-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
-
Od IzudinB · Objavljeno
Getafe - Real Madrid 2 (1.61) bet365 Real Madrid nastoji produžiti svoj pozitivan niz na gostovanju kod Getafea na stadionu Coliseum. Real Madrid dolazi s dvije uzastopne pobjede, posljednja je bila minimalna 1-0 protiv Athletic Bilbaa, a sjajnim pogotkom Valverdea osigurali su tri boda. Na gostovanjima, međutim, pokazali su oscilacije - dvije pobjede u posljednjih pet nastupa. Getafe nije u najboljoj formi – doživjeli su dva uzastopna poraza, uključujući 1-0 protiv Espanyola, a domaća forma im također nije obećavajuća – samo jedna pobjeda u posljednjih sedam utakmica na Coliseumu. Getafe bez Allana Nyoma, dok je Uche suspendiran zbog crvenog kartona. Real Madrid nastavlja bez Carvajala i Militaoa, a Mbappe je i dalje upitan zbog ozljede. Getafe: Soria; Djene, Duarte, Alderete, Rico; Coba, Terrats, Milla, Arambarri, Bernat; Juanmi Real Madrid: Courtois, Vazquez, Rudiger, Alaba, Garcia; Valverde, Tchouameni; Brahim, Guler, Rodrygo; Endrick Real Madrid je favorit, s obzirom na lošu domaću formu Getafea i njihov slab učinak u posljednjim susretima. Očekujem pobjedu po kvoti 1.61 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.4. u 13:20 CET) Koeficijenti su podložni promjenama -
Od furyshaa · Objavljeno
Jao jao, dugo mi se double nije sviđao kao ovaj. Ne vidim način ali znači nikako kako Željo neće dobiti više kartona od Borca i mislim da je ovo poklon. A za dvicu ću odlučiti nakon utakmice Zrinjskog jer ako Zrinjski dobije Slogu, Borac mora uzeti 3 boda. Sudija je Aleksandar Njegomirović koji je sudio ove sezone Borac protiv Veleža gdje je doslovno uništio Velež svojim odlukama. Borac je dobio 2:1 a na toj utakmici Borac je imao 2 žuta kartona a Velež čak 6 žutih, plus crveni od 44-te minute. Željezničar iako dobro stoji na tabeli, pokazao je igru protiv Zrinjskog gdje su deklasirani sa 5:0. Igru je pokazao i protiv Širokog gdje su izgubili 3:0 u kupu dok se mogla vidjeti loša igra i u utakmicama protiv GOŠKa gdje su vodili 3:0 da bi na kraju spašavali živu glavu (3:2). Ista priča i protiv Posušja gdje su vodili 2:0, pa 2:2 da bi pobjedu uzeli u 95 minuti i to greškom Posušja. Radnik Bijeljina ista priča. Igrale su ove dvije ekipe već ove sezone, utakmica u Banja Luci 1:0 za Borac, 4 kartona Željezničaru, 2 Borcu. Utakmica na Grbavici, 1:1, 1 karton Borcu, 4 žuta Željezničaru i 1 direktan crveni. Nije to uspio Borac izvući do kraja. Ovdje, ne vidim apsolutno nikakvu šansu za Želju, niti što se tiče kartona niti utakmice. U zavisnosti od rezultata Zrinjskog, vidjeti ću šta ću forsirati. Zrinjski ide u goste Slogi Doboj, u utakmici koja se igra od 16:00. Ukoliko Zrinjski kiksa, ja ću forsirati X2 dok ukoliko Zrinjski pobjedi, Borac mora uzeti 3 boda. Željezničar će biti nošen publikom, to sigurno, i zbog toga očekujem borbenu igru koju će Njegomirović jedva dočekati da kažnjava kartonima. -
Od nenosk · Objavljeno
England Premier League Srijeda 21:00h Arsenal - Crystal Palace Any Time 1 @1.27 Mozzart -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Najava Play-offa Euroleague, drugi deo Monaco vs Barcellona Iako je Monaco na tabeli regularnog dela bio cetvrti, a Barcellona peta, po meni je Monaco mnogo bolja ekipa na papiru, nego sto tabela pokazuje. Sa druge strane, paradoks je da obe ove ekipe "mnogo lakse" mogu da prodju do FinalFoura, dok na primer Panathinaikos i Fenerbahce, a da ne govorimo o Olympiacosu ili Realu moraju da se poradjaju da bi prosli dalje. Po meni Monaco ima bolju ekipu na svim pozicijama od Barcellone, pogotovo u ovakvom formatu na pet utakmica i sa prednoscu domaceg terena, i sto je najpresudnije izgledaju mnogo cvrsce u odbrani, odnosno imaju mnogo vece limite u odbranbenoj igri u odnosu na Barcellonu Monacu je ovo vec cetvrta uzastopna sezona gde su medju cetiri najbolje ekipe na kraju regularnog dela sezone, i gde su vec tri puta isli na FinalFour, a tek cemo videti da li ce biti i cetvrti put. Zameram im sto su tokom sezone bespotrebno smenili trenera Sasu Obradovica, ali eto tim potezom nisu pogorsali svoj ucinak u odnosu na prethodne sezone. Malo me brine sto deluje da tim potezom zele da posalju poruku da misle da mogu do titule, dok ja mislim da je to nemoguce, ali i da mogu da budu veoma zayeban protivnik bilo kome. Monaco je pokazao da jednu utakmicu mogu da izgube od bilo koga, pogotovo kada ih stane sut, pogotovo kada njihova vanjska linija pocne da baca kamenje (Mike James) ali da zakazu u pet utakmica u to ne bih mogao (lako) da poverujem. Barcellona je za mene, ako gledamo celu sezonu, previse neubedljiva, za moj ukus previse "mekana" ekipa sa promenjivom igrom i slabom odbranom. Plus su osakaceni povredama na kljucnim pozicijama (Laprovittola i Metu plus roviti Vesely). Ali su i ekipa koja svojim sutem moze da dobije i preokrene rezultat protiv bilo koje ekipe. Tokom sezone su igrali promenjivo, ali su se u zavrsnici, kada je i bilo najvaznije, potpuno vratili, dobili sve sto je trebalo (Vitrus, Partizan, Zalgiris) a sa dve iznenadjujuce pobede u gostima nad Fenerbahceom i Armanijem sebi podigli poziciju na tabeli, i izbegli horor igranja protiv Panathinaikosa, Olympiacosa ili Fenerbahcea. Prognoza Mislim da bi Monaco morao da prodje, a da bi teoretski Barcellona mogla da dobije bilo koju utakmicu u Monacu, ali da se to nece desiti. Moja konacna prognoza je da Monaco prolazi dalje, ali da mogu da zamislim i scenario da pociste Barcellonu sa 3:0 ali i da to bude u nekom hororu u pet utakmica. Jednostavno je Barcellona takva ekipa da ako ih krene sut sa tri poena mogu da potope bilo koga, ali za mene sa onakvom "mekom" odbranom u pet utakmica nemaju sta da traze, a problem sa ovom prognozom jeste i to sto me ova utakmica najmanje ispunjava entuzijazmom od svih ostalih utakmica play-off serije. Olympiacos vs Real Madrid, prica o kurvanju E ovo je vec utakmica za koju bi mi trebalo deset stranica teksta da napisem sta mislim. Kada kazem kurvanje sa sportom od koga moze da se fenomenalno zivi, tu pre svega mislim na Neymar Juniora koji je slika i prilika sta znaci kada se kaze da se neko kurva sa onim od cega zivi, a kome predvidjam za cetrdeset godina da ce postati beskucnik. Ja mislim da u zivotu ne postoji sreca, sudbina, Bog ili karma, ali da sve u zivotu na kraju mora da se plati, da nigde na svetu ne postoji besplatan rucak, odnosno da se sve u zivotu zasluzuje, a da narocito kurvanje kad-tad mora jednom da se plati. Mislim da su se Olympiacos i Real Madrid u jednom delu sezone ili njenim vecim delom prilicno kurvali, i eto sada jedna ekipa nece proci dalje, posto idu jedna na drugu. Da li su tako hteli Bog,,karma, sreca ili sudbina, ili je doslo vreme da se plati kurvanje, to je sada najmanje bitno, najvaznije je da ce jedna ekipa ispasti. Sto se tice Olympiacosa, trebalo bi da znaju da nikada u istoriji Euroleague, prvoplasirana ekipa na kraju regularnog dela nije na kraju osvojila i titulu. A oni su bas vecim delom sezone to bili, ubedljivo najbolja ekipa sa najboljom timskom igrom. Tokom sezone su bili cvrsti, ubedljivi, konstantni i nisu imali previse uspona i padova. Po meni imaju odlicnu ekipu, skoro pa po mom ukusu, dovoljno su siroki, imaju odlicnu unutrasnju liniju, a za moj ukus spoljna linija bi mogla biti jos bolja, ali zato kada je u pitanju odbrana, pogotovo kolektivna, tu su Top ekipa. Nakon sto su do pocetka treceg meseca izgledali kao kaznena ekspedicija i suvereno drzali prvo mesto, a tada i igrali svoju najbolju kosarku (lagano razmontirali Virtus u gostima dvadesetak razlike, lagano dobili Partizana, pa u trileru dobili Panathinaikos), dosla im je po rasporedu utakmica sa Crvenom Zvezdom u Pireju sto im nikada necu zaboraviti. To su izgubili, potpuno sam siguran da je ta utakmica namestena ali to ne mogu da dokazem, a ni da im zaboravim, pa su onda izgubili i od Asvela, i kada je pretilo da bi mozda mogli da na kraju sjeby svoju poziciju na tabeli, sa tri uzastopne pobede (Monaco, Alba, Maccabi) se vratili na prvo mesto. Ja mislim da se oni pola treceg i ceo cetvrti mesec kurvaju, da igraju taman toliko koliko treba da pobede, a da to nije put do titule, vec da bas sada treba da oru po terenu kao, na primer, Fenerbahce. Sa druge strane, Real Madrid bas suprotno, cele sezone igraju kao qurci, pa su onda tokom treceg i cetvrtog meseca barem sto utakmica igrali na zivot i smrt, gde ih je svaki poraz vodio van doigravanja, barem dva meseca su bili na ivici devetog, desetog ili jedanestog mesta. Sve je pocelo sa utakmicom protiv Armanija kod kuce koju su dobili, pa su dobili Crvenu Zvezdu u Beogradu u hororu, pa Parisa kod kuce pola kosa razlike (105:104) pa Partizana u Beogradu, opet u hororu dva poena razlike, pa ih Paris izbacio u play-innu u sred Madrida, da bi ih pobeda nad Bayernom bacila na Olympiacos, majko moja. I evo nas opet kod kurvanja. Real Madrid se cele sezone kurvao, a Olympiacos u zavrsnici sezone, pa ce sada jedna ekipa da ispadne, i treba da ispadne. Real Madrid se kurvao jos od letos kada su procenili da je pametno da Hezonju ucine najplacenijim igracem u rosteru, a takva procena bi morala kad-tad da se plati. Olympiacos je pustio Zvezdu sto ne mogu da dokazem, gde su me je oborili na kladjenju, pa ako to neko gleda sa neba, i to bi trebalo da se negde plati. Ako gledamo siru sliku, ja mislim da Real Madrid vise zasluzuje da plati svoje greske ili procene, jer se kurva cele sezone, ali bih isto tako voleo i da Olympiacos ispadne samo zato sto su pogurali jedan srpski klub, a kada se srbima nesto dobro desi, meni odmah pozli. Kada bi trebalo sada da napisem kakve su sve medjusobne utakmice u istoriji imali izmedju sebe Olympiacos i Real Madrid, post ne bih zavrsio do subote. Svi znamo ko je i sta je Real Madrid, i kakakv potencijal imaju i sta sve mogu na terenu da urade, znamo i da u spanskom prvenstvu nemaju poraz tri ili cetiri meseca, ali smo ih gledali i na sta su licili protiv Parisa u sred Madrida. Prognoza Ovo je utakmica za kladjenje za kolege sa Foruma koji su u braku, a yebu nesto i sa strane. Ko voli strast, uzbudjenje, adrenalin i neizvesnost, ovo je utakmica bas za takve. Ko voli visoke kvote, takodje. Ovde su moguci svi scenariji, ja mogu potpuno jednostavno da zamislim da Olympiacos pocisti Reala sa laganih 3:0 kao sto mogu da zamislim da je moguce da Real Madrid pobedi bilo koju utakmicu u Pireju. Moj problem sa ovom utakmicom jeste mrznja, jer bih najvise voleo da obe ekipe ispadnu. najpre bih voleo da Hezonja ispadne, bas kao sto je ispao i sa hrvatskom reprezentacijom gde ih je Dzenan Musa sam izbacio, ali bih voleo isto tako i da Olympiacos ispadne jer je pogurao jedan srpski klub, ali ako bih bas mogao da biram, najbolje bi ipak bilo da nijedna ekipa ne prodje dalje, a ako mora, neka prodje bilo ko, pa da odmah izgubi u polufinalu FinalFoura. Za sve ostale kolege, samo napred, igrajte sta hocete, za mene je ovo NoBet. Ne bih rekao da sam danas bio koristan po Forum, kada je u pitanju dnevno kladjenje, ali sam svakako bio koristan tako sto sam vam u dva dana, potpuno besplatno, predstavio svih osam ucesnika play-offa, a za kolege koji ne prate kosarku, evo da i oni imaju koristi ako su vec dosli na Forum, evo dve slike crnog Top modela, Selite Ebanks, ne verujem da biste imali problem u glavi da jasete nesto ovako samo zato sto je crno. -
Od mesrine · Objavljeno
Molim robota da zakljuca temu
-
-
Teme