Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

39. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 17.1. - 19.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @colastefan, @llatin, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

Kolega @MGD1921 je diskvalificiran jer je propustio četiri kola zaredom.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_122.pngScreenshot_123.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Crystal Palace - Manchester United X2, 1.20, supersport

Nakon pobjede nad Cityem vjerujem da nece izgubiti kod Palacea koji je u stvarno losoj formi i igraju toliko koma da ih je cak i Chelsea pobjedio. Uz sve ostale argumente koje necu ni pisati, bilo bi cudo da padne ovaj tip, a ako padne nek onda padnem i ja u PŠ.

Screenshot_20230116_143711_Chrome.jpg

Hej @Guts1950

Sta se desava sa tobom, neprepoznatljiv si. Ti si moj najbolji prijatelj na ovom smesnom Forumu i ne mogu da gledam tvoju poziciju na tabeli. Prosle sezone si bio sjajan, objasni nam sta se desava sa tobom. Ispao si i iz Kupa koji se zove po tebi. Nudim se za pomoc, predlazem tri opcije. Prva je da vise vremena posvetis Poslednjoj Sansi. Druga opcija je da ti ja saljem predloge privatnom postom i tako zajedno prestignemo vlasnika Portala na tabeli. Treca opcija je da prepisujes moje predloge, sto je dozvoljeno pravilima, i tako se zajedno vratimo u sam vrh tabele gde ti je i mesto. Jos nismo ni na polovini sezone, ne zaboravi to.

prije 39 minute, jeneri29 said:

Pitanje za admina 

Kolega @Leedsfan je proslo kolo igrao Ski skokove da ce Slovenija zavrsiti medu prva 3, a oni su zavrsili na 4. mjestu. Sto nije to gubitni tip? Taj par mu je priznat kao dobitni.

Imam i ja pitanje za @IzudinB 

kolega @fic ima isti broj pogodaka kao i ja, a ima i isti prosecni koefucijent kao ja. Zasto je on prvi, a ja drugi na tabeli ?

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use