Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 06.02.2010. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Rukoet – Švedska liga

16:00 Drott – Malmo 1 @ 1,55 supersport

Drott je 5 plasirana momčad a Malmo 11plasirana momčad lige. U ovoj ligi poznato je da večinu dobivaju domačini odnosno je u gostima jako teško do bodova, posebno ovim tako rečeno manjim ekipama kao što je i današnji gost Malmo. Drott ima kod kuče score 5-0-3 stim da ima dva poraza od najboljih ekipa u ligi Savehofa i Alingsasa. Poslednje kolo su izgubili u gostima protiv vodečeg Savehofa a prije toga imali su seriju od 3 pobjeda. Istina to je bilo igrano prije pauze još u prošloj godini no svejedno mislim da bi trebali danas nastaviti ovaj uspješan niz igranja kod kuče. Malmo je kod kuče prošlo kolo remizirao sa Redbergslidsom koji isto nikako nije jak u gostima. Malmo je standardno nizko na tabeli, ispadne pa opet uđe u prvu ligu pa se tako nešto slično očekuje i ove godine. Međusobni omjer je potpuno na strani Drotta, dobili su svih 5 utakmica, pa tako i ove sezone kad je bio domačin Malmo. Tip 1!

Košarka – NLB liga

18:00 Široki – Crvena Zvezda 2 @ 1,55 supersport

Zvezda je trenutno na 9. mjestu, Široki je 12. Zvezda je na poziciji gdje si više ne smije dopustiti kiksa, zaostatak za prvom četvericom je još uhvatljiv no zaista sad više nemaju pravo na kiks. Sad su dobili 4 utakmice za redom, 2 u ligi NLB a 2 u eurokupu, dakle forma se dignula nakon onog domačeg kiksa protiv Olimpije. Razigrao se Taylor koji daje momčadi jednu dodatnu energiju. Prva utakmica između ovih momčadi završila je sa visokom pobjedom Zvezde 97:81, inače međusobni omjer je duboko na strani crveno-belih, dobili su baš sve međusobne utakmice. Ne vidim razloga da ne bi tako bilo i danas, bolja su momčad, mislim da dobivaju ovo. ovdje sam igrao over 151.5

NHL

Los Angeles Kings - Detroit Red Wings  06.02.10 22:05 2,05 3,95 2,75

ovdje cu odigrati 2 omjer pobijeda je 10:1 za detroid neznam zasto je toliko veliki koefiijent posto je forum jako slabo aktivan pa moglo bi se reci da je neaktivan pa nemam sa kim to niti raspraviti

što se tiče NHL-a jako važna ti je forma klubova, a ne tradicija...LA igra jako dobro u zadnje vrijeme i Anze Kopitar igra kao na početku sezone....imaju puno šanse za ulazak u playoff za razliku od detroita i mislim da su potpuno zasluženo uzeli bodove u ovoj tekmi

-inače je NHL jako teško za pogodit ako ga se ne prati, pa čak i ja koji ga pratim ne mogu uvjek pogoditi, žao mi je što nisma više toliko aktivan kao prije ali kad je i meni bilo dosadno ovdje pisati i s nikim nisam mogao rasprvljati o parovima...sad tu i tamo naletim i postavim neke svoje parove i svoja mišljenja

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use