Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listić dana - 14.02.2008. Četvrtak

eduard7

Recommended Posts

Evo još nisam odlučio šta ću igrati, međutim u planu je

Hamburg-Zagreb 1X

Benfica 1

Postoji još nekoliko potencijalnih parova, pa više o tome kada e još boljeinformiram i definitivno proberem parove...

U Euroligi bi moglo biti dosta undera budući da će svi igrati puno opreznije nego u prvoj fazi natjecanja. Jučer su obje utakmice završile u underu, a i danas će većina (IMO).

AxaBarcel-Unicaja Malaga    1   1.40

Olymp. Pireus-Maccabi T.A.  1   1.70

Volandri F.-Coria G.         1      1.35

Delic A.-Nishikori K.         1      1.55

Gasquet R.-Soderling R.     1     1.40

Zakopalova K.-Kostanić J.  1     1.45

ovak bi izgledao moj listic, od jucer mislim davise necu igrati 2

ma euroliga sada vise nije za mene.:) hheh, pa koji ti je kof na hsv 1x?

U Supersportu i Lutriji je 1X 1,30 budući da je bonus tip.

Zagreb je odigrao super utakmicu kod kuće, međutim sasvim je druga stvari igrati na gostovanju jer tamo neće imati popusta kod sudaca kao u Zagrebu. Hamburg je iskusna momčad i igra najjaču ligu svijeta i mislim da će teško izgubiti...

Evo odlučio sam na glavni igrati:

Hamburg - Zagreb 1X (1,30)

Benfica - Nurnberg 1  (1,75)

(2,28)

U Hrvatskoj Lutriji je koeficijent na Benficu veći za 0,10 nego drugdje, pa se na veći ulog isplati prošetati do Lutrije.

Ulog maksimalan.

Nadam se raspletu koji će biti kao i jučer  ;)

Odigrao sam i pomoćni:

155/ Olympiakos - Maccabi 1X (1,95) - ovo je vrlo izgledan par. Negdje su granice 152 a i tamo je za manje od 152 koeficijent 1,80 tako da je ovo ValueBet (Više u Europska Košarka - Euroliga)

Zurich - HSV X2

Nadam se da glavni prolazi, a pomoćni ako uleti super, ali ako glavni prođe nije nikakva frka ako padnem na pomoćnom...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use