Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

38. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 13.1. - 16.1. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 38. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_96.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Mislio sam postaviti neki rukomet, na kraju mi svaki ima manu pa idem sa američkim footbalom:

San Francisco - Seattle konačan ishod 1, 1,2 SuperSport

Dakle igram prolaz domaćina. Nisam ekspert pa ne bih ulazio u analize. Ali po svemu ovo bi trebao biti prolaz 49ersa u polufinale konferencije. Bolja forma, već su 2 puta sigurno slavili ove sezone u međusobnim ogledima, a i po svemu San Francisco je kvalitetom ispred.

Screenshot 2023-01-14 at 12-29-08 Pretvori užitak u dobitak!.png

Buducnost vs Crvena Zvezda, Aba League, dvojka ukljucujuci i produzetke, kvota 1,28

Ako bilo ko uopste cita, a kamoli Igra predloge prve lige Poslednje Sanse, moj predlog slobodno preskocite. Nisam nimalo zadovoljan svojim predlogom, a potrosio sam dve noci nespavanja. Predlog je iz kladionice Mozzartbet u kojoj nikad nisam igrao, ali nisam imao izbora, jer nijedna svetska kladionica nije izbacila kvote za ovaj mec, iako se igra sutra. Kvotu je izbacio Supersport, ali dvojku po kvoti od 1,20 neka igraju sami ako im se igra.

78F00531-77D1-42FF-8F38-76F5B384A9E0.jpeg.1e1d825a6d462df260e5bf12c5396b40.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use