Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.1.2023.

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Hej @IzudinB

Dok ne uvedemo robota za otvaranje i Dnevnih Topica, ako mozes, kada se probudis tamo negde oko rucka, da prebacis ovaj moj post u Topic od utorka kojeg nema, iako je utorak za samo 10 minuta.

Ako prezivim trece kolo prvog, istorijskog Guts-Leonardo Kupa koje se igra za samo mesec i deset dana, polufinale Kupa cu najverovatnije igrati sam sa sobom. Iz tog razloga predlazem samo triple.

Svedska vs Brasil, rukomet, pobeda iz poluvremena (1/1), kvota 1,18

Fulham vs Chelsea, Premier League, Chelsea daje barem jedan gol na utakmici, kvota 1,22

Crvena Zvezda vs Real Madrid, Euroleague, klizni handicap od 12,5 na domacina (Crvena Zvezda moze da izgubi do 12 razlike), kvota 1,26

Ukupna kvota 1,81

Ovo nisu moji vec predlozi kolega @jeneri29 @jansavc i @noja57 koji mi se svidjaju vise od mog predloga za Poslednju Sansu. Kolegu @jeneri29 predlazem da pratimo dokle god se drzi rukometa, truli Chelsea ako ne moze barem gol da uvali Fulhamu, neka ide i kockanje i zivot u qurac. Najvise se bojim Crvene Zvezde, ali ako izgubi kod kuce 13 razlike od odlicnog Real Madrida i treba da padnemo. Ako stomak nastavi da mi salje poruke i dalje, cak do pocetka meca, mozda i zamenim ovaj par.

Fiorentina vs Sampdoria, italijanski kup, Fiorentina prolazi dalje, kvota 1,22

Feyenoord vs Zwolle, holandski Kup, Feyenoord prolazi dalje, kvota 1,18

Ukupna kvota 1,45

Ove dve utakmice se igraju u cetvrtak, kada ce izaci i kvote za druge meceve Euroleague u okviru ove sedmice. Ovom doublu cu dodati najverovatnije pobedu Fenerbahcea nad Bayernom kod kuce, ili pobedu Real Madrida nad Albom u gostima, ali to zavisi od rezultata meceva od utorka i srede. Na ovoj tripli bi trebalo da se dovucemo do kvote od 1,75-1,80 U prvom paru ne igram na Fiorentinu, vec protiv Sampdorie, a sta mislim o njima i njihovim procenama i odlukama, pisem u postu koji cu tek objaviti, kada zavrsim pedesetu stranicu teksta. U drugom predlogu, Kup utakmicu igraju prvak holandske lige sa drugoligasem, pa ako ... neka ide sve u qurac.

Double (osvetnicki)

Asvel vs Barcellona, Euroleague, dvojka, kvota 1,45

Sparta vs Psv, holandski Kup, Psv prolazi dalje, kvota 1,28

Ukupna kvota 1,85

Cim ovaj double ide na kraju posta, jasno je koliko mu verujem.  Barcellona je pre samo nekoliko sedmica igrala kod kuce sa Asvelom, jednom od dve najgore ekipe u Euroleague i izgubili su kao seoska ekipa, pola poena razlike, sutem preko ruke na isteku vremena. Tada sam pao u realnom kladjenju, i proglasio sam zbog toga, sam sebi dan zalosti. Osim zalosti, zapisao sam sebi da cu sacekati uzvratni mec, i evo nas. Barcellona je prvi favorit po kladionicama za osvajanje Euroleague, sto se naravno ne slazem, a Asvel je druga najgora ekipa. Barcellona je ove sezone dva puta dobila Real Madrida, dobili su u gostima Monaco, Maccabi, Real Madrid, Crvenu Zvezdu, Valenciju, Bayern, Albu... pa ako ih truli Asvel dobije dva puta u sezoni, i treba da padnem. Inace Barcellona je znala da gubi i od Zalgirisa, Obradoria, Virtusa ili Joventuda sto znaci da su govna neopevana. Isti  qurac je i sa Psv-om. Prvo sam pao na mecu kod kuce protiv Az Alkmaar gde nisu dali ni gol (0:1), pa sam opet pao na njima pre samo dva dana kada opet nisu dali gol, iako su druga najefikasnija ekipa u prvenstvu (Psv vs Sparta nista:nista). Sada igraju protiv istog protivnika, ali u Kupu, pa ako nista nisu naucili, i treba da padnem. U ovom doublu se inatim, jer sam pao na ovim govnima, sto znaci da unosim emocije, a to rade samo pocetnici.

U postu su napisana osam predloga, a vece su sanse da nas novi administrator bude Mia Khalifa nego da svih osam predloga prodju. Ali ako iz osam predloga izaberete dva dobitna i ne pogresite sa izborom, ovaj double ce vam promeniti zivot. Na bolje, razume se.

Zaboravio sam jos jedan double, ali samo za one koji ce igrati na pobedu Intera u italijanskom Kupu protiv drugoligasa Parme. Ova jedinica koja “smrdi” je vec sada jedan od najigranijih parova u ovom medjuweekendu. Jedinica bi trebalo da dodje, kada bi mi kockari igrali umesto onih Interovih govana. E, isto tako bi trebalo da dodje i jedinica ma mecu Eurocupa izmedju Venezie i Ulma. A da lì ce doci, tek cemo da vidimo. Dakle, ako se igraci Intera i Venezie kockaju na sebe, ovaj double bi mogao da prodje po kvoti od 1,62

Inter vs Parma, italijanski Kup, jedinica, kvota 1,22

Venezia vs Ulm, EuroCup, jedinica, kvota 1,33

Ukupna kvota 1,62

Deset parova jos niko nije pogodio na ovom smesnom Forumu, ali ako imate dovoljno srece, vise od polovine bi moralo da prodje.

EFL kup

Screenshot_63.png

EFL KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.1. u 00:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Manchester United - Charlton | Pobjeda Uniteda bez primljenog gola (1.90) bet365

Igrači Charltona će večeras imati čast zaigrati na legendarnom Old Traffordu u borbi za polufinale Carabao kupa protiv Manchester Uniteda. Gosti će tako preći sa protivnika iz League One na igranje sa jednom od najboljih momčadi u zemlji, s ciljem da izazovu veliko uznemirenje.

Momčad Deana Holdena već je izbacila jednu momčad iz Premier lige u ovom kupu. Eliminirali su Brightona na jedanaesterce nakon remija bez golova u regularnih 90. minuta igre. Ipak, za Chartlon će to ovo biti najvjerojatnije korak predaleko, baš kao što kladionice i sugeriraju. Gosti se nemaju čemu nadati u ovom susretu protiv Uniteda koji je u formi, pogotovo ako znamo da se trenutno nalaze čak na 12. mjestu u svojoj ligi.

Crveni vragovi su nakon stanke za Svjetsko prvenstvo nepogrešivi. Erik ten Hag ima vrlo lagan raspored u posljednjih 20 dana, ali ipak moram pohvaliti sjajan posao koji su obavili u tom periodu pobijedivši svih pet utakmica od SP-a. Posljednji uspjeh je stigao u petak navečer kada su savladali Evertona u FA kupu. Učinili su to laganom pobjedom od 3-1, primivši prvi gol u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima.

Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi je velika i očekujem da će to igrači Uniteda i potvrditi na travanjaku večeras. Erik ten Hag bi mogao rotirati svoju početnu postavu u ovoj utakmici, jer igra protiv Cityja za vikend, ali uprkos tome očekujem dominaciju i pobjedu Crvenih vragova bez primljenog gola po kvoti 1.90 u bet365 kladionici.

Manchester United: Butland; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Malacia; Fred, McTominay, Eriksen; Elanga, Martial, Garnacho

Charlton: MacGillivray; Clare, Ness, Lavelle, Inniss, Sessegnon; Rak-Sakyi, Dobson, Morgan, Blackett-Taylor; Stockley

Screenshot_69.png

(Koeficijenti 10.1. u 11:24 CET) 

Inter - Parma 1 (1.25) ili 1 i 2+ (1.40) bet365

Bivši talijanski prvak Inter možda nije bio najbolji na početku sezone, što ga je sigurno koštalo mjesta na vrhu tabele Serije A. Ali, oni su impresivno poboljšali svoju formu i trenutno su u izvrsnom nizu. U međuvremenu je Parma dio druge lige - i tamo se također muče. Imaju samo jednu pobjedu od sredine studenog, a u posljednjih osam mečeva su odigrali samo jedan bez primljenog gola.

Kao što smo i očekivali, Inter je mnogo bolji u međusobnim omjerima protiv Parme. Posljednji okršaj je završio pobjedom od 2-1, dok su također neporaženi od Parme u posljednjih pet godina.

Inter je bivši prvak Serije A i trenutno je u sjajnoj formi. Oni također igraju na domaćem terenu gdje imaju izvrstan rekord protiv ovog protivnika. Samo je prvoplasirani Napoli postigao više golova od Intera u Seriji A ove sezone. Momčad iz Milana također je drastično podigla formu nakon pauze na Svjetskom prvenstvu, a budući da gostujuća Parma ima problema i u obrani, očekujem i barem dva ili tri gola od Intera.

Inter je primio jedan gol na ovom stadionu od prvog tjedna listopada, au tom su razdoblju bile i dvije utakmice Lige prvaka. Jedna od njih bila je protiv Xavijeve Barcelone. Očekujem laganu pobjedu Intera po kvoti 1.25 u bet365 kladionici, dok za one hrabrije uz pobjedu predlažem i to da će na utakmici biti više od 1.5 gola po kvoti 1.40. Sretno svima.

Inter: Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Di Marco; Dumfries, Gagliardini, Asllani, Calhanoglu, Gosens; Correa, Lukaku

Parma: Chichizola; Del Prato, Osorio, Valenti, Oosterwolde; Man, Sohm, Bernabe, Juric, Tutino; Vazquez

Screenshot_70.png

(Koeficijenti 10.1. u 13:24 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use