Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

34. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 30.12. - 2.1. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 34. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_1.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Hej @BoskoBuha

Ako imas problem sa izborom predloga, ponudicu ti nekoliko opcija. Prva je pobeda Partizana nad Zadrom, preko minimalnog handicapa(kada izadje ponuda, oko 12.30). Druga opcija je da uzmes moj predlog, a ja cu uzeti nesto drugo. Treca opcija je da uzmes Goksimov predlog za Guts-Leonardo Kup, garantujem ti da ce proci. 

Ove opcije ti predlazem od srca, jer si ti moj favorit za to drugo mesto u prvoj ligi Poslednje Sanse, kojem  svi tezite.

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Hej @BoskoBuha

Ako imas problem sa izborom predloga, ponudicu ti nekoliko opcija. Prva je pobeda Partizana nad Zadrom, preko minimalnog handicapa(kada izadje ponuda, oko 12.30). Druga opcija je da uzmes moj predlog, a ja cu uzeti nesto drugo. Treca opcija je da uzmes Goksimov predlog za Guts-Leonardo Kup, garantujem ti da ce proci. 

Ove opcije ti predlazem od srca, jer si ti moj favorit za to drugo mesto u prvoj ligi Poslednje Sanse, kojem  svi tezite.

Hvala kolega, mislim da ce moj izbor biti Barcelona ali cekam jos da se vidim da li igra Lewa... drugi izbor mi je Partizan pobjeda iz poluvremena ali jos nema ponude...sretno i lp

prije 3 minute, BoskoBuha said:

Hvala kolega, mislim da ce moj izbor biti Barcelona ali cekam jos da se vidim da li igra Lewa... drugi izbor mi je Partizan pobjeda iz poluvremena ali jos nema ponude...sretno i lp

Supersport ima u ponudi prelaz Partizana iz poluvremena, i imas uslov, ali svakako nemoj zuriti, imas jos vremena. Ne bih voleo da u zurbi pogresis, a posebno ne bih voleo da vidim da su te bivsi  drugoligasi stigli na tabeli prve lige. Srecno ti drugo mesto u Novoj Godini.

prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Supersport ima u ponudi prelaz Partizana iz poluvremena, i imas uslov, ali svakako nemoj zuriti, imas jos vremena. Ne bih voleo da u zurbi pogresis, a posebno ne bih voleo da vidim da su te bivsi  drugoligasi stigli na tabeli prve lige. Srecno ti drugo mesto u Novoj Godini.

Hvala kolega... svako dobro zelim svim clanovima u narednoj godini i mnogo prolaznih tipova a na prvom mjestu svakako Vam svima zelim najvise zdravlja.

Neko je nekad dobro rekao da ne treba igrati prva kola nakon svjetskog prvenstva.. proci ce jos nekoliko kola od liga petice pa da idu na moj tikete.. barca i city su danas bas lijepo odigrali,cestitam im i zelim im da ne osvone titule u svojim prvenstvima.. 

Jos jednom svima Vam zelim sve najbolje u narednoj godini..

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use