Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.1.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Ligue 1

Screenshot_65.pngScreenshot_67.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

EFL kup

Screenshot_64.png

EFL KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.1. u 00:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Southampton - Manchester City 2 (1.22) bet365

Southamtpon je prekinuo svoj niz od tri poraza u subotu poslijepodne kada su u trećem kolu FA kupa u gostima savladali Crystal Palacea sa 2-1. James Ward-Prowse i Adam Armstrong postigli su golove za preokret u toj utakmici nakon što je Edouard postigao za vodstvo Crystal Palacea. Sveci su tako dobili samopouzdanje uoči vrlo važnih utakmica u Premier ligi.

Nalaze se na dnu tabele i čeka ih putovanje na Goodison Park za vikend. Zbog toga me ne bi iznenadilo da večeras odmore neke od svojih stalnih prvotimaca u susretu sa Cityjem u četvrtfinalu Liga kupa.

Kad smo već kod rotacija, Pep Guardiola će također sigurno napraviti neke rotacije, jer u subotu igraju protiv Manchester Uniteda u 20. kolu Premier lige. Guardiol je uveliko izmijenio prvu postavu u FA kupu protiv Chelseaja, ali to nije spriječilo Građane da ostvare pobjedu od 4-0.

Southampton je izgubio tri utakmice uzastopno nakon Svjetskog prvenstva, unatoč tome što su u tom periodu igrali protiv Brightona, Fulhama i Nottingham Foresta. Ovog vikenda protiv Evertona imaju jednu od najvažnijih utakmica ove sezone, s obzirom da će to biti direktna borba za opstanak. Everton ima samo tri boda više od Southamptona na dnu tabele.

Čak i bez ove utakmice u Evertonu smatram Cityja ogromnim favoritom za pobjedu po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Očekujem da će Haaland ponovo odmoriti, što znači da je Julian Alvarez odličan izbor za strijelca po kvoti 1.95 u bet365 kladionici koja nam računa okladu dobitnom na pobjedu ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Southampton: Bazunu; Lyanco, Caleta-Car, Salisu; Walker-Peters, Ward-Prowse, Lavia, Perraud; Edozie, A. Armstrong; Adams

Manchester City: Ortega; Lewis, Stones, Akanji, Ake; De Bruyne, Phillips, Gundogan; Mahrez, Alvarez, Grealish

Screenshot_77.png

(Koeficijenti 11.1. u 14:02 CET) 

Malo sam sjeban u glavu zbog nacina kako sam juce pao na Crvenoj Zvezdi, pa imam malo manje entuzijazma za pisanje posta. Malo sam zapustio u poslednje vreme predloge za kolege koje vole vise kvote, i koji napadaju svetu Poslednju Sansu sto nema predloga sa visokim kvotama. Utakmica izmedju Maccabia i Partizana u Euroleague prosto vristi da se odigra na over poene. Obe ekipe igraju napadacku kosarku, obe su u samom vrhu Euroleague po postignutim poenima, igra se u Izraelu gde se Maccabi oseca kao roba u vodi.

Po meni, Maccabi je krs ekipa, ali imaju tri i po fenomenalna igraca, koji bez problema mogu da rese svaku utakmicu. Posto sam sjeban, nemam volje da pisem rezultate Maccabia kod kuce, to mozete sami proveriti. 

Maccabi je oduvek bio simbol anarhije, po principu “kupicemo svake godine po deset amera, pa ako se uklope tokom sezone odlicno, ako se ne uklope, probacemo sledece sezone. Ameri vole Izrael, jer se dobro placa, klima je blaga, svi govore engleski, a na svakom koraku imate McDonalds i Pizza Hut. Kako su se skupili, tako i igraju, ko misli da treba, taj i sutne, a trener je tu, jer po pravilima, svaka ekipa mora da ima trenera. 

Osnovna granica je postavljena visoko, 166,5 sto znaci da ovaj post ima rezona. Ali sta je onda problem za kladjenje? Pa, kao i uvek igraci, odnosno stoka na parketu. Pre nekoliko dana je bila utakmica Crvena Zvezda vs Barcellona koja je vristala na teski under, pa je otisla u teski over i produzetke jer je utakmica otisla u tim pravcu. Ovo je po razumu over poena za one koji misle da razum nesto vredi u kocki. Meni je razumna granica od 155,5 ali kladionice to kvotiraju sa 1,30. Njima je fer granica 166,5 a meni je to mnogo. I evo nas kod vecne dileme. Kako da ga uteramo a da dama ne zatrudni. 

Real Madrid - Valencia 1 (1.50) bet365

Real Madrid će započeti obranu naslova u Španjolskom Superkupu večeras protiv Valencije u polufinalu na stadionu King Fahd u Riyadu. Los Blancosi su prošle godine na putu do naslova porazili Barcelonu i Athletic Bilbao. Sada su veliki favoriti za pobjedu protiv viceprvaka Valencije.

Momčad Carla Ancelottija ulazi u ovu utakmicu nakon razočaravajućeg poraza od Villarreala (2-1) u La Ligi. S obzirom da je Barca u nedelju pobijedila Atletica, Los Blancosi sada imaju tri boda manje od Katalonaca na vrhu tabele.

Valencia će u utakmicu ući još neraspoloženija. U petak su pretrpjeli šokantan poraz od 0-1 kod kuće od Cadiza kojem prijeti ispadanje. To je bio drugi uzastopni poraz u ligi za njih i sada su pali na 11. mjesto na tabeli. Činjenica da je Valencia uspjela upisati samo dva udarca prema golu protiv katastorfalne obrane Cadiza dovoljno govori o njihovoj trenutnoj formi.

Računamo li prijateljske utakmice sredinom sezone, momčad Gennara Gattusa izgubila je četiri od prethodnih pet utakmica u svim natjecanjima. Ovo sigurno nije forma koju želite imati pred susret sa jednom od najboljih momčadi u Španjolskoj. Stoga veliku vrijednost vidim u igranju na pobjedu Reala po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Rudiger, Militao, Mendy, Kroos, Valverde, Modric, Rodrygo, Vinicius, Benzema

Valencia: Mamardashvili, Thierry, Diakhaby, Comert, Gaya, Guillamon, Yunus, Almeida, Kluivert, Lino, Cavani

Screenshot_78.png

(Koeficijenti 11.1. u 14:18 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use