Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.12.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Škotski Premiership

Petak22.png

ŠKOTSKI PREMIERSHIP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.12. u 13:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Ako mi zlikovci iz prve lige Poslednje Sanse, ne uzmu predlog ispred nosa, moj izbor za ovaj weekend ce biti dvojka kao kuca na Partizan protiv Igokea-e, Aba League po kvoti od 1,25 kod Supersport-a.

Ali nisam zato dosao u danasnji Topic. Dosao sam jer sam odgovoran kockar i zato sto volim Forum. Ovo je dvojka kao kuca, jos nijedna kladionica nije izbacila kvote za ovaj mec, pa ko ima racun, kod ovih bolesnika, neka pocne sa rasprodajom imovine. Kada izadju kvote kod ostalih kladionica, ovo verovatno nigde nece preci 1,15. A sta tek reci za kvotu od 1,55 na prelaz “iz dvojke u dvojku” ... majko moja... Uz malo srece, i ako ne bude namestanja dva prijateljska kluba, ovaj prelaz bi mogao da nadoknadi sav fijasko sa Svetskog Prvenstva u Qataru.

I ne zaboravite, sve ovo sam napisao potpuno besplatno.

Znam da je Bozic u nedelju, i da ce toga dana svi da vam pozele sve najbolje. Ja bih da budem prvi koji ce vam pozeleti nesto lepo. 

Vama dragim osobama zelim sve najbolje, vama kolegama sa Foruma zelim da se obogatite preko mojih analiza, a sebi zelim da u Poslednjoj Sansi pobedi zaista najbolji na Forumu,  pa makar to bio i ja.

I za kraj. Bozic je najveci praznik, jer smo tada svi dobri, i jedni drugima izrazavamo samo najlepse zelje. Najlepse zelje koje cu uputiti svima vama, kolegama sa Foruma, su toliko lepe da vam do kraja zivota, niko nikada nece pozeleti nesto neznije i lepse. Jedan administrator pise analize u drugoj ligi, i nije ni medju prvih trideset na zbirnoj listi Poslednje Sanse. Drugi je najgori ucesnik prve lige. Neka tako i ostane.

14:30 Crotone - Messina 3+ 1.60 / 1&3+ 1.70 #mozzart
-Messina najgora ekipa u ligi.Kao gost imaju 9 poraza u 9 utakmica, zabili samo 1 gol a primili cak 19.Za danas imaju jos veci problem jer su im par igraca out Curiale(15/1);Fazzi(12/1);Angileri(13/0);Traschiani(15/0);Camilleri(10/0),3 defanzivca,1 sredina 1 napadac.
-Crotone je drugi na tabeli, bori se za promociju, sasvim solidan tim.Pre svega Gomez+Chirico(10+9golova).
H2H 4/5 je doslo 3+
Ove godine 2x igrali
04.09 ACR Messina - Crotone 2:4
04.10 Crotone - ACR Messina 3:2(2:2 regularni deo)
Sretno svima, ulog minimalan🍀

20221223_125935.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use