Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.01.2010. Listic dana

Goksim

Recommended Posts

Ponuda je solidna, pa ajmo probrati neke, nadam se dobre, parove...

Počnimo kronološki, sa skijanjem...

Simoncelli - Svindal 1    2,10 unibet

Na jučerašnjem veleslalomu je Svindal bio uspješniji za 0.14, te je završio peti, a Simoncelli kao šesti. Ipak, treba znati da je veci dio druge vožnje Simoncelli odvozio bez jednog štapa koji mu je otpao tijekom vožnje i zasigurno je to doprinjelo da rezultat nebude bolji. Uz sve, Simoncelli danas slavi rođendan i biti će posebno motiviran kako bi ga proslavio sa dobrim rezultatom, a jučer je odvezao fenomenalnu drugu vožnju sa obzirom na sve i bio je silno razočaran kada je došao u cilj te tada bio drugi.

Spomenimo još i da je bwin također stavio ovaj duel u ponudu te su oni Simoncellija stavili kao favorita sa tečajem od 1,70. Dakle, vjerujem da je ovih 2,10 valuebet i očekujem još bolji rezultat na subotnjem veleslalomu, bolji nego što je to bio u petak...

Hamilton - Celtic 2    1,40

Ugodno sam iznenađen tečajem na Celtic koji vodi borbu sa Gl.Rangersima za naslov prvaka. Iako zaostaju 10 bodova imaju utakmicu manje i još je dosta kola, te je sasvim moguće da preuzmu prvo mjesto ukoliko budu igrali na razini. Ali nemaju više prava na kiks. U prošlom kolu su izgubili pred svojom publikom od Hibernijana šokantnih 2:1. Hamilton se bori za opstanak i realno je puno slabija ekipa od Celtica. h2h je 5:0:0 u korist Celtica i sve je na njihovoj strani. Očekujem da će slaviti...

FIS World Cup 2009/10 - Team HS213: Oberstdorf

Koja će momčad pobjediti?

Austrija

Austrija ima daleko najjače i najkvalitetnije skakece.Svaka časti Ammanu ali on je samo jedan i kao Švicarac nema podršku sunarodnjaka koji također imaju dobre rezultate. Za razliku od njih Austrija ima 4-5 vrhunskih skakaca i stvarno mislim da ih trenutno rijetko tko može ugroziti. Morao bi im se potrefiti katastrofalan dan, a da uz to Norvežani ili netko briljiraju. Sumnjam u takav scenarij i zato i igram na Austrijance...

1.75 ss

Nogometaši Schalkea su u nekoliko navrata glupošću ostali bez bodova koji bi ih uzdignuli na sam vrh, no još uvijek su u prigodi borbe za naslov prvaka. Međutim, forma na početku drugog dijela ne sugerira siguran put u toj borbi, ali srećom po njih stiže im Hoffenheim, momčad koja je uz Wolfsburg razočaranje sezone. Felix Magath dosta je igrača izrotirao ovaj prijelazni rok. Tri boda u subotu ostavljaju ih u utrci za naslov koje u Gelsenkirchenu nije bilo od 1958. godine.

Bordeaux - Boulogne 1.20

Bordeaux čvrsto drži vrh, a isto bi trebalo biti i nakon ogleda s Boulogneom, koji je pretposljednji i uz Grenoble momčad koju većina otpisuje iz prvoligaškog društva za sljedeću sezonu. Boulogne je pokušao dovođenjem nekoliko igrača ove zime, ali stara boljka loše obrane i nekreativnosti u fazi napada ostaje, a kada je s druge strane Bordeaux, onda slabosti teško ostaju nekažnjenima i mnogo jačim momčadima. Bordeaux je u 10 utakmica na svom terenu primio samo četiri pogotka.

Monaco - Nice 1.55 ss

Derbi Azurne obale u mnogo boljem raspoloženju dočekuje Monaco, koji je s tri uzastopne pobjede skočio na visoko šesto mjesto, optimizam se naglo probudio i ciljevi već sežu do plasmana u Europsku ligu za sljedeću sezonu. Nice je u teškoj situaciji, osam igrača moralo je na prvenstvo Afrike, a samo dva boda iz osam prošlih utakmica spustili su klub na nemirno 16. mjesto. Prošle tri sezone Monaco doma nije uspio pobijediti Nice, ali čini se da je ovoga puta idealni trenutak za to jer ima formu, igru i samopouzdanje, odnosno sve što trenutačno nemaju gosti.

Hércules CF-CD Castellón 1 @1,45

Dvoboj između prvi i zadnje momčadi španjolske druge lige, Hércules kući ima skor od 10-1-0 dok Castellón u gostima ima samo 3 boda uz skor 0-3-8, s tim da je Castellón u posljednih 6 utakmica dao samo jedan gol. Mislim da bi sve osim uvjerljive pobjede domaćina bilo čisto iznenađenje...

jebene statistike  >:( >:(

Hércules CF-CD Castellón 1 @1,45

Dvoboj između prvi i zadnje momčadi španjolske druge lige, Hércules kući ima skor od 10-1-0 dok Castellón u gostima ima samo 3 boda uz skor 0-3-8, s tim da je Castellón u posljednih 6 utakmica dao samo jedan gol. Mislim da bi sve osim uvjerljive pobjede domaćina bilo čisto iznenađenje...

ali u zadnjih 6 utakmica 5 ih je zavrsilo x,od toga 4 utakmice 0:0...dok je jednu dobio hercules

Hamilton - Celtic 2    1,40

Ugodno sam iznenađen tečajem na Celtic koji vodi borbu sa Gl.Rangersima za naslov prvaka. Iako zaostaju 10 bodova imaju utakmicu manje i još je dosta kola, te je sasvim moguće da preuzmu prvo mjesto ukoliko budu igrali na razini. Ali nemaju više prava na kiks. U prošlom kolu su izgubili pred svojom publikom od Hibernijana šokantnih 2:1. Hamilton se bori za opstanak i realno je puno slabija ekipa od Celtica. h2h je 5:0:0 u korist Celtica i sve je na njihovoj strani. Očekujem da će slaviti...

Monaco - Nice 1.55 ss

Derbi Azurne obale u mnogo boljem raspoloženju dočekuje Monaco, koji je s tri uzastopne pobjede skočio na visoko šesto mjesto, optimizam se naglo probudio i ciljevi već sežu do plasmana u Europsku ligu za sljedeću sezonu. Nice je u teškoj situaciji, osam igrača moralo je na prvenstvo Afrike, a samo dva boda iz osam prošlih utakmica spustili su klub na nemirno 16. mjesto. Prošle tri sezone Monaco doma nije uspio pobijediti Nice, ali čini se da je ovoga puta idealni trenutak za to jer ima formu, igru i samopouzdanje, odnosno sve što trenutačno nemaju gosti.

Isto mišljenje za gornja dva, mislim da ce proc jos:

Burnley - Chelsea 2

Deportivo - Real Madrid oba daju gol

NHL za danas

Phladelphia - NY Islanders   1   @1,90

Ottawa - Montreal   1   @2,00

Phoenix - NY Rangers   1   @2,15

Carolina - Chicago   1   @3,00

Calgary - Edmonton   1   @1,75

Nedjelja

-3,5/Federer - Murray   1   @2,40

Jesenice - Olimpija   1   @1,80

moji prijedlozi i odigrat na ovo 4/7 kombinaciju mi se čini da se ispalti, koeficjenti su iz SuperSporta

d_eye.dee  kaj kažeš na boston-la kings 2 ili k2?  zadnje dvije tekme sam igrao na dvojku  i dobili su, kingsi su na gostujućoj turneji i ide im odlično

sorry nisma vidio jer nisam bio kasnije uopće na forumu, niti sam bio kod kuće nakon što sam ostavio svoju porku...

Uglavnom bi ti rekao da ne igraš to jer mislim da bi boston konačno trebao ponovno kod kuće pobjeđivat jer su svi zdravi....ali očito da LA stvarno dobro igra na ovoj turneji ;D Bravo!!!

Ali i dalje mislim da treba igrat na boston prvenstveno kod kuće jer su oni jaka ekipa koja je sad ispala iz top 8 na istoku i sigurno da se žele tamo vratit i da tamo pripadaju...polako će se sve stvari opet vratit na svoje mjesto gdje i pripdaju (poslje olimpijade siguran sam treba obratit veliku pažnju na njih)

NHL za danas

Nedjelja

moji prijedlozi i odigrat na ovo 4/7 kombinaciju mi se čini da se ispalti, koeficjenti su iz SuperSporta

Odabro sam 1  hokeja od tebe a ostalo pogodio hvala

Edmonton Oilers kod Calgary Flames (1 X 2 (regularno vrijeme)) Calgary Flames Calgary

Minnesota Wild kod San Jose Sharks (1 X 2 (regularno vrijeme)) San Jose Sharks San Jose

New York Rangers kod Phoenix Coyotes (1 X 2 (regularno vrijeme)) Phoenix Coyotes Phoenix

Vancouver Canucks kod Toronto Maple Leafs (1 X 2 (regularno vrijeme)) Vancouver Canucks

SSC Napoli - Genoa (1 2 (u slučaju tipa X ulozi se vraćaju nakon regularnog vremena)) SSC Napoli ANULIRANO      

Eintracht Frankfurt - 1. FC Köln (Više/manje od 3,5 gola) Manje od 3,5 Manje od 3,5

FC Bayern München - FSV Mainz 05 (1 X 2) FC Bayern München Bayern

Liverpool FC - Bolton Wanderers (1 X 2) Liverpool FC Liverpool

AS Monaco - OGC Nice (1 X 2) AS Monaco Monaco

Stade Rennais - Grenoble Foot 38 (1 X 2) Stade Rennais Rennes

NHL za danas

Nedjelja

Phladelphia - NY Islanders  1  @1,90  FT 2:1

Ottawa - Montreal  1  @2,00  FT 3:2 ot

Phoenix - NY Rangers   1  @2,15  FT 3:2

Carolina - Chicago   1  @3,00  FT 4:2

Calgary - Edmonton  1  @1,75  FT 6:1

-3,5/Federer - Murray   1  @2,40  6:3 6:4 7:6

Jesenice - Olimpija   1   @1,80  ?:?

Eh skoro i Ottawa prošla...naravno da su kansije u produžetku pobjedili (Montrealu se ozljedio jedan dosta bitan igrač u ovoj tekmi i vrlo vjerojatno kako će Montreal sad igrat još lošije nego do sada)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use