Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.1.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.pngScreenshot_127.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.1. u 00:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Još me drži i zbog Napolija i Junajteda i mislio sam današnji dan preskočiti ali elem.

Juventus nakon 8 pobjeda u nizu bez primljenog gola u prvenstvu srušio se kao domine protiv Napolija gdje su južnjaci protutnjali sa velikih 5:1 i tako vjerovatno srušili nade Juventusa da mogu da se bore za titulu. Ima još da se igra ali Napoli je na +10 i lagano privodi priču kraju u čemu mu pomažu kiksevima i Milan i Inter. Monza nakon pauze nerješeno u gostima sa Fiorentinom 1:1, 2:2 kući sa Interom i onda su dobili Cremonese u gostima 3:2 gdje su imali čak i vodstvo od 3:0. Juventus zna da im je spas sezone kup jer ispali su i iz Lige prvaka. Prvi susret ova dva tima u septembru završio je pobjedom Monze od 1:0 ali taj meč Juve je igrao sa igračem manje od 40. minuta jer je Di Maria dobio direktan crveni karton. Puno kompletnija ekipa Juventusa u ovom trenutku, posloženija i mislim da se moraju vratiti na stari put i pokazati da ih taj poraz od Napolija nije toliko potresao koliko se misli. 1/8 finala kupa, utakmica kod kuće, ekipa Monze, mislim da bolje ne može. Možda, ali možda, zbog slučajeva sa Junajtedom i Napolijem, ovdje se odlučim i za 1x ili pobjeda domačina u barem jednom poluvremenu.

Atalanta po meni mnogo kvalitetnija ekipa iako mi se ni sekunde ne sviđa njihova odbrana. Ove dvije ekipe su se sastale prije 15 dana gdje me je sreća pogledala sa x2 na Atalantu gdje su već prvo poluvrijeme gubili 2:0 te u 60. minuti primili i treći pogodak koji je na svu sreću poništen zbog ofsajda. Mora se priznati, brzi pogodak Spezie iz doslovno prvog šuta, povreda Zapate, drugi šut Spezie i drugi pogodak, sigurno je uzdrmalo Atalantu. Opet, mnogo loše defanzivno jer golovi su i više nego glupi jer ne mogu shvatiti da ti kompletna odbrana ispada na centru iz samo jednog pasa .... Elem, drugo poluvrijeme, vratila se Atalanta u 77. i 93. minuti i izborila nerješeno. Nakon toga pobjeda 2:1 u gostima protiv Bolonje i demoliranje Salernitane 8:2 kod kuće. Spezia zadnjih 5 utakmica u ligi, 3 nerješeno, 2 pobjede, nalaze se 3 mjesta od zone ispadanja sa 9 bodova više od Verone i Sampdorije koje su kandidati za ispadanje. Atalanta 6. sa samo 4 boda manje od Milana koji je drugi tako da borba za ligu prvaka izgleda veoma izgledno ali siguran sam da neće pustiti kup tako lagano. 

Lazio i golovi. Ovdje uzimam po meni sigurniju opkladu i igram da će Lazio zabiti gol na utakmici. Lazio do sada u ligi, 18. utakmica, samo na 3 nije uspio da postigne pogodak dok sa druge strane Bolonja, samo 2x ove sezone nije primila pogodak u ligi od 18 odigranih susreta. Ove dvije ekipe susrele su se na samom otvaranju lige u 1. kolu gdje je Lazio kući dobio sa 2:1 iako je doslovno od 6. minute igrao sa igračem manje te od 38. minute gubio golom Arnautovića iz penala. Već na kraju prvog poluvremena u 49. minuti Bolonja dobija crveni karton tako da se snage izjednačavaju te Lazio okreće u 68. i 79. minuti te nosi pobjedu sa 2:1.

Arsenal je na +8 iako je u posljednjih 5 kola imao teži raspored nego City koji je nekako uspio da prospe bodove protiv Brentforda kući gdje je izgubio 2:1, protiv Evertona kući gdje je igrao 1:1 te zadnje kolo u derbiju protiv Junajteda 2:1 nakon preokreta. Na noge im dolazi Tottenham koji u posljednjih 5 utakmica u ligi ima 2 poraza, 2 pobjede i 1 nerješenu utakmicu. Porazu su dolazili od Aston Ville 2:0 kod kuće, te zadnje kolo kod kuće od Arsenala isto 2:0. Nerješeno su igrali protiv Brentforda 2:2 u gostima te pobjede protiv ekipa Leeds 4:3 te 4:0 protiv ekipe Crystal Palacea. Posljednjih 8 susreta Citya kod kuće protiv Tottenhema u svim takmičenjima završili su sa 6 pobjeda Citya, porazom i nerješenim rezultatom. Tottenham prima dosta golova, 19 susreta 27 primljenih golova što u odnosu na Arsenal koji je primio 14, City 18, Newscastle 11 pa i Junajted sa 22 primljena gola, daleko su ispod Tottenhama. Sa druge strane, najbolja ekipa što se tice datih golova, 46 postignutih golova na 18 utakmica. Halland sa 21 golom ima više postignutih golova nego 7 ekipa iz lige, a po jedan gol više imaju ekipa Chelsea (22) i Aston Villa (22). Mislim da će to biti prevelik zalogaj za štopera kao što je Lenglet i Eric Dier uz svo dužno poštovanje prema njima dvojici kao i Romero koji nije ništa kvalitetniji. 

Screenshot 2023-01-19 at 10.11.10.png

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Spezia 1 (1.36) ili 1 i 2+ (1.57) bet365

Atalanta je oduvijek bila kandidat za prva četiri tima u talijanskom prvenstvu, a i ovaj put su opravdali tu oznaku. U sjajnoj su formi i odlučni su u namjeri da naprave veliki uspjeh u talijanskom kupu.  Atalanta je uvijek bila jedna od najboljih ofanzivnih momčadi u Seriji A. Ove sezone samo su tri momčadi uspjele zabiti više golova od njih u ligi.

Postigli su 13 golova u posljednja četiri međusobna susreta protiv Spezije, a Spezia je odigrala samo jednu utakmicu bez primljenog gola na gostovanjima od travnja 2022. godine. Atalanta ima fenomenalan međusobni rekord protiv Spezije, dok su također kandidati za osvajanje mjesta koje vodi u Europu ove sezone u Seriji A. Danas igraju na domaćem terenu, imaju veliku prednost, a u ovaj susret ulaze vidno raspoloženi nakon pobjede od 8-2 protiv Salernitane u posljednjoj utakmici.

U međuvremenu se Spezia nalazi na 15. poziciji na tabeli u 20 utakmica u Seriji i ima samo tri pobjede u prvenstvu u proteklih pet mjeseci. Pored toga imaju zabrinjavajući učinak i na gostovanjima. Spezia niti jednom nije uspjela postići gol na gostovanju od završetka Svjetskog prvenstva. Smješteni su na donjem dijelu tabele i bili su katastrofa na gostovanjima tijekom cijele ove sezone, tako da im ne dajem velike šanse u ovoj utakmici. Očekujem pobjedu Atalante po kvoti 1.36 u bet365 kladionici, a uz to možete kombinirati i 2+ golova na utakmici po ukupnoj kvoti 1.57. bet365 nam računa okladu dobitnom ako Atalanta povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Atalanta: Sportiello; Okoli, Demiral, Djimsiti; Zortea, Koopmeiners, Pasalic, Soppy; Ederson; Boga, Zapata

Spezia: Dragowski; Amian, Kiwior, Nikolaou; Ferrer, Zurkowski, Ekdal, Bastoni, Moutinho; Gyasi, Maldini

Screenshot_143.png

Screenshot_144.png

(Koeficijenti 19.1. u 10:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Turski kup, FENERBAHCE - RIZE   Tip: Fenerbahce daje 2 gola za jak ulog a za srednji Fenerbahce daje 3 ili vise golova
 
Jeste da je kup utakmica ali mislim da ce je Fener shvatiti jako ozbiljno iz vise razloga. Oni su u borbi za titulu za najvecim rivalom Galatom i na svom terenu su nokautirani bas od Galate 3-0, no Fenerbahce se brzo i djelimicno vratio teskom pobjedom u Gaziantepu sa 2-1 gdje i nisu bili uvjerljivi koliko se ocekivali ali su opet dosli do zlatna vrijedna tri poena. Stoga ce im ova utakmica protiv drugoligasa Rizespora dobro doci da se saberu pred nastavak sezone. Ne vjerujem da ce Fenerbahce izici u najjacem sastavu ali sam siguran da ce u danasnjem timu biti i Valencia koji se vratio nakon povrede i ponovno odlicno igrao u Gazianpepu te da ce tu u rosteru biti i Batshuai i King a samo ta trojica su dovoljna da igram ovaj tip. Rize ima skroman roster, na 7. poziciji su u drugoj ligi i mislim da oni imaju veci prioritet za ligaske utakmice i play off u drugoj ligi nego da se ovdje maksimalno istrose u kupu a svakako ce izgubiti. Stoga ocekujem jednu domacinsku utakmicu Fenera gdje ce dominirati i kuci poslati Rize sa nekoliko komada u mrezu..Ako netko trazi dobru kvotu neka igra cak i Fener daje 4 gola no sa tim bih sacekao sam pocetak utakmice i provjerio postavu za danasnju utakmicu..
 
Rukomet, DANSKA - HRVATSKA  Tip hendikep na Dansku
 
Nemam ovdje sta puno reci, Danska je bila jaca i uspjesnija i u zlatnim danima oba tima a sada je situacija daleko drugacija. Danska jeostala u vrhu dok je Hrvatska u znatnom padu. Rivalitet je ostao a bas zbog pune dvorane danskih navijaca u Svedskoj te zbog tog rivaliteta mislim da ce Hrvatska to i platiti danas a mi cemo naplatiti.. Danska gazi i dalje sve pred sobom ali Hrvatska im je barem na papiru prvi jaci protivnik ali mislim da je Hrvatska blizu da dozivi sudbinu kao i predhodni protivnici Danaca na ovom prvenstu. Igran na pobjedu Danske koja se placa 1.08 i na hendikep na Dansku..
 
Rukomet, NORVESKA - SRBIJA  Tip pobjeda Norveske kao i Hendikep na Norvesku
 
Vidio sam neki dan na forumu da je ekipa uplacivala na Norvesku sa jako malom kvotom koja je bila manja od 120 protiv Nizozemske i taj mi se par nije nimalo nije svidio i predosjecao sam dramu ali sam tijekom utakmice navijao za Norvesku znajuci koliko se ljudi kladilo na to. Drama je bila do samog kraja i Norveska je nekako izisla kao pobjednik. Danas igraju sa Srbijom i ocekujem potpuno drugaciju utakmicu. Norveska ima bolji tim od Srbije a nisam siguran da li se ovo igra u Svedskoj ili Poljskoj, ali gdje god je imat ce jako veliki broj svojih navijaca koji ce im  napraviti dobru atmosferu. Igram na pobjedu Norveske sa kvotom 1.47 a uzet cu i hendikep od -2.5 za singla..
Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Tottenham 1 (1.36) bet365

Manchester City i Tottenham su prošli vikend doživjeli bolne poraze od ljutih gradskih rivala. Obje momčadi će se očajnički nastojati iskupiti večeras u međusobnom duelu u odgođenom susretu 7. kola Premier lige. Građani si ne smiju dopustiti više kikseva do kraja sezone ako žele ostati u utrci za naslov. Vodeći Arsenal ima osam bodova nakon lagane pobjede nad Tottenhamom u londonskom derbiju u nedelju poslijepodne.

Screenshot_146.png

Izvor: bet365

Bila je to utakmica u kojoj su Spursi ponovno otkrili dosta rupa u svojoj obrani. Antonio Conte u ovom trenutku jednostavno ne može vjerovati svojoj obrambenoj liniji. Tottenham je primio dva ili više golova u tri od pet utakmica u svim natjecanjima nakon stanke za Svjetsko prvenstvo. Ovo će biti glazba za uši Erlinga Haalanda koji očajnički pokušava da vrati svoju formu koju je imao prije SP-a nakon što nije uspio pogoditi mrežu u trećoj uzastopnoj utakmici u svim natjecanjima.

Norveški napadač bio je samo nemoćan u porazu od 2-1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. Bio je to drugi uzastopni poraz Man Cityja, nakon poraza od 2-0 protiv Southamptona prošli tjedan u četvrtfinalu Liga kupa. Manchester City si jednostavno ne može dopustiti još jednu grešku. Ovdje ih vidim kao jasne favorite za pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici, s obzirom da se Tottenham vrlo lako slomio u posljednjim utakmicama. bet365 kladionica nam računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike bez obzira na krajnji rezultat utakmice.

Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Laporte, Cancelo; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Silva, Haaland, Grealish

Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Davies; Doherty, Hojbjerg, Bentancur, Perisic; Kulusevski, Kane, Son

Screenshot_145.png

(Koeficijenti 19.1. u 14:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use