Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 5.2.

uptheirons

Recommended Posts

Hokej-NHL

23:55 Washington-Atlanta 1 @ 1.75 Fortuna

I jedan par od mene i to je poslastica za sve igrace nhl.Veceras igraju Washigton i Atlanta, nebi bilo to nesto znacajno  da nakon onake igre sinoc protiv NYRangersa Washigton nije oborio nekoliko rekorda.Prvo jedan veliki a to je 12 pobjeda za redom i skidanje SanJose sa 11 zatim jos jedan veliki a to je Alex Ovechkin postidao 500 poena u prvi pet sezona i tako postao jedan od 10 velicanstveni hokejasa svih vremena.Danas protiv Atlante krecu po svoju 13 pobjeduč.Mislim i cak sam toliko uvjeren da ce biti ostvarena jer Atlanta je pristala na traded sa Develsima i uputila u to smjeru svoga najboljeg igraca Ilyu Kovalchuk koji je odbio ponudu od(101 milion dolara za pet sezona), tako da ostaje samo sada da se doceka utakmica i vidi koliko ce Atlanta moci odupreti fenomenalnom Washigtonu.Jos jedna napomena kojom idem u prilog je ta da su sinoc nakon ocajnog starta i dvaputa stizanja rezultata ipak pokazali da im napad daje vise nego sto obrana prima.Sto se tice jos obrane veceras se vraca jedan odlicni obrambeni igrac Semin koji je bio kaznjen neigranja tri utakmice zbog grubog prekrsaja sad neznam tocno na kome.Zadnje tri tekme di je Washigton bio domaci dobili su uvjerljivo 8:1,4:3,5:4.neznam nakon toliko turbolencije u Atlanti kao ce se ponasati veceras ali misli da im je gubitak Ilyaipak prevelik.Zbog sumlje jos je odlicno odigrati over ali kote su postale toliko smjesne da ih netreba ni spominjati.

Hokej-NHL

23:55 Washington-Atlanta 1 @ 1.75 Fortuna

I jedan par od mene i to je poslastica za sve igrace nhl.Veceras igraju Washigton i Atlanta, nebi bilo to nesto znacajno  da nakon onake igre sinoc protiv NYRangersa Washigton nije oborio nekoliko rekorda.Prvo jedan veliki a to je 12 pobjeda za redom i skidanje SanJose sa 11 zatim jos jedan veliki a to je Alex Ovechkin postidao 500 poena u prvi pet sezona i tako postao jedan od 10 velicanstveni hokejasa svih vremena.Danas protiv Atlante krecu po svoju 13 pobjeduč.Mislim i cak sam toliko uvjeren da ce biti ostvarena jer Atlanta je pristala na traded sa Develsima i uputila u to smjeru svoga najboljeg igraca Ilyu Kovalchuk koji je odbio ponudu od(101 milion dolara za pet sezona), tako da ostaje samo sada da se doceka utakmica i vidi koliko ce Atlanta moci odupreti fenomenalnom Washigtonu.Jos jedna napomena kojom idem u prilog je ta da su sinoc nakon ocajnog starta i dvaputa stizanja rezultata ipak pokazali da im napad daje vise nego sto obrana prima.Sto se tice jos obrane veceras se vraca jedan odlicni obrambeni igrac Semin koji je bio kaznjen neigranja tri utakmice zbog grubog prekrsaja sad neznam tocno na kome.Zadnje tri tekme di je Washigton bio domaci dobili su uvjerljivo 8:1,4:3,5:4.neznam nakon toliko turbolencije u Atlanti kao ce se ponasati veceras ali misli da im je gubitak Ilyaipak prevelik.Zbog sumlje jos je odlicno odigrati over ali kote su postale toliko smjesne da ih netreba ni spominjati.

ja sma što se ovoga tiče ofdigrao hendikep...jučer WSH pokazao karakter i dva puta preokrenio protiv rangersa...sjajno igraju i u fenomelanoj su formi, sad im dolazi atlanta bez kovalchuka koji je njihov kapetan i sva se igra bazirala oko njega....po mo mišljenj uovdje sve ostalo osim pobejde WSH je ravno namještanju utakmice

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use