Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

33. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 27.12. - 29.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @colastefan, @llatin, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

Kolega @markec9 je propustio četiri kola zaredom i diskvalificiran je iz natjecanja.

Ukoliko kolega @Filipo propusti postaviti tip ovo kolo bit će diskvalificiran.

TABLICA JE AŽURIRANA, ALI NIJE KONAČNA S OBZIROM DA SE I VEČERAS IGRAJU NEKE UTAKMICE.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_364.pngScreenshot_365.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Hej @Iblaz93

proslo je vise od trecine Poslednje Sanse, najteze, najuzbudljivije i najbolje lige na svetu, pa da vidimo kako stojis i sta te ceka u nastavku takmicenja. Verovatno se pitas ko sam ja i otkud bas ja da analiziram jednog drugoligaskog amatera. To, ko sam ja i sta predstavljam na ovom smesnom Forumu mozes proveriti sa dva klika i manje od sedam sekundi, ako udjes u Topic gde su dosadasnji pobednici ove najteze lige na svetu. Otkud bas ja da analiziram jednog drugoligaskog amatera? Ima barem deset razloga, ali cu navesti najvaznije. Kao prvo, jedino ja znam od svih preko 13.000 clanova kako se pobedjuje u Poslednjoj Sansi, pa ti moji saveti mozda mogu biti od koristi. Kao drugo, za pet meseci cu biti jedini od 13.000 clanova koji nikada nije ni krocio u drugoligasko blato, a kamoli pisao analize. Kao trece, ti nikada nisi ni video prvu ligu u zivotu, a kamoli igrao u njoj, pa ni ne znas sta te ceka. Kao cetvrto, verovatno mislis da ti je mesto u prvoj ligi, kao sto je mislio i proslogodisnji pobednik druge lige. Kao peto, u drugoligaski Topic sam usao da ti pomognem da se odlucis da li ti se isplati da udjes u prvu ligu. Dakle, ovo je post namenjen samo tebi, kao trenutno najboljem ucesniku svete Poslednje Sanse, pa da krenemo od suvih cinjenica koje su lako proverljive.

U proteklih 32 kola, imas 31 pogodak, odnosno tek jedan promasaj, a i za taj promasaj bi trebalo uhapsiti sve igrace Barcelone (Barcelona vs Celta 1:0 a igrao si duplu sansu 1X i barem dva gola na utakmici). Poceo si sa devet uzastopnih pogodaka, pa je dosao taj jedan, jedini tuzni promasaj, pa si nagurao cak 22 uzastopna pogodaka, sto ove sezone nikome nije uspelo. Trenutno imas cetiri pogodaka vise od drugoplasiranog i treceplasiranog i cak deset pogodaka vise od vlasnika ovog smesnog Foruma.

Sve su ovo impresivni podaci, izgledas poput velikog sampiona koji gazi sve pred sobom, i nema nameru da se zaustavi. Cak i kada bi uzeli zbirnu tabelu svih ucesnika obe lige Poslednje Sanse, tabela bi izgledala ovako, ti... pa prazno … a ostali neka se poredjaju kako hoce, zar ne? Sta tek reci o proceni da li treba pratiti tvoje predloge u realnom kladjenju? Ko ih ne prati, morao bi na Forumu javno da napise koji je razlog za to, odnosno zasto ne bi bilo pametno pratiti kolegu koji od 32 predloga ima 31 pogodak. Ali … uvek ima to prokleto ali...

Najveci problem koji vidim kod tebe je sto mislis da ima mesta za tebe u prvoj ligi. Jos gore je sto si ubedjen u to, a to je ista greska koju su pravili i proslogodisnji drugoligasi, pogotovo proslogodisnji pobednik. Tvoji trenutni rezultati u drugoligaskom blatu su zaista impresivni, ali si jos uvek mala maca naspram proslogodisnjeg pobednika druge lige. Kada je proslogodisnji pobednik prosle sezone zavrsio drugu ligu, kolege koje nikada nisu ni videle prvu ligu, a kamoli igrali u njoj, su mislili da kolega @unkdy nije od krvi i mesa. A onda sam ga ja docekao u prvoj ligi i pozeleo mu dobrodoslicu. Taj veliki drugoligaski sampion, sa rezultatima koje nikada niko nece ponoviti na ovom smesnom Forumu je novu, prvoligasku sezonu poceo sa dva promasaja u prva dva kola, jedini u istoriji prve lige ima tri uzastopna promasaja, i skoro sto dana je bio ekserima zakucan za poslednje mesto. Cak je u trenutku slabosti pozeleo da napusti prvu ligu, posto nije mogao da podnese pritisak u njoj, pa je moralo pola Foruma da ga odvraca od crnih misli.

Kao jedini kolega sa Foruma koji zna kako se osvaja Poslednja Sansa, pretvaracu se da ti zelim sve najbolje, pa cu ti potpuno besplatno uputiti nekoliko korisnih saveta, koje mozes odmah da zaboravis, ako mislis da neces imati koristi od njih.

Ipak si ti jedan obican drugoligas, to nemoj nikada da zaboravis. To sto si trenutno najbolji u drugoj ligi nista ne znaci, a ako i nesto znaci, to je da si najbolji samo zato sto ima i gorih od tebe.

Gledaj da ucis na tudjim greskama, a ne svojim. Od tebe je jos bolji bio proslogodisnji pobednik, a sta ga je snaslo u prvoj ligi, mozes videti ako pogledas kako se kladi u njoj.

Iako se tebi cini da je u prvoj ligi lako, i da ima mesta za tebe, razmisli jos jednom da li ti se isplati da ulazis u prvu ligu Poslednje Sanse. U sledecoj sezoni nece biti drugog administratora, a to znaci da ce biti jos jaca nego sto je sada.

Razmisli jos jednom da mozda odustanes od ulaska u prvu ligu, i zadrzis trenutnu slavu u drugoj ligi, gde si neprikosnoveni sampion. Ako celoga zivota ostanes u drugoj ligi, bices uvek prvi, zaradjivaces kakav-takav novac i nikada neces doci u priliku da ti se svi smeju kao sto se smeju proslogodisnjem pobedniku druge lige.

Budi siguran da ovde u prvoj ligi nikoga nisi impresionirao, a pogotovo nikoga nisi uplasio. Ne mislis valjda da se neko boji obicnog drugoligasa?

I za kraj, mene nisi nicim impresionirao, niti te se bojim, ali pratim tvoje predloge u realnom kladjenju, iako si drugoligas. Cak i ako do kraja sezone ne promasis ni jedan predlog, to nista nece znaciti u prvoj ligi sledece sezone, nadam se da to razumes.

Meni si simpatican iz dva razloga, iako bi voleo da ispadnes iz druge lige u trecu. Simpatican si mi sto ubedljivo gazis ostale amatere iz druge lige, a jos si mi simpaticniji sto imas deset pogodaka vise od vlasnika ovog smesnog Foruma. A najsimpaticnije od svega, je sto on jos uvek misli da je liga dovoljno duga, i da ima i vremena i nade za njega, majko moja.

Kada god ti zatreba dobitni predlog, slobodno uzmi moj iz prve lige, i to besplatno, jer svakako zasluzujes da prepisujes predloge od najboljeg, a i pravila to dozvoljavaju.

U drugom delu posta zelim da propagiram neamericke formate takmicenja, i pokusam i tebe da pridobijem kao jos jednog fana evropskog sistema takmicenja. U americkim formatima takmicenja nema ispadanja, a ima play-offa. Dakle, u Usa je moguce da budes poslednji na tabeli, da ti se svi smeju kako igras, a tebe kao kluba boli qurac sto si poslednji, jer ce debeli ameri i dalje dolaziti na utakmice, kupovati pop-corn, pivo i Coca-Colu i zabavljati se i seledece sezone kao da su u cirkusu. Ako si u sredini tabele, takodje te boli qurac, jer postoji play-off, pa ako ti se posreci i odigras dve ili tri utakmice dobro, mozes putem play-offa da spasavas sezonu. Za to vreme u svetoj Premier League, kao i u svetoj Poslednjoj Sansi krvaris kolena deset meseci, igras i po kisi, vetru i snegu, igras i za Bozic i Novu Godinu, ides u Nottingham gde ti uklizavaju u kolena i lome ligamente. Zamisli samo taj bezobrazluk da sada nekome u Poslednjoj Sansi padne na pamet da uvede play-off i da se ovih tvojih 31 pogodak iz 32 predloga vise ne vaze, i da se tamo na prolece igra doigravanje, gde se pocinje od pocetka, i gde vlasnik ovog smesnog Portala ima mogucnost da iako ima deset pogodaka manje od tebe, spasava sezonu. Dok sam ziv, u Poslednjoj Sansi se nece uvesti play-off kao u Usa, a ako sam i tebe pridobio, ima nas vec dvojica koji cemo ako treba i rucnim bacacima braniti evropske formate takmicenja u Poslednjoj Sansi, pa ako si najgori u ligi … ciao, arrivederci, vidimo se za nekih trideset godina.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use