Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.1.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Screenshot_151.pngScreenshot_154.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Screenshot_152.pngScreenshot_153.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.1. u 22:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

 
  •  
Link to comment
Share on other sites

Kolega @IzudinB možeš ovu analizu prebaciti slobodno za petak.

Nakon tri godine pauze zbog “COVID-19” opet u ovoj sezoni Svijetskog kupa imamo na kalendaru dobro poznatu skakaonicu u Sapporu.

2C174013-0BA4-4587-B469-99F64C8C16D3.thumb.jpeg.8819ac8e9207dfe1ebec676cc890abae.jpeg

Sutra po srednjoeuropskom vremenu pocinje u jutarnjem programu ski skokovi u Japanu u Sapporu. Ovaj vikend će se skakati tri puta u pojedinačnoj konkurenciji.

Što se tiče ponude za sutra nisam zadovoljan sa ponudom duela koje je ponudila bet365 za kvalifikacije tako da ću kvalifikacije preskočiti i odigrati jedan single tip na glavnom turniru.

Moj glavni tip dana će biti duel na turniru izmedju Peter Prevca i J.A.Forfanga.

D1AC1556-AF45-42BB-967A-31E6BABB9C5C.jpeg.812fe951de4fae0927eeaeb20bf5a57c.jpeg

Ovo moram igrati i ako nije tečaj kakve ja volim igrati u singlu, ali mislim da su kladionice ovdje trebali ponuditi manji tečaj na Prevca tako da se treba loviti ovaj duel po ovome tečaju na Slovenca.

Peter Prevc je uvijek dobro skakao na ovoj skakaonici. Imao je u prošlosti jako dobre rezultate. Posljednje vrijeme se počeo dizati u formi. Bolje je rangiran za dva mjesta u ukupnom poretku Svijetskoga kupa od Forfanga.

Što se tiče Norvežanina, nema neke dobre rezultate u Sapporu, u posljednjih par skakaonica slabo skače. Ocekujem i sutra njegov nastavak slaboga niza.

Moje je mišljenje da neće moći parirati Prevcu u petak. Slovenac ako bude imao i manji skok od par metara od Forfanga vjerujem da će od strane sudaca dobiti bodovnu prednost.

0F2BD9E1-7994-42D4-8079-08045EB9FBDA.jpeg.80c818a13585a33ba2574592e1087bd9.jpeg

Što se tiče vremena očekuje se padaline snijega bez nekih velikih problema sa vijetrom.

LP!

Link to comment
Share on other sites

Armani vs Asvel, Euroleague, jedinica, kvota 1,40

Reggiana vs Armani, basket Serie A, dvojka, kvota 1,20 (nedelja)

ManCity vs Wolvs, Premier League, jedinica, kvota 1,20 (nedelja)

Ukupna kvota 2,05

Gledajuci ponudu za ovaj weekend, stice se utisak da bi ova tri dana mogla biti ona kada bi vredelo rasprodati svi imovinu i promeniti sebi zivot uz pomoc kocke. Pod uslovom kada bi se utakmice igrale na papiru, a ne na terenima. Sto se mene tice, svakako cu igrati kladionicarski sistem gde se trazi devet pogodaka od dvanaest parova, ali o tome sutra.

Ova tripla nije moj prvi izbor, niti preporuka kolegama, ali neka ostane zapisano da imam cime da se kurcim na Forumu kada tiket prodje.

Armani danas igra protiv najgore ekipe Euroleague, a u nedelju igra protiv najgore ekipe u Serie A. Na zalost, ni Armani nije daleko od Asvela, a za Reggianu je druga dimenzija. Izmedju dva danasnja protivnika u Euroleague igram na one koji su manje losi, igraju kod kuce, i imaju za deset nivoa boljeg trenera. Inace, treba da znate da je vlasnik Asvela na trenersku klupu postavio svoj rodjenog brata, a rezultate takvog izbora mozete da vidite na tabeli Euroleague. Danas ce biti klasicno kidanje nerava, te kolege sa slabijim zdravljem neka slobodno preskoce moj predlog. Armani nakon meca sa najgorom ekipom Euroleague, za dva dana igra sa najgorom ekipom Serie A, pa sam hteo da vezem  zajedno ove dve pobede, kada bi se igralo na papiru, a ne parketu. Posto Armani igra pod pritiskom i stresom, ako Asvel veceras bude miran i pameran, ovo bi mogla da bude dvojka kao kuca. 

Sto se tice ManCity ako u nedelju prospu bodove nakon onakve pobede nad Tottenhamom, i treba da padnemo na kocki.

Link to comment
Share on other sites

Ovo bi mogao biti malo duži post ali zbog loše ponude za danas, obuhvatiti ću i subotu i nedjelju i odigrati jedan malo veći listić. Naravno, i subota i nedjelja izvlaciti cemo najbolje, ali sada jedan narodni što bi se reklo.

APOEL - Chloraka, 1, 1.19. Dovoljan mi je bio samo pogled na tablicu i očekivao sam 1.10 - 1.15 na APOEL i siguran sam da će do nedjelje i doći na to. APOEL na drugom mjesto dočekuje ekipu koja je zakucana za dno. APOEL sa bodom manje od prve Larnace i sigurno je imperativ pobjede veliki. APOEL ove sezone ekipa sa najmanje primljenih golova, u 19 kola samo 8 primljenih pogodaka dok sa druge strane imamo ekipu koja je zabila skoro najmanje golova u ligi, 11 golova u 19 utakmica i od njih je manje zabila samo Doxa sa 10 golova. Druga stvar, primili su najviše golova, 33 u odnosu na Doxu koja je primila 27. U gostima Chloraka 0-2-7 sa gol razlikom 4:15 i ne vidim kako mogu naštetiti APOELu. Sa druge strane, APOEL u maloj krizi, posljednjih 5 utakmica, 3 pobjede, nerješeno i poraz ali treba istaknuti da posljednjih 5 susreta pobjede su bile 1:2 protiv ekipe Karmiotissa, 1:0 protiv Nicosia te 1:0 protiv ekipe Anorthosisa, sve ekipe u donjem dijelu tablice. Nerje[eno je bilo sa Arisom u gostima 1:1 te poraz od ekipe AEL Limassola koja se nalazi na poziciji broj 8. Prije ovih 5 utakmica imali su niz od 10 pobjeda u svim takmičenima i to puno ubjedljivije nego trenutne pobjede. Vrijeme je da se vrate na dobar niz a protivnik baš po mjeri. Jedinica ko kuća, mislim da ne može sigurnije od ovoga.

Sa Kipra, do Grčke. Ionikos - AEK, dvica ko kuća, 1.22. AEK ovaj susret dočekuje na drugoj poziciji sa 4 boda manje od Panathinakosa i 3 boda više od Olympiakosa koji je ušao u dobar niz. Sa druge strane, još jedna ekipa zakucana za dno tablice, Ionikisa sa samo 8 bodova iz 18 utakmica sa gol razlikom 11:31. AEK, 36:8 sa 13 pobjeda, 2 nerješena i tri poraza. Važna stvar je ta da AEK kod kuće ove zone 8 pobjeda i 1 nerješeno dok Ionikos u gostima 1 pobjeda i 8 poraza tako da je ovdje sve jasno. Opet, kvota 1.22 sigurno će ići do 1.15 maksimalno do nedjelje tako da mislim da je ovo must-use. Posljedna 3 međusobna susreta AEK je riješio u svoju korist sa 8 golova pri tome primivši samo 1. Drugačije ništa ne možemo očekivati ni u nedjelju jer će AEK sigurno ići na pobjedu i nadati se kiksu Panathinakosa koji ima dosta teži derbi protiv PAOKA kod kuće koji je ušao u seriju dobrih rezultata.

Santa Clara - Benfica, dvica, 1.30. Opet po meni jedan zicer koji kao i prethodni se može igrati čak i u hendikepu ako želite veće kvote. Benfica sa porazom od Brage 3:0 i 2:2 sa Sportingom u posljednje 3 utakmice dopustila je Bragi da se približi na samo 4 boda te Portu na 5. Santa Clara, prva ekipa crvene zone, 16. mjesto sa 14 bodova iz 16 utakmica. Međusobni susret ova dva tima, u posljednjih 9 utakmica svih takmičenja, imamo nerješeno, poraz Benfice i 7 pobjeda Benfice. Utakmicu moraju ozbiljno shvatiti i ići na pobjedu iz razloga što ni Porto ni Braga nemaju puno teži duel od njih i mala je vjerovatnoća da će kiksati tako da su bodovi itekako ogromni u ovakvim utakmicama. 

Isti dan, ista liga, Ferreira - Braga, pobjeda gosta u barem jednom poluvremenu, 1.26. Braga druga, ušli su u niz 4 pobjede gdje su deklasirali i Benficu sa 3:0. Sa druge strane Ferreira koja je zakucana za dno sa 6 bodova iz 16 utakmica sa gol razlikom 9:30. Razloga zašto nije čista dvica po 1.40 tečaju je taj što je Ferreira posljednje 2 utakmice izvuka nerješeno sa Chavesom te u gostima dobili Rio Ave 1:0 iako su po statistici bili nadigrani u svim segmentima igre. U nedjelju im dolazi puno ozbiljnija ekipa, ekipa koja gleda prvo mjesto i nada se da je ova sezona njihova. Nošeni pobjedom protiv Benfice sigurno su puni samopouzdanja i ovo ne bi trebao biti veliki zalogaj za njih a bodovi su im itekako veliki i ne mogu dopustiti sebi kiks na ovakvoj utakmici ako imaju apetit za osvojiti ligu ili bar izboriti direktan plasman u Ligu prvaka jer za vratom im diše Porto koji ima samo bod manje i čekati će i najmanju grešku Brage i budite sigurni da će to iskoristiti.

Iako nas je već oborio na vrlo glup način, tu je opet PSV - Vitesse, kec ko kuća, 1.26. PSV sa porazom i dva nerješena došao je na 4 mjesto iako su lagano mogli biti drugi. Nema veze, popravni je tu i siguran sam da će ovo shvatiti puno ozbiljnije i rješavati puno bolje nego utakmicu sa Fortunom. Elem, Vitesse na 14. poziciji sa 15 bodova, 3-6-7 sa gol razlikom 18:31. Posljednjih 5 susreta, poraz i 4 nerješena susreta. Ekipa koja prima dosta golova protiv ekipe koja je zabila samo gol manje od Ajaxa, 44 gola u 16 utakmica i siguran sam da će ta brojka biti veća poslije ove utakmice. Posljednja 3 susreta PSV je lako riješio sa čak 10 golova i samo jednim primljenim. Posljednji susret, PSV u gostima je zabio čak 5 pogodaka ekipi Vitessea, što ne mislim da će biti slučaj sada ali 3 sigurno hoće. Dobra stvar po njih je ta što ovo kolo igraju Feyenoord i Ajax te će neko gubiti bodove sigurno. Pobbjedom ovdje imaju šansu skočiti na drugo mjesto opet sa samo 2 boda manje od Feyenoorda i čekati njihovu utakmicu sa Ajaxom. 

Dinamo i Hajduk, neću ništa da pišem jer je totalno nepotrebno. Dinamo prvi, protiv Gorice koja je zadnja sa 8 bodova iz 17 utakmica. Druga utakmica Hajduk protiv Šibenika, drugi protiv ekipe koja je druga sa zada. Šibenik 13 bodova iz 17 utakmica, 4 poraza i nerješeno u posljednjih 5 utakmica. I jedna i druga ekipa ne smiju kiksati na ovakvim utakmicama jer razlika je 6 bodova između Dinama i Hajduka. Hajduk sanja to prvo mjesto i svaka godina je njihova ali vazda nešto bude. Mislim da nastavak sezone moraju dobro otvoriti i da ne može bolje od ovih utakmica.

City - Wolves, kec ko kuća, 1.20. City jućer nakon brza dva gola pred kraj poluvremena od Tottenhama, vraća se kroz 10 minuta i na kraju pobjeđuje sa 4:2 i nadam se da se vraća na pobjedničke staze. Ovo kolo dočekuju Wolves koji je trenutno 16. sa 17 bodova iz 19 kola i gol razlikom 12:27. Veoma loša sezona za njih i ovo kolo im neće biti ništa bolje. Mislim da nema potrebe za puno priče, pogotovo što je City odmorio igrače kao što je De Bruyne, Foden pa čak i Walker i Silva koji su odigrali tek zadnjih 10ak minuta i svi oni će biti željni igre. Naravno, tu je Halland koji se vratio na golgeterski niz, Mahrez koji je odigrao vrhunsku utakmicu, mali Alvarez koji igra odlično.

Barcelona - Getafe, kec ko kuća, 1.18. Barcelona prva na što mogu zahvaliti i Realu koji je kiksao i protiv Girone i Raya i Villarealla te sada šlepa za Barcelonom 3 boda. Barcelona pobjedom protiv Atletika u zadnjem kolu puna samopouzdanja, prošli su u kupu dosta lagano deklasirajući niželigaša Ceutu sa 5:0 u gostima. Ovo kolo dolazi im Getafe koji zadnje dvije utakmica ima dva poraza, od jadne Sevilje 2:1 te  Espanyola u gostima 2:1. Ništa bolje im se ne piše ni u ovom kolu jer idu Barceloni koja će biti bez Lewandowskog ali i dalje sa mnogo izbora u napadu. Ove sezone, u 16 utakmica Barcelona je zadivljujuće primila samo 6 pogodaka a zabili su čak njih 35. Mislim da ovdje nema previše mozganja i da bi zadržali momentum i dobro raspoloženje u svlačionici, ovdje će Barcelona morati slaviti. Sa druge strane, Real ovo kolo igra protiv nezgodnog Ath. Bilbaoa i sigurno imaju teži posao nego Barcelona.

Salernitana - Napoli, dvica, 1.30. Napoli gostuje jednom od lošijih rostera italijanske lige. Napoli prvi, Salernitana 16. Nakon kiksa protiv Intera nakon nastavka lige, deklasirali su Sampdoriju sa 2:0 u gostima te protutnjali Juventus sa 5:1 sa takvom lakoćom da je upitno kako su O BOŽE MOJ ispali od Cremonesea. Naravno, tu sam pao i još mi je krivo ali sada se mogu posvetiti ligi i ići u bodovima dalje i dalje i dalje. Siguran sam da će tražiti iskupljenje a bolja prilika od ove teško da može biti. Salernitana posljednjih 5 susreta, 4 poraza i nerješeno. Napoli pored tog poraza od Intera ima 4 pobjede u 5 posljednjih susreta i taj trend mislim da se nastavlja i ovdje. Čudo bi se moralo desiti da kiksaju. Velikih je 9 bodova prednosti nad Milanom i 10 nad Juventusom i Interom ali ima još da se igra i ove utakmice su must win za ekipu Napolija. 

Dortmund - Augsburg, kec, 1.30. Iskreno, iznenadio sam se kada sam vidio poziciju Dortmunda. Trenutno 6., sa 25 bodova i zaostaju 9 bodova za Bajernom ali tome su dosta dodala dva poraza u zadnja dva kola i to od Wolfsburga i Mehengladbaha, direktnih konkurenata za Ligu prvaka i Evropu. Trenutno su 5 bodova od drugoplasiranog Frajburga i sigurno je imperativ pobjede veliki. Sa druge strane Augsburg 14., 3 poraza i 2 nerješeno u posljednjih 5 utakmica i mislim da ovdje ide još jedan poraz. Trenutno su 1 bod od Stuttgarta koji je crvena zona tako da ne vidim baš da će napasti Borusiju a siguran sam da Borusija ima način da zabije i na postavljenu odbranu. Bellingham, Adeyemi, Reus, Malen, Moukoko, Modeste, Rezna i Haller koji se vraća sigurno neće imati problema da riješe ovu utakmicu i vrate Borusiju u borbu za ligu prvaka. 

Šlag na kraju, jedna utakmica od danas. Laipzig - Bayern, više od 1.5 gola, 1.14. Razmišljao sam da li više od 2.5 ili 3.5 ali za ovu sigurniju verziju uzeo sa 1.5 ali sigurno da će se na nekom listiću naći i više od 2.5 gola po tečaju 1.50. Bayern prvi, Lajpcig treci, 6 bodova razlike. Dvije ekipe koje su u odličnoj formi i dobra stvar za Lajpcig je ta što nema Nojera, Manea, Hernandeza dok veliki kiks za Lajpcig je povreda Nkunkua. I pored svega toga, mislim da ovdje dobra utakmica i golovi neće izostati. Bayern u 15 kola nevjerovatnih 50 golova, doslovno mašine. Lajpcig odmah iza Bajerna i Frankfurta (32 gola) sa 30 golova iz 15 utakmica. Na svih 15 utakmica Lajpciga ove sezone vidjeli smo više od 1.5 gola dok Bajern je imao kiks protiv Augsburga gdje su izgubili 1:0 i to je jedina utakmica gdje nisu prešli ovu granicu. Ne treba ni spominjati da su dominirali tu utakmicu ali eto, nije se dalo. Bayern ove sezone 4.1 gol po utakmici, u gostima ta brojka je malo manja, 3.8. Lajpcig 3.4 gola po utakmici tako da za ovu utakmicu osim golova ne znam šta bih drugo rekao.

 

Summa summarum, 12 parova je zaista mnogo ali sigurno neki tripple iz ovih parova se može izvući za neki veći ulog ali ja ću definitivno ovo odigrati i u fixu ali i na sistemu 10/12 jer mislim da ima potencijala da prođe. Zadovoljstvo mi je ukoliko neko od Vas uzme nešto i pogodi tako da je vrijedilo ovih posljednjih sat vremena pisanja svega ovoga. 

Sretno nam :)

Screenshot 2023-01-20 at 10.39.32.png

Link to comment
Share on other sites

prije 12 sati, Leedsfan said:

Kolega @IzudinB možeš ovu analizu prebaciti slobodno za petak.

Nakon tri godine pauze zbog “COVID-19” opet u ovoj sezoni Svijetskog kupa imamo na kalendaru dobro poznatu skakaonicu u Sapporu.

2C174013-0BA4-4587-B469-99F64C8C16D3.thumb.jpeg.8819ac8e9207dfe1ebec676cc890abae.jpeg

Sutra po srednjoeuropskom vremenu pocinje u jutarnjem programu ski skokovi u Japanu u Sapporu. Ovaj vikend će se skakati tri puta u pojedinačnoj konkurenciji.

Što se tiče ponude za sutra nisam zadovoljan sa ponudom duela koje je ponudila bet365 online kladionica" rel="external">bet365 za kvalifikacije tako da ću kvalifikacije preskočiti i odigrati jedan single tip na glavnom turniru.

Moj glavni tip dana će biti duel na turniru izmedju Peter Prevca i J.A.Forfanga.

D1AC1556-AF45-42BB-967A-31E6BABB9C5C.jpeg.812fe951de4fae0927eeaeb20bf5a57c.jpeg

Ovo moram igrati i ako nije tečaj kakve ja volim igrati u singlu, ali mislim da su kladionice ovdje trebali ponuditi manji tečaj na Prevca tako da se treba loviti ovaj duel po ovome tečaju na Slovenca.

Peter Prevc je uvijek dobro skakao na ovoj skakaonici. Imao je u prošlosti jako dobre rezultate. Posljednje vrijeme se počeo dizati u formi. Bolje je rangiran za dva mjesta u ukupnom poretku Svijetskoga kupa od Forfanga.

Što se tiče Norvežanina, nema neke dobre rezultate u Sapporu, u posljednjih par skakaonica slabo skače. Ocekujem i sutra njegov nastavak slaboga niza.

Moje je mišljenje da neće moći parirati Prevcu u petak. Slovenac ako bude imao i manji skok od par metara od Forfanga vjerujem da će od strane sudaca dobiti bodovnu prednost.

0F2BD9E1-7994-42D4-8079-08045EB9FBDA.jpeg.80c818a13585a33ba2574592e1087bd9.jpeg

Što se tiče vremena očekuje se padaline snijega bez nekih velikih problema sa vijetrom.

LP!

Lagani prolaz!. Večeras ide novi duel za sutra.

C617346B-79F8-4781-99E1-4CF9CAC3039B.jpeg.351110fbf3b0a14625bae79fc147ebe2.jpeg

LP!

Link to comment
Share on other sites

Leipzig - Bayern oba daju i više od 2.5 gola (1.80) bet365

Bundesliga se vraća u akciju uzbudljivim susretom između Leipziga i Bayerna. Domaćini će nastojati učiniti ovo prvenstvo uzbudljivijim sa pobjedom nad aktualnim prvacima koji su trenutno šest bodova iznad njih na vrhu tabele. Freiburg je drugi na tabeli sa četiri boda zaostatka, međutim, nitko ih ne vidi kao tim koji se može natjecati za titulu. Leipzig je sredinom listopada pronašao pravu formu. Od tada su ostvarili šest pobjeda i dva remija u osam utakmica Bundeslige.

Screenshot_157.png

Izvor: bet365

Izabranici Marca Rosea otišli su na stanku za Svjetsko prvenstvo sa nizom od četiri uzastopne ligaške pobjede. Zabili su najmanje dva gola u svakoj od prethodnih šest utakmica u Bundesligi. Leipzig je nastavio svoju formu u svojoj prvoj utakmici ove godine, pobijedivši Mladu Boleslav sa 4-0 u prijateljskom susretu prije tjedan dana.

Bayern je bio u akciji također prije tjedna dana kada su odigrali 4-4 protiv austrijskog velikana Salzburga. Bavarci imaju sedam pobjeda i remi u zadnjih osam prvenstvenih utakmica i uspjeli su zatresti mrežu barem dva puta u svakom od ovih susreta. Oba tima u posljednje vrijeme zabijaju dosta golova i njihovi nedavni dueli su tradicionalno obiluju golovima (3-5, 3-2, 1-4). Očekujem golove na obje strane terena i barem tri gola na utakmici po kvoti 1.80 u bet365 kladionici. Sretno svima.

RB Leipzig: Nyland; Simakan, Orban, Gvardiol, Raum; Schlager, Laimer, Haidara; Szoboszlai, Forsberg, Andre Silva

Bayern Munich: Ulreich; Mazraoui, Pavard, Upamecano, Davies; Goretzka, Musiala, Kimmich; Gnabry, Choupo-Moting, Sane

Screenshot_156.png

(Koeficijenti 20.1. u 11:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Armani vs Asvel, Euroleague, jedinica, kvota 1,40

Reggiana vs Armani, basket Serie A, dvojka, kvota 1,20 (nedelja)

ManCity vs Wolvs, Premier League, jedinica, kvota 1,20 (nedelja)

Ukupna kvota 2,05

Gledajuci ponudu za ovaj weekend, stice se utisak da bi ova tri dana mogla biti ona kada bi vredelo rasprodati svi imovinu i promeniti sebi zivot uz pomoc kocke. Pod uslovom kada bi se utakmice igrale na papiru, a ne na terenima. Sto se mene tice, svakako cu igrati kladionicarski sistem gde se trazi devet pogodaka od dvanaest parova, ali o tome sutra.

Ova tripla nije moj prvi izbor, niti preporuka kolegama, ali neka ostane zapisano da imam cime da se kurcim na Forumu kada tiket prodje.

Armani danas igra protiv najgore ekipe Euroleague, a u nedelju igra protiv najgore ekipe u Serie A. Na zalost, ni Armani nije daleko od Asvela, a za Reggianu je druga dimenzija. Izmedju dva danasnja protivnika u Euroleague igram na one koji su manje losi, igraju kod kuce, i imaju za deset nivoa boljeg trenera. Inace, treba da znate da je vlasnik Asvela na trenersku klupu postavio svoj rodjenog brata, a rezultate takvog izbora mozete da vidite na tabeli Euroleague. Danas ce biti klasicno kidanje nerava, te kolege sa slabijim zdravljem neka slobodno preskoce moj predlog. Armani nakon meca sa najgorom ekipom Euroleague, za dva dana igra sa najgorom ekipom Serie A, pa sam hteo da vezem  zajedno ove dve pobede, kada bi se igralo na papiru, a ne parketu. Posto Armani igra pod pritiskom i stresom, ako Asvel veceras bude miran i pameran, ovo bi mogla da bude dvojka kao kuca. 

Sto se tice ManCity ako u nedelju prospu bodove nakon onakve pobede nad Tottenhamom, i treba da padnemo na kocki.

Hej prijatrlju, ako zelis ili imas za cilj da se otrgnes od tog kockarskom malera koji te ocigledno prati sto je vrlo lako uociti sa strane, moras da promijenis prije svega nacin razmisljanja. U ovom slucaju, prvo da pokusas da prestabes biti toliko sigursn u nesto. Eto ovdje meni taj Man City uopste nije toliko siguran na tu kvitu a ta ekipa Wolverhamptona je velika nepoznanica, kao neka plutajuca mina. Oni su kvalitetom daleko iznad trenutnih rezultata i mjesta na tabeli, pa tih mrsavih 1.20 po meni nikako nije zicer tjedna. 

Drugo, da shvatis da svaka oklada, cak i ona sa kvotom 1.01 nije sigurna niti vrijedna toga da se na nju stavlja neka ogromna suma novca koja odstupa od tvojih mogucnosti ili postojeceg money managementa.

 

Ja sam isto prosao kroz sve faze kockanja i kladjenja i nazalost prepoznajem i sebe u tvojim izjavama. Nadam se da se ne ljutis na moje  sugestije, iz dobrih namjera su..

Link to comment
Share on other sites

19:00 Sonderjyske-Rodovre Over 5.5 1.55 

MEC GDE SE OCEKUJU GOLOVI

Sto se tice domacina to je ekipa koja je godinama u vrhu i tako je i ove sezone.Prosle sezone su u finalu izgubili sa 4:3 i cilj je ove sezone isti a to da napanu titulu.Stoje sada na 4 mjesto zaostaju 7 bodova od prvog mjesta.Najveci problem je ekipi odbrana jer ove sezone odbrana ne lici na sebe i medju gorim su ekipa sto se tice odbrane a napad im je 2 najaci u ligi.Zbog takve odbrane svako im moze dati gol a dolazi im ekipa koja ima najgoru odbranu i mislim da je ovo idealan mec za golove jer obe ekipe imaju problema sa odbranom a sa napadom nemaju.Takodje ovo su dve ekipe koje su lideri ako se gleda broj golova po mecu sto svakako daje value za ovaj mec

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, Nexxx said:

19:00 Sonderjyske-Rodovre Over 5.5 1.55 

MEC GDE SE OCEKUJU GOLOVI

Sto se tice domacina to je ekipa koja je godinama u vrhu i tako je i ove sezone.Prosle sezone su u finalu izgubili sa 4:3 i cilj je ove sezone isti a to da napanu titulu.Stoje sada na 4 mjesto zaostaju 7 bodova od prvog mjesta.Najveci problem je ekipi odbrana jer ove sezone odbrana ne lici na sebe i medju gorim su ekipa sto se tice odbrane a napad im je 2 najaci u ligi.Zbog takve odbrane svako im moze dati gol a dolazi im ekipa koja ima najgoru odbranu i mislim da je ovo idealan mec za golove jer obe ekipe imaju problema sa odbranom a sa napadom nemaju.Takodje ovo su dve ekipe koje su lideri ako se gleda broj golova po mecu sto svakako daje value za ovaj mec

Rokanje 

Screenshot_20230120_202918_Samsung Internet~2.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @jeneri29

Posle vise od dva meseca, necu odigrati tvoj predlog iz Poslednje Sanse, jer mi se ne svidja. Ovo sam napisao samo iz dva razloga. Ako tvoj predlog prodje, ko me yebe kada sam glup kao qurac. Ako ne prodje, budi siguran da imam nadprirodne moci da predvidjam sta ce se desiti u buducnosti.

Hej @LeonardoDrugi

Drago mi je da je moj prijedlog prošao, ipak je riječ o rukometu. S druge strane mi nije drago jer sam se veselio upoznati tvoje nadnaravne moci. Mozda nekom drugom prilike, nadam se sto kasnije.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use