Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

24. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 25.11. - 28.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Japan - Kostarika   obe momđadi ne zabijaju u 1. pol i 1X   1,22 (bet365)

image.png.e73e69dbb01f9e142f6e74c8d21df437.png

Mnogo utakmica završava sa malo golova te smo imali čak 5 utakmica sa 0:0. Kostarika je primila 7 komada i za njih je ovo prvenstvo gotovo jer nema šanse da dobiju Japan i Njemačku. Japan bi ovom pobjedom osigurao prolazak skupine i mislim da će tu šansu iskoristiti dok bi eventualnim kiksom morao se vaditi protiv Španjolske koja je zabila tih 7 komada upravo Kostariki. Svakako opcija da Japan može i odigrati nerješeno te da neće obe momčadi zabiti je puno primamljivije od čiste pobjede Japana.

Nedjelja, 27.11.2022. 16:05

Rukomet - Njemačka

Hamburg -  Magdeburg - tip 2 @1.30 favbet

Imao sam dvojbu izmedu Magdeburga i Aalborga, a buduci da je kolega u Prvoj ligi igrao na Aalborg, onda cu ja odigrati na Magdeburg. Mislim da je Magdeburg kvalitetnija ekipa, Magnusson i Musche su se oporavili od ozljeda i trebali bi pobijediti kako bi se prikljucili vrhu ljestvice.

Screenshot_20221126-131325_FavBethr.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use