Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 31.12.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Primera

Subota2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.12. u 23:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Gazenje Splita i Zadra u mecevima Aba League koje se igra u ponedeljak, 02.01.

 

Hej @IzudinB

 

danas je 31.12. poslednji dan u godini i trebalo bi da budem spreman za zabavu i Docek Nove Godine. Bas suprotno, nekako sam sjeban i tuzan, verovatno ce ovo danas biti jedan gadan dan za mene. Cini mi se da je ovo danas, poslednji dan poslednje kalendarske (cele) godine kako smo igrali zajedno prvu ligu Poslednje Sanse. Kako sada stvari stoje, za pet meseci nas ceka tuzni rastanak. Ti ces u drugu, pa u trecu ligu, a ja, ko zna. Za pet meseci ces pisati analize sa vlasnikom ovog smesnog Foruma, ako uspe da se spase ispadanja, posto je trenutno u ugrozenoj zoni druge lige. Ja cu verovatno na neki drugi, evropski ili svetski Forum, posto sam regionalne okvire odavno prevazisao. Tri godine smo igrali zajedno istu ligu, i vreme je za rastanak. Mislio sam da ce ovo biti moj najsrecniji dan u zivotu, posto sam Poslednju Sansu kreirao da izbacim oba administratora tamo gde im je i mesto. Umesto da budem sretan, osecam se sjebano jer znam da se razdvajamo na duuuuugi period, jer tesko da ces u narednih sedamdeset godina igrati moj nivo takmicenja. Ostalo nam je jos oko pet meseci ucesca u istom nivou takmicenja, pa kada ispadnes, ostacu jedini registrovani kockar Foruma od 13.472 clanova koji nikada nije igrao drugu ligu. U ovom tuznom danu, hajde da vidimo kako si igrao Poslednju Sansu, svih ovih godina. Prve godine si bio predzadnji na tabeli i spasao si se ispadanja, samo zato sto je bilo goreg od tebe. Druge godine si bio drugi od tri ucesnika, a ove godine posto njega vise nema, na tebe je dosao red da ispadnes. Tvoje ucesce u prvoj ligi cu pamtiti ne po tvojim predlozima za kladjenje, vec po tome sto si vodio evidenciju i brinuo se da sve bude po pravilima. Malo sam se ljutio sto si kasnio sa otvaranjem Topica, ali je sada sve to iza nas, kada imamo novog administratora, robota.

Sada kada se rastajemo sa 2022-om godinom, nasom poslednjom zajednickom godinom u prvoj ligi Poslednje Sanse, pozeleo bih ti u Novoj Godini jedino srecu. Ne znam zasto bih ti pozeleo uspeh ili zdravlje, kada mislim da ce ti u drugoj ligi biti potrebna samo sreca i nista vise. Ne znam sta ce ti zdravlje u Novoj Godini, ako budes pisao analize u drugoj ligi, potrebnija ti je sreca da ne bi zavrsio kao on, u ugrozenoj zoni druge lige Poslednje Sanse.

Nadam se da se secas “Izudinovog ugla” i mojih dobitnih predloga samo za tebe, kao oblika zahvalnosti za sve ono sto si radio za nas, clanove Foruma. Tim plemenitim gestom, hteo sam da ti se oduzim za sve prljave i slabo placene poslove koje si radio za nas, clanove Foruma. U danasnjem, tuznom danu, spremio sam samo za tebe dobitni tiket, gde bi tvoj jedini napor bio da uplatis novcani iznos u granicama koliko si pohlepan. Predlazem maksimalni iznos uplate koji si spreman da odvojis.

Oprostajni dobitni tiket samo za tebe ima cak cetiri para i nosi ukupnu kvotu od 1,90-2,10 u zavisnosti od mnogo faktora.

Prva dva dobitna predloga su pobede Partizana i Crvene Zvezde u okviru redovnog kola Aba League protiv Zadra (u Beogradu) i Splita (u Splitu), a koje se igra u ponedeljak, 02.01.2023. Nemoj uopste nista da me pitas za kvote i analize, samo spremi dovoljno novca i spavaj kao mala beba. Ukupna kvota na ova dva zicera je oko 1,30 i nista drugo vise nije vazno.

Druga dva para za tiket su predlozi kolege @Goksim koje ce postaviti u drugom kolu Guts-Leonardo Kupa, a za koje pojma nemamo sta ce mu pasti na pamet. Ne znam u kakvim ste odnosima ti i vlasnik ovog smesnog Foruma, prijateljskim, rodbinskim, poslovnim ili ljubavnim, ali ako cemo razumno, njegova dva predloga bi morala na ovaj nas dobitni tiket, zar ne? Trenutno se nalazi u ugrozenoj zoni druge lige, i samo eventualno osvajanje Guts-Leonardo Kupa bi mu omogucilo da se izvuce iz blata. Ako je dovoljno zdrava osoba, verovatno ce pazljivo napraviti izbor, inace ga ceka treca liga.

Dakle, samo za tebe, pobede Partizana i Crvene Zvezde, zajedno sa predlozima kolege @Goksim za Guts-Leonardo Kup po mogucoj kvoti od preko 2,00-2,10 i svakako maksimalni novcani ulog.

Ako si neizlecivo pohlepan, moje predloge mozes uzeti iz poluvremena, ili preko minimalnog handicapa, ali ako padnes, sam si kriv.

Puno srece u Novoj Godini, trebace ti.

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Wolves - Manchester Utd (13:30) bet365
Sudac: Robert Jones (3.60)
Prosjek ekipa 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.50

Screenshot_1.png
 

Bournemouth - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (3.60)
Prosjek ekipe 1: 1.41    
Prosjek ekipe 2: 2.20

Screenshot_2.png
 

Fulham - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Graham Scott (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 1.56    

Screenshot_3.png
 

Manchester City - Everton (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley (2.50)
Prosjek ekipe 1: 0.93    
Prosjek ekipe 2: 2.00

 Screenshot_4.png
 

Newcastle - Leeds (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (2.55)
Prosjek ekipe 1: 1.44    
Prosjek ekipe 2: 2.00

Screenshot_5.png
 

Brighton - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.54)
Prosjek ekipe 1: 1.31
Prosjek ekipe 2: 1.53

Screenshot_6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE


Primera

Barcelona - Espanyol (14:00) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.86

Screenshot_7.png
 

Real Sociedad - Osasuna (16:15) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez (3.75)
Prosjek ekipe 1: 2.93
Prosjek ekipe 2: 3.29

Screenshot_8.png
 

Villarreal - Valencia (16:15) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.79

Screenshot_9.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

 

(Koeficijenti 31.12. u 01:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Igrate li danas što kolege? Ajmo ispoštovati vikend, dajte da se nešto prepiše :D

Ja sam odigrao jedan listić pa nadam se da će favoriti ispoštovati ponovo.

Za danas imamo Barcelonu i Newcastle. Barcelona pokušava produžiti svoj pobjednički niz u 15. kolu La Lige protiv Espanyola. Imaju dva boda prednosti na vrhu tabele zahvaljujući nizu od pet pobjeda. Xavijevi izabranici dobro su odgovorili nakon teškog poraza od Reala u El Clasicu.

Od tada ostvaruju pet uzastopnih pobjeda, primivši pritom samo jedan gol. barcelona posjeduje daleko najbolji obrambeni rekord, primivši samo pet golova u 14 utakmica ove sezone. Xavijeva momčad još uvijek nije primila gol na domaćem terenu. U ovoj sezoni su ostvarili pet pobjeda i jedan remi na Nou Campu (gol razlike 17-0).

Espanyol na drugoj strani nije jaka napadačka momčad. Trenutno su samo jedan bod iznad zone ispadanja sa samo dvije pobjede u prvih 14. kola. Momčad koju vodi Diego Martinez ni u posljednjim utakmicama nije ponudila previše u napadu. Zabili su samo dva gola u prethodna tri susreta, unatoč tome što su igrali protiv Torina, Mechelena i Atletico Pasa.

Espanyol je također bez pobjede u pet uzastopnih utakmica La Lige. U prošlom su kolu u studenom kod kuće izgubili 0-1 od Villarreala. Očekujem pobjedu Barce.

Barcelona: Ter Stegen; Balde, Kounde, E Garcia, Alonso; Pedri, Busquets, De Jong; Raphinha, Lewandowski, Dembele

Espanyol: Lecomte; Gil, Cabrera, Calero, Olivan; Melamed, Souza; Braithwaite, Darder, Puado; Joselu

Što se tiče Newcastlea, oni su u zadnje vrijeme igrali zaista sjajno. U nizu su bez poraza otkako su poraženi od Liverpoola prije 11 utakmica. Nedavna forma Newcastlea djeluje tako impresivno, posebno na domaćem terenu. Oni su u nizu od 16 utakmica bez poraza kod kuće u svim natjecanjima. Budući da je Leeds izgubio pet od posljednjih šest gostovanja očekujem pobjedu Svraka u ovoj utakmici. Sretno svima

Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; S. Longstaff, Guimaraes, Willock; Almiron, Wilson, Joelinton

Leeds: Meslier; Kristensen, Cooper, Koch, Struijk; Adams, Roca; Gnonto, Aaronson, Summerville; Rodrigo

Screenshot_12.png

(Koeficijenti 31.12. u 10:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use