Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 1.1.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Nedelja1.png1.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja2.png3.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.12. u 23:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pozdrav kolege, SRETNA NOVA GODINA da ste mi zdravi i živi i želim vam svima mnogo dobitaka u novoj 2023. godini. Nadam se da ćemo je krenuti sa zelenim listićima. S obzirom da sam jučer promašio Newcastle i Barcelonu na istom tom listiću imao sam i ova četiri para koja ću odigrati danas.

Tottenham, Chelsea, Monaco i Lyon su mnogo kvalitetnije ekipe od svojih današnjih protivnika i mislim da svi mogu do pobjede. Tottenham je trenutno na petoj poziciji sa dva boda više od šestoplasiranog Liverpoola, te dva manje od četvrtoplasiranog Manchester Uniteda. Znači imaju šansu da poboljšaju svoje stanje na tabeli, dok također moraju bježati i od Liverpoola. Mislim da mogu do pobjede protiv Aston Ville jer su po meni kvalitetnija ekipa, iako Aston Villa igra nešto malo bolje otkako su dobili novog trenera. Aston Villa je u prošlom kolu izgubila od Liverpoola sa 3-1 na domaćem terenu. Tottenham ovdje mora ići na pobjedu zbog toga što je ovo posljednja lakša utakmica u njihovom rasporedu. U sljedećih par utakmica igraju protiv Crystal Palacea, Arsenala, Cityja, Fulhama, pa ponovo Cityja, Leicestera, West Hama i Chelseaja. Težak raspored je pred njima i mislim da ovakve utakmice, pogotovo na domaćem terenu moraju dobijati ako žele ostati u utrci za prva četiri mjesta na tabeli.

Što se tiče Chelseaja, oni su na devetoj poziciji i imali su katastrofalnu formu u posljednje četiri utakmice u kojima su doživjeli tri uzastopna poraza. U svakom slučaju igraju protiv jedne od najgorih ekipa u ligi i ovdje očekujem laganu pobjedu. Nottingham se nalazi na 19-oj poziciji u Premier ligi.

Monaco i Lyon također mnogo bolji i kvalitetniji u odnosu na Brest i Clermont. Monaco se bori da uđe među prve četiri ekipe, dok je Lyon šest bodova ispod njih na osmoj poziciji. Oba tima prijeko trebaju bodove i mislim da će ići na pobjede na domaćem terenu. Clermont u katastrofalnoj formi u posljednje vrijeme, baš kao i 17-plasirani Brest. Sretno svima danas ljudi.

Screenshot_16.png

(Koeficijenti 1.1. u 12:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

NFL listić za utakmice od 19 sati. 

Detroit Lions - Chicago Bears 

Divizijski derbi u kojemu su Lionsi sa pravom favoriti, ali loša obrana Lionsa mogla bi biti na kušnji protiv napada Chicaga koji predvodi mobilni quterback Justin Fields. Iako Chicagu ova utakmica nema rezultatski imperativ ne treba sumnjati kako će biti motivirani i pokušati srušiti šanse Lionsa u borbi za playoff. Očekujem pobjedu Detroita, ali prognoziram da će Chicago biti rezultatski blizu i da ovaj susret neće izgubiti sa više od 5 poena razlike. 

NY Giants - Indianapolis Colts 

Ovdje ponovno imamo sudar dviju momčadi u kojoj jedna ima imperativ pobjede zbog playoffa dok drugi samo čekaju da ova sezona završi. Dok Bearsi imaju motiv da zapapre Lionsima, Coltsi nemaju ništa zajedničko sa Giantsima pa ovdje osim standardnog sportskog duha ne treba očekivati dodatno zapinanje od strane Coltsa. Coltsi su u teškom rasulu, pozicija quterbacka je krnja. Foles je bio loš prošli vikend i ne treba očekivati da će ga danas krenuti protiv solidne obrane Giantsa. Ovo je dvoboj koji su Giantsi dugo čekali, pobjedom osiguravaju mjesto u playoffu i očekujem da potvrde razliku u kvaliteti ovih dviju momčadi i da pred domaćom publikom ostvare rutinsku pobjedu. Giantse vidim kao pobjednike sa najmanje 7 poena razlike.  

Screenshot 2023-01-01 at 17.48.01.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use