Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

39. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 17.1. - 19.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Guts1950

Sta se desava sa tobom, neprepoznatljiv si. Ti si moj najbolji prijatelj na ovom smesnom Forumu i ne mogu da gledam tvoju poziciju na tabeli. Prosle sezone si bio sjajan, objasni nam sta se desava sa tobom. Ispao si i iz Kupa koji se zove po tebi. Nudim se za pomoc, predlazem tri opcije. Prva je da vise vremena posvetis Poslednjoj Sansi. Druga opcija je da ti ja saljem predloge privatnom postom i tako zajedno prestignemo vlasnika Portala na tabeli. Treca opcija je da prepisujes moje predloge, sto je dozvoljeno pravilima, i tako se zajedno vratimo u sam vrh tabele gde ti je i mesto. Jos nismo ni na polovini sezone, ne zaboravi to.

Fala na brizi. Jednostavno san imao neke druge prioritete pa mi PŠ, a ni forum nije bio u fokusu što se može vidjeti po mojoj neaktivnosti. Masu mi je žao jer san ima namjeru boriti se za promociju, a na kraju san zadnji. Također me i snervalo brojni padovi na reprezentacijama kao što su dva puta Turska koja nije primila gol od početka kvalifikacija da bi u dvi utakmice kada ja igram na nju primila 5-6 komada od Luksemburga i Farskih otoka te Japan protiv Kostarike na koji čak nisam igra pobjedu nego neće izgubit i mislim više od 0,5 golova na utakmici. Osta mi je bia kup i evo sad Barca razbije Real 3:1, ali naravno mene pokopa sa 1:1 protiv Espanyola sa ovakvom statistikom https://www.rezultati.com/utakmica/hQJBCrit/#/detalji/statistika-utakmice/0

Sad san više manje sredia te stvari i opet se vraćam

Cercle Brugge - Royal Union   X2   1,33 (bet365)

image.png.29d8f65791c24925efa004b65bec75f2.png

Po meni ovo je zicer. Mislio sam da će do sad Genk napraviti nedostižnu prednost, ali Royal Union drži još pitanje prvaka nesigurno. Neću puno filozofirat samo ću reć da je domaćin izgubio posljednje dvi (znači prve dvije prvenstvene nakon SP-a), a Royal ih je dobio 3 i to protiv 5. Genta i 3. Antwerpa. Također dobro je istaknuti da zadnjih 6 međusobnih utakmica je dobio Royal i najviše zbog ovoga podatka sam se odlučio za X2, a ne preko 1,5 golova. Evo vam i link na omjer gdje se vidi da je Royal izgubio sam nebitnu utakmicu prije više od dva mjeseca protiv Union Berlina (osigurao je prvo mjesto), a prije toga je gubio samo od trenutnog lidera Genka i prije njega od Antwerpa koji je na početku prvenstva vezao 10 pobjeda - https://www.rezultati.com/utakmica/CfbsHkWF/#/omjer/overall 

prije 9 sati, jeneri29 said:

Pitanje za admina 

Kolega @Leedsfan je proslo kolo igrao Ski skokove da ce Slovenija zavrsiti medu prva 3, a oni su zavrsili na 4. mjestu. Sto nije to gubitni tip? Taj par mu je priznat kao dobitni.

Pogledam to ponovo i bit će ispravljeno. Kao što sam već govorio i ranije i u svakoj objavi napišem, a evo ovdje ću podebljati: "Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati."

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use