Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.12.2022.

IzudinB

Recommended Posts

FA Kup

Screenshot_255.png

FA KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.12. u 03:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Partizan vs Crvena Zvezda, Euroleague, jedinica

Danas je na programu najneobicnija, istorijska utakmica Euroleague izmedju Partizana i Crvene Zvezde, prva ovakva u istoriji Euroleague, pa je jasno zasto cu bas ja da je analiziram, i to potpuno besplatno. Pre analize, iako ce to biti vec stoti put kako jedno te isto pisem, samo nekoliko recenica o tome, otkud sada Partizan i Crvena Zvezda zajedno u Euroleague.

Pisacu samo o dogadjajima u ovom veku, posto nema smisla da idemo u istoriju dugu sto godina. Dakle, od 2000-te godine pa sve do 2010-te Crvena Zvezda je bila klub poput danasnje Cibone, sto znaci da su samo smetali u takmicenjima u kojima su ucestvovali. Novca nije bilo ni za tetkice koje ciste one svinjce od svlacionica, organizacija kluba je bila ispod nule, a rezultati jos gori. Nula trofeja, igraci gori od danasnjih Hajdukovih, a i za tih deset godina osvojili su titula koliko i Hajduk iz Splita, dakle, tek jedan nacionalni kup. Cak su u jednoj od utakmica nacionalnog kupa protiv Partizana, produzetke odigrali sa samo cetiri igraca. Vec od 2007-me godine pocinje potop, jer klub vise nije pokazivao znake zivota, a ako i jeste, to je bilo zahvaljujuci aparatima na kojima je bio prikljucen. Lekari za takve stvari koriste medicinski izraz “ziv, ali klinicki mrtav”. Mrzi me da se secam na kraju koje sezone su ostali sa samo cetiri i po igraca, od kojih ni jedan ne bi mogao da igra cak ni za nas Portal. A onda je dosla istorijska 2010-ta godina. Nisu imali nijednog drzavnog sponzora a svih sest igraca iz rostera su bili iz mladjih kategorija, dok su stranci bili ameri koji su u Srbiju dosli da se ciste od narkotika i alkoholizma. U Aba League su imali 8 pobeda i 18 poraza, jedva su opstali i izbegli poslednje mesto koje je vodilo u diskvalifikaciju, sto je bio najlosiji plasman u istoriji kluba. Cak su u prvenstvu Srbije, takmicenju u kojem ucestvuju dva kluba, uspeli da zauzmu peto mesto. A onda su u Srbiji dosli na red izbori, te je na vlast dosao covek koji je zvezdas. Klub se pre rucka ugasio, a vec posle podne je osnovan novi klub, jos lepsi i jos stariji. Umesto starog kluba Crvena Zvezda, osnovan je novi Crvena Zvezda Beograd, a dugove je pojela mala maca. Sve ostalo je istorija, klub je redovni ucesnik Euroleague, a Aba League se igra dok Crvena Zvezda ne pobedi, a ako nesto podje po qurcu na terenu, takmicenje se prekida jos juce. Ova prica o Crvenoj Zvezdi, koja je u nasem postu pocela 2000-te godine kada nisu imali da plate tetkice koje otpusavaju wc solje, zavrsava se ovih dana kada je Zvezda ponudila 1,8 miliona eura argentincu Facundo Campazzu, a koga su otpustili Dallas Mavericksi. Da se razumemo, 1,8 miliona eura samo do kraja ove sezone (nesto malo vise od sest meseci)

Gde je tu bio Partizan? Pa, dok je predsednik Srbije bio partizanovac (sve do 2011/2012) Partizan je bio ono sto je Dinamo u fudbalu u Hrvatskoj. Posle 2011/2012-te, uloge su se promenile, pa je sada malo Partizan mogao da vidi kako je Ciboni. Ova situacija je ovako mogla da traje jos dvesta godina, ali su Partizanovi navijaci poceli da sviraju qurcu, i na svim svojim utakmicama horski pevali da je sadasnji predsednik Srbije sumnjive sexualne orijentacije. Nijedan predsednik na svetu ne voli da cuje u direktnom prenosu na televiziji da se yebe sa muskarcima, pa je morao i od Partizana da napravi veliki klub, i to jos lepsi i jos stariji od onog starog. Celnik Euroleague je, naravno postao Dejan Bodiroga, koji je naravno srbin, pa su celnici Euroleague ljubazno pozvani u Beograd na sastanak sa Vladom Srbije. I evo nas na pocetku posta, otkud Crvena Zvezda i Partizan u Euroleague? Vlada Srbije je uredno isplatila pet miliona eura u kasu Euroleague, barem dvadeset procenata ionako ide Dejanu Bodirogi u dzep, navijaci Partizana sada pevaju da je predsednik Srbije humaniji od Pape Jorge Maria Bergoglio Francesca, a ja pisem analizu za danasnji istorijski mec. Jednostavno, zar ne? Sta vam je danasnji svet, sa jedne strane ovakvi lopovi i kriminalci, a sa druge strane nas kolega @jeneri29 koji je jednom u Poslednjoj Sansi, objavio post da su mu administratori u tabeli Poslednje Sanse greskom predlog upisali kao dobitan iako to nije bio, a uz to jos je i prilozio screenshot da se uverimo u ono sto pise. Danas je coach Partizana najtrofejniji trener Evrope, Zeljko Obradovic, prvu petorku cine srbi cudnog prezimena Lessort, Punter, Nunnaly, Madar i LeDay, prva izmena je Papapetrou, druga Exum, treca Brodziansky, pa ako se nekako cak i povede na utakmici, konacno ulazi neko cije se prezime zavrsava sa “ic”, a to je Andjusic. Kako ova Partizanova sramota epskih razmera izgleda u realnom zivotu, napisacu kroz poene srpskih igraca na poslednjoj utakmici Euroleague protiv Valencie, koju su izgubili, nakon produzetaka. Najefikasniji strelac na utakmici sa prezimenom koje se zavrsava na “ic” je bio Dubljevic sa celih osam poena na utakmici, ali je problem sto on igra u Valenciji. Najefikasniji srpski igrac u redovima Partizana je bio Danilo Andjusic sa cak dva poena od 96 poena koliko je cela ekipa dala. Dakle, da ponovim, na utakmici srpskog kluba Partizan protiv Valencije, domaci, srpski igraci su postigli cak dva poena, a stranci 94, a tako je bila rasporedjena i minutaza.

Partizan je u Euroleague na skoru od cetiri pobede i sedam poraza i nalazi se u grupi od sest najgorih ekipa Euroleague. Od sedam poraza, samo jedan i po su mogli da izbegnu (Valencia kod kuce, izgubili nakon produzetaka, i Armani kod kuce u neizvesnoj zavrsnici), svi ostali porazi su bili realni (Real Madrid u gostima, Barcelona u gostima, Olympiacos u gostima, Baskonia u gostima, Alba u gostima). Iako igraju sa sedam i po igraca u ovako teskoj Euroleague, uspeli su da razmontiraju Virtus sa 30 razlike, Maccabi i Zalgiris kod kuce, te Panathinaikos u gostima.

Crvena Zvezda je u Euroleague startovala, kao i Hajduk protiv Villareala u evropskim takmicenjima, dakle veoma smesno. Cetiri uzastopna lagana poraza (Efes, Panathinaikos, Baskonia, Real Madrid), pa jedna bedna pobeda nad Bayernom kod kuce, te opet dva vezana poraza od Monaca i Fenerbahcea. Sve je otislo u qurac kada su nakon skandalozne igre izgubili kod kuce od smesnog Zadra u okviru Aba League. A onda se svet okrenuo naglavacke i u korist Crvene Zvezde. Klub je promenio trenera, neku mladu budalu su zamenili vojnim licem, a sve ostalo je istorija. Crvena Zvezda je vezala sedam uzastopnih pobeda, pali su Asvel, Alba (u gostima), Maccabi, Virtus, a pao je i Partizan u Aba League. Uz to su, ne zaboravite, ponudili 1,8 miliona eura, i to neto Campazzu za samo sest i po meseci.

Ako ste sve ovo gore preskocili ili izabrali da uopste ne citate, pravo je vreme da predjemo na analizu. Kada bih bio kockarski amater, kao sto ste svi vi sa Foruma, ja bih ovako analizirao danasnji mec: “... aha, igra se gradski derby, Zvezda je u boljoj formi, vezali su sedam uzastopnih pobeda, Partizan je u kanalu sa tri uzastopna poraza u Euroleague, znaci ovde moze svasta da se desi, pa zato necu da se kladim na ovaj mec.

Posto je redosled vrednosti na nasem Forumu ovakav, ja, pa prazno, a vi svi ostali amateri se poredjajte kako hocete, na kraju posta cu ipak, samo za vas, i to potpuno besplatno, napisati ozbiljnu analizu.

Prvo. Utakmica se igra u Partizanovoj dvorani, a to je kao da protivnici igraju na jednoj nozi. U Beogradu je mrznja oho-hooo ispred razuma. Verujem da su ispred dvorane vec postavljeni tenkovi, a navijacima podeljeno oruzje. U Aba League nije dozvoljeno prisustvo protivnickih navijaca, a cak i uz takvo pravilo, utakmica izmedju Crvene Zvezde i Partizana u okviru Aba league, pre samo deset dana je bila prekinuta na skoro sat vremena, sve dok jedna tribina nije ispraznjena. Dakle, bili su samo zvezdini navijaci, pa ipak je utakmica prekinuta. Steta je sto prosecni ljudi pamte kao kokoske, pa se danas niko ne seca zavrsnice Aba League od pre nekoliko sezona izmedju Buducnosti i Crvene Zvezde kada su cetiri od pet utakmica bile prekinute. Na srecu, tu sam ja da vas podsetim na izjavu Jaska Fijaska, Jasmina Repese, tadasnjeg trenera Buducnosti, koji je mislio da je pametno nakon dugo vremena vratiti se na zli Balkan, i voditi neki balkanski klub. Dakle, nakon sto su ga na utakmici u Beogradu, gadjali kesama punim urina, pljuvali i vredjali tokom cele utakmice, i gadjali minobacacima, na konferenciji za stampu je izjavio, verovatno misleci pre utakmice da ce ga Balkan sacekati cvecem i poljupcima, sledece reci: “... U 57 godina zivota sam prosao sve, teske terene, zahtjevne utakmice... medjutim ovakav linc jos nikada nisam doziveo, a ni video u svom zivotu. Zao mi je sto je to tako, ovo nema nikakve veze sa sportom. Moram baciti odijelo jer je puno pljuvacke i urina, trebao sam donijeti sako da vidite na sta lici. Najblaze se moze reci da je ovo za psihijatriju. Ovakav linc, debelo prelazi granice terena i ulazi u nesto drugo. Odrastao sam na asfaltu, i vise volim da dobijem batine, nego da me neko pljuje i gadja urinom...” Dakle, ako podjemo od pretpostavke da je ovo otvoren mec, po kvotama 1,85 prema 1,85 vec nakon cinjenice da se igra na Partizanovom terenu, i bez prisustva zvezdinih navijaca, jedinicu po kvoti od 1,85 umanjujem za 0,25 i tako dolazimo (za sada) do realne kvote od 1,60

Drugo. Da, tacno je da Crvena Zvezda ima sedam uzastopnih pobeda, ali protiv koga? Protiv Asvela koji je najgora ekipa ikada koja se pojavila u Euroleague, i koju sa klupe vodi rodjeni brat vlasnika kluba, sto je i Mamice bilo sramota, kada su radili u Dinamu. Dobili su i Cibonu, koju bi i mi sa Portala dobili, ako bih ja bio glavni igrac i trener. Dobili su Albu (nakon produzetaka), koja ima osam uzastopnih poraza, sto ni Hajduku nije uspelo. Dobili su nikad gori Maccabi kod kuce (pola kosa), te Partizan (u zvezdinoj dvorani), te Studentski Centar koji je jedan od gorih klubova u nikad goroj Aba League. Tako da ja od velikih pobeda Crvene Zvezde vidim jedino onu kod kuce protiv Virtusa. Za to vreme, Partizan je imao nikad gori raspored, gostovanje Barceloni, gostovanje Real Madridu, gostovanje Crvenoj Zvezdi, te kiks kod kuce (nakon produzetaka) sa Valencijom, te utakmica kod kuce sa Buducnosti. Zbog tezine rasporeda, realnu kvotu na Partizan od 1,60 umanjujem za jos 0,10 i vec smo kod realne kvote od 1,50

Trece. Potpuno isti mentalitet koji postoji unutar prve lige Poslednje Sanse. Kada pogodite svoje predloge u prvoj ligi Poslednje Sanse, tri, pet, deset ili dvadeset puta uzastopno, vi se divite samom sebi i verujete da vam niko nista ne moze. Onda se opustite i mislite da je lako pogoditi kvotu od 1,20 i tako nastavite da opusteno razmisljate i jos opusternije birate predloge. A onda dodje pad, jedan pa drugi, a pred treci ne spavate dve noci uzastopno i razmisljate o dilemi da li je pametno postaviti pobedu jednog Bayerna, najboljeg kluba na svetu. Na taj nacin, reagujete, budete pazljiviji, disciplinovaniji i pametniji i vise se posvetite odabiru predloga. Isto je i sa Partizanom. Imaju pobedu manje od smrtnog neprijatelja, izgubili su tri utakmice uzastopno u Euroleague, izgubili su od smrtnog neprijatelja u Aba League i to na gostujucem terenu, vec dva puta su izgubili kod kuce (Armani, Valencija) gde im je domaci teren jedino sto imaju od utopije da mogu medju prvih osam. Dakle, ako izgube i trecu kod kuce, pa jos od smrtnog neprijatelja, i ako im smrtni neprijatelj pobegne na dve pobede, sve ce otici u qurac. Dakle, od realne kvote od 1,50 oduzimam jos 0,10 na vaznost meca, pogotovo za domacina, i tako dolazimo do realne kvote od 1,40 na Partizan.

Cetvrto. Svima vama, amaterima sa Foruma, Poslednja Sansa je na desetom mestu u zivotu, posle zene, dece, porodice, posla, druzenja sa prijateljima, basketom ispred zgrade ili kurvanjem. Za razliku od vas, ja zbog Poslednje Sanse spavam manje od dva sata dnevno, jedem kao macka ili uopste ne jedem, svez vazduh nisam udahnuo vise od deset dana, a toliko se i nisam tusirao. Zbog Poslednje Sanse, zensku osobu sam poslednji put video jos letos, i to na daljinu. Ali, ne zalim se, jer znam da ce sve to doneti rezultate, kada bude trebalo, a to je na prolece. Cim su izasle kvote za Euroleague, odmah sam uhvatio preterivanje unibet-a za pobedu Partizana po kvoti od 1,60 i zahvaljujuci robotu koji otvara Topic Poslednje Sanse umesto @IzudinB (hvala qurcu, nakon tri godine pakla) vec u 15.01 postavio kao svoj predlog. Danas (cetvrtak, 01.35) sve svetske kladionice su oborile jedinicu na Partizan sa neverovatnih 1,60 na realnih 1,44 dok bwin nudi tek 1,36.

Cesto su se neke kolege zalile da su analize sa nesto vecim kvotama nestale sa Foruma zbog Poslednje Sanse. Takve kolege bi trebalo najpre uhapsiti, a zatim proterati sa Foruma i to dozivotno. Radi odbrane svete Poslednje Sanse, ovde cu postaviti i predloge za nesto vise kvote, koje na zalost jos nisu izasle ni u jednoj kladionici, a vezane su za skokove na ovom mecu.

Lessort (Partizan) over skokova, kolika god bila granica

Lessort je za Partizan ono sto je (onaj) Lewandowski bio za Bayern. Partizan misli da je moguce igrati Euroleague i Aba League sa sedam i po igraca i jednim jedinim klasicnim centrom. Kako razmisljaju tako i stoje na tabeli. Lessort je igrac sa najvecom minutazom i kljucni igrac Partizana i to ne zato sto je kvalitetan, vec zato sto je jedini centar u timu. On igra skoro pa sezonu zivota, i predstavlja pravo blago trenera Obradovica. Skace i u odbrani i u napadu, pravi blokade, gura se u reketu, prima udarce, lupa blokade i sto je najvaznije sve to pristaje da radi i uziva u tome. Granice na njegove skokove su poput kvota da ce (onaj) Lewandowski dato gol na utakmici, dakle granice bezobrazno visoke, i po pravilu uvek iznad realnog zivota. Pa ipak, predlazem bilo koju granicu, jer je on lik bas stvoren za ovakve utakmice. Lozi se na publiku, lozi se na blokade i skokove, pokazuje na misice kada uhvati loptu u napadu, gestikulira sa publikom, jednostavno receno idealan za kladjenje na njega na ovakvim utakmicama. A uz to je jos i jedini klasicni centar u timu. Od Obradovica ocekujem isto sto bih i ja radio, da Lessort ode na klupu samo na krpljenje i sivenje tkiva, znaci na dva minuta i odmah nazad.

LeDay (Partizan) over skokovi, kolika god bila granica

LeDay je u Partizan dosao iz ekipe Armani Milano gde je bio osmi igrac u rotaciji. U Partizanu je prva opcija, i iako je crnac, veoma je koristan igrac. I on se u Partizanu oseca kao riba u vodi, vidi se iz aviona da uziva u klubu. Kako Partizan stoji sa centrima objasnicu podatkom sa utakmice protiv Valencije gde su gosti na utakmici imali vise ofanzivnih, nego Partizan defanzivnih skokova sto je ravno mogucnosti da u glupom fudbalu neka ekipa ima vise jedanaesteraca nego kornera. Leday je klasicna trojka/cetvorka, u Armaniju, i prvim danima u Partizanu je igrao kao i seljacina iz Rosarija, dakle “ja cu da sutiram, cak i ako ne pogodim vazduh, a vi svi ostali, ko vas yebe, ima da radite sve prljave poslove umesto mene”. Na srecu, iako je crnac, ima nesto i u glavi, pa se prilagodio ekipi i poceo da skace, i pomaze Lessortu, ali nedovoljno. Ne znam kolika ce granica biti za skokove na njega, ali bi morala biti barem duplo manja od Lessortove, sto bi morali da prihvatimo. Ako padnemo, bice to za jedan skok, ali ce biti vredno adrenalina. Igrao bih i na poene Nunnally-a (Partizan), ali kada bih zeleo da ispunjavam sebi zelje, trebao bi mi novac prosecne svajcarske banke.

Naravno, nijedan od ovih predloga sa vecim kvotama ne bih postavio u Poslednjoj Sansi, iako je igram sa onim amaterima.

20:00 Bacon D. 17.5+ @1.75 maxbet

Easy WINNNa kraju 3/4 Bacon vec na 18pts

-Na 6 utakmica do sad u Evroligi, ima 18.5pts po utakmici/Pritom on i Derrick Williams su sigurno najbolji igraci Panate, ima solidan sut za 3 poena(nadam se samo da nece bacati cigle na pocetku meca).

-17pts vs Partizan;16pts vs Baskonia;20vs Fenerbahce;14vs Virtus;25 vs Asvel;19vs Zalgiris.

Igra oko 30tak minuta po utakmici.Ima sigurnih 10 suteva a i dosta bitna stvar protivnici prave dosta faulova na njega.Gledao sam ga sada pre neki dan protiv Olympiakos, uzeo cak 19 suteva.Ocekujem bar 2 trice, 3-4 slobodna bacanja i po neki sut za 2 poena.Dosta gotivan igrac, zna da povuce, pritom solidno pogadja.

-Ocekuje se nekih 150-155 poena, i bez njegovih 20 tesko da Panata moze dobiti ovaj mec.Jure play off, bezi im Zalgiris i Baskoniu sa samo 2 poena.Trenutno Milano su zadnji sa skorom 3pobjede i 8 poraza.Do sad su primili:62vs Lyon,80vs Alba;75vs Partizan;81vs Bayern;74 vs Barcelona;83 vs Real;80 vs Efes;82 vs Fenerbahce;78 vs Baskonia.Ocekujem mec 50:50 ne verujem da ce biti neki bo, dosta zanimljiva utakmica, pretpostavljam da ce biti dosta prekida, pa da probamo na mali ulog.

20221208_130805.jpg

prije 4 minute, Iblaz93 said:

Evo navučen divnom analizom kolege @LeonardoDrugi odigrati ću ovaj betbuilder.

Kako košarku, pogotovo euroligu, pratim koliko i časne sestre FashionTV, samo pitanje u vezi LeDay-a, da li je ok granica od 6.5?

20221208_152003.jpg

Hm... ovo je kao da pitas “volite li vise oralni ili klasicni  sex..”. Malo su bezobrazni sa granicom od 6,5 skoka, jer on nije centar, vec je prisiljen da pomaze. Realna granica bi bila 4,5 ali onda kladionice ne bi postojale. Mozda i prodje, ako se dovoljno dugo molis Bogu, da pogura dva skoka vise.

prije 15 minute, Iblaz93 said:

Evo navučen divnom analizom kolege @LeonardoDrugi odigrati ću ovaj betbuilder.

Kako košarku, pogotovo euroligu, pratim koliko i časne sestre FashionTV, samo pitanje u vezi LeDay-a, da li je ok granica od 6.5?

20221208_152003.jpg

Sanse da sve ovo zajedno prodje, je ravno sansama da nas novi administrator bude Mia Khalifa

02:30 J.Smith Jr 6.5rbs+ @1.75(skokova)

San Antonio Spurs - Houston Rockets

Bacon dosao nakon 3/4 dosta lagano, pa cu probati jos ovaj tip za veceras, opet minimalan ulog, cisto da ispratimo, pritom dosta verujem u ovog igraca.

-U ovoj sezoni Jabari ima 7 skokova po utakmici:7;1;11;9;9;2;7;5;4;1;10;15;6;9;8;7;9;13;3;4;6;5;11.

-Poznato je svima da San Antonio dosta slabo brane reket, verujem da ce Sengun imati dosta poena, dok Smith skokova.

Do sada je 2x igrao protiv Spurse:

12.07(Summer League) 19pts;9rbs

03.10(Pre-Season) 21pts;8rbs

Kao neko ko imao i po 15 skokova na utakmici, verujem da moze danas bar 7.Pritom kvota je u velikom padu, recimo bet365 vec daje 1.68

usatsi_19167393.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use