Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.1.2023.


IzudinB

Recommended Posts

FA kup

Utorak1.png

FA KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.1. u 00:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Valencia vs Partizan, Euroleague, klizni handicap od 11,5 na Partizan (gost nece izgubiti vise od 11 razlike) kvota 1,20

Holandija vs Norveska, Svetsko Prvenstvo, dvojka, kvota 1,18

Leipzig vs Bayern, Bundesliga, over 2,5 gola na utakmici (petak), kvota 1,40

Ukupna kvota 2,05

Da ponovim malobrojnim prezivelim ucesnicima prvog, istorijskog Guts-Leonardo Kupa da ce se trece kolo igrati za oko mesec dana, pa kao vid pripreme predlazem ovu triplu po ukupnoj kvoti od 2,05

Valencia vs Partizan, Euroleague, klizni handicap od 11,5 na Partizan, kvota 1,20

Jos pre desetak dana sam napisao da cu tokom celog prvog meseca podrzati Partizan u svojim predlozima za Poslednju Sansu. Danas cu da se ispravim i pomerim igranje na Partizan i na prvih nekoliko dana drugog meseca. Odmah da se razumemo, da neko slucajno ne pomisli da mi se svidjaju beogradska govna. I jednim i drugim beogradskim govnima zelim da se ugase za sva vremena, ili barem da padnu na grane Bosne, Cibone i Splita, nekadasnjim prvacima Evrope i to bez stranaca. Ne znam da li ste znali, da je u jednom trenutku, nasa bivsa zajednicka drzava osim Bosne, Cibone, Splita i Partizana imala i zenskog prvaka Evrope u kosarci, i to Jedinstvo iz Tuzle, i to takodje bez stranaca. Posto u kockanju ne bi smeli da unosimo emocije, da napisem ukratko barem deset razloga zasto cu tokom prvog meseca biti uz Partizan, iako im zelim sve najgore.

Razlog prvi, forma. Nakon ocajnog starta, potpuno su se vratili u igru za Top 8. Posto sve polazi, kao i uvek, od glave, napravili su seriju od deset pobeda iz jedanaest poslednjih utakmica i nakrcali se samopouzdanjem. Dobili su u seriji Efes kod kuce, Fenerbahce u gostima, Bayern, Monaco i Baskoniju kod kuce, pobede nad amaterima iz Aba League i ne racunam. Jedini poraz u poslednjih jedanaest utakmica im je od Maccabija u gostima gde su igrali kao qurci.

Razlog drugi, vracanje ulozenog. Najbolje je uciti se na tudjim greskama, ali ako se nesto nauci nakon teskih poraza, moze se uciti i na sopstvenim greskama. Partizan je prosle godine bio jedan od kandidata za osvajanje EuroCupa i ulaza u Euroleague na taj nacin, ali su ih turci u prvom kolu eliminacija, u sred Beograda u jednom porno filmu izbacili. To sto su kupili licencu za Euroleague preko srbina Dejana Bodiroge za pet miliona eura je neka druga prica i nema veze sa analizom za kladjenje. I ove sezone su imali nekoliko teskih poraza kao pocetnici. Kod kuce su izgubili od nikad goreg Armanija, pa su izgubili nakon produzetaka od odlicne Baskonije u gostima, pa opet nakon produzetaka kod kuce od Valencije, te kod kuce od Crvene Zvezde, trojkom 2,3 sekunde pre kraja utakmice, iako su sedamnaest sekundi pre kraja utakmice imali posed lopte i nereseni ishod. Dakle, u cetiri poraza, sva cetiri puta su izgubili ili na jednu loptu ili na produzetke, a takve stvari moraju kad-tad da se vrate.

Razlog treci, izlazak iz povreda. Sezonu su poceli igrajuci sa sedam i po stranaca, suzenim rosterom i pravom bolnicom u svojim redovima. Na vise od polovine utakmica Euroleague se desavalo da srpski igraci iz Partizanovog rostera daju po dva, cetiri ili nista poena, te da su stranci igrali dok ih ne bi izneli na nosilima sa terena. Konacno su izasli iz povreda, osim jednog, gotovo svi bitni i manje bitni igraci su na spisku i nadajmo se, dobro treniraju.

Razlog cetvrti, trenercina na klupi. Obradovicu bih svakako nasao barem deset zamerki, pogotovo sto u tim godinama i sa svim trofejima i zaradjenim novcem dozvoljava sebi da u slobodnom vremenu juri devojcice tridesetipet godina mladje od njega. Svaki kladionicar bi trebalo da peva sto jos uvek postoje treneri kao sto je Obradovic i vojno lice na klupi Crvene Zvezde. Za poslednje kolo Poslednje Sanse sam do poslednjeg casa cekao da kladionice izbace bilo koji handicap za utakmicu Partizana protiv najgore ekipe u Evropi, Mzt iz Skoplja i naravno nisam docekao, jer se utakmica igrala juce, u ponedeljak. Partizan je dobio Mzt 53 poena razlike, rezultatom 120:67, a da je, recimo na klupi Partizana sedeo Jasko Fijasko, Jasmin Repesa, Partizan bi dobio ili na jaja ili nakon produzetaka. Isti slucaj je i sa vojnim licem na klupi Crvene Zvezde. U nedelju lagano razmontiraju sa pola snage Buducnost u sred Podgorice, a vojno lice izjavi da gotovo nicim nije zadovoljan, osim rezultatom. Dok su ova dvojica na klupama beogradskih govana, i dok igraci jos uvek veruju u ono sto rade, podrska beogradskim govnima u kladjenju svakako ima rezona.

Razlog peti, raspored Partizana. U cetvrtak idu Valenciji, koja jeste zayebana, ali ipak nije Real Madrid. Posle toga idu Studentskom Centru, Aba League (pobeda iz poluvremena) pa idu Crvenoj Zvezdi, Euroleague (izgubili trojkom, 2,3 sekunde pre kraja, videcemo jos na sta da se kladimo kada izadju kvote), pa im dolazi Mornar iz Bara, Aba League (pobeda preko bilo kojeg handicapa), pa im dolazi Asvel, Euroleague (jedinica kao kuca), pa idu Megi, Aba League (pobeda iz poluvremena).

Razlog sesti, pobeda u Poslednjoj Sansi. Kada sve ovo kladjenje i podrska na Partizan prodje, ubedljivo cu voditi na tabeli Poslednje Sanse, i takmicenje ce prakticno biti zavrseno, zahvaljujuci Partizanu.

Razlog sedmi, prvi mec u Beogradu. Prvi mec u Beogradu su izgubili kao pocetnici, nakon produzetaka rezultatom 96:100. Da su dobili samo jednu, od cetiri prodate utakmice, sada bi zajedno sa Efesom, Maccabijem i Crvenom Zvezdom bili u zoni Top 8. Da su dobili sve cetiri, danas bi bili prvi, zajedno sa Real Madridom. Teoretski su mogli da dobiju sve cetiri utakmice, a prakticno su mogli da dobiju samo qurac.

Razlog osmi, povrede u redovima Valencije. Od ranije su povredjeni Claver, Hermannsson, a od skora Rivero i veoma bitan igrac Jared Harper

Razlog deveti, kvote. Osnovne kvote su 1,74 na domace i 2,15 na Partizan, a ja cu koristiti molitve da Partizan nece izgubiti vise od 11 razlike, iako cu na jednom doublu sa mecem od narednog weekenda pokusati i sa cistom dvojkom.

Razlog deseti, sudbina. Ako sada nakon jedanaest uzastopnih pogodaka u prvoj ligi Poslednje Sanse padnem, onda stvarno neka ide i zivot, i kockanje i sudbina u qurac.

Moguci rizk da padnem; postoje samo dva moguca rizika da padnem. Prvi je sto je Valencija prilicno zayebana i nepredvidljiva ekipa. Dva puta su dobili Efes, i kod kuce i na strani, a osim Partizana, u gostima su dobili i Olympiacos. Kod kuce su dobili Monaco, Barcelonu i Panathinaikos. Na srecu, znali su da izgube kod kuce i od Asvela, Zalgirisa i Crvene Zvezde. Drugi razlog zbog koga bih mogao u cetvrtak da padnem jeste sto sam pre dva dana umalo polomio obe noge radujuci se padu kolege @unkdy koji je u Poslednjoj Sansi odigrao pobedu Billsa preko handicapa od 3,5 a rezultat se zavrsio 34:31. Ako zaista postoji Bog, iako ne verujem u crkvene fundamentaliste, u cetvrtak bi Bog mogao da me kazni sto se toliko radujem tudjem neuspehu.

Holandija vs Norveska, Svetsko Prvenstvo u rukometu, dvojka, kvota 1,18

Bez komentara, osim da pratim kolegu @jeneri29 dok god bude postavljao predloge iz rukometa ili dok ne padne, a vidim da je i kolega iz prve lige uzeo, a jedan drugi kolega zeleo taj predlog, pa gde svi tu i ja.

Leipzig vs Bayern, Bundesliga, over 2,5 gola na utakmici (petak), kvota 1,40

Kao prvo, hvala qurcu da se Bundesliga konacno vraca. Kao da je proslo godinu dana od prvog dela. Kao drugo, ako se na tudjim greskama uci, prvo kolo nastavka ne bi smeo da igram bilo kog nacionalnog prvenstva. Pola kolega sa Foruma je ispalo u prvom kolu Guts.Leonardo Kupa, igrajuci prvu utakmicu reprezentacije Argentine na Svetskom Prvenstvu, a koja je nakon sto je oborila pola Foruma, osvojila titulu. Druga polovina prezivelih kolega je pala na prvoj utakmici Barcelonem u nastavku, a koja je kasnije demolirala Real Madrid. Dakle, ne bih bas smeo da se zalecem na prvo kolo nastavka nemacke Bundeslige, ali kako da ne igram golove na Bayern, najbolji klub na svetu?. Uostalom, to je poslednja utakmica na tiketu, igra se u petak, pa ako prezivim(o), u petak cemo razmisljati kako da branimo veliki Bayern.

Na kraju da napisem i sta necu igrati i to iz principa i samodiscipline, a sto ce najverovatnije proci (barem vecina)

Efes vs Bayern, Euroleague, jedinica, kvota 1,20 (petak)

Ovaj Efes ako nema najbolji roster u Euroleague, onda ima barem jedan od dva najbolja rostera u Evropi, pa opet su zavili kladionicare u crno promenjivim igrama. U gostima imaju vec deset poraza u svim takmicenjima, a bas ih je i Bayern pobedio u prvom delu kod kuce, tri razlike. Bayern je potpuno u qurcu, imaju i povredjene igrace, a Efes je barem tri puta kvalitetnija ekipa, ako ne i vise. NoBet samo zbog discipline.

Napoli vs Cremonese, italijanski kup

Kako da igram na pobedu Napolija po kvoti od 1,28 ili prolaz dalje po kvoti od 1,15 kada svi znamo da Napoli dolazi sa juga, cak i ako imaju najbolju formu u Evropi? Kako da igram na Napoli, kada vec skoro pola godine cekam nereseni ishod na utakmicama Napolija, uz postepeno povecavanje uloga? Napoli je sezonu poceo sa dva neresena ishoda u prva cetiri kola, a potom u dvadeseticetiri uzastopne utakmice nije remizirao, racunajuci i prijateljske utakmice. Prosto je neverovatno da su poslednja dva neresena ishoda imali u razmaku od samo tri dana (28.08 protiv Fiorentine u gostima 0:0, i 31.08. sa Lecceom kod kuce 1:1), i od tada, a to je vec cetiri i po meseca nemaju nereseni ishod. Ko od kolega sa Foruma misli da juznjaci nece remizirati do kraja sezone (23 utakmice, najmanje) morao bi da uplati antepost, da juznjaci osvajaju scudetto po kvoti od 1,35. Ja svakako ne mogu nazad, cekam ih i dalje da odigraju nereseno, danas je kvota 5,50 a ako ne bude X-a ni u narednih najmanje 23 utakmice, kao i uvek, na kraju sezone cu ljubazno zamoliti nekog kolegu sa Foruma da me primi na stan i hranu, dok ne dodjem sebi. Kao i uvek, to vec svi odavno znamo, prednost imaju kolege sto blize Dubrovniku, a sto dalje od Splita.

Samo zbog discipline i samokontrole necu odigrati, iako bi trebalo da prodje

Turk Telekom vs Hamburg, EuroCup, jedinica, kvota 1,20

Lazio vs Bologna, italijanski kup, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,28

ManCity vs Tottenham, Premier League, gosti ce imati vise kartona na utakmici, kvota 1,66

I za kraj, moram da prokomentarisem Juventus, za koji predlazem svim kolegama da do kraja sezone bude NoBet. Ta govna igraju kod kuce protiv proslogodisnjeg drugoligasa, kup utakmicu, a kladionice su pobedu domacina kvotirale sa 1,50 dok je prolaz dalje Juventusa 1,25. Da se ova utakmica igrala pre cetiri ili pet godina, kvota na jedinicu bi bila 1,16 a prolaz dalje Juventusa ne bi ni bio u ponudi. Sta tek reci o ponizenju da je titula stare dame kvotirana sa 15,00 a tek smo na polovini Serie A. Ko od kolega sa Foruma voli visoke kvote, samo da napisem da titule Juventusa i Liverpoola kao double, imaju kvotu od 2.265,00

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Cremonese 1 (1.28) bet365

Napoli je trenutno najbolja momčad u cijeloj Europi i glavni su favoriti za osvajanje Serije A ove sezone. Samo u posljednjoj utakmici su upisali ogromnu pobjedu od 5-1 nad bivšim talijanskim prvakom Juventusom. U međuvremenu bi se Cremonese mogao nazvati apsolutno najgorom momčadi u talijanskoj prvoj ligi. Nalaze se na dnu tabele i glavni su kandidati za ispadanje. Ove dvije momčadi su igrale međusobno prije samo dva mjeseca, a tada je Napoli u gostima upisao pobjedu od 4-1. 

Dok se najbolje i najniže plasirani tim sastaju u Seriji A, nema sumnje tko ima veliku prednost u ovom susretu. Napoli je u fenomenalnoj formi i na vrhu tabele imaju čak devet bodova prednosti, dok je njihovim današnjim protivnicima potrebno isto toliko bodova za prelazak u sigurnu zonu. Osim toga, Cremonese je posljednji put pobijedio Napolija davne 1994. godine.

Domaćini su jedina momčad u Serie A koja je zabila više od 40 golova, dok je samo još jedna momčad primila više od Cremonesea u ligi. Napoli je prije par dana postigao pet golova Juventusu koji je praktički imao najbolju obranu u ligi. Uzimajući u obzir čistu golgetersku formu domaćina, u kombinaciji s lošom obranom Cremonesea – oklada na pobjedu Napolija po kvoti 1.28 u bet365 kladinici itekako ima smisla. Pored toga, ako želite povećati kvotu možete kombinirati golove 2+ 3+. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Napoli povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Napoli: Sirigu; Bereszynski, Jesus, Rrahmani, Olivera; Demme, Ndombele; Lozano, Raspadori, Elmas; Simeone

Cremonese: Carnesecchi; Hendry, Lochoshvili, Ferrari; Sernicola, Ascacibar, Meite, Castagnetti, Valeri; Buonaiuto; Ciofani

Screenshot_130.png

(Koeficijenti 17.1. u 14:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad - Mallorca 1 (1.50) bet365

Real Sociedad je slavio veliku pobjedu od 3-1 nad ljutim lokalnim rivalom Athletic Bilbaom u poznatom baskijskom derbiju u subotu. Bila je to četvrta pobjeda u nizu za momčad Imanola Algucila u ligi. Sociedad je dobio svih pet utakmica u svim natjecanjima od Svjetskog prvenstva, primivši pritom samo jedan gol i to protiv Bilbaa. Sada se nalaze na trećoj poziciji u La Ligi, samo tri boda ispod drugoplasiranog Real Madrida koji također ima utakmicu manje.

Mallorca će u utakmicu ući u suprotnom raspoloženju nakon što su u subotu izgubili od Osasune sa 1-0. Bio je to drugi poraz u posljednje tri ligaške utakmice za Javiera Aguirrea i njegovu momčad. Mallorca je na 10. poziciji u ligi unatoč tome što nije postigla više od 14 golova u prvih 17 utakmica ove sezone. Aguirreova momčad izgubila je obje prvenstvene utakmice koje su igrali na gostovanjima od Svjetskog prvenstva, a da pritom nisu postigli niti jedan gol, unatoč tome što su u tim utakmicama igrali protiv Osasune i Getafea. Ovdje mi sve ukazuje na pobjedu Real Sociedada po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Real Sociedad: Remiro; Rico, Le Normand, Zubeldia, Gorosabel; Merino, Zubimendi; Kubo, Silva, Mendez; Sorloth

Mallorca: Rajkovic; Cufre, Copete, Raillo, Valjent, Maffeo; De Galarreta, Baba, Sanchez; Lee, Rodriguez

Screenshot_133.png

(Koeficijenti 17.1. u 14:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

RUKOMET - Katar - Srbija 2 (1.25) bet365

Svjetsko prvenstvo u rukometu. Već ste svi spomenuli Norvešku za koju također mislim da je favorit večeras, a evo i od mene nešto. Srbija danas igra vrlo bitnu utakmicu sa Katarom, prosto utakmica koju moraju dobiti ukoliko žele to drugo mjesto. Neće ovo sigurno biti lagan posao, s obzirom da su obje momčadi izgubile od Njemačke i dobile Alžira, te obje idu u narednu fazu, samo je pitanje sa koliko bodova, jer obje imaju isti broj pobjeda i poraza.

Katar se u prvom kolu u prvom poluvremenu mučio protiv Alžira, ali su u drugom dijelu utakmice slomili taj otpor, dok je protiv Nijemaca bilo sve gotovo u prvih pola sata igre. Što setiče Srbije, Orlovi su u prvom kolu izuzetno lako došli do pobjede protiv Alžiraca, dok su protiv Njemačke igrali prilično dobro, ali nekoliko bitnih promašaja zicera koštalo ih je minimalnog poraza. Srbija je ovdje favorit i mislim da mogu ostvariti pobjedu. Imaju bolji igrački kadar od Katara. Sretno!

Screenshot_134.png

(Koeficijenti 17.1. u 16:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 23 sati, furyshaa said:

Za danas tipovi pokupljeni sa foruma, što iz prve što iz druge lige posljednje šanse za koje sam i ja ubjeđen da prolaze. Možda jedan ili dva tipa više ali zaista ne znam šta da izbacim.

Screenshot 2023-01-17 at 09.54.53.png

Velika ali velika šteta za Napoli sinoć i sa onakvom alibi igrom drago mi je što su ispali a ne da su kao Inter šugavo prošli nakon što su 80% kladioničara oborili. Govna talijanska. @LeonardoDrugi, nadam se da si dočekao taj X na glupave južnjake?

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use