Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 7.1.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Subota1.pngScreenshot_27.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota2.pngScreenshot_26.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.1. u 07:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Najpre da cestitam svima koji, kao i ja, slave pad kolege @Iblaz93 u drugoj ligi Poslednje Sanse. Ujedno cestitam svim malobrojnim kolegama koji su preziveli, kao i ja, masakr zvani, prvi, istorijski Guts-Leonardo Kup.

Danas, kao vid pripreme za trece kolo prvog, istorijskog Guts-Leonardo Kupa, predlazem triplu, tri para gde cemo nastaviti da pratimo kolegu @jeneri29 kada vec ima deset uzastopnih pogodaka, i naravno mene, kada vec imam osam uzastopnih pogodaka i kada sam napao kao pcele ove amatere iz prve lige. Dakle, tripla

Rapid Bucurest vs Buducnost, zene, rukomet, jedinica, kvota 1,20

Partizan vs Cibona, Aba League, pobeda iz poluvremena (1/1), kvota 1,20

Mzt vs Crvena Zvezda, Aba League, pobeda iz poluvremena (2/2), kvota 1,20

Ukypna kvota 1,73

Sva tri meca se igraju u nedelju, 08.01.

Mir Božji, Hristos se rodi. 

Hej, @LeonardoDrugi

rekao bi nas narod tko čeka i dočeka, doce maca na vratanca, strpljen spašen, no isto tako kažu tko pod drugim jamu kopa, fizički je radnik... 😀

Da, pao sam u PŠ, nakon dugih 25 kola... I da pao sam opet na smradovima iz Barcelone. 

Da li sam razočaran? Jesam! Da li sam ljut? Jesam! A da li mi je to zadnji promašaj? Sigurno da nije.

Bavim se sportom cijeli život i izrazito sam natjecateljski nastrojen, pa ne volim izgubiti cak ni kamen iz dvorista, ili u pišanju u dalj, a kamoli u klađenju...no od kad sam na forumu svijetaklađenja imam drugačiju percepciju i viđenje klađenja, pa sam postao strpljiviji, manje impluzivan i više racionalan, što se osjeti i na mom stvarnom računu i jedan pad u PŠ to ne može promijeniti.

Štoviše, mišljenja sam, iako opet napominjem da cu igrati do kraja i da ću se boriti svim raspoloživim sredstvima, da je ovdje PŠ ipak samo sustav koji omogućava da izvuče najbolje od nas natjecatelja, te da dvaput tjedno imaš na jednom mjestu 30-ak sasvim korektnih prijedloga za klađenje, iz kojih ako imaš i dva zrna soli u glavi uvijek možeš sastaviti barem jedan dobar double i zaraditi laganu lovu.

Znači svaka pohvala za ideju o natjecanju, pohvala za G-L kup, pohvala za aktivnost, pohvala i za zajebanciju i provokacije...

Vidimo se u prvoj ligi. 😉😀

Liverpool - Wolves 1 ili 1 i više od 2.5 gola (1.28) (1.72) bet365

Julen Lopetegui je sjajno započeo svoju karijeru u Wolvesima, jer je njegova momčad ostvarila dvije uzastopne pobjede protiv Gilinghama u Liga kupu (2-0) i Evertona u Premier ligi (2-1). Pobjeda u gostima nad izravnim rivalom za ispadanje Evertonom bila je posebno važna za Wolvese, jer ih je udaljila od samog dna tabele. Ipak, momčad nije uspjela nastaviti ovaj niz u posljednjem danu 2022. godine kada su kod kuće izgubili sa 1-0 od Manchester Uniteda.

Imali su još jednu tešku utakmicu u srijedu navečer protiv Aston Ville koja je u formi i sada čekaju najtežu utakmicu otkad je Lopetegui došao u momčad. Putuju na Anfield kako bi igrali protiv Liverpoola za mjesto u četvrtom kolu FA kupa.

Da stvari budu još gore za Wolvese, Liverpool je imao dva dodatna dana odmora i također će ući u ovo vrlo motivirani da postignu rezultat nakon razočaravajućeg poraza od 3-1 kod Brentforda u ponedjeljak navečer.

Redsi također nemaju zakazanu utakmicu Liga kupa sredinom tjedna (za razliku od Wolvesa), što znači da Jurgen Klopp neće napraviti previše rotacija u svojoj početnoj postavi uoči ove utakmice. Ova utakmica je fantastična prilika za Darwina Nuneza da pokuša podići svoje samopouzdanje nakon što je propustio obilje prilika u nedavnim utakmicama Premier lige. Liverpoolu puno više odgovara tajming utakmice. Wolvesi su u srijedu igrali u Birminghamu, a sljedeće će srijede otputovati u Nottingham, tri dana prije supervažnog Premierligaškog okršaja protiv West Hama.

Liverpool kvalitetniji, igraju u punom sastavu i mislim da mogu do pobjede po kvoti 1.28 u bet365 kladionici. Ako igrate u bet365 onda vam se oklada računa dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. Za one koji žele nešto veću kvotu možete uz pobjedu igrati da će na utakmici biti više od 2.5 gola po kvoti 1.72 u bet365 kladionici.

Liverpool: Kelleher; Ramsay, Phillips, Gomez, Tsimikas; Keita, Henderson, Jones; Salah, Gakpo, Carvalho

Wolves: Sa; Semedo, Collins, Kilman, Bueno; Neves, Nunes; Hee-Chan, Moutinho, Podence; Costa

Screenshot_53.png

Screenshot_52.png

(Koeficijenti 7.1. u 13:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 19 sati, LeonardoDrugi said:

Najpre da cestitam svima koji, kao i ja, slave pad kolege @Iblaz93 u drugoj ligi Poslednje Sanse. Ujedno cestitam svim malobrojnim kolegama koji su preziveli, kao i ja, masakr zvani, prvi, istorijski Guts-Leonardo Kup.

Danas, kao vid pripreme za trece kolo prvog, istorijskog Guts-Leonardo Kupa, predlazem triplu, tri para gde cemo nastaviti da pratimo kolegu @jeneri29 kada vec ima deset uzastopnih pogodaka, i naravno mene, kada vec imam osam uzastopnih pogodaka i kada sam napao kao pcele ove amatere iz prve lige. Dakle, tripla

Ukypna kvota 1,73

Pratim i dodajem Đokovica koji igra sutra ujutro protiv Korde.

Gledao sam ga danas protiv Medvedeva, djeluje samopouzdano , mirno i moćno. Odlično servira, što me malo i iznenadilo(vjv je do podloge). U jednom trenutku je tražio medical time out, ali vratio se poslije toga i bez problema riješio Medu.

Do finala nije izgubio set, pa tko želi malo više rizika, može probati 2-0 za Novaka, kvota je 1.57.

Sretno

On 07. 01. 2023. at 0:45, LeonardoDrugi said:

Ukypna kvota 1,73

Laganih +10 za Rapid...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use