs Wolves, Premier League, jedinica, kvota 1,20

Studentski Centar vs Partizan, Aba League, dvojka ukljucujuci i produzetke, kvota 1,08

Crvena Zvezda vs Cedevita, Aba league, jedinica ukjljucujuci i produzetke, kvota 1,25

Bayern vs Koln, Bundeliga, over 2,5 gola, kvota 1,25 (utorak)

Ukupna kvota 2,05

ManCity vs Wolves, Premier league, jedinica, kvota 1,20

Jedina recenica za analizu jeste onakva pobeda i preokret na utakmici protiv Tottenhama. Sto se tice kvote, da li je isplativa ili ne, moj odgovor je; ako padnem i zasluzujem da padnem, odnosno pre polaganja uplate svakako sam spreman da padnem, pristajem na to, i opet bih ponovo uplatio.

Studentski Centar vs Partizan, Aba League, dvojka, ukljucujuci i produzetke, kvota 1,08

Zamolio bih kolege da me ne pitaju zasto kvota od 1,08 jer svakako necu odgovoriti, a ako i nesto odgovorim, to ce biti kontrapitanje; a koji je razlog da ne odigram ovu dvojku, pa makar i po 1,08?

Crvena Zvezda vs Cedevita, Aba League, jedinica kao kuca, ukljucujuci i produzetke, 1,25

Ova utakmica se igra u ponedeljak, kada cu i napisati analizu na deset stranica teksta

Bayern vs Koln, Bundesliga, over 2,5 gola, kvota 1,25

Ova utakmica se igra u utorak, a stavio sam je na (dobitni) tiket samo iz osvetnickih razloga, jer sam u petak pao na golovima na utakmici Leipzig vs Bayern, gde sam igrao over 2,5 gola a rezultat je bio 1:1 vec u 52-og minutu, pa ipak nije pao gol do kraja utakmice, yebem li im majku. Bas da vidimo, da li i protiv Kolna nece biti barem tri gola na utakmici Bayerna. Ko misli da osveta nije pozitivna ljudska osobina, moze da izbaci golove na utakmici Bayerna, pa je kvota na triplu 1,65

prije 13 sati, Leedsfan said:

Izašli su tecajevi za večerašnji 3.turnir ski skokova u Japanskom Sapporu.

Moj glavni tip dana ili “večeri” je duel izmedju mlade Austrijske nade D.Tschofeninga i Njemca A.Wellingera.

DE8AF5AE-5621-46E5-BCC5-BBE5DFF8A7EE.jpeg.2d9c493c7abaae411854fef4e562aa99.jpeg

Zanimljivo je da PSK nudi kontra tečajeve na ovaj duel!.

62A06DF1-EDCD-4F26-9A84-179DB31AAF9C.jpeg.33340c67b0cd3031340a6d55aeebacb8.jpeg

Moje je mišljenje da je PSK ovdje pogriješio sa odabirom tečajeva za ovaj duel. Isplati se igrati po ovome tečaju igrati na Austrijanca jer dobijemo 2,15 tečaj kada se odbiju sva davanja državnom proračunu.

Šteta što u Hrvatskoj su uvedeni MT i porez na kladjenje. Kakav bi ovo bio surbet za igrati u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i PSK na ovaj duel.

Sto se tiče mladi Austrijanac ove sezone jako dobro skače za svoje godine. Trenutno je na 9. mjestu Svijetskoga kupa.

2F54B21F-7235-4A33-8933-56E90F4D11AA.jpeg.a5ad2e9f151a43913dcd2250c01657be.jpeg

Prvi puta skače na ovoj skakaonici i već je u dva dana imao dobre rezultate. Imao je skokove preko 135 metara. Ocekujem i večeras od njega dobre skokove i da i da bude bolji na kraju od Wellingera.

Wellinger je najbolji rezultat imao na ovoj skakaonici 2017 godine. Trenutno se nalazi na 13. poziciji Svijetskoga kupa.

79F87752-2A59-4930-BA8A-1ACD75C1FB34.jpeg.3b1e3bc52a4c23c584d185adccf1279a.jpeg

Neće ga nešto skokovi na ovoj skakaonici. Nikako da prebaci skok preko 130 metara. Malo su mi čudni davanja slabih bodova Wellingeru.

Mladi Austrijanac je ove sezone se pokazao dobar skakač i sigurno je blistava budućnost pred njim. Vjerujem danas ako budu oba dvojica imali podjednake skokove da će bodovi vise otići Austrijancu.

Od ostalih tipova svidja mi se još Leyhe - Schmid 1,66 - 2,10 

Leyhe je 2020. Imao odlične rezultate na ovoj skakaonici. Imao je 2. i 5. Mjesto. Solidno skače i ovaj vikend. Bolje je rangiran od Schmida.Vidim i njega večeras u boljem duelu od svoga sunarodnjaka.

Sto se tiče vremena očekuje se bez padalina i trebalo bi biti manje problema sa vjetrom nego sto je to jutros bilo.

LP!

WIN!! :)….Glavni tip večeri je prošao!

“7.Mjesto”

4DE57014-5198-4DA4-ABEE-5B0B74B2DA53.jpeg.a513419da3a7992d32206c4d5dc5c725.jpeg

“12.Mjesto”

3C9410DC-5249-4DC3-AE42-D3DB0D3E98DC.jpeg.c54f213a0dc83100d1befaa0a61d530b.jpeg

Psk je nakon moje objave na forumu ubrzo srusio tečaj na Tschofeninga sa 2,41 na 2,11 tečaj!…:) 

Prošao je i drugi single duel izmedju Leyhe - Schmid koji mi se je svidjao ali nisam ga igrao jer uvijek igram jedan single listic!.

21317695-A3B0-4095-8DFB-93BA0A802E35.jpeg.edc2f60255b2bb700fa1b0d745fd685d.jpeg

Sada da ne stavljam sve dobitne listice. Ovako ispada moja stastistika dobitnih igranih listića na ski skokove.

Oberstdorf - W

Garmisch Partenkirchen - W-W

Innsbruck - W-W

Bischofshofen - L-W

Zakopane - W-W-L

Sapporo - W-W-W 

Trenutno sam u posljednjih mjesec dana na 11-2 od kada objavljujem svoje tipove na forumu. Najviše imam 1,80 i 1,83 pogodjenih tečaja, najmanji jedan od 1,66 i 1,72 a najveće 2,00 i 2,25 pogodjene tečajeve. Čekati sada sljedeći vikend i ja se nadam sa opet sa 100% nizom!…

LP!

Arsenal - Man. Utd.   over 2,5   1,72 (bet365)

Obe ekipe moraju ići na pobjedu jer im pobjeda mnogo znači u borbi za naslov prvaka. Arsenal bi pobjedom otišao na dosta dobar odmak od 8 bodova od Citya imajući na umu da nisu igrali ni jednu utakmicu protiv njih, dok s druge strane Utd. bi se pobjedom ozbiljno priključio borbi sa 42 boda i utakmicom više od Arsenala i Citya. Uglavnom ne vjerujem da ćemo gledat dosadnu utakmicu sa malo golova, a u prilog tome ide i što nema Casemira koji mora odraditi suspenziju zbog žutih kartona. Zadnjie 3 međusobne utakmice su bile sa 4 i 5 golova. Mislim da je Arsenal bliže pobjedi i da su prošlu međusobnu trebali dobit.

prije 50 minute, Leedsfan said:

WIN!! :)….Glavni tip večeri je prošao!

“7.Mjesto”

4DE57014-5198-4DA4-ABEE-5B0B74B2DA53.jpeg.a513419da3a7992d32206c4d5dc5c725.jpeg

“12.Mjesto”

3C9410DC-5249-4DC3-AE42-D3DB0D3E98DC.jpeg.c54f213a0dc83100d1befaa0a61d530b.jpeg

Psk je nakon moje objave na forumu ubrzo srusio tečaj na Tschofeninga sa 2,41 na 2,11 tečaj!…:) 

Prošao je i drugi single duel izmedju Leyhe - Schmid koji mi se je svidjao ali nisam ga igrao jer uvijek igram jedan single listic!.

21317695-A3B0-4095-8DFB-93BA0A802E35.jpeg.edc2f60255b2bb700fa1b0d745fd685d.jpeg

Sada da ne stavljam sve dobitne listice. Ovako ispada moja stastistika dobitnih igranih listića na ski skokove.

Oberstdorf - W

Garmisch Partenkirchen - W-W

Innsbruck - W-W

Bischofshofen - L-W

Zakopane - W-W-L

Sapporo - W-W-W 

Trenutno sam u posljednjih mjesec dana na 11-2 od kada objavljujem svoje tipove na forumu. Najviše imam 1,80 i 1,83 pogodjenih tečaja, najmanji jedan od 1,66 i 1,72 a najveće 2,00 i 2,25 pogodjene tečajeve. Čekati sada sljedeći vikend i ja se nadam sa opet sa 100% nizom!…

LP!

Ispratio oba✔️

Screenshot_20230122_110652_Samsung Internet.jpg

LeonardoDrugi, prijatrlju, nista se ja ne ljutim niti zamjeram, samo nastojim da udijelim neki konstruktivni komentar ili kritiku  iskljucivo sa ciljem da se stvari unaprijede ili poprave malo ako mogu. A ko je ovdje admonistrator foruma niti znam niti me zanima, u sustini k.. me zaboli jer sam navikao vec da me ljudi i ignorisu ilinodbacuju jer ne zele cuti ono sto drugi kazu. A ja sam takav da cu uvijek reci ono sto mislim pa me odmah blokirajte ako zelite, i za me takodje jako k.. zaboli...

Ja iza sebe imam kockarske i kladionicarske brodolome i iako sam naucio mnogo i stekao ogromna iskustva, i dalje jako cijenim kada mi neko skrene paznju na neke stvari koje radim pogresno, a grijesim i dalje kao i svi ostali. Svjestan sam toga...

Da se osvrnemo na kladjenje..Dan sam zapoceo sa srednjim ulogom na 4 trkme gdje sam igrao 2+, da padaju dakle barem 2 gola..

HERENVEEN - GRONINGEN

SUNDERLAND - MIDDLESBROUGH

TWENTE - UTRECHT

ANTWERPEN - STANDARD LIEGE

Inace svec4 utakmice mi idu na to da ce biti puno golova na obe strane ali birao sam ovu sigrrniju varijantu dok analiziram ostatak danasnje oonude...

Ljudi igrajte što zelite. Mislio sam da je fazon ponuditi ,preporuciti nekome nesto što mu nije bilo ni na kraj pameti da odigra. Kvote 1.2 ne trebaju preporuku, analizu,savjet ili šta god . Kvota 1.2 govori sama po sebi. Decko ja uzivam u tvojim analaizama citajuci iste, kvota 1.2  na City ne treba analizu svi znaju ko je City , kako stoji na tabeli, za što mu trebaju bodovi,kakav je lineup Citiya, kakve plate imaju igraci,treneri,uprava , ambicije kluba su najvece moguce koje mogu postojati. Prije nekoliko Dana neko je objavio  10 parova u zbiru kvota od svih 10 parova jedva je presla kvotu 2. Naprosto sa  se zabezeknuo. Znaš da će od 3- 4 kvote od 1.2 jedna biti nagazna mina na kojoj će pasti čitav balkan . Jučer je to bio dinamo. Vise parova i  manje kvote što preprucujete a što ja naravno ne uzimam   je jedna od gorih opcija za igrati. Znaš da će jedna kvota od 3 male koje su naj igranije tokom vikend oboriti.  Naravno da neću nikome savjetovati kako igrati I koga treba zeniti ali evo bar sam sugerisao da 2 maximalno 3 para je najbolja opcija za igrati kvote u zbiru da budu izmedju 2.5 I 3. Fudbal obozavam gledati ali najviše padova I iznenadjena je upravo tu. Da li zbog namjestanja da li  zbog pretrpanog rasporeda, da li zbog zasicenosti, svaki od razloga je tacan. Niti jedan klub kolko god bio dobar ne može pobjeđivati uvjek. Konstantno se predlazu pobjede barce,Bayern,reala,Citiya.  Morate gledati koliko god da su masine njihovi nizovi su itekako zaustavljivi I to uglavnom od posjecnih klubova. Danas svi igraju fudbal. Jedna njemacka nije prošla grupu na svjetskoj hejjj gdije obezbjedjuje plasman na velika takmicenjima bez poraza I već nakon pola odigranih utakmica na grupnim fazama.

O fudbalu mogu pisati danima , ali tu je najveća sansa za izgubiti novac, najbolja opcija za kladjenje je rukomet,kosarka . Što se tiče rukometa,golovi naravno,kosarke poena. Zavisi od kladionica ali merdian bet daje dosta veći broj za opcija što je isplativo za uzeti ma veći iznos. Lenarde želim ti pomoci, nemoj svaku kritiku tumaciti kao prcanje,raspravu,prepucavanje,svadju. Moja kritiku nema govori mrznje,ona je dobronamjerna,prijateljska . Upamti niko veći kladionicar nije veći od mene na balkanu, cak ni Aca Lukas nije veći kockar od mene. Ne hvala se moj sedmicni ulog je preko 1000 km,pricam samo o vikendu.  Ne računajući utorak,srijedu, cetvrtak I petak. Samo sam opusteniji ponedeljkom. Opet ponavljam to nije nikakva dika niti ponesi,to je bolestan,opsjednutost od koje ne mogu da se izlijecim, jer dosta dobitak. Da nemam šta da uplatim ne bih ni igrao jer sam obican smrtnik.

prije 3 minute, Dobardan1978 said:

LeonardoDrugi, prijatrlju, nista se ja ne ljutim niti zamjeram, samo nastojim da udijelim neki konstruktivni komentar ili kritiku  iskljucivo sa ciljem da se stvari unaprijede ili poprave malo ako mogu. A ko je ovdje admonistrator foruma niti znam niti me zanima, u sustini k.. me zaboli jer sam navikao vec da me ljudi i ignorisu ilinodbacuju jer ne zele cuti ono sto drugi kazu. A ja sam takav da cu uvijek reci ono sto mislim pa me odmah blokirajte ako zelite, i za me takodje jako k.. zaboli...

Ja iza sebe imam kockarske i kladionicarske brodolome i iako sam naucio mnogo i stekao ogromna iskustva, i dalje jako cijenim kada mi neko skrene paznju na neke stvari koje radim pogresno, a grijesim i dalje kao i svi ostali. Svjestan sam toga...

Da se osvrnemo na kladjenje..Dan sam zapoceo sa srednjim ulogom na 4 trkme gdje sam igrao 2+, da padaju dakle barem 2 gola..

HERENVEEN - GRONINGEN

SUNDERLAND - MIDDLESBROUGH

TWENTE - UTRECHT

ANTWERPEN - STANDARD LIEGE

Inace svec4 utakmice mi idu na to da ce biti puno golova na obe strane ali birao sam ovu sigrrniju varijantu dok analiziram ostatak danasnje oonude...

Bicemo prijatelji. Odigracu sve tvoje predloge, ali u sistemu. Yebi ga, jesmo prijatelji, ali ne toliki, da bih smeo sve tvoje predloge “u glavu” da odigram.

prije 2 minute, Zwer31 said:

Ljudi igrajte što zelite. Mislio sam da je fazon ponuditi ,preporuciti nekome nesto što mu nije bilo ni na kraj pameti da odigra. Kvote 1.2 ne trebaju preporuku, analizu,savjet ili šta god . Kvota 1.2 govori sama po sebi. Decko ja uzivam u tvojim analaizama citajuci iste, kvota 1.2  na City ne treba analizu svi znaju ko je City , kako stoji na tabeli, za što mu trebaju bodovi,kakav je lineup Citiya, kakve plate imaju igraci,treneri,uprava , ambicije kluba su najvece moguce koje mogu postojati. Prije nekoliko Dana neko je objavio  10 parova u zbiru kvota od svih 10 parova jedva je presla kvotu 2. Naprosto sa  se zabezeknuo. Znaš da će od 3- 4 kvote od 1.2 jedna biti nagazna mina na kojoj će pasti čitav balkan . Jučer je to bio dinamo. Vise parova i  manje kvote što preprucujete a što ja naravno ne uzimam   je jedna od gorih opcija za igrati. Znaš da će jedna kvota od 3 male koje su naj igranije tokom vikend oboriti.  Naravno da neću nikome savjetovati kako igrati I koga treba zeniti ali evo bar sam sugerisao da 2 maximalno 3 para je najbolja opcija za igrati kvote u zbiru da budu izmedju 2.5 I 3. Fudbal obozavam gledati ali najviše padova I iznenadjena je upravo tu. Da li zbog namjestanja da li  zbog pretrpanog rasporeda, da li zbog zasicenosti, svaki od razloga je tacan. Niti jedan klub kolko god bio dobar ne može pobjeđivati uvjek. Konstantno se predlazu pobjede barce,Bayern,reala,Citiya.  Morate gledati koliko god da su masine njihovi nizovi su itekako zaustavljivi I to uglavnom od posjecnih klubova. Danas svi igraju fudbal. Jedna njemacka nije prošla grupu na svjetskoj hejjj gdije obezbjedjuje plasman na velika takmicenjima bez poraza I već nakon pola odigranih utakmica na grupnim fazama.

O fudbalu mogu pisati danima , ali tu je najveća sansa za izgubiti novac, najbolja opcija za kladjenje je rukomet,kosarka . Što se tiče rukometa,golovi naravno,kosarke poena. Zavisi od kladionica ali merdian bet daje dosta veći broj za opcija što je isplativo za uzeti ma veći iznos. Lenarde želim ti pomoci, nemoj svaku kritiku tumaciti kao prcanje,raspravu,prepucavanje,svadju. Moja kritiku nema govori mrznje,ona je dobronamjerna,prijateljska . Upamti niko veći kladionicar nije veći od mene na balkanu, cak ni Aca Lukas nije veći kockar od mene. Ne hvala se moj sedmicni ulog je preko 1000 km,pricam samo o vikendu.  Ne računajući utorak,srijedu, cetvrtak I petak. Samo sam opusteniji ponedeljkom. Opet ponavljam to nije nikakva dika niti ponesi,to je bolestan,opsjednutost od koje ne mogu da se izlijecim, jer dosta dobitak. Da nemam šta da uplatim ne bih ni igrao jer sam obican smrtnik.

Hej, sve je u redu, bicemo prijatelji, ima nas vec trojica 

14:30 Feyenoord-Ajax Over 2,5 1,60

AJAX U KRIZI/Ako gledamo medjusobne duele vidimo da je Ajax zadnjih 5 dobio,ali ovde se mora priznati da je sa razlogom Feyenoord blagi favorit u ovom mecu.Naravno ne treba nikada otpisivati Ajax jer to je ekipa koja je godinama u samom vrhu i par sezona zadnjih dominira.Ali u zadnjih 5 meceva nemaju pobjedu i sada je pitanje jeli ovo mjesto gde mogu taj negativan niz prekinuti.Dosta bitan mec za Ajax jer se nalaze na 4 mjesto i samo im pobjeda ovde odgovara ako zele da se vrate u trku za titulu.Naravno pita se nesto Feyenoord koji je lider posle 16 kola i mora se reci da naljepsi fudbal igraju do sada i sa lakocom stvaraju sanse.Tako da ovde ocekujem jedan otvoren mec sa dosta sansi sa jedne i druge strane a Ajax ne djeluje dobro defazivno i mislim da mozemo videti golove na obe strane.

prije 19 minute, Dobardan1978 said:

LeonardoDrugi, evo gledam zadnjih 15 minuta utakmice Sampdoria-Udinese. Nikakve borbe, volje, tenzija od strane Sampdorie tako da su oni po meni siguran putnik u Seria B uz Cremonese i idu na moju listu timova protiv kojih se kladim do kraja sezone. .

Za samo pet dana idu Atalanti, majko moja. Vec sam poceo da uplacujem na tu jedinicu kao kuca.

Arsenal - Man United 

TIP:Pobjeda Arsenala i oba daju gol 

25F103AA-0CBD-4654-BFA3-248A2B801E13.thumb.jpeg.aa021f2a8920ecba9f352474accfe04a.jpeg

Prava nogometna poslastica nas čeka na Emiratesu od 17.30 sati gdje  Arsenal dočekuje Manchester United. 

Ovaj derbi ne bi smio razočarati i za očekivati je utakmicu sa puno golova. Arsenal igra strašan nogomet ove sezone, ubojiti su prema naprijed, ali obrana nije dovoljno čvrsta tako da im na domaćem terenu ove sezone u prvenstvu gol nije zabio samo Nottingham Forrest i Newcastle. 

S druge strane Erik ten Hag je pohvatao konce momčadi sa Old Trafforda i nalaze se u realnoj borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Eventualna pobjeda danas gurnula bi ih u priče oko borbe za naslov prvaka, nešto o čemu nisu pomišljali ni najzagriženiji fanovi Man Uniteda uoči ove sezone. Nakon blamaže kod Brentforda u 2.kolu 4-0, igrači Erika ten Haga zabili su gol na svakom gostovanju u Premiershipu ove sezone. 

Prvi dvoboj ovih dviju momčadi na Old Traffordu završio je 3-1 za Manchester United, ali to je bila utakmica u kojoj Arsenal nije bio nadigran i uz malo nogometne sreće rezultat je mogao završiti i drugačije.

Arsenal je danas u ulozi favorita, a Unitedu na ruku ne ide ni činjenica da će morati biti bez suspendiranog Casemira. Arsenal kod kuće je favorit i vidim ih kao pobjednike u ovoj utakmici, ali zbog činjenice da obje momčadi igraju napadački očekujem i da će obje momčadi postići pogodak.

prije 3 sati, FamilyGuy said:

Arsenal - Man United 

TIP:Pobjeda Arsenala i oba daju gol 

25F103AA-0CBD-4654-BFA3-248A2B801E13.thumb.jpeg.aa021f2a8920ecba9f352474accfe04a.jpeg

Prava nogometna poslastica nas čeka na Emiratesu od 17.30 sati gdje  Arsenal dočekuje Manchester United. 

Ovaj derbi ne bi smio razočarati i za očekivati je utakmicu sa puno golova. Arsenal igra strašan nogomet ove sezone, ubojiti su prema naprijed, ali obrana nije dovoljno čvrsta tako da im na domaćem terenu ove sezone u prvenstvu gol nije zabio samo Nottingham Forrest i Newcastle. 

S druge strane Erik ten Hag je pohvatao konce momčadi sa Old Trafforda i nalaze se u realnoj borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Eventualna pobjeda danas gurnula bi ih u priče oko borbe za naslov prvaka, nešto o čemu nisu pomišljali ni najzagriženiji fanovi Man Uniteda uoči ove sezone. Nakon blamaže kod Brentforda u 2.kolu 4-0, igrači Erika ten Haga zabili su gol na svakom gostovanju u Premiershipu ove sezone. 

Prvi dvoboj ovih dviju momčadi na Old Traffordu završio je 3-1 za Manchester United, ali to je bila utakmica u kojoj Arsenal nije bio nadigran i uz malo nogometne sreće rezultat je mogao završiti i drugačije.

Arsenal je danas u ulozi favorita, a Unitedu na ruku ne ide ni činjenica da će morati biti bez suspendiranog Casemira. Arsenal kod kuće je favorit i vidim ih kao pobjednike u ovoj utakmici, ali zbog činjenice da obje momčadi igraju napadački očekujem i da će obje momčadi postići pogodak.

002A3700-DE72-4981-BEEC-1EA85F1D2C78.thumb.jpeg.8c4fde17543f55aeda170afed62566a8.jpeg

Nema ništa slađeg nego proći tiket u 90+ 🥳

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use