Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.12.2022.

IzudinB

Recommended Posts

EFL Kup

Screenshot_344.png

EFL KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.12. u 13:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Double

Real Madrid vs Asvel, Euroleague jedinica kao kuca, kvota 1,15

i po izboru, ili

Fenerbahce vs Partizan, Euroleague, klizni handicap od 15,5 na Partizan, kvota 1,26

ili

Efes vs Panathinaikos, Euroleague, jedinica, kvota 1,25

Ukupna kvota za prvi double 1,45

Ukupna kvota za drugi double 1,44

Posto je ponuda nesto slabija (jos samo nekoliko dana), a i nemam nikoga ko bi pristao da me slusa, izabrao sam nas Forum da kazem sve sto mi stoji na srcu. Kao sto svi vec odavno znamo, kladionicarske price su gore cak i od onih ribolovackih ili yebackih, pa je najveci problem naci nekoga ko je spreman da (besplatno) slusa sve te price.

Ja nemam nikoga ko je spreman da slusa moje kladionicarske price, ali imam vas, kolege sa Foruma, pa da pocnem sa svim onim sto mi stoji u srcu.

Moje kladjenje tokom Svetskog Prvenstva je bilo kao kada udjete u pogresan voz. A kada udjete u pogresan voz, sve naredne stanice su pogresne. Tako je bilo i sa mnom, usao sam u pogresan voz (Svetsko Prvenstvo), pa nije ni cudo sto su sve naredne stanice bile pogresne (Qatar prolazi grupu, belgijanci prolaze grupu, nemci prolaze grupu, Brasil prolazi Hrvatsku …) Preciznije receno, usao sam u Ljubljani u voz za Budimpestu, a na pola puta sam video da voz ide prema Lisabonu.

Pao sam na opkladi da evropska reprezentacija osvaja Svetsko Prvenstvo, kao sto je to vec bilo poslednjih dvadeset godina, a pao sam i na opkladi da francuzi osvajaju titulu. Pao sam zato sto je najpre jedan crnac (Dembele) napravio penal u svom sesnaestercu, pa sam pao jer je opet jedan crnac (Kolo Muani) u poslednjem minutu produzetaka 120+4-tom minutu, izasao sam kao duh ispred golmana argentinaca “jedan na jedan” i promasio ono sto ni moja ujna Danica ne bi promasila. Pao sam i zato sto opet crnac (Coman) nije uspeo da postigne gol iz penala, a pao sam jer ni drugi crnac (Tcshouameni) ne samo da nije dao gol iz penala, vec je promasio okvir gola.

Kada sam vec kod crnaca, podsetio bih sve kolege sa Foruma, na finalnu utakmicu Evropskog Prvenstva iz prosle godine izmedju Engleske i Italije, koja je odlucena takodje penalima. A odlucena je tako sto su najpre golove iz penala postigla dva belca (Kane, Maguire), a onda sva tri crnca promasila (Rashford, Sancho, Saka).

Dakle da vidimo kako stvari stoje. Na dva poslednja, najvaznija i najveca fudbalska takmicenja, a u razmaku od samo sesnaest meseci, sedam crnaca su direktnim greskama odlucila dva najveca finala. Jedan je napravio penal, jedan je promasio ono sto ni moja ujna Danica ne bi promasila, a petorica su promasila penale.

Hajde da malo analiziramo na koga postavljamo svoj novac. Gde su crnci u sahu, i zasto ih tamo nema? Gde su u golfu, najtezoj sportskoj igri da se nauci, ako ne racunamo jednog koji je izuzetak koji potvrdjuje pravilo? Ima li crnaca u hokey-u i ako ne, zasto ih nema? Zasto ih nema u moto sportu, pa cak i u Formuli 1, osim tog jednog, najboljeg, koji cak i nije jako crn. Zasto ih nema (dovoljno) u tenisu, osim ako Serenu ipak racunate u ljude? Zasto ih nema u plivanju, skoku s'motkom, vaterpolu, a pogotovo koji je razlog zasto ih nema u zimskim sportovima? Ne mislite valjda da ih tamo nema samo zato sto im je hladno?

Dakle, polazemo svoj novac na najgore ljude, neobrazovane, polupismene, glupe, zaostale i pogotovo crne. Jednom sam vec napisao na Forumu, na italijanskom ostrvu Lampedusa, koja je najjuznija i najbliza tacka izmedju Afrike i Evrope, i preko kojeg je u Evropu uslo na desetine miliona crnih migranata, prvi koji ih sacekuju ili vade iz mora jesu humanitarci, volonteri, civilni sektor ili “lekari bez granica”, ali cak i oni crnce docekuju u Nasa odelima i sa zastitnom opremom poput kosmonauta, samo iz razloga da crnce slucajno ne bi dodirnuli otvorenim delom tela. Eto na takve se mi kladimo, na takve postavljamo svoj novac.

Na to dodajte QatarGate”, korupcijsku aferu, u kojoj su glavne uloge imali, ko bi drugi nego italijani, arapi i grkinja. Dakle, Qatar je davao milione eura koji su se delili izmedju predstavnika Evropskog Parlamenta, a koji su imali moc da uticu na glasanje i ponasanje unutar briselskih institucija. Koga je na Forumu zacudilo da je glavnu ulogu u predstavljanju Qatara kao otvorene, moderne i savremene zemlje poput Svedske, i to za pare, imala bas zena, taj bi svakako trebalo da se obrati dobrom lekaru. Kada su samo jednoj zeni platili ispod stola preko dva miliona eura da promovise arape, mozete samo zamisliti sta su tek radili kada se glasalo kome ce ici sedam “zlatnih lopti.”

Znaci, to gde se mi kladimo, to je ono gde su crnci, namestanja, korupcija i kriminal, ali cak ni sve to nas nece spreciti da odustanemo od kockanja, najlepse, najuzbudljivije, najhumanije i najzdravije stvari na svetu. Zivela Bundesliga koja stize za nekoliko dana, zivela Premier League, zivela Serie A, zivela La Liga, zivela Poslednja Sansa, ziveo Guts-Leonardo Kup gde su dva prvoligasa ispala vec u prvom kolu, ziveo ovaj smesni Forum, ziveo nas novi administrator, robot koji jos ni jednom nije zakasnio ni sekund, a kamoli celo popodne.

Ne znam zasto sam sve ovo napisao, ali znam da mi je sada lakse, a znam i da nikada necu napustiti kockanje, pa cak i da svi belci nestanu sa zemlje i da budem prinudjen da se kladim samo na crnce. Ok, za mene je vec odavno jasno da sam oduvek bio blizi rasistickim i fasistickim idejama, ali hajde da sada testiramo vas ostale kolerge sa Foruma. Hajde da zamislimo, teoretski receno, ne daj Boze situaciju, da vam je hitno potrebna operacija na otvorenom srcu. Lekari kazu, na primer, da morate da se operisete van svoje zemlje, ali da ce to mnogo da kosta, recimo u Svajcarskoj, na zenevskom jezeru. Situacija je kriticna, malo je vremena, a vi nemate dovoljno novaca. Postoji i druga opcija. Mozete da pokusate u Etiopiji, gde sve manje kosta, ali po srcu treba da kopa crnac. Koji bi bio vas izbor, rasprodaja imovine, belac na zenevskom jezeru i ozdravljenje, ili par stotina eura troskova, i jedan, jedini zivot koji imate poveren obicnom crncu, pa neka vam je Bog u pomoci? Eto, vidite … svi smo mi pomalo rasisti i fasisti, pogotovo kada nam zivot zavisi od crnaca, ili kada padnemo na kocki zbog crnaca.

Ima nesto i pozitivno, cega cu se i secati sa ovogodisnjeg Svetskog Prvenstva. Tokom turnira, drustvene mreze su izbacile kladionicarsku pricu sa Balkana, nakon koje su komentari trajali pet dana. Dakle, neka “nasa” budala je odigrala u zemaljskoj kladionici narodni ili seljacki tiket sa nekim ludackim prelazima i na ulozenih manje od 1 euro dobio je preko 50.000 eura. Nije poznato koje parove je ludak odigrao, ali se zna, da je nakon dosta dana dosao u kladionicu i odlucio da casti celu smenu koja se zatekla. Zaposlenih je bilo cetvoro, a zahvalnost za dobitak od 50.000 eura su bila cetiri bureka i cetiri jogurta. Sve nakon te objave, je istorija koja je trajala pet dana. Korisnici drustvenih mreza su se zabunkerisali u dva tabora, ogorcene i one koji su podrzavali sretnog dobitnika. Pa evo i nekoliko objava, i to samo onih po secanju.

Ogorceni

“... nadamo se da burek nije bio prazan, valjda je u njemu bilo barem malo sira ili mesa...”

“... bolje da je on trazio od zaposlenih da mu kupe burek i jogurt...”

“... sramota, trebalo je da deli na cetiri/pet dela, ali ne burek vec novac...”

“... burek je ok, ali jogurt je vec previse ...”

“... mogao je barem na rucak da ih vodi...”

Kockari sa razumevanjem

“...sta je trebalo po 10.000 eura da im da, da podeli na ravne casti ? ...”

“... da li je trebalo da im kupi po stan? Nije im duzan nista...”

“... jesu li mu oni sastavili tiket, pa da mora nesto da im da'...”

“... da li oni njemu kupe burek i jogurt kad mu padne tiket i izgubi pare?...”

“... ja im ni burek ne bih kupio. Ako das, malo je, ako nista ne das, opet ne valja, pa neka bude da nista nisam dao...

Ovo je jedna od meni omiljenih tema iz najboljih dana zemaljskih kladionica, jer najbolje govori o tome sta su i ko su ljudi.

Da ne ispadne da sam ceo post svirao qurcu, hajde da napisem i neki predlog za kladjenje. Vec nekoliko dana, na nasem Forumu postavljam samo doublove, jer se na taj nacin spremam za drugo kolo Guts-Leonardo Kupa, a koje se igra za samo cetiri dana i u kojem ocekujem masakr na Forumu, jer se postavljaju dva para.

Kada bi se igralo na papiru, a ne na parketu jedinica na mecu Euroleague Real Madrid vs Asvel, (cetvrtak) po kvoti od 1,15 zajedno sa jedinicom na mecu Euroleague Efes vs Panathinaikos (petak) po kvoti od 1,25 bi dalo ukupnu dobitnu kvotu od 1,44 .

Kvote za Euroleague su izasle u ponedeljak pre podne, a vec popodne je jedinica kao kuca na Real Madrid, bila najigraniji par ovog medjuweekenda.Jedinica na Efes bi stvarno morala da dodje, ali je nikada ne bih postavio u Poslednjoj Sansi. Jako mi se svidja moj predlog da Partizan nece izgubiti se 16 ili vise razlike protiv Fenerbahcea u gostima po kvoti od 1,26 ali tu postoji samo jedan problem. Da ja sedim na klupi Partizana, moj predlog bi prosao jos juce. Posto je na klupi Zeljko Obradovic, devetostruki osvajac Euroleague, moj predlog bi mogao lagano da padne.

Posto pricamo o doublu, prvi par je siguran, a to je jedinica kao kuca na Real Madrid, a ovo je mec za koju analiza nije ni potrebna. Za drugi par u doublu bi trebalo da odlucimo, svako za sebe, pobeda Efesa ili klizni handicap na Partizan.

Kada sam juce hteo da napisem analizu za ovaj mec na deset stranica teksta, @IzudinB nije otvorio Topic dnevnih Tipova, iako je bilo skoro 14.00 casova. Danas, kada je konacno otvorio Topic …,e yebi ga, danas mene mrzi da pisem opsirne analize.

Manchester City - Liverpool oba daju i 3+ (1.80) bet365

Igra se osmina finala Carabao kupa između Manchester Cityja i Liverpoola. Zanimljivo je da Građani u ovaj susret ulaze kao veliki favoriti prema kladionicama. Iako je ogromna razlika između Cityja i Liverpoola u Premier ligi, Redse nikada ne treba podcijeniti. Unatoč užasnoj sezoni u kojoj su dobili samo 6 od 14 utakmica, Liverpool je još uvijek na šestoj poziciji na tabeli Premier lige, sa samo deset bodova manje od drugoplasiranog Cityja.

Otišli su na stanku za Svjetsko prvenstvo nakon sjajne igre Darwina Nuneza u domaćoj pobjedi od 3-1 protiv Southamptona 12. studenog. Momčad Jurgena Kloppa odigrala je dvije prijateljske utakmice na Bliskom istoku, izgubila 1-3 od Lyona prije nego što je ranije ovog mjeseca ostvarila pobjedu 4-1 nad AC Milanom. Mo Salah, Thiago Alcantara i Darwin Nunez (dva) postigli su golove u petak protiv talijanskog prvaka.

Manchester City je šokantno izgubio 1-2 kod kuće od Brentforda u posljednjoj utakmici Premier lige prije Svjetskog prvenstva u Kataru. Imat će zastrašujući raspored tijekom ovog blagdanskog razdoblja, uključujući okršaje protiv Liverpoola, Chelseaja (dvaput), Manchester Uniteda i Tottenhama do 19. siječnja. Izabranici Pepa Guardiole odigrali su samo jednu prijateljsku utakmicu tijekom pauze SP-a dok su u subotu ispratili španjolsku Gironu sa 2-0.

Ovo je okršaj dva velikana čije utakmice su u posljednjih nekoliko godina obilovale golovima, tako da nešto slično očekujem i ovdje. Stoga mi se oklada na više od 2.5 gola i da će obje momčadi postići gol najviše sviđa po kvoti 1.80 u bet365 kladionici. Sretno!

City: Ortega, Lewis, Katongo, Charles, Gomez, Palmer, Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Haaland, Borges.

Liverpool: Kelleher, Ramsay, Gomez, Phillips, Tsimikas, Elliott, Bajcetic, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino, Carvalho.

Screenshot_349.png

(Koeficijenti 22.12. u 13:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use