Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.12.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Svjetsko prvenstvo

Screenshot_256.png

SP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.12. u 03:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Danas i sutra necu biti na Forumu, pa necete biti u prilici da citate dobitne analize, i zahvaljujuci meni, zaradjujete ogroman novac. Opet sam proglasio sebi dva dana teske zalosti zbog pada u Poslednjoj Sansi i realnom kladjenju. 

Ekipa na kojoj sam pao je imala 6 poena prednosti, minut i po do kraja i posed lopte. Nakon toga su imali cak cetiri otvorena suta sami kao duhovi, i to nije sve. Na 17 sekundi do kraja, a pri neresenom rezultatu, ekipa na koju sam se kladio je imala posed lopte i sve u svojim rukama.

Ne brinite, nastavicu svakako da pisem najbolje analize na Forumu, jer nema boljeg od mene. Problem je samo jedan. Da bi najbolje analize prosle, nije dovoljno samo da ih pisem, potrebno je i da budem i na parketu, i trenerskoj klupi u zavrsnici utakmica. A sve te tri stvari istovremeno, ne bi bio u stanju da radi cak ni onaj pravi Leonardo, jedan, jedini Leonardo Da Vinci.

Dva dana zalosti su i zbog cinjenice sto sam dozvolio da najgori ucesnik Poslednje Sanse napusti poslednje mesto u prvoj ligi nakon skoro sto dana podsmevanja. Proglasicu i treci dan zalosti na Forumu kada izadje tabela i budem video tri drugoligaska amatera ispred sebe. Trenutno, razume se.

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska - Brazil 2 (1.36) bet365

Brazil je odigrao odličnu utakmicu u osmini finala protiv Južne Koreje nakon neuspjeha protiv Kameruna u posljednjoj utakmici u skupini. Kritičarima nisu ostavili dvojbe i dokazali su da su pravi konkurenti za naslov pojedom od 4-1 protiv azijske reprezentacije. Neymarov povratak nakon ozljede pokazao se ključnim, s obzirom da je inspirirao nevjerojatnim nastupom. Sada je jasno da je ova momčad nezaustavljiva sa Neymarom u kombinaciji unatoč tome što su prednja trojica Richarlison, Vinicius i Raphina zadala posljednji udarac.

Osmina finala Hrvatske protiv Japana svodi se isključivo na učinak jednog čovjeka. Vratar Dominik Livaković koji je obranio tri penala u raspucavanju. Japan je uvijek bio težak protivnik, a već su porazili i Španjolsku u utakmici sa manje od 20% posjeda lopte i izbacili Njemačku iz natjecanja. Vjerojatno je zbog toga Hrvatska oprezno pristupila utakmici i nije imala jak napadački pristup kroz 90 minuta i produžetke.

I nije tajna da izgledaju kao sjena momčadi koja je stigla do finala 2018. godine. Osim pobjede od 4-1 protiv Kanade, Modrić i ekipa su remizirali tri utakmice i neće me iznenaditi ako danas ispadnu, iako navijam za Hrvatsku i želim im svu sreću ovog svijeta, Brazil je zaista klasa više od svih ekipa koje su došle na Svjetsko prvenstvo ove sezone.

"Ovo će na nas možda biti najzahtjevnija utakmica na dva svjetska prvenstva na kojim vodim ekipu i vjerojatno najteži suparnik. To je susret kao finale u Rusiji, samo što je došo prerano. Nekad te ždrijeb pomazi, drugi put ne. Hrvatska je jedina manja reprezentacija koja je nakon velikog rezultat ponovno napravila uspjeh i to je nešto posebno."

"Brazil je sigurno najmoćnija reprezentacija na ovom SP-u, kad vidite njihov sastav i kvalitetu. Zaista su najbolji, tu je i 50 tisuća navijača iz Brazila. Sjajna su i moćna reprezentacija s kojom je teško igrati.

Ne znaš što je gore, ako se otvoriš, onda te kazne kontrom, a ako se povučeš, ubiju te posjedom. Neće biti lako, ali ni oni ne trpe dugi posjed protivničke reprezentacije. Moramo se dobro spremiti", zaključio je hrvatski izbornik.

LUKA MODRIĆ: "Igramo kako igramo. Nekad je to dobro, nekad manje dobro, ali uvijek dajemo maksimum da što bolje predstavimo Hrvatsku. Vidjet ćemo kakva će biti Hrvatska. Spremni smo i vjerujemo da možemo napraviti veliku stvar"

Timovi su se susreli u dva navrata na Svjetskom prvenstvu, iu grupnoj fazi iu prvom kolu natjecanja. Brazil je oba puta pobijedio sa 3-1 2014., a Neymar je postigao dva gola. Prethodni je bio pobjeda od 1-0 2006. godine.

Nemogućnost Hrvatske da ostvari pobjede u finalu i Richarlisonova smrtonosna forma ispred gola samo su neki od drugih razloga. Mislim da neće biti lagana utakmica ni za jedan od ova dva tima, međutim, teško je očekivati bilo što osim pobjede Brazila po kvoti 1.36 u bet365 kladionici, koja okladu računa automatski dobitnom ako Brazil povede sa dva gola razlike.

Hrvatska: Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa - Brozović, Modrić, Kovačić - Vlašić, Kramarić (Budimir), Perišić

Brazil: Alisson, Eder Militao (Alex Sandro), Thiago Silva, Marquinhos, Danilo - Casemiro i Lucas Paqueta - Raphinha, Neymar, Vinicius - Richarlison.

Screenshot_269.png

(Koeficijenti 9.12. u 11:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

18:00 B.Crawford 13.5+ @1.85 mozzart

-Po meni jedan od boljih igraca Igokea.On je trenutno na 12.7 poena po mecu, pritom zajedno sa Ray i Tanaskovic su najbolji igraci ove ekipe.Danas po meni ih ocekuje dosta tezak mec.
-Odlucio sam se za Bryant Crawford, ipak volim dosta vise ove manje granice nego recimo Ray(16,17), gledao sam ga protiv Mzt(kladio sam se takodje na njega lepo ispostovao imao 16 poena), bio solidan 5/9 sut(3/4 za tri poena dosta bitna stvar).
-Zanimljiva stvar proslu utakmicu Ray uzeo 20 suteva, e sad ocekujem suprotno, da se malo vise isforsira Crawford, ne mora da znaci, ali sigurno ce danas Crawford imati vise od 10 suteva.
-Igra po 30 minuta na utakmici, ocekujem bar 3-4 slobodna bacanja, 2 trice i bar jos 2x iz igre.U Igokeje dosao iz Regio Emilija gde je imao solidne brojke.
-Odigrao 13 utakmica za Igokea(Aba+CL);ima samo 5 overa na ovu granicu, ali dosta bitno je da je dosta popravio formu u zadnje vreme, te ima 4 overa na zadnjih 5 utakmica.
-Ja kao i kladionice ocekujem cak 170poena, Igokea je mali favorit, ocekuje se od njih nekih 85 poena, bez 15 poena Crawforda tesko ce biti jer nisu ni Zadar ekipa za bacanje(moguca produzenja).Zna Zadar da odigra runngun utakmica na cak i 200 poena.
 

411784fed34ada49b04683d1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Evo kao što sam rekao, napisati ću i ja par riječi o Brazil-Hrvatska...

Brazil; čudo, vanzemaljci,  viši nivo, top ekipa, nikad jači...i slažem se...da su odlični,  ali....ima taj mali ali...

U veznom redu su tanki u defanzivnom dijelu, a što se tiče posjeda i kontinuiranog napada nisu nešto impresionirali, jer im se igra svodi na to da se lopta što prije prebaci na krilo i onda kreće show... opet ponavljam ako ja to znam, onda zna i Dalić , pa će vjv poduplati bokove, gdje će naša krila imati veliku odgovornost u defanzivnom dijelu igre.

Nas vezni red je vjv ako ne bolji, onda bar podjednak brazilskom s iznimkom da ako svi odigraju na vrhunskom nivou da mogu cak uzeti i posjed brazilu, te na taj način umrtviti utakmicu.

Tu će veliku ulogu imati Modrić, koji nije na razini sa prošlog svjetskog, a i vidljiv je taj akumulirani  umor,  pošto s leđa 37godisnjaka on malo sporije odlazi. Ali  "He ’s not as good as he once was, but once he can be as good as he ever was (nije dobar kao nekoć, ali u jednoj utakmici može biti bolji nego ikad."

Najlošiji dio ove hrvatske je napad, gdje osim Perišića, nema stvarne opasnosti od ikoga. 

Uglavnom kvota od 8.5 na hrvatsku mi je uvredljiva, jer ispada da je razlika od bar 4-5 golova na strani brazila, a vidjeli smo i protiv Srbije i Švicarske koje su daleko ozbiljnije ekipe od Koreje, da se Brazil nije baš prošetao...

Ja igram sljedeći betbuilder za sebe:

manje od 4 gola

više od dva kartona

obje ekipe dobijaju karton

Perišić i Richarlison više od 0.5 udaraca u okvir

Više golova u drugom poluvremenu 

 

20221209_134458.jpg

Link to comment
Share on other sites

20:30 L.Pellas 4 or more(4 ili vise golova) @1.61 bet365
Selestat - Montpellier


Ukratko.Levo krilo Hugo Descat je out(operacija), tako da je Lukas Pellas jedino levo krilo dostupno za ovaj mec.Kada je igrao Descat Pelas nije dobijao ko zna koliko prilika, ali zadnje dve utakmice uzeo 8 i 6 suteva i oba puta imao po 5 golova..Granica na njega je 4.5 ali ovo je po meni dosta sigurnija varijanta, ne znam gde bi se to moglo odigrat(ja cu ga odigrat na bet365 minimalan ulog) Show less

images.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Danas 1/2, ide jos jedan singl za veceras i tjt

01:30  K.Durant 27.5+ @1.75 meridianbet
Brooklyn Nets : Atlanta Hawks
Zadnji singl za veceras, cisto da imamo sta pratiti, klasika minimalan ulog.
-Kevin Durant sa Irvingom su najbolji igraci ove ekipe.Ima 29.8poena po mecu, dosta gotivan igrac za over poena i to sa razlogom.Ima veliku slobodu, dobija 36.5 minuta po utakmici, i nekih 20 suteva(+par sl.bacanja).
-Na 26 utakmica u NBA ove sezone, ima 16 overa i par undera tu oko granice.U zadnje vreme igra bas dobro(na zadnjih 7 utakmica ima 6 overa 36;31;45;39;17;31;29).
-Protiv Hawks uvek je solidan, te na zadnjih 5 h2h utakmica ima 5 overa(31;32;28;31;55)
-Ocekuje se oko 225-230 poena, Broklyn ce imati bar 120, i ne vidim kako oni mogu da zaustave njega i Irvinga da dodju do over poena

merlin_197757249_6e8115be-fba3-415d-a269-9bf70f91eeab-mediumSquareAt3X.jpg

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use