Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

09.02.2010 utorak

jaksa

Recommended Posts

Eng. Man. City - Bolton  1  1.45  20:45h

Mancini nikako ne može biti zadovoljan pristupom njegove ekipe u utakmici sa Hullom. Žalosno je bilo gledati jednu od najskupljih ekipa svijeta kako skoro igraju bunker u određenim dijelovima susreta, uglavnom su bili nadigrani i Hull ih je zasluženo pobijedio. Velike su šanse da zbog svoje igre Ireland i Bellamy završe na klupi, a još su neke zamjene najavljene od strane Mancinia koji je izjavio da nema mjesta u ekipi za igrače koji nemaju ambicija. City je postigao 14 golova u zadnjih 5 domaćih susreta, i sigurno će sutra od prve minute krenuti sa 100% ne bi li oprali loš okus poraza. Bolton je znatno popravio svoju igru u zadnje vrijeme i sigurno će zaprijetiti Cityu iz prekida. Jedna su od tjeledno najjačih ekipa u ligi i jako su opasni iz kornera, tako da nisam spreman igrati hendikep jer se ne bi začudio da i Bolton postigne koji gol. Problem za Bolton su ozljede Cahilla, O' Briena i Steinssona, a nažalost i naš Klasnić je i dalje ozlijeđen i nema ga večeras. S obzirom na svoju formu doma, gdje imaju 7 pobjeda iz zadnjih 7 susreta, tečaj na City je prihvatljiv, jer vjerujem da će pobijediti oslabljeni Bolton. Sretno!

Analize utakmica:

Vesoul Haute-Saône - Paris Saint-Germain

Quevilly - Rennes

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1415.msg7541/boardseen.html#new

Dnipro Dnipropetrovsk - Varteks Varaždin

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1416.msg6686/boardseen.html#new

Goerges Julia - Gerasimou Anna

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1418.msg7528/boardseen.html#new

Autor analiza je Gandalf

Thurgau - Visp 2 1,55

Švicarska 2.liga u hokeju, meni najomiljenija liga za klađenje na hokej. Razlog je jasan a to je da su koeficijenti dobri, a razlika u kvaliteti između ekipa velika. Visp je daleko najbolja ekipa u ligi, i  ima gotovo 3 puta više bodova nego Thurgau. Zadnju utakmicu Visp je slavio 10:4 na gostovanju. Nakon toga je čak dvije utakmice za redom u gostima izgubio, iako su prošlu utakmicu vodili 3:1 u gostima ali su izgubili na krakju, neočekivano, 4:3. h2h je 15-5 u prilog Vispa.

Vjerujem da će danas slaviti, a tom eu prilog ide i h2h i trenutna forma i razlika u kvaliteti... Jeidno na oprez poziva da je domacin na granici i bori se da uđe u play off, međutim ako Visp bude motiviran rezultat nebi trebao izostati. Ako su 26.01. slavili 10:4, valjda će i danas dati , bar pola od tih 10 golova...

Jos samo da kazem da ocekujem pobijedu Ljubicica keficijent je jako dobar.

Mislim da svi znamo sve o ivanu isto tako moje misljenje da ce pokusati sam sebi da se iskupi za poraz u zagrebu a pobijeda bi mu vratila samo pouzdanje i isto tako sam siguren da je bolji od svoga danasnjega protivnika. keficijent 1.75 ss

NARAVNO NIJE USPIO OCITO JE ZABORAVIO IGRATI

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use