Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

28. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 9.12. - 12.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 28. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_270.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Imam dilemu između 2 para, ali ajde postavit ću ovaj kojeg sam odmah htio postaviti čim je odigrana osmina finala SP-a pa eventualno promijenim ako se predomislim.

Maroko - Portugal prolaz Portugala 1,3 SuperSport (isti tečaj i u bet365)

Maroku svaka čast, najugodnije iznenađenje prvenstva. Primili su samo jedan pogodak od Kanade i to autogol. Hrvatska, Belgija i Španjolska im nisu uspijele zatresti mrežu. Ipak sada idu na Portugal koji za razliku od Španjolaca neće u nedogled gurati loptu sa lijeve na desnu stranu terena i obrnuto, odnosno u širinu, nego je puno konkretnija reprezentacija. Uz to Marokanci su jako padali sa snagom kako je utakmica sa Španjolskom išla prema kraju. Vjerujem da će to Portugalci znati iskoristiti koji su fizički močna reprezentacija. Na Euru sam od Portugala puno očekivao, čak da odu do kraja. Na kraju su podbacili. Tada sam jako hvalio njihov kadar. Možda se sada sve posložilo. U svakom slučaju očekujem da prođu Maroko koji je do sada već napravio puno.

Screenshot 2022-12-09 at 15-25-38 Pretvori užitak u dobitak!.png

Postoje puno znakova ili govora tela kada je kockar na kolenima, u qurcu, krizi ili jednom nogom u bolnici ili ludnici. Jedan od klasika je kada igrate protiv jednog kluba, i to agresivno, i padnete tako da vas sve boli, a vec nakon dva dana igrate bas na njih. Izgleda da sam tesko oboleo od ove klasicne bolesti, koja se zove “ne zna vise gde udara”

Dakle, pre samo dva dana sam igrao protiv Crvene Zvezde, a vec danas igram na njih, sto moze samo bolestna osoba ili kockar na kolenima. Dakle

Crvena Zvezda vs Mornar Bar, Aba League, pobeda domacina ili nereseno na kraju prvog poluvremena, kvota 1,20 kladionica bet365 0F19F6AF-5274-4F37-988A-89A76EADC4F1.jpeg.2ac51287148ea47ffab9fa9d1217155d.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use