Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

30. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 16.12. - 19.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 30. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_316.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

prije 45 minute, josip123 said:

Kolega, samo da te obavjestim da je utakmica prebačena za nedjelju i igra se u Pioniru, zamjenili su domaćinstvo. 🙂

Hej, kolega

hvala ti, iako si drugoligas. Nisam znao za promenu, tek sada sam procitao vest. Neka gori u paklu, ko je smislio ovu promenu, izbili su mi siguran prolaz predloga.

U svakom slucaju, jos jednom ti se zahvaljujem, ko bi rekao da medju drugoligasima ima pristojnog sveta.

Za sada postavljam moj predlog, koji bi mogao biti promenjen do 15.00.

Nemacki basket, Bundesliga, Bayern Munchen vs Braunschweig, pobeda domacina iz poluvremena (1/1), kvota 1,28 kladionica bet365

Ovo uzimam samo zbog neverovatne kvote od 1,28 koju drzi samo veliki bet365. Kod svih ostalih kladionica, kvota se jedva dovukla do 1,18-1,20.

Bez analize

35626AB8-D0D4-4381-A485-778D1A005590.jpeg.f52bd4a64e28e8d9c79a3e72a8058a35.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use