Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.1.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.pngScreenshot_25.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Serie A

Srijeda2.pngScreenshot_26.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.1. u 07:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

 

Kladionicarski sistem gde se trazi pet pogodaka od sedam predloga.

Hej @Goksim

Statisticki gledano, veca je verovatnoca da zena od 35 godina pogine u teroristickom napadu, nego da se uda. Kada zena dodje u te godine, koristi se izraz “treba da hvataju posledni voz za udaju” sto na ulicarskom recniku znaci da trebaju da hvataju bilo kakvog muskarca, i to, svi znamo za cega da ih hvataju. Tvoj poslednji voz do prve lige Poslednje Sanse gde nikada nisi ni pripadao je bio Guts-Leonardo Kup. Izgleda da je tvoj poslednji voz, ispao iz sina u nekoj vukojebini, a ti si jos uvek na zeleznickoj stanici i niko ti jos nije javio da nece ni doci. Evo, tu sam ja, da ti javim ako jos ne znas, tvoj poslednji voz je ispao iz sina i negde stoji, a tebi jos nisu javili, pa ako si jos uvek na zeleznickoj stanici i cekas, mozes slobodno da se vratis kuci. Ako zelis ili mislis da ti moze koristiti, uvek mogu, samo za tebe i to potpuno besplatno, napisati jedan lep motivacioni govor, za sezonu 2023/2024 Poslednje Sanse.

Kladionicarski sistem gde se trazi pet pogodaka od sedam predloga.

Izgleda da samo ja na ovom smesnom Forumu koristim kladionicarske sisteme koji omogucavaju nekoliko promasaja, pa cu i ovde predstaviti sistem koji mi se svidja. Kolege sa Foruma koji ne igraju kladionicarske sisteme, mogu uzeti dva, jedan ili nijedan od ovih predloga za kladjenje

Partizan vs Monaco, Euroleague, klizni handicap od 8,5 na Partizan kod kladionice bet365, kvota 1,21

Ovo je moj predlog za Poslednju Sansu, pa ce biti prvi par u sistemu. O Partizanu sam vec sto puta pisao na Forumu, pa ovde samo da napisem nekoliko recenica. Partizan je trenutno u najboljem periodu u sezoni za kladjenje na njih. Kao prvo, po prvi put u sezoni su u kompletnom sastavu, sto je za njih veoma vazno jer imaju tanak roster. Kao drugo, period kada su igrali kao qurci je iza njih, gde su izgubili sest uzastopnih utakmicama u gostima i gde su cak cetiri utakmice izgubili na jednu loptu ili produzetke. Potpuno su se vratili u igru za mesto u doigravanje, imaju najbolji domaci teren u Euroleague, a imaju lepu seriju od tri uzastopne pobede nad Efesom kod kuce, Fenerbahceom u gostima i Bayernom kod kuce. Osim toga pred njiima je najzad nesto laksi raspored (Monaco kod kuce, Cibona kod kuce, Maccabi u gostima, Baskonia kod kuce, Mzt kod kuce, Valencia u gostima, Studentski Centar u gostima) a to znaci da ce Partizan do kraja prvog meseca biti gotovo uvek moj izbor za kladjenje u Poslednjoj Sansi. Monaco je izuzetno opasna ekipa, u vezi njih sam tokom sezone vec tri puta promenio misljenje, ali su ekipa koju nikada ne bih trenirao. Poceli su kao dopingovani, dobili su Virtus u gostima skoro 20 razlike, pobedili su Efes kod kuce, nakon produzetaka, pobedili su u gostima Panathinaikos, Olymipacos i Real Madrid. Osim toga, cak tri utakmice su dobili poslednjim sutem, dakle sa pola poena, a cak tri utakmice su dobili nakon produzetaka, sto samo govori o kakvoj ekipi se radi. Od sesnaest kola Euroleague, samo Virtus su razvalili, svih ostalih petnaest utakmica su zavrsene u okviru jednocifrene razlike, bez obzira da li su pobedili ili izgubili. Partizan je blagi favorit, pobeda domacina je kvotirana sa 1,80 dok je gost kvotiran sa 2,05. Po meni, ovo je prilicno tezak mec za Partizan, ali mislim da ce tesko izgubiti, a ako i izgubi, tesko da ce to biti neko gazenje.

Efes vs Asvel, Euroleague, jedinica kao kuca, kvota 1,20 (petak)

Bez komentara, samo da napisem da ovaj predlog necu uzeti za sledece kolo Poslednje Sanse, samo iz razloga sto imam jos bolji predlog.

Real Madrid vs Maccabi, Euroleague, jedinica, kvota 1,25 (petak)

I ovo bi bila jedinica kao kuca, kada bih ja sedeo na klupi madridjana. Real Madrid ima najbolji ili jedan od dva najbolja rostera u Euroleague, ali trener …. Za sada Real Madrid dobro gura, ali da imaju trenercinu na klupi poput Obradovica ili Messine, vec sada bi obezbedili prvo mesto na kraju, iako smo tek na polovini. Ovde samo preostaje do pocetka meca da odlucimo da li da izbacimo ovu prilicno sigurnu jedinicu, i to samo zbog tankog trenera, ili da ostavimo predlog, verujuci da ovakav roster moze da pobedi i bez trenera.

Torino vs Verona, Serie A, dupla sansa 1X, kvota 1,20 (predlog kolege @jeneri29

I ovde svako treba da odluci za sebe. Da li da verujemo kolegi kada predlozi par koji nije iz rukometa ili da mu ne verujemo. Osobno, ovo je lep predlog, ali posto je prvo kolo nakon duge pauze u Serie A, ako padnete, sami ste krivi.

Peti par u sistemu mi je bio odlican predlog kolege @noja57 dupla sansa 1X na mecu Arsenal vs Newcastele, pa ovde nema sta da se pise.

Sesti par, ako igrate kladionicarske sisteme postavite sami, ja cu igrati klizni handicap od cak 17,5 na Armani u gostima protiv Olympiacosa po kvoti od 1,18-1,20

Guram cele sezone Armani u svom kladjenju, a kada sam ih preziveo kada su imali najgoru formu u Evropi, tek sada nemam nameru da se zaustavim. Armani je dobio Crvenu Zvezdu u gostima, dobili su Monaco kod kuce u jednom neverovatnom mecu, pa su lagano dobili Valenciju, a pre dva dana su u jednom pravom remek-delu dobili i Virtus u gostima u okviru redovnog kola italijanskog prvenstva. Olympiacos je u ovom trenutku znatno jaca ekipa, ali ako pobede Armani sa vise od 17 razlike i treba da padnem.

Sedmi predlog tek treba da odlucim, najverovatnije gledajuci u zvezde na nebu

Barcelona bi trebalo da pobedi Virtus u okviru redovnog kola Euroleague, sto su bili predlozi kolega @BoskoBuha i @tome1993 ali sam trenutno najblizi da ovo ne odigram, a kao predlog u Poslednjoj Sansi ne bih stavio cak i da me uspavaju. Predlog kolege @Iblaz93 da ce Barcelona lagano dobiti u spanskom fudbalskom kupu bih stavio samo iz razloga da proslavim sto su katalonska govna izbacila pola Foruma iz Guts-Leonardo Kupa, drugi razlog ne vidim. Svidja mi se i predlog kolege @Rome od granice tri cartona na utakmici Inter vs Napoli ako nekome uopste pada na pamet da igra prvo kolo italijanskog nastavka.

Ko voli alternativno kladjenje, mogao bi sa mnom da pocne sa cekanjem X, neresenog ishoda, uz postepeno povecavanje novcane uplate, na utakmicama Sampdorije i Napolija. Na kraju, svako za sebe neka odluci sta da radimo sa Juventusom koji igra u gostima sa najslabijim rosterom u Serie A. Zao mi je sto danas nemam mogucnosti da napisem post na deset stranica teksta o igranju protiv Sampdorije do kraja sezone, ali ne brinite, taj post stize u narednih dva-tri dana.

 

Link to comment
Share on other sites

Danas je na programu treća po redu “Novogodišnja turneja” u Austrijskom Innsbrucku.

A4F01742-E0A4-4564-AEF2-F428DFBC9292.thumb.jpeg.dcea2f39d250d2ed63898b5d40e0d918.jpeg

Jucer je u kvalifikacijama Poljak Dawid Kubacki bio najuspješniji dok je glavni trenutni kandidat za osvajanje “Novogodišnje turneje” Norvežanin Granerud skroz podbacio.

1B1FA5F6-129B-47F7-8F2E-26F28207ECFD.jpeg.1b71e3cf5347b56002b372d0ccb85b74.jpeg

Na svu žalosti fanova Karla Geigera on se nije uspio plasirati na danasnji turnir. Bit će jako zanimljivo gledati danasnji duel Kubackoga i Graneruda. Norvežanin će sigurno biti danas pod pritiskom. Vidjet ćemo hoće li ga jučerašnji los rezultat poremetit na današnjem turniru.

92D7BDBB-E7B6-434E-AFAD-0FA5C57FEDEB.thumb.jpeg.700bccc5eca56ecacdb763e4bfe5b3f8.jpeg

Kao što sam nedavno pisao Kubacki mi je u ovom trenutku izgleda puno “hladnije” glave tako ako danas vidimo dobar rezultat Kubackoga i ponovno podbacivanje Graneruda sigurno cemo gledati “žestoku” borbu za naslov na posljednjoj skakaonici.

Kladionica bet365 nudi danas na duel Poljaka i Norvežanina 1,72 tečaj da će Kubacki biti bolji u duelima. Moram napomenuti da Granerud posljednjih godina nema bas dobre rezultate na ovoj skakaonici.

F51C062D-5492-42D3-9339-193D569A16C9.thumb.jpeg.5904bfeb6888178fc4c60ac7f0d1142d.jpeg

Kladionice danas daju Kubackom malo veće šanse da će osvojiti skakaonicu. To je bio moj kratki uvid na danasnji turnir. Moj glavni pick koji sam odlučio igrati je duel izmedju Lovro Kos - Michael Hayboeck.

5E7A2AB2-A0CD-4612-A8D8-654F6EF89844.jpeg.bc29fd423db4ad6ab099c409c1f55fd6.jpeg

Slovenac Lovro Kos solidno skače na “Novogodišnjoj turneji”, kao i Hayboeck koji takodjer dobro skače. Jučer je Slovenac na treningu bio bolji dok su u kvalifikacijama bili na pola metra razlike u skokovima.

Što se tiče Lovro Kos je malo bolje rangiran na “Novogodišnjoj turneji” dok je Austrijanac Michael Hayboeck puno bolje rangiran u Svijetskom kupu. Austrijanac Michael Hayboeck drži rekord skakaonice iz 2015 godine od 138 metara!.

Ako budemo gledali danas podjednake skokove Slovenca i Austrijanca sigurno će biti “mala” pomoć sudaca koji će malo vise gurati Austrijanaca.

Popodne pocinje probni skokovi a u 13:30 pocinje glavni turnir pa tko želi uložiti neke novce na današnje ski skokove može to učiniti do 12:00 sati.

LP!

Link to comment
Share on other sites

Cremonense - Juventus 2 (1.83) bet365

Juventus je imao težak početak sezone, ali su u posljednja dva mjeseca popravili svoju formu i samopouzdanje. Stara dama je uoči Svjetskog prvenstva u Kataru nakon niza od šest uzastopnih pobjeda skočila na treće mjesto na tabeli Serije A. Črvrsta obrana bila je glavni razlog tom nizu. Massimiliano Allegri sada ima daleko najbolji obrambeni rekord u ligi.

Screenshot_32.png

Izvor: bet365

Juve je primio samo sedam golova u 15 utakmica ove sezonei ovdje očekujem dominaciju i protiv Cremonesea u ovoj utakmici.

Cremonese je jedina momčad u ligi bez ijedne pobjede u prvih 15 utakmica. S obzirom da su posljednji put u Seriji A bili prije 26 godina u dugom su i teškom nizu bez pobjede u ovom natjecanju. Cremonese se nalazi u zoni ispadanja sa tek sedam osvojenih bodova. Tih sedam bodova su osvojili iz sedam remija.

Unatoč tome, momčad Massimiliana Allegrija ima problema sa nedostatkom napadačke kreativnosti. Ove sezone do sada su postigli samo 11 golova. Cremonese se posebno muči za golove na svom stadionu. Nisu zabili više od dva gola u sedam utakmica u ligi na domaćem terenu. Očekujem pobjedu Juveta po kvoti 1.83 u bet365 kladionici koja nam računa okladu dobitnom ako gosti povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice.

Cremonese: Carnesecchi; Sernicola, Hendry, Bianchetti, Valeri; Meite, Castagnetti, Pickel; Buonaiuto, Okereke; Dessers

Juventus: Szczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Kean, Milik

Screenshot_31.png

(Koeficijenti 4.1. u 12:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Inter - Napoli Oba daju gol (1.57) bet365

Ovo je utakmica između dva najbolja napadačka tima u ligi, gdje se očekuje veliki broj prilika na obje strane i naravno golovi. Napoli je imao izuzetan prvi dio sezone, pobijedivši 13 i remizirajući dvije u prvih 15 utakmica. Jedina su momčad u ligi bez poraza u uvodnih 15 kola. To je, uostalom, razlog zašto je omomčad Luciana Spalettija trenutno na vrhu tabele sa osam bodova prednosti.

Screenshot_32.png

Izvor: bet365

Unatoč tome, Napolija čeka prilično težak raspored u siječnju jer se moraju suočiti sa Interom i Juventusom u dvije od sljedeće tri ligaške utakmice. Također, nisu bili sjajni u posljednjoj provjeri sredinom sezone, izgubivši 4-1 od Lillea 21. prosinca. Napoli je primio sedam golova u zadnja dva poraza protiv Villarreala i Lillea u prijateljskim utakmicama.

Inter je izgledao mnogo bolje u obrani u svojim prijateljskim utakmicama za vrijeme Svjetskog prvenstva. Pobijedili su četiri i remizirali jednom u pet takvih utakmica, niz koji uključuje pobjedu od 1-0 kod Sassuoloa u posljednjoj utakmici odigranoj prošli tjedan.

U svakoj od posljednje tri međusobne utakmice između ova dva tima vidjeli smo golove na obje strane terena. Inter je pokazao bolju formu u nedavnim prijateljskim utakmicama, pa im ovdje dajem malu prednost, međutim, vjerujem da je Napoli itekako sposoban postići barem jedan gol Interu u ovom susretu. Vjerujem da će oba tima postići gol u ovom susretu po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Inter: Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko, Lukaku

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Kim, Jesus, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Screenshot_33.png

(Koeficijenti 4.1. u 12:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, Leedsfan said:

Danas je na programu treća po redu “Novogodišnja turneja” u Austrijskom Innsbrucku.

A4F01742-E0A4-4564-AEF2-F428DFBC9292.thumb.jpeg.dcea2f39d250d2ed63898b5d40e0d918.jpeg

Jucer je u kvalifikacijama Poljak Dawid Kubacki bio najuspješniji dok je glavni trenutni kandidat za osvajanje “Novogodišnje turneje” Norvežanin Granerud skroz podbacio.

1B1FA5F6-129B-47F7-8F2E-26F28207ECFD.jpeg.1b71e3cf5347b56002b372d0ccb85b74.jpeg

Na svu žalosti fanova Karla Geigera on se nije uspio plasirati na danasnji turnir. Bit će jako zanimljivo gledati danasnji duel Kubackoga i Graneruda. Norvežanin će sigurno biti danas pod pritiskom. Vidjet ćemo hoće li ga jučerašnji los rezultat poremetit na današnjem turniru.

92D7BDBB-E7B6-434E-AFAD-0FA5C57FEDEB.thumb.jpeg.700bccc5eca56ecacdb763e4bfe5b3f8.jpeg

Kao što sam nedavno pisao Kubacki mi je u ovom trenutku izgleda puno “hladnije” glave tako ako danas vidimo dobar rezultat Kubackoga i ponovno podbacivanje Graneruda sigurno cemo gledati “žestoku” borbu za naslov na posljednjoj skakaonici.

Kladionica bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nudi danas na duel Poljaka i Norvežanina 1,72 tečaj da će Kubacki biti bolji u duelima. Moram napomenuti da Granerud posljednjih godina nema bas dobre rezultate na ovoj skakaonici.

F51C062D-5492-42D3-9339-193D569A16C9.thumb.jpeg.5904bfeb6888178fc4c60ac7f0d1142d.jpeg

Kladionice danas daju Kubackom malo veće šanse da će osvojiti skakaonicu. To je bio moj kratki uvid na danasnji turnir. Moj glavni pick koji sam odlučio igrati je duel izmedju Lovro Kos - Michael Hayboeck.

5E7A2AB2-A0CD-4612-A8D8-654F6EF89844.jpeg.bc29fd423db4ad6ab099c409c1f55fd6.jpeg

Slovenac Lovro Kos solidno skače na “Novogodišnjoj turneji”, kao i Hayboeck koji takodjer dobro skače. Jučer je Slovenac na treningu bio bolji dok su u kvalifikacijama bili na pola metra razlike u skokovima.

Što se tiče Lovro Kos je malo bolje rangiran na “Novogodišnjoj turneji” dok je Austrijanac Michael Hayboeck puno bolje rangiran u Svijetskom kupu. Austrijanac Michael Hayboeck drži rekord skakaonice iz 2015 godine od 138 metara!.

Ako budemo gledali danas podjednake skokove Slovenca i Austrijanca sigurno će biti “mala” pomoć sudaca koji će malo vise gurati Austrijanaca.

Popodne pocinje probni skokovi a u 13:30 pocinje glavni turnir pa tko želi uložiti neke novce na današnje ski skokove može to učiniti do 12:00 sati.

LP!

Michael Hayboeck win!! 😀

FC3B059B-C271-4D09-A5AC-3E0B0A96364A.jpeg.a4a1929c06c5b700e267a10f9a4fe602.jpeg

Oberstdorf - 1/1

Garmisch Partenkirchen - 2/2

Innsbruck - 2/2

Bischofshofen - ?/?

Listić - Kvalifikacije

2747AD3F-FD01-4ED0-81B8-4216631C0F2C.jpeg.5524d98351860864de962e8fe759f69a.jpeg

Listić - Turnir

54983EB8-0988-4690-B1E4-9F74D890A09F.jpeg.0382fadd8d470eaa6681d39e34a629df.jpeg

Idemo nastaviti 100% niz i na posljednjem turniru u Austrijskom Bischofshofenu.

LP!

Link to comment
Share on other sites

Sacramento Kings - Atlanta Hawks 

Sudar dviju umornih momčadi. Kingsi igraju drugu utakmicu u dvije večeri, Hawksi dolaze igrati ovaj susret nakon dana odmora, ali i nakon utakmice koja je imala dva produžetka i u kojem su Hawksi meč protiv Warriorsa izgubili sa dvije razlike. 

Nedostatak Capele vidim kao veliki hendikep za goste, još više kada znamo da je Sabonis u redovima Sacramenta u odličnoj formi i očekujem nastavak njegove dominacije pod košem. Hawksi se nalaze u lošem razdoblju sa četiri vezana poraza i sa samo jednom pobjedom u zadnjih šest utakmica. Niti jedna ni druga momčad se ne ubijaju u obrani pa je ovdje izgledno puno koševa, posebno kada se uzme u obzir i umor u obje ekipe. 

Nisam ljubitelj okladi na momčad koja igra drugu utakmicu u dvije večeri no ovdje me previše vuče pobjeda domaćina jer su Hawksi u krizi i očekujem da se ta kriza nastavi i nakon ove utakmice. 

Screenshot 2023-01-04 at 22.13.43.png

Link to comment
Share on other sites

LA Lakers - Miami Heat

LA Lakersi će ovaj dvoboj igrati bez Davisa i bez LeBron Jamesa. Lakersi su bolno limitirani ove sezone, a zadnje dvije pobjede mogu zahvaliti samo vanserijskim partijama Jamesa koji nenormalno vuče ovu momčad. 

Miami je zaredao sa par dobrih rezultata na ovoj turneji po zapadnoj obali. Izgubili su kod Nuggetsa prvu utakmicu, ali nakon toga su pobjedili i Utah Jazz i LA Clipperse. 

Odlika ove momčadi Miamija je čvrsta obrana i organizirana košarka u kojoj nema velike jurnjave. Lakersi će bez LeBron Jamesa teško ovdje parirati Miamiju. Bez Davisa u momčadi Lakersi su se okrenuli napadačkoj košarci i to može proći protiv slabije organiziranih momčadi, ali protiv Miamija će naići na zid. Očekujem malo poena od Lakersa večeras protiv ovako dobrog Miamija stoga tko voli velike tečaje može pokušati sa Under 102,5 LA Lakers 3.05 @bet365 

Ovdje očekujem rutinsku pobjedu Miamija od najmanje 10 koševa razlike. Sa LeBronom u sastavu vjerovao bi u šanse Lakersa da ovaj susret kod kuće zadrže u rezultatski neizvjesnosti, no bez LeBrona ovo bi trebalo završiti glatkom pobjedom gostiju sa hendikepom od 8,5 poena. 

 

Screenshot 2023-01-04 at 22.47.39.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use