Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.11.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Svjetsko prvenstvo

Utorak1.png

SP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.11. u 00:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

📍Argentina - Saudijska Arabia

Argentinci cekaju na titulu od 1986. i Maradonine "Bozje Ruke". 2014.godine su bili blizu kada su stigli do finala ali je Njemacka uz pomoc gola Mario Getzea u produzetku osvojila Mundijal.Ove godine su nekako sve oci uprte u njih, tacnije u Lionela Messija kojem je ovo poslednja prilika da osvoji jedini veliki trofej koji mu nedostaje.U klupskom fudbalu je osvojio sve moguce, dok je sa Argentinom skoro osvojio Kup Amerike i mislim da bi ovo bila jedna fantasticna zavrsnica jedne karijere, po meni najveceg igraca svih vremena.Argentina u defanzivi i sredini terena nije bas najsjajnija, imaju dobar sastav ali ne moze se porediti sa ofanzivom gdje se ocekuju Messi, Dynala i Martinez.Sa druge strane, gosti su najslabija reprezentacija na turniru i smatram da ce ovo biti jedna vrsta demoliranja.

📍Francuska - Australija

Francuska kao aktuelni sampion svijeta dolazi na ovaj turnir po mnogima kao prvi favorit.Nisu imali uspjeha na EURO 2020 kada su ispali od Svajcaraca na penale, te ne bi smjeli dozvoliti neki veliki neuspjeh na Mundijalu.Kroz kvalifikacije su prosli rutinski ispred Finske i Ukrajine sa 5 pobjeda i tri remija, dok su upisali gol razliku 18:3.Imali sj problema sa povredama samo nekoliko dana prije pocetka Mundijala, te ce pored Nkunkua, Mundijal propustiti i osvajac Zlatne  lopte, Karim Benzema.To je svakako ogroman hendikep za Francuze, ali kada uzmemo u obzir ostatak tima, prije svih Grizman, Mbappe i Ziru, smatram da su i vise nego kvalitetni da se bore za trofej.Igraju protiv Australije, jedne jako mlade reprezentacije koja je znala na Mundijalima da iznenadi ali vec odavno nema te postave, te smatram da ce ih Francuzi izresetati.

DUBL za jaki ulog :

Argentina - Sau.Arabia Tim1 pp1+&2+

Francuska - Australija Tim1 2+

@2.25

DUBL za srednji ulog:

Argentina - Sau.Arabia tim1 pp2+

Francuska - Australija Tim1 2+

@5.07

Link to comment
Share on other sites

Argentina - Saudijska Arabija 1 i 2+ (1.28) bet365

Teško da se bilo koja momčad u natjecanju može mjeriti s formom i konstantnošću Argentine posljednjih godina. Bez sumnje, oni dolaze u ovo natjecanje kao ogromni favoriti.

Prošlo je više od dvije godine do njihovog posljednjeg poraza u svim natjecanjima, a Lionel Scaloni je doveo svoju momčad do 25 pobjeda tijekom 35 utakmica u tom periodu. Titula Copa America i osvajanje prvog izdanja Finalissime daju im prijeko potrebno samopouzdanje za sudjelovanje na ovakvom turniru.

Vrijedi napomenuti da je Lionel Scaloni najmlađi izbornik na Svjetskom prvenstvu 2022. sa 44 godine. Lionel Messi će biti glavna atrakcija u Kataru, bivša zvijezda Barcelone, a sada PSG-a, sprema se za svoj šesti uzastopni nastup na Svjetskom prvenstvu. Nakon što je 2019. godine osvojio trofej sa reprezentacijom, bit će spreman iskupiti se za uzastopne neuspjehe na Svjetskom prvenstvu.

Screenshot_129.png

Izvor: bet365

Što se tiče Saudijske Arabije, ovo je njihov šesti nastup na Svjetskom prvenstvu nakon što su debitirali u SAD-u 1994. godine. Iznenađujuće su stigli do osmine finala u svojoj debitantskoj sezoni i očekivano nisu uspjeli preći prvu prepreku u svakoj od sljedeće četiri grupne faze.

Treba napomenuti da je njihova pobjeda protiv Egipta (2-1) u posljednjoj utakmici u skupini prije četiri godine prva pobjeda otkako su porazili Belgiju u lipnju 1994. godine, također označavajući kraj dugog niza od 12 utakmica bez pobjede na Svjetskim prvenstvima. Ovog puta su imali izvrsne kvalifikacije i završili su na prvom mjestu u skupini ispred Japana i Australije. No, riječ je o timu čija koji nije dosljedan i često ne uspijeva ostvariti nikakav utjecaj na globalnoj sceni.

Da stvari budu još gore, Saudijska Arabija se našla u skupini sa dosta kvalitetnijim reprezentacijama, a uz Argentinu, tu su još Poljska i Meksiko. Trebat će zaista čudo od ovih igrača da izvuku nešto iz ove tri utakmice. Ovdje očekujem laganu pobjedu Argentine koja ulazi u turnir u najboljoj mogućoj formi. Saudijska Arabija, poznata po igranju čvrstog obrambenog nogometa, mogla bi prepustiti veći dio posjeda lopte talentiranoj Argentini, koja će vjerujem zabiti nekoliko golova. Oklada da će Argentina pobijediti i da će na utakmici biti više od 1.5 gola po kvoti 1.28 u bet365 kladionici mi se čini najprivlačnijom. Ne zaboravite da bet365 računa okladu automatski dobitnom u trenutku kada Argentina povede sa dva gola razlike. 

Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Gomez; Messi, L. Martinez, Di Maria

Saudi Arabia: Al-Owais; Al-Burayk, Al-Amri, Al-Bulahyi, Al-Shahrani; Kanno, Al-Malki; Al-Shehri, Al-Faraj, Al-Daswari; Al-Buraikan

Screenshot_125.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Danska - Tunis 1 (1.60) bet365

Danska je iskoristila lakšu kvalifikacijsku skupinu i bez ikakvih problema stigla do Katara. Danci su pobijedili u 9 od 10 mečeva u skupini F i lako došli na vrh ispred Škotske, Izraela, Austrije, Farskih Otoka i Moldavije.

Momčad koju vodi Kasper Hjulmand također je bila blizu osvajanja svoje skupine UEFA Lige nacija, ali su na kraju imali jedan bod manje od Hrvatske unatoč tome što su tamo pobijedili u četiri od šest utakmica. Tri od posljednje četiri utakmice koje je Danska igrala u Ligi nacija završile su s manje od tri postignuta gola. Danci nisu primili gol u pobjedi od 2-0 nad Francuskom u posljednjoj utakmici u rujnu.

Screenshot_130.png

Izvor: bet365

Tunis se ponovno mora nositi s teškom skupinom jer se moraju suočiti s europskim velikanima Francuskom i Danskom.U okršajima protiv Engleske i Belgije prije četiri godine u Rusiji nisu napravili puno, primivši u ova dva poraza sedam golova. No, sama činjenica da je Tunis tu na svom drugom uzastopnom svjetskom prvenstvu dovoljno govori o njihovoj trenutnoj snazi.

Tunižani su eliminirali Mali ukupnim rezultatom 1-0 u doigravanju za Svjetsko prvenstvo u Africi. Oni su, međutim, završili putovanje Afričkog kupa nacija u četvrtfinalu nakon neočekivanog poraza od Burkine Faso (0-1). Danska je očito veliki favorit u ovoj utakmici. Tunis će parkirati autobus i čekati svoje prilike iz kontranapada. Pitanje je samo kada će Danska slomiti suparnike po kvoti 1.60 u bet365 kladionici koja okladu računa dobitnom kada Danska povede sa dva gola razlike.

Danska: Schmeichel; Wass, Andersen, Christensen, Maehle; Delaney, Eriksen, Emile Hojbjerg; Olsen, Dolberg, Damsgaard

Tunis: Dahmen; Drager, Talbi, Bronn, Abdi; Skhiri, Chaaleli, Laidouni; Slimane, Msakni, Khazri

Screenshot_127.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Francuska - Australija 1 (1.25) bet365

Francuska počinje svoje avanture na Svjetskom prvenstvu okršajem protiv Australije na stadionu Al Janoub. Momčad Didiera Deschampsa ponovno ulazi u turnir kao jedan od glavnih kandidata za naslov unatoč nedostatku nekih važnih igrača zbog ozljeda (N'golo Kante, Paul Pogba, Karim Benzema, Ferland Mendy, Anthony Martial). I dalje imaju nevjerojatnu napadačku liniju sa Mbappeom, Giroudom, Griezmannom i Dembeleom.

Aktualne prvake nikada ne smijete podcijeniti, bez obzira na njihovu traljavu kampanju u Ligi nacija kada su završili treći u skupini sa Hrvatskom, Danskom i Austrijom.

Australiji su bila potrebna dva odvojena doigravanja kako bi osigurala ulaznicu za Katar. Bili su tek treći u skupini B azijskih kvalifikacija za SP, iza Saudijske Arabije i Japana.

Screenshot_130.png

Izvor: bet365

Australci su zatim pobijedili Ujedinjene Arapske Emirate 2-1 u azijskom doigravanju kako bi osigurali kvalifikacije za međukontinentalno doigravanje gdje su eliminirali Perua na jedanaesterce nakon remija bez golova u regularnom vremenu. Računamo li dvije prijateljske utakmice protiv Novog Zelanda u rujnu, puleni Grahama Arnolda u tri uzastopna susreta nisu primili gol.

No, to će se vjerojatno promijeniti nakon ovog okršaja protiv Francuske koja je barem dvije klase iznad svih suparnika s kojima se Australija susrela u posljednjih nekoliko godina. Ove dvije reprezentacije susrele su se prije četiri godine u Rusiji, također u grupnoj fazi kada je Francuska slavila 2-1. Ovaj put očekujem lakši posao za Francuze znajući da Australija ima prilično ograničene mogućnosti u napadu. Sve osim pobjede Francuske po kvoti 1.25 u bet365 kladionici bi bilo veliko iznenađenje.

Ogromna prednost je i to što bet365 kladionica računa okladu dobitnom u bilo kojem trenutku utakmice ako Francuska povede sa dva gola razlike.

Francuska: Lloris; Pavard, Upamecano, Konate, Lucas Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

Australija: Ryan; Atkinson, Wright, Rowles, Behich; Hrustic, Mooy, Irvine; Leckie, Duke, Goodwin

Screenshot_128.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Game 5 - Al-Daayen (11:00 CET)
ARGENTINA - SAUDI ARABIA
Sudac: Slavko Vincic (SVN)
 

Game 6 - Doha (14:00 CET)
DENMARK - TUNISIA
RefeSudacree: Cesar Ramos (MEX)
 

Game 7 - Doha (17:00 CET)
MEXICO - POLAND
ReSudacferee: Christopher Beath (AUS)
 

Game 8 - Al-Wakrah (20:00 CET)
FRANCE - AUSTRALIA
Sudac: Victor Gomes (RSA)
 
Link to comment
Share on other sites

Danasnji post bih poceo istorijskom analizom naseg kolege LeonardoDrugi koji je u postu od nedelje 20.11. napisao istorijske recenice:

... golovi na svetskom prvenstvu … mislim da je odavno proslo vreme zatvorenih i tvrdih reprezentativnih utakmica … da se igraci sve opustenije odnose prema reprezentativnim obavezama, a pogotovo na ovom turniru ima reprezentacija koje bi mogle bez problema da prime po pet, sest golova … problem je sto bih ja da uzmem bas granicu od 155 golova, odnosno da ce biti vise od 155 golova na turniru …

Ne znam ko je ovaj kolega LeonardoDrugi, ali zaista bi trebalo da svi na Forumu ustanemo dok citamo njegove analize. Analizu je napisao u nedelju, a vec u ponedeljak, prvog dana turnira je palo dvanaest golova na tri utakmice.

 

Nemacka, Francuska i Belgija prolaze grupe, kvota 1,45

Kolege na Forumu su Argentinu kao svoj predlog postavili, sto u redovnom kolu Poslednje Sanse, sto u Guts-Leonardo Kupu, cak jedanaest puta, a Nemacku tek dva puta. Dakle, vecina na Forumu veruje juznoamerikancima, a ne veruje, ili malo veruje nemackoj visoj rasi. Srecom, ja nikada nisam bio vecina, pa cu uvek pre podrzati germansku visu rasu od primitivnih juznoamerikanaca. Kvote na prolaz nemaca, francuza i belgijanaca su po 1,12 1,10 i 1,16 ali kao sto vec svi znamo, nema malih i velikih kvota, vec dobitnih i onih koje nisu prosle.

 

Siroki sistem u kojem se trazi “devet pogodaka od dvanaest predloga”

Sistem sam izabrao na osnovu predloga kolega sa Foruma, sto iz redovnog kola Poslednje Sanse, sto iz predloga za Guts-Leonardo Kupa, naravno bez Argentine, jer  nikada necu pristati da budem vecina. Predlozi su na osnovu mog karaktera, tako da dobre predloge kolega na sportove koje ne pratim nisam predlozio.

Paris Sg vs Gog, Champions League, jedinica, kvota 1,20

Szeged vs Celje, Champions league, jedinica, kvota 1,25 (oba predloga kolege @BoskoBuha kao i @nutrija)

Danska vs Tunis, Danska ce imati vise kornera na utakmici, kvota 1,33 (predlog kolege @Goksim)

Nemacka vs Japan

Hvala kolegi @soyer567 sto postoji i sto zajedno sa mnom pripada manjini na ovom Forumu. Svi znamo sta je i kakva je zemlja Nemacka, kakav se fudbal tamo igra, znamo kakav je nemacki metalitet, a znamo i da je Bayern najbolji klub na svetu. Ako bas necete da igrate na pobedu nemaca, a hocete na argentince, odigrajte barem da nemci pobedjuju u kornerima, barem u jednom poluvremenu ili da ce dati gol ili bilo sta drugo, samo odigrajte nesto na nemacku visu rasu. Razloga je vise, pogledajte kakve automobile prave, kakva imaju piva, kakve prave sireve ili cokolade, o bordelima da i ne govorim. Ako nista drugo, zemlja koja ponizi Brasil u sred Brasila sa 1:7 (0:5 u prvom poluvremenu) ili zemlja koja ima prvaka koji ponizi seljacinu iz Rosarija u sred Barcelone sa 2:8 (1:4 u prvom poluvremenu) zasluzuje barem jedno mesto u sirokom sistemu gde se trazi “devet pogodaka od dvanaest predloga”

Pobeda Francuske nad Australijom ili pobeda Spanije nad Kostarikom ( predlozi kolega @Guts1950 @bruno34 @zeko1088)

Ovde morate da izabrete samo jedan predlog, a nikako oba. Neka vam je sa srecom.

Brasil vs Srbija jedinica kao kuca predlog kolege @markec9

U Srbiji, osim sto deca ne idu u skolu tokom mundijala, mesecima se prave kalkulacije da li ce srbi igrati sa hrvatima u finalu Svetskog prvenstva, ili ce to ipak biti ranije. Prosle sezone, u Ligi Prvaka mediji su najavljivali da “ce goreti tribine” jer je projekcija bila da bi bilo moguce da bas Crvena Zvezda i Dinamo igraju medjusobni susret za ulazak u Ligu Prvaka, posto ce i jedni i drugi lagano proci eliminacionu fazu. Sheriff iz Moldavije, eeeeej, moldavci su izbacili i jedne i druge, gde Dinamo cak u dve utakmice nije ni jednom sutnuo u okvir gola. U Srbiji vlada euforija i entuzijazam, polufinale je vec u dzepu, a za titulu nedostaje samo malo srece, posto kvaliteta imaju. Kladionice nude kvotu da Srbija ne prolazi grupu od 1,65 a da prolaze 2,10, Titulu Srbije su kvotirali sa 85,00 a da ce Mitrovic biti prvi strelac turnira sa 67,00. Kockanje je jednostavna stvar, treba samo da napravimo izbor, da li da verujemo svojim ocima, da li da verujemo srbima ili kladionicama. Kao odgovorni kockar sa Foruma, predlazem da svako napravi izbor za sebe, ali pre toga obavezno pogledajte rezultate Srbije na prethodnim mundijalima, naravno onima na kojima su ucestvovali. Da ne bude zabune, Srbija ima veoma dobar tim, kada bi to nesto znacilo na ovakvim tipovima turnira.

Evo nas na sest predloga iz sirokog sistema “devet od dvanaest”. Cetiri predloga cu ja da predlozim, a preostala dva izaberite sami.

Barcelona vs Partizan, Euroleague, najveci moguci klizni handicap na Partizan (19,5) kvota 1,20 kod kladionice bet365

Na Forumu me smatrate najvecim klovnom i cirkusantom, a koliko sam odgovoran kada postavljam predloge, za to vas boli qurac. Pre nekoliko dana sam predlozio administratoru @IzudinB double za kladjenje, dakle samo njemu, i tamo nisam postavio moj predlog iz Poslednje Sanse. Njegov double je prosao, a ja sam pao u Poslednjoj Sansi. Tako je i danas, samo za vas nisam u sirokom sistemu “devet od dvanaest” postavio svoj predlog iz Poslednje Sanse, jer sam odgovoran. Moj predlog jeste cista pobeda Barcelone, ali za sistem predlazem, klizni handicap na Partizan od cak 19,5 odnosno da Partizan nece izgubiti (ako ce uopste izgubiti) dvadeset i vise razlike. Za ovu analizu bi mi trebalo deset stranica teksta, te bi post bio zavresen nakon kraja utakmice, pa je bolje da se ovde zaustavim.

Armani Milano vs Efes, Euroleague, klizni handicap na Armani (11,5) kvota 1,20 kod kladionice bet365

Ovu analizu slobodno preskocite, napisao sam je samo da imam cime da se kurcim na Forumu kada prodje. Vec sam pisao, bolje sam upoznat sa situacijom u Armanijevoj nego u svojoj kuci. A situacija u Armanijevoj kuci je zalosna. Povrede, losa serija, uzastopni porazi … a tek je pocetak sezone. Znamo ko je i sta je Efes, ali problemi u Armaniju nisu sustinske vec trenutne prirode. Kada sam verovao u njih kada su pobedjivali, ne vidim kakav bi ja bio kockar, kada bi promenio misljenje sada kada su u losoj seriji, a ne krizi. Napisacu u sebi da cu pokusati i sa cistom pobedom, ali posto sam odgovoran kolega, za sistem predlazem handicap da Armani nece izgubiti kod kuce vise od 12 razlike.

Alba Berlin vs Crvena Zvezda, Euroleague, klizni handicap na Albu (4,5) kvota 1,23 kod kladionice bet365

Ovaj par je moja omiljena utakmica celog medjuweekenda, ali ce danas najveci zivotni problem biti kako, od 20.00 do 23,00 gledati istovremeno fenomenalne utakmice Euroleague Barcelona vs Partizan, Milano vs Efes, Valencia vs Real Madrid, Maccabi vs Olympiacos i Alba vs Crvena Zvezda.

Trenerska struka i teorija se slazu da su treneri starog kova, pre svega srpski i treneri sa ex jugoslovenskih prostora odavno prevazidjena kategorija. Trenerska struka i teorija tvrde da je buducnost kosarke igra poput Albe iz Berlina, a treneri poput coacha Zalgirisa i Albe buducnost evropske kosarke. Dusko Ivanovic, koji inace ima 65 godina je bas to, klasicni predstavnik stare, ex jugoslovenske trenerske skole. Tri puta prvak Spanije, sto je pored Barcelone i Real Madrida, ravno tituli prvaka sveta, i dva finala Euroleague govore o tome da je on trenercina. Lagani i brzi otkazi u Besiktasu, Khimkiju, Panathinaikosu i Barceloni govore da on nema pojma. Pa, gde je istina? Na to pitanje cu ja da vam odgovorim, jer sam najbolji kockar na Forumu. Dusko Ivanovic je u zivotu sve stekao sam i to krvnickim, zestokim radom i upornoscu i samoodricanjem kakvo nikada nije vidjeno na ovim prostorima. Kao igrac je imao talenta za kosarku koliko i nasi administratori zajedno, kvalitata je imao "onako", ali je spartanskim radom i radom preko granice bola, ispisao istoriju kosarke u Splitu. Takav je bio i kada je postao trener, i tu dolazimo do problema. Misli da svi igraci moraju da prodju put koji je on prosao, i da je to jedini put do uspeha, a to nije tacno, iako se u mnogo toga slazem sa njim. Svaki igrac je individua za sebe, sa svakim igracem je potreban razlicit odnos i rad, a za to nema ni vremena, ni strpljenja, a ni para. Zato o njemu, kao treneru, bivsi igraci pricaju samo dve stvari. Ili da je najbolji trener sa kojim su radili, ili da je najgori, sredine nema. Ovih drugih je znatno vise, mogao bih da nabrojim barem deset koji su Duska Ivanovica naveli kao najgoreg trenera i coveka sa kojim su radili, a mogu da navedem i barem trojicu koji su imali u ugovorima opcije da mogu da odu bilo kada u toku sezone, ako u klub dodje Dusko Ivanovic. Posto on nije trener, vec vojno lice, Crvena Zvezda je reagovala na njegov dolazak, dobili su Asvel kod kuce, sto i nije neki uspeh, ali su i razvalili Cibonu sa cetrdeset razlike, jer Ivanovic zeli da se tako igra. Naravno, poceli su i otpori, pre svega crnaca koji u Evropu dolaze samo ako je internet dovoljno brz, ako ima McDonalds-a, ako se dobro i sigurno placa, ako ljudi govore engleski, ako su pizze vise americkog ukusa, a ne italijanskog ili ako bordeli nisu zabranjeni. Danas Crvena Zvezda ide Albi, koja ima sest vezanih poraza, ali i dalje igraju najbolju kosarku u Evropi. Iz Zvezde misle da ce dolazak Ivanovica preokrenuti sezonu u korist Zvezde, valjda misleci da ce svi crnci prihvatiti da se tretiraju kao stoka, sto i zasluzuju. Kao sto srbi misle da mogu do finala Svetskog Prvenstva u fudbalu, a kladionice misle da ne mogu da prodju ni grupu, tako i danas kladionice misle da je Alba favorit, a u Zvezdi se ne slazu sa kladionicama. Ja mislim, a to je zapravo i najvaznije, da je Alba po sistemu igre najgori moguci protivnik za igru Crvene Zvezde, a to mozete i videti iz medjusobnih susreta ta dva kluba. Mislim da je roster Crvene Zvezde potpuno neprilagodjen sistemu igre koji gaji Alba, pa iako mislim da ovo Alba dobija, kao odgovorni kolega sa Foruma predlazem klizni handicap od 4,5 na Albu, odnosno mislim da je nemoguce da izgube kod kuce, vise od pet razlike.

Deseti par je izazov za vas, sve kolege sa Foruma, da vidimo kakvi ste kockari.

Radi se o sutrasnjoj utakmici Euroleague izmedju Panathinaikosa i Virtusa iz Bologne. Ova utakmica po nicemu nije znacajna, ali je interesantna da vidimo kakvi ste kockari. Panathinaikos je kriminalno los, ne znam da li je smesan ili tuzan za gledanje. Jednostavno receno, raspad sistema. Danas bi trebalo da bude prelomna utakmica za njih,  u smislu da pratimo njihove dalje poteze. Oni ulazak u doigravanje mogu samo da sanjaju, ali ce biti zanimljivo da li ce smeniti samo trenera, ili sve igrace, jer ovako dalje nece ici. Sutra igraju sa Virtusom, a ko pogodi njihov reultat trebalo bi za nagradu da dobije besplatan put oko sveta i milion eura u gotovini. Prvo izgube (Virtus) kod kuce od Monaca skoro dvadeset razlike, pa dobiju truli Bayern kod kuce i to na jaja, pa izgube u gostima od Zalgirisa i Partizana (trideset laganih razlike), pa dobiju Real Madrid u gostima, pa izgube kod kuce od Asvela, koje bi i Skrljevo pobedilo, pa dobiju Armani u gostima … Dakle, da sam ja vlasnik Foruma i da na racunu Portala ima novaca, ja bih svakako nagradio kolegu koji pogodi sutrasnji rezultat Virtusa protiv trulog Panathinaikosa. Kvote su 1,70 na Pao i 2,20 na Virtus.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, noja57 said:

Bruka ,bruka!. Ja cu  spiskati  100 e  jos ove nedelje. Moram nesto promeniti u taktici..

 

 

Koja taktika brate, kada argentina nije bila realna, recimo x dobro ali 2..Prva stvar zalutali su par igraca u prvih 11, nemas Mac Alister u ekipi, mali Lisandro Martinez na klupi itd, nakoj sto su primili 2 gola nisu se sastavili Argentina jer im je sredina ocaj, a i Saudija su bili odlicni u odbrani, par dobrih blokova stvarno svaka im cast.

Sto se tice meceva Argentina kiks, Danska kiks, meksiko nema favorit i ostaje Francuska.Moj tip za veceras ce biti 1&1+pp&1+dp kod mene je kvota 1.80, istina da su ostali bez Benzeme i Nkunku ali opet, Giroud je odlican igrac, kada god dobije priliku on je iskoristi, stvarno ne vidim kako kenguru mogu da se odbrane od Francuske..Sretno svima

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Mijenjam svoj tip u pobjedu Al Hilala protiv Al Kholooda u subotu od 20:00 po tečaju 1.20 u bet365 kladionici.   
    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use