Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.12.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Utorak22.pngScreenshot_351.png

 

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.12. u 13:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Bournemouth 1 (1.33) bet365

Chelsea će nakon Svjetskog prvenstva pokušati okrenuti novu stranicu, jer očajnički žele zaboraviti katastrofalni početak sezone u prvih 14. kola. Plavci su na pauzu otišli na osmoj poziciji na tabeli Premier lige sa samo šest pobjeda ostvarenih u prvih 14 utakmica. Tim je napravio menadžersku promjenu nakon što su otpustili Thomasa Tuchela i na njegovo mjesto doveli bivšeg menadžera Brightona Grahama Pottera.

Screenshot_378.png

Izvor: bet365

Potter nije uspio usaditi svoju filozofiju Chelseajevim igračima u prvih nekoliko utakmica na Stamford Bridgeu. Sada je imao dodatnih mjesec dana da to uradi i bit će zanimljivo vidjeti koje lice će Chelsea pokazati nakon Svjetskog prvenstva. Plavce očekuje vrlo lijep raspored u tri od sljedeća četiri kola, gdje igraju protiv Bournemoutha, Nottinghama i Fulhama.

Ovdje svakako vidim Chelseaja kao ogromnog favorita. Bournemouth je imao problema sa gostovanjima ove sezone. Imaju gol razliku od 9-24 u sedam gostujućih susreta do sada. Bournemouth je već igrao natjecateljsku utakmicu prošlog tjedna kada su izgubili sa 1-0 u gostima kod Newcastlea u 1/8 finala Carabao kupa.

Domaćini će biti izuzetno motivirani da se iskupe za stravičan prvi dio sezone i ovdje očekujem da će ostvariti ubjedljivu pobjedu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici. Ako želite povećati kvotu, možete probati sa više od 1.5 gola što nam poveća kvotu na 1.57 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu dobitnom i isplaćuje dobitak ako naš tim povede sa dva gola razlike.

Chelsea: Mendy; Chalobah, Silva, Koulibaly; James, Jorginho, Gallagher, Cucurella; Mount, Aubameyang, Sterling

Bournemouth: Travers; Smith, Mepham, Senesi, Zemura; Christie, Cook, Lerma, Anthony; Billing, Solanke

Screenshot_376.png

(Koeficijenti 27.12. u 13:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Nottingham Forest 1 (1.33) bet365

Crveni vragovi su na stanku Svjetskog prvenstva otišli sa pobjedom od 2-1 protiv Fulhama u gostima i imat će lijepu priliku za nastavak dobre domaće forme protiv novopromovirane ekipe večeras. Pošteno je reći da je Erik ten Hag obavio solidan posao otkako je preuzeo United prije početka sezone. Nizozemski trener uspio je zaslužiti poštovanje igrača i stvari trenutno izgledaju puno bolje u svlačionici.

Screenshot_378.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Očito je saga o Cristianu Ronaldu mnogo pomogla i navijači jedva čekaju vidjeti nastavak izazova u Premier ligi s ovom momčadi koja je zaista prepuna talenta. Crveni vragovi će biti opasni u napadu sa igračima poput Brune Fernandesa, Marcusa Rashforda, Antonyja i Anthonyja Martiala, dok igrači poput Casemira, Varanea i Martineza donose prijeko potrebnu čvrstinu u obrani.

Jedini mali problem za domaćine pred ovu utakmicu je činjenica da će im vjerojatno nedostajati tri od četiri stalna igrača prve momčadi u obrambenoj liniji. U takvim okolnostima me ne bi iznenadilo da gosti ovdje postignu barem jedan gol, međutim, vjerujem da United ipak na kraju može do prijeko potrebne pobjede i nastavak niza na domaćem terenu.

Nottingham je pokazao izvrsnu napadačku formu prošle srijede kada su zabili četiri gola u gostujućoj pobjedi protiv Blackburna u 1/8 finala Carabao kupa. Oni su treći od pozadi i posjeduju drugi najgori obrambeni rekord u ligi sa 30 primljenih golova u 15 utakmica. Očekujem nastavak pobjedničkog niza Uniteda i novu pobjedu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Martial

Nottingham Forest: Hennessey; Williams, Worrall, Boly, Toffolo; Yates, Mangala, Colback; Johnson, Awoniyi, Lingard

Screenshot_376.png

(Koeficijenti 27.12. u 13:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use