Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

40. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 20.1. - 23.1. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 40. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_158.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

21.01 03:00
ATP Aus Open Rune - Humbert 1 1.22 pinnacle

image.png.496868ebd15f7d280039f691e24c070f.png

@LeonardoDrugi Nas sprda tu, namerava osvojit takmicenje sa 80% pikova na Partizan i 20% na Zvezda i Milano kakav bog igre 💪

@BoskoBuha me prozvao sto jednom nisam objavio tip, a primetio da ti nikad ne postiras kladionu u koju biras tipove, mozda u 80% slucaeva nisi stavio koja je klad :D

Kansas City Chiefs - Jacksonville Jaguars konačni ishod 1, 1,2 SuperSport

Idem drugi vikend sa NFL-om. Ovog puta mi ima dobrih nogometa za igrati više od jednog gola, ali nekako mi je Kansas najveći zicer. Jaguarsi su okrenuli prošli vikend LA Chargerse, no ovog puta imaju konstantnijeg i kvalitetnijeg protivnika . Chiefs su jedan od glavnih kandidata za Superbowl. Jaguarsi su sa druge strane u playoff ušli i na račun slabije divizije što se vidi i po njihovom omjeru.  Dakle, prolaz Kansasa.

Screenshot 2023-01-21 at 14-52-11 Pretvori užitak u dobitak!.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use